ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

silverlegend30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
FafmirΝέο Μέλος
11/02/2007, 16:12:07
Φιλε Dying_Incubus,ευχαριστω θα του ρίξω μια ματία!
Φίλε Kateriniwth,να διευκρινίσω οτι δεν είμαι Ο γνώστης του θέματος.Πρόσφατα άρχισα να διαβάσω για την α.π
Η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι η ακόλουθη:Ξαπλώνω πάντα ανάσκελα,χαλαρώνω το σώμα μου,συνήθως τον κάθε μυ ξεχωριστά.
Έπειτα,προσπαθώ να ελευθερώσω το μυαλλό μου από οποιαδήποτε σκέψη.αν τα καταφέω συνεχόμενα για κάποιο συγκεκριμένο χρόνο που δεν νομίζω να υπερβαίνει τα 10 λεπτά,τότε περνάω στο στάδιο των κραδασμών...Ομολογώ πως την πρώτη φορά φοβήθηκα απίστευτα...Ήταν τόσο δυνατό σαν να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα...Τέλος πάντων αυτό είναι το στάδιο που δυσκολέυομαι να ξεπεράσω...Οποιαδήποτε συμβουλή φίλε kateriniwth είναι δεκτή!
El_KeiΝέο Μέλος
19/05/2007, 04:53:34
Μέλη του Forum χαιρετώ σας..
Φίλε Fafmir προσπαθώ κι εγώ με τον ίδιο τρόπο, αλλά κι εγώ σε αυτό το σημείο "κολλάω"..
Οι κραδασμοί που ανέφερες σε μένα δεν είναι τόσο δυνατοί, αλλά υπάρχουν..
Αισθάνομαι κάποιες φορές να ακούω ένα βουητό, αλλά ασυναίσθητα το σταματάω..

..o,ti de fenetai, de symenei pws den yparxei..

Edited by - El_Kei on 19/05/2007 05:07:53

FafmirΝέο Μέλος
24/05/2007, 18:25:53
Γεια σου El_Kei...παντως να ξερεις οτι οσο το κυνηγας,τοσο σου εμφανιζεται.Εγω τωρα με την σχολη μου ειμαι πολυ απασχολημενος και εχω τρεις μηνες και να το επιχειρησω...Παντως το θεμα εχει εξαντληθει
3 μέρη εχουν γραφτει.Το μονο που μενει ειναι να το εξασκησουμε.καλη συνεχεια!
BloodyAngelΝέο Μέλος
24/06/2007, 15:42:47
8ELO NA MOU PITE ME APLA LOGIA STA ELLINIKA OXI GREEKLISH POS GINETE AUTO TO PRAGMA!!!!!!!!!!mail me tora!!!!

I LOVE ANGELS,ANGELS ARE EVERYWHERE!!!

24/06/2007, 17:11:12
Αγαπητέ BloodyAngel, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις.

Καταρχήν, δεν βρίσκω το λόγο να ζητάς από κάποιους συνανθρώπους σου κάτι με τόσο έντονο τρόπο και σ' αυτό το ύφος.
Είναι πολύ πιθανόν να τους κάνεις να μην σου πουν τίποτα.
Αυτό φυσικά δεν το λέω μόνο για την Αστρική Προβολή αλλά και για 1002 άλλα πράγματα...

Όσον αφορά τώρα την Α.Π., υπάρχει κάποιος λόγος που σε κινητοποιεί να το δοκιμάσεις?
Είσαι σίγουρος πχ ότι γνωρίζεις τι είναι το Αστρικό πεδίο, ποιοί λόγοι υπάρχουν για να δοκιμάσεις μια συνειδητή "έξοδο" σ' αυτό, τι κίνδυνοι μπορεί να παραμονεύουν κτλ?
Προσωπικά θα λάμβανα σε μεγάλο βαθμό υπόψιν μου τα παραπάνω ερωτήματα προτού δοκίμαζα κάτι το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι.

Είμαι σίγουρος επίσης πως αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος και των δύο προηγούμενων (κλίκαρε στους τίτλους που ακολουθούν για να μπεις κατευθείαν) θα μάθεις κάποια πράγματα:

αστρική προβολή (μέρος πρώτο)

Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο)

In anticipation of my resurrection...

BloodyAngelΝέο Μέλος
24/06/2007, 23:08:29
O logos den ine mono gia tin astriki proboli, alla gia ola ta para3ena pou ginonte se auton ton kosmo.I astriki proboli aplos ine ena apo auta!Mou to protoipe enas 3aderfos mou kai meta ekana mia ereuna katalaba ti ine kai 8elo na to kano.genika me endiaferoun afta ta pragmata kai gia auto 8elo na ma8o pos to kanis!!episis me aresoun kai kai ta oujia board (opos ta lene)giati milas me kati to parafusiko (gia tin akribia me pneuma!)!!!8elo na rotiso kati uparxi tropos na dis na milisis me agelo h akoma na dis ton agelo prostati sou??

El_KeiΝέο Μέλος
25/06/2007, 05:18:36
quote:

Γεια σου El_Kei...παντως να ξερεις οτι οσο το κυνηγας,τοσο σου εμφανιζεται.Εγω τωρα με την σχολη μου ειμαι πολυ απασχολημενος και εχω τρεις μηνες και να το επιχειρησω...Παντως το θεμα εχει εξαντληθει
3 μέρη εχουν γραφτει.Το μονο που μενει ειναι να το εξασκησουμε.καλη συνεχεια!

Thanx Fafmir..
Καλά.. μη νομίσεις πως κι εγώ έχω το χρόνο και την όρεξη (λόγο κούρασης) να προσπαθώ συστηματικά..
Όσο για τα 3 μέρη που έχουν γραφτεί έχω διαβάσει ένα μεγάλο κομμάτι και από τα 3(ειναι λίγο μικρά.. γι'αυτό)..
Όπως και να'χει.. Καλή μας συνέχεια..

Φίλε BloodyAngel καλά τα όσα μας είπες, αλλά έχεις υπ'οψην σου τι κίνδυνοι μπορεί να παραμονεύουν;
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..
Όσο για το πίνακα που ανέφερες, δεν είναι ένα παιχνίδι..
Είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό πράγμα που μπορεί να κοστήσει ακόμα και τη ζωή σου..
Αξίζει να δεχτείς αυτό το τίμημα?

..o,ti de fenetai, de symenei pws den yparxei..

Edited by - El_Kei on 25/06/2007 05:20:02

25/06/2007, 08:01:21
Αγαπητέ BloodyAngel, θα σε παρακαλέσω αρχικά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς προκειμένου να είναι περισσότερο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

Σχετικά με το "παράξενο" και διάφορες κατηγορίες του που σε ελκύουν, ίσως είναι φυσιολογικό σε κάποιο βαθμό το να θέλεις να αποκτήσεις μια σφαιρική άποψη για αυτό αλλά ως εκεί.
Δεν βρίσκω κάποιο λόγο το να αναμειχθείς πιο ενεργά με ouija boards κτλ, δε νομίζω ότι θα σου προσφέρουν και κάτι άλλωστε...

In anticipation of my resurrection...

BloodyAngelΝέο Μέλος
25/06/2007, 12:59:43
(ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ!)ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ!ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!ΠΧ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!

zentkaΝέο Μέλος
30/06/2007, 13:54:19
kalispera
eimai kainourgia sto forum oxi omos kai sto thema. asxoloumai oxi poli bebaia me tin astriki proboli. prospatho akomi gia tin proti mou empeiria alla mataia.
gi auto to thema ematha apo to boblio tou Coelo H BERONIKA APOFASIZEI NA PETHANEI opou mesa sto psixiatrio kanontas enesi stous astheneis oi giatroi tous upebalan se astriki proboli sa therapeia.
kai go kapos etsi ksekinisa. gia na nioso auti ti apisteuti xara kai iremia pou eniothan oi astheneis.
arxisa na diabazo siga siga o,ti exete grapsei gi auto omos tha mou parei kairo. milate xronia tora!
anupomono gia tin proti fora. den ksero giati den exo petuxei akomi.
pantos mia fora pou me pire o upnos sti prospatheia, otan ksipnisa eniotha eutixismeni kai apolita ksekourasmeni an ki eixa koimithei molis 5 ores.
perimeno sxolia sas ki ena kalosorisma