ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ngw30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ngwΜέλος
30/08/2004, 21:13:06
Αλλος ενας ηλιθιος απο το εδελφατο εγραψε.Απολαυστε την ηλιθιοτητα του.-----αντμινα εχεις στειλει ολο το αδελφατο να γραψει.-----Και κατι αλλο.αμαλια μηπως σου αρεσουν τα κοριτσακια.Σε συνδυασμο με την αντμινα πρεπει να κανετε πραγματα και θαματα.Να τα γυρισετε σε ντιβιντι.Χα......

30/08/2004, 21:19:07
ΑLOS ΣΤΟ http://www.mysmilie.de/smilies Ή ΣΤΟ www.smileycentral.com

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΣανεκακΝέο Μέλος
30/08/2004, 21:25:58
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια κολιγα μου...
Προχωρει, γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος( και οι υπολοιποι γελοιοι).

Κανενας.

ngwΜέλος
30/08/2004, 21:38:35
Αλλη μια αδελφη εγραψε.Ξερετε απο το αδελφατο.------Αμαλια ξαναρωτω μηπως σου αρεσουν τα κοριτσακια.Οχι οι γυναικες.Τα κοριτσακια.Αν εχεις γυρισει τιποτα σε ντιβιντι,να το δουμε να σε απολαυσουμε....

ΣανεκακΝέο Μέλος
30/08/2004, 21:49:36
quote:
Αλλη μια αδελφη εγραψε.Ξερετε απο το αδελφατο

Εισα ρε γκουσγκουνη!!
Κατουρα και λιγο!!!
Τζουφιος εισαι τελικα..χασιμο χρονου..γεια σου βλακα.

Κανενας

ngwΜέλος
30/08/2004, 22:07:05
Αμαλια σε λενε μωρη αδελφω.αμαλια απαντα.Ξερεις εσυ....

30/08/2004, 22:13:17
Παραθέτω ένα κείμενο που είχε γράψει κάποτε εδώ στο esoterica.gr ο φίλτατος Kelsos.
Είναι μία απάντηση περί του χαρακτηρισμού «ηλίθιος» και την αφιερώνω στον ngw που ως τέτοιο χαρακτήρισε τον allzaro.

---------------------------------------------------------------------
Αλλά ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ η λέξη ΗΛΙΘΙΟΣ και πώς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ερμηνευθεί, αναρωτήθηκες ποτέ;;;
Μάλλον όχι...
Λοιπόν εκτός από την ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ χρήση της λέξης που ΣΙΓΟΥΡΑ αυτή μου απέδωσες, εγώ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ μια εσωτερική Ιδέα κρυμμένη εκεί μέσα!!!
ΗΛΙΘΙΟΣ... Η-ΛΙΘΙΟΣ... Ή (νά) η ΛΙΘΟΣ!!!
Να η λίθος....
Ποια λίθος φίλε μου ντετέκτιβ;;;;
Ναι, αυτή που ,μέσα τους, οι εσωτεριστές σμιλεύουν μέχρι να την ΚΥΒΙΣΟΥΝ, να την ΛΕΙΑΝΟΥΝ, να την ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...
Να το έργο... Να η δράση... Να το ΒΙΩΜΑ...
Η ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ασμίλευτου και κακού ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, του υπερφίαλου ΕΓΩ μας...
Να γιατί ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ τον όρο ΥΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΙΣΜΑ...
Αναγνωρίζω την ΑΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ώστε να με δείχνουν και να λένε ΝΑ Η ΛΙΘΟΣ (Η-ΛΙΘΙΟΣ, Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ κλπ κλπ κλπ)
Αν θες φίλε μου ερευνητή, μπορώ να συνεχίσω και να προχωρήσω σε ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερο βάθος, αλλά δεν θα αντέξεις...
Βλέπεις ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, μπορεί να είναι προσιτός ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ και ως γνωστόν στην επιφάνεια ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ οι ΦΕΛΛΟΙ και τα Σ....
Την καλησπέρα μου και η ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ
Κέλσος ο Φιλαλήθης
---------------------------------------------------------------------

Έχουν γίνει μικρές αλλαγές σε έννοιες στο κείμενο, πράγμα όμως που δεν αλλάζει το νόημα του κειμένου

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 30/08/2004 22:14:30

Edited by - Ramoglou on 30/08/2004 22:15:49

ΣανεκακΝέο Μέλος
30/08/2004, 22:18:46
quote:
Αμαλια σε λενε μωρη αδελφω

Ρε παρε φορα και ελα να μου τα κλασεις! Τενεκε!!
Ρε ξερολα τι εκανες εσυ τοσο καιρο που οι αλλοι βιαζαν; Επερνες ματι για να μας τα λες τωρα;Ηλιθιε!!Αφου τα ιδια σκατα εισαι και εσυ ρε τενεκε τι προσπαθεις να μας πεισεις;
Αντε στο καλο ματι μου, μη σου πω και τιποτα παραπανω.

Κανενας

ngwΜέλος
30/08/2004, 22:30:51
Ω μια αδελφη απο το αδελφατο επαθε κριση.Αγορι μου μηπως ειχες και εσυ σχεση με την αντμινα και στεναχωρηθηκες που στην θιξαμε.Η η αδελφη σου ειχε σχεσεις με την αμαλια.Σου διναν και σενα ''τιποτα''.ΝΑΙ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ.Ειδατε πως αποκαλυπτονται ολοι εδω μεσα.Αν τους θιξεις κατι.Αντμινα τελικα ειχες μεγαλο κυκλωμα.Παιρναγες καλα.Εσυ και η αμαλια.

KaizerΜέλος
30/08/2004, 22:50:38
Ποιό αδελφάτο ρε καραγκιόζη... Δεν ρωτάς τη μάνα σου΄λέω γω αν ήμαστε αδελφές? Θα σε είχα βρει εδώ και καιρό και θε σε είχα κάνει τόπι στο ξύλο αλά βλέπεις είσαι γιός μου και δεν μου πάει καρδιά να το κάνω... Η μήπως γιός του allzaro? H του Σανεκακ? Η του Ράμογλου? Η μάνα σου βλέπεις έχει πάει με όλα τα αρσενικά μέλη του forum και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι... Δεν ήθελε να χρησιμοποιούμε και προφυλακτικό και ιδού τα αποτελέσματα...
Μια συμβουλή... Κόφτο γιατί αρχίζω (και εγώ και οι άλλοι πιστεύω) να χάνω την υπομονή μου... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ FORUM ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΕΔΩ ΡΕ ***** ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ