ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

naki3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
nakiΝέο Μέλος
29/04/2007, 18:17:33
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 23.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? Η΄ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΑΚΙ

linadem.

29/04/2007, 18:21:06
παιζει παιχνιδια το μυαλο σου

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671

30/04/2007, 03:24:52
Αγαπητή naki, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμείς (πχ "όνειρα") κι αν επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Αν υπάρχει κάποιο θέμα ενεργό, μπορείς να συνεχίσεις σ' αυτό προκειμένου να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.

Σχετικά με τα όνειρα, υπάρχουν αρκετά θέματα κι αν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση με τον τρόπο που σου περιέγραψα παραπάνω θα τα βρεις.
Ενδεικτικά, σου αναφέρω δύο θέμαρα που έχουν σχέση με τα προφητικά όνειρα (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ? ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ?

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται καθώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.

In anticipation of my resurrection...