ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "SACRED LIGHT"-PHYCHEDELIC VISION - ΕΙΚΟΝΕΣ

- "SACRED LIGHT"-PHYCHEDELIC VISION - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΤΜΑ24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/02/2003, 11:35:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΩΡΙΔΑ!
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΜΑ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΗΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ..'ΑΥΤΙΑ' ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΙΚ!ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ 'WELCOME2MYDREAMWORLD'+...ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΑΥΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ...ΑΧΡΟΝΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΔΩ...ΣΑΝ ΝΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΒΑΠΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ +ΕΓΩ Ν'ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ,ΕΧΩ ΔΕΙ,ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ...ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ...
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/02/2003 03:30:45

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
05/02/2003, 03:08:07
ΑΤΜΑ,
Καλημέρα σου. Τι θα έλεγες να πάρουμε το θέμα του "Λευκού Φωτός" ή "Φως των Διοσκούρων" και να το πάμε μια βόλτα έξω στα Forums γιατί εδώ μέσα πνίγηκε στις εικόνες; Μήπως χρειάζεται λίγο αέρα;
Συγκεκριμένα την ίδια μέρα ήθελα ν' ανοίξω νέο θέμα περί αυτού αλλά θέλεις τυχαία, ή από συγχρονισμό ή από τηλεπάθεια με πρόλαβες.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

05/02/2003, 03:26:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΩΡΙΔΑ!
ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΙΚΟΝΩΝ...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

notis_29Μέλος
16/02/2003, 17:22:00
Μια απεικόνιση ενός κήπου της χαμένης Ατλαντίδος τη χώρα του λευκού φωτός, που παρουσιάζεται σαν επίγειος παράδεισος.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους