- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Πρέπει να παρατηρήσω ότι 2 φορές τη μέρα είναι απελπιστικά λίγο! Καλύτερα κάθε φορά που περνάς μια πόρτα! Αλλά καλύτερα να κάνεις πρώτα ασκήσεις για να τα θυμάσαι τα όνειρα σου!

Οφείλω να ομολογήσω πως προσωπικά εφαρμόζω αυτήν την τεχνική και άλλες που έχω αναφέρει αρκετές φορές την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, το τελευταίο διάστημα, θυμάμαι πολύ ζωντανά 2-3 όνειρα κάθε βράδυ. Τώρα προσπαθώ να τα ελέγξω, για να προσπαθήσω να προχωρήσω σε συνειδητή αστρική προβολή.
Απλώς ήθελα να δοκιμάσουμε κάτι όλοι μαζί, συγκεκριμένες ώρες την ημέρα, καθώς πιστεύω πως η αλληλεγγύη και η ταυτόχρονη σκέψη και δράση ίδιων πραγμάτων από πολλούς έχει θαυμάσια αποτελέσματα για όλους.
Ζήσε τη στιγμή.
quote:
Απλώς ήθελα να δοκιμάσουμε κάτι όλοι μαζί, συγκεκριμένες ώρες την ημέρα, καθώς πιστεύω πως η αλληλεγγύη και η ταυτόχρονη σκέψη και δράση ίδιων πραγμάτων από πολλούς έχει θαυμάσια αποτελέσματα για όλους.
Φίλε Στέφανε θα συμφωνήσω μαζί σου!!!
Είναι άλλο πράγμα να ξέρεις οτι δεν προχωράς μόνος σου...!
...Με την ευκαιρία, YHVH, μπορείς να μπεις εσύ στο live chat?? Προσπάθησες καθόλου; Εγώ δεν μπορώ..![]()
![]()
!! Έστειλα e-mail στο helpdesk, μου απάντησαν οτι πράγματι υπήρχε πρόβλημα μα τώρα είναι μια χαρά, αλλά και πάλι δε βλέπω καμία διαφορά..
Παρεπιπτόντως, όποιος θέλει μπορώ κι εγώ να του στείλω το υλικό των προηγούμενων εμβομάδων, καθώς και τη συνέχεια του υλικού για τις επόμενες εμβδομάδες..!!!![]()
![]()
..Για να μοιραστούμε τη δουλειά YHVH!! ![]()
![]()
Προς το παρόν σας χαιρετώ όμως, αύριο γράφω ιστορία, κι αυτό ήταν το break μου απ' το διάβασμα!!!
Φιλάκια Πολλά και να περνάτε όλοι καλά!!!
The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The Oceanborn Lady Of The Lake
1)Πλάκα κάνω φυσικά!
2) Έτσι κι'αλλιώς δεν μπορείς να διαβάσεις ενώ προβάλλεσαι!
Μόνο ο Στέφανος μου έχει στείλει μέιλ, γι'αυτό δεν έχουμε και πολλή δουλειά να μοιραστούμε...![]()
Στο τσατ δε μπαίνω επειδή δε με ενδιαφέρει. Αν και τα ψιλοσκάτωσα τις τελευταίες 3 ημέρες διότι ξεχνιόμουν και με έπαιρνε ο ύπνος, δεν χρειάζομαι έξτρα θεωρητική βοήθεια προς το παρόν.
Έχω ένα φίλο που πρώτη φορά άκουσε για εσωτερισμό (γενικά) πριν 1,5 μήνες από 'μένα και αρχίσαμε ταυτόχρονα ΑΠ. Αυτός κοντεύει να τα καταφέρει! Τελικά, είμαι πιο καλός στη θεωρία!!!
Εγώ λέω να προσπαθήσουμε κάτι συγχρονισμένο όταν θα έχουμε προχωρήσει λίγο παραπάνω... Άλλωστε με τα Χριστούγεννα έεεεχουμε καιρό!

quote:
Να, επί παραδείγματει, αν ίσουν μαστόρισσα της ΑΠ θα προβαλλόσουν ενόσω έγραφες διαγώνισμα και θα έβλεπες τα θέματα!
1)Πλάκα κάνω φυσικά!
2) Έτσι κι'αλλιώς δεν μπορείς να διαβάσεις ενώ προβάλλεσαι!
Χαχαχα!!! Βρε YHVH, ΜΑ το θεό το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό!!! Ειδικά όταν θα δίνω πανελλήνιες, τον ιούνη, να προβληθώ μέχρι το εξεταστικό κέντρο την ώρα που συζητάνε τα θέματα, κατά τις 5 το πρωί!!
Και δεν αστειεύομαι !!Αλλά αν περιμένω να στηριχθώ στην ΑΠ για να γράψω..σώθηκα!!
Λοιπόν παίδες...σας χαιρετώ προς το παρόν, αν φύγετε για διακοπές, να περάσετε καλά!!!
Φιλάκια!!!!
The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Μία μικρή παρέμβαση μόνο. Όταν κάνεις αστρική προβολή φυσικά και μπορείς να διαβάσεις. Το οτι δεν μπορείς είναι ανακρίβεια.
Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ειρήνη μου κι εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν μπορείς να διαβάσεις γιατί τα βλέπεις θολά..!
Μήπως μαθαίνεις και πιο εύκολα αυτά που διαβάζεις;
Χμ..τελικά θα αρχίσω να σκέφτομαι πιο σοβαρά εκείνο που μου 'λεγες για τα θέματα YHVH ![]()
![]()
![]()
By the way, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει η άσκηση της τέταρτης εβδομάδας (λόγω γνώσης της αγγλικής). Το Systran μου βγάζει βλακείες. Κάτι για δάση και κεραυνούς κατάλαβα, αλλά πρέπει να χάνω ένα βασικό κομμάτι για το μέρος..Πού και τι υποτίθεται οτι πρέπει να οραματιστείς ακριβώς εκτός από τα δάση, τα δέντρα, τους θρόνους κλπ ;
Θα εκτιμούσα πολύ, λίγη βοήθεια!
Bye Bye σας τώρα! Φιλιά και να προσέχετε!!
Αν και κάνω προσπάθειες ΑΠ εδώ και 3 χρόνια σχεδόν, είμαι συνειδητά ακόμα στα αρχικά της στάδια γιατί θέλω να κάνω ένα βήμα κάθε φορά. Προσπαθώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει κάθε φορά που θα «επιτύχω» κάτι νέο.
Από προσωπική μου πείρα σε διαβεβαιώ ότι σιγά-σιγά η θολούρα θα φύγει και πραγματικά η διαύγεια-η καθαρότητα (δεν ξέρω ποια λέξη ακριβώς να χρησιμοποιήσω) των όσων θα βλέπεις θα είναι ασύλληπτη!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Σήμερα κατέβασα το course από το mysticweb.org και απ' ό,τι βλέπω... υπάρχει πολύ δουλειά που με περιμένει![]()
YHVH, σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια να κατεβάσω το course. Άντε, να φρεσκάρει κανείς λίγο και τ' Αγγλικά του.
Καλή συνέχεια, συνοδοιπόροι
Ζήσε τη στιγμή!
ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Πέθανε μια άλλη μέρα