- Πιστεύετε οτι ζούμε σε ένα Matrix? - - Κινηματογράφος -
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια! Πάντως και εγώ είμαι τυχερή γιατί παντρεύομαι έναν εξαιρετικό άνθρωπο.
Ξέρεις... σχετικά με αυτό που λες για τα παιδιά, γι’ αυτό τον λόγο δεν σου απάντησα σχετικά με τα όνειρά μου. Νομίζω πως τα όνειρα θα διαμορφωθούν καταλυτικά με την γέννηση των παιδιών μου (αν με ευλογήσει ο Θεός με τέτοια ευτυχία- πιστεύω πολύ).
Μπράβο! Να σου πω κάτι τέτοιο σκεπτόμουν για το τέλος του χθεσινού φιλμ! Είπαμε... «η αγάπη είναι η μόνη αλήθεια»!
Γιορτάζω 10 Αυγούστου, γιατί όταν γεννήθηκα ... άργησα λιγάκι (καμιά 20αριά ημέρες!!!) και έτσι με «έταξαν».
Φίλε Πλάτωνα, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και στα δικά σου!
* Irene *
~ Love is the only truth ~
Τώρα άμα μεγαλώσω…ακόμα λίγο...
θα δω τι θα κάνω!!!
Προς το παρόν παραμένω Παιδί!! ![]()
Για το περπάτημα έχεις δίκιο, κι εμένα μ'αρέσει πολύ. Να σκεφτείς ότι κάθε πρωί κατεβαίνω από την Καισαριανή που μένω, μέχρι τον Ευαγγελισμό με τα πόδια και από εκεί παίρνω το μετρό (και σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες ''σκέψου να είμαστε στο ίδιο βαγόνι με την Ειρήνη και να μη το ξέρουμε''!
Κάτι άλλο δε που σκέφτομαι και γελάω, είναι ότι έχουμε καταλάβει το topic του φίλου μας του κάπταιν -καλή του ώρα- και λέμε τα δικά μας. Αλλά τι να κάνουμε κι εμείς οι κυβερνοναύτες?
Βέβαια καλή μου Ειρήνη, δεν μου διαφεύγει πως σου κάνω κάποια ερωτήματα και μου τα περνάς στο ''ντούκου'' που λένε. Αναγνωρίζω όμως πως η κατάσταση εδώ είναι λίγο ιδιόμορφη, μια και διαβάζουνε αυτά τα σημειώματα και καμιά διακοσαριά άλλοι εκτός από εμάς! Γι' αυτό δεν επιμένω, ότι θέλεις εσύ.
Χθες το βράδι, ξέχασα να σου πω, προσπάθησα να ''δω'' τη σκάλα που ανάφερες σε κάποιο από τα σημειώματά σου. Οικτρή αποτυχία! Έβλεπα μόνο μέχρι 5 σκαλοπάτια. Πάντως πιστεύω πως χρειάζεται να υπάρχει μεγάλη ησυχία γύρω και να πετύχεις απόλυτη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Περιμένω τις συμβουλές σου και τα φώτα σου...
Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς και σήμερα, αν και λένε ότι είναι η χειρότερη μέρα (κυκλοφοριακώς)! Η σκέψη μου πάντως θα είναι κοντά σου.
Καλό απόγευμα και όμορφο βράδι...
Πάνος
quote:
Αν δεν καταστραφούμε τα επόμενα 2000 χρόνια τι άλλο θα κάναμε?Τα 200 χρόνια φίλε καπετάνιο… είναι μια σταγονίτσα σε ωκεανό…
Νομίζω πως είναι αδύνατο να σκεφτεί κανεις τι θα συμβεί(αν δεν καταστραφούμε)σε αυτόν τον πλανήτη.Ποιός ξέρει ποιά θα είναι τα επόμενα επιτεύγματα της ανθρώπινης φυλής?
Δυστυχώς η πολύ δουλειά με εμποδίζει να απαντώ πολύ γρήγορα. Συγχώρεσέ με λοιπόν!
Να σου ‘πω και ‘γω το ίδιο σκεπτόμουν (για την «κυρίευση του topic) και αναρωτιέμαι πόση «υπομονή» θα κάνουν οι υπόλοιποι φίλοι! Και φυσικά αυτός είναι ο λόγος που απαντώ σε κάποια μόνο από τα ερωτήματά σου.
Σχετικά με την «σκάλα», προσωπικά φαντάζομαι μία σκάλα (σαν αυτές τις σιδερένιες που χρησιμοποιούμε, η οποία λειτουργεί σαν κυλιόμενη. Έτσι λοιπόν φτάνει λοιπόν εγώ να πατήσω σε αυτή την σκάλα και εκείνη με ανεβάζει σιγά-σιγά προς τα πάνω. Φυσικά αυτό «λειτουργεί» για μένα, εσύ μπορείς να σκεφτείς κάτι διαφορετικό όπως π.χ. ένα σκοινί να κρέμεται από πάνω σου και εσύ να προσπαθείς να το φτάσεις ή οτιδήποτε σε «εμπνέει». Καμία προσπάθεια πάντως δεν την θεωρώ αποτυχημένη. Όλες σε οδηγούν πιο κοντά στην επιτυχία!
Την καλημέρα μου!
* Irene *
Σου έχω στείλει ένα email. Όποτε μπορείς απάντησέ μου.
Πάνος
So, couldn't wait to get my shirt off again, huh?
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν ζούμε σε ένα Matrix με την έννοια του όρου όπως σωστά αναφέρεις, για τα υπόλοιπα θέλω ακόμα σκέψη! ![]()
* Irene *