ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Αδράστεια30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΑδράστειαΝέο Μέλος
19/11/2003, 20:43:29
Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος και είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που συζητάτε.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτό που ανέφερε μια φίλη για τα "ισκιώματα" ή ακόμα αν έχει κάποια γνώση πάνω στο φαινόμενο

KRySTaΜέλος
19/11/2003, 21:37:59
Κατια σκέφτηκες μηπως απλος αυτο που συνεβει την ημερα του γαμου σου ηταν αυτοϋποβολη εξαιτιας του ονειρου που ειχες δει και της συνχισης
πυ σου ειχε προκαλεσει τοτε?

KRySTaΜέλος
19/11/2003, 21:41:17
Αδραστεια...ενας φιλος μου ειχε μια τετοια "εμπειρια". Στον πατερα μου ειχε συμβει κατι πολυ παλια αρκετα περιεργο. Η γιαγια μου μου ελεγε οτι την πατανε ισκιωματα....και καποιος μου ειπε οτι αν ξεκινησεις να διαβαζεις την Σολωμονικη σε παταν ισκιωματα εως οτου την τελειώσεις.Αυτα..

katiaΜέλος
21/11/2003, 22:39:30
KRYSTA ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

KRySTaΜέλος
23/11/2003, 21:22:27
21 του μηνος ειδα παλι στον υπνο μου καποιο παλιο φιλο πως ειναι εγκυος η γυναικα του.....και τον πηρα τηλεφωνο...λοιπον η γυναικα του ειναι εγκυος στον 4ο μηνα...αν παθει κατι το μωρο θα σαλταρω.

ilektraΝέο Μέλος
24/11/2003, 01:55:08
kalhspera sas
mpainw kateuthian sto thema. tha sas pw 2 oneira ta opoia eide h aderfh ths mhteras mou ta opoia sxetizonte metaksu tou.
eide oti nabaine thn anifora pou einai eksw apo to spiti ths kai sto terma tou dromou sunanthse thn agia marina h opoia kratage ton diaolo apo ta kerata.h theia mou thn xerethse kai o diaolos ths eipe gelastos:"egw tha paw spiti sou na parw ton stelio."(o adras ths thias mou).h agia marina gurnaei kai leei ston diaolo:"den tha pas pouthena" kai o diaolos gurnaei kai ksanaleei sth thia mou:"den tha erthw shmera alla se 1 xrono"
auto htan to prwto oneiro
to deutero oneiro htan meta apo 1 xrono akrubos kai itan to ekshs:
sto idio shmeio sunantise pali thn agia marina alla authn thn fora xwris na krataei ton diaolo o opoios etrexe pros to spiti kai ths fwnaze;"sou to eipa.hrtha na parw ton antra sou"

meta apo 2-3 meres o thios mou emathe oti exei karkino sto kefali kai suntoma efuge...

egw exei dei arketa oneira pou exoun bgei alla oxi opws akrubws ta exw dei.einai oneira pou xriazonte erminia.tha aneferw kapoia allh stigmh merika.

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θληβερή...

artaxerxesΜέλος
25/11/2003, 16:21:26
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..
ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΜΕ ΙΩΣΗ ΚΑΙ 40 ΠΥΡΕΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΦΛΟΤ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ...
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 165 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΦΛΟΤ.ΚΟΚΑΛΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ...

wwww

ΑδράστειαΝέο Μέλος
25/11/2003, 17:49:18
Γεια σας!Έχω βιώσει το "ίσκιωμα" και ξέρω πως είναι. Είναι πραγματικά μια εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Όπως επίσης και βλέπω όνειρα που κυρίως σημαίνουν κάτι για μένα ή για τους γύρω μου.
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι σημαίνει το αλάτι μέσα στ'όνειρο;
Έχει δύο φορές που το βλέπω σε όνειρα με απόσταση μηνών μεταξύ τους. Στην πρώτη περίπτωση το άτομο μιλούσε με άτομα που είχαν έρθει μαζί με έναν πεθαμένο συγγενή,άγνωστα και προφανως πεθαμένα κι αυτά.Το αλάτι κάλυπτε όλο το σώμα του ζωντανού ατόμου με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανεις ν'αγγίξει το δέρμα του.Μετά που φύγαν οι "επισκέπτες"
υπήρχε μια έντονη επιθυμία για μπάνιο.
Στο δεύτερο όνειρο ,μετά απο 9 μήνες το αλάτι αφορούσε ένα μικρό παιδι. Για την ακρίβεια κάποιος άγνωστος στ'όνειρο μου εξηγούσε ότι ήταν η αιτία που το παιδί έκλαιγε και ξυπνούσε τρομαγμένο από τον ύπνο του. Το ένιωθε να τον τσιμπάει σε όλο του το κορμί. Έτσι είπε.και γι'αυτο τρόμαζε.
Αν υπάρχει μια εξήγηση ή ερμηνεία θα ήθελα να την ακούσω

KRySTaΜέλος
26/11/2003, 18:00:32
για να "βγαλουμε μια ακρη" αν μπορει να γινει αυτο...θα ηθελα να μου πειτε τι μερα μηνα και ωρα γεννηθηκατε...και ισως μετα ημερομηνιες αν θυμαστε που ειδατε καποιο τετοιο ονειρο

ΑδράστειαΝέο Μέλος
26/11/2003, 18:32:14
Δεν το έχω ψάξει ποτέ μου έτσι. Παίζει ρόλο η ημερομηνία γέννησης στην ερμηνεία αυτού που βλέπω; Εγώ συνήθως αισθάνομαι μέσα από τα όνειρά μου,και αυτό ερμηνέυω.Άλλοτε είναι προειδοποιητικά άλλοτε προτρεπτικά σε κάποια πράξη και άλλοτα απειλητικά.
Φιλικά,Αδράστεια

katiaΜέλος
26/11/2003, 18:34:17
krysta ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 9 / 8 / 1976 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 Π.Μ
ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ.ΕΣΥ?

PandoraΝέο Μέλος
27/11/2003, 12:50:08
12/11/1979 ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ.

27/11/2003, 13:16:26
Aν βγουν κ άλλοι ωροσκόποι Zυγοί θα αρχίσω να αναρωτιέμαι...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

PandoraΝέο Μέλος
27/11/2003, 13:42:15
Valnta κι εσύ Ζυγό έχεις ωροσκόπο?

Edited by - Pandora on 27/11/2003 13:42:43

27/11/2003, 13:53:28
Tοξότη αλλά εγώ ΔEN βλέπω προφητικά όνειρα...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

MandragorasΝέο Μέλος
27/11/2003, 14:17:52
quote:

Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος και είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που συζητάτε.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτό που ανέφερε μια φίλη για τα "ισκιώματα" ή ακόμα αν έχει κάποια γνώση πάνω στο φαινόμενο

Γειά και χαρά σε όλους και όλες!
Γειά σου και εσένα αγαπητή Αδράστεια.
Τα "ισκιώματα" που αναφέρεις, από ότι κατάλαβα είναι το ίδιο πράγμα με τη Μόρα, η οποία από μερικούς αποδίδεται στο "Sleep Paralysis" και από μερικούς άλλους σε κακόβουλα πνεύματα. Το θέμα έχει αναπτυχθεί ... κάπου (εδώ στο Esoterica) αλλά δεν μπορώ να το βρώ!
Ισως μπορεί να βοηθήσει και κάποιος άλλος (να σου πει που είναι), γιατί έχει ενδιαφέρον και αξίζει να διαβάσεις τα όσα γράφτηκαν εκεί, αφου σε ενδιαφέρει το θέμα.

27/11/2003, 14:25:31
topic.asp?TOPIC_ID=459

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΑδράστειαΝέο Μέλος
27/11/2003, 18:17:36
Ευχαριστώ τα παιδιά που μου δείξαν που να κοιτάξω για πληροφορίες

ilektraΝέο Μέλος
28/11/2003, 14:41:53
kalhmera.
prwta tha dihghthw ena oneiro:
eimoun gurw sta 10 kai eida oti to megalo mprostino donti mou epese.egw prospathousa apegnosmena na to kolhsw alla auto tipota.
dem me ponage katholou omws.apla hthela na to kolhsw giati den tha mou ksanabgene kai tha htan keno.thn epomenh mera to prwi ematha oti pethane enas theios mou o poios htan arrwstos kai den me stenaxwrhse polu giati den eimoun demenh mazi tou oute eixa sxeseis.
genika blepw suxna oneira pou bgainoun alla oxi kathimerina
:)
episeis eimai toksoths me oroskopo lewn.exei kamia sxesh???
:))
ta leme...

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θληβερή...

naryaΜέλος
28/11/2003, 14:43:14
Γειά σας, είμαι νέο μέλος!

Aγαπητή Αδράστεια, αυτό μόνο βρήκα για το αλάτι
«Το να ονειρευτείτε αλάτι δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, όλα πάνε στραβά και μέσα στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και διαφωνίες. Αν δείτε πως αλατίζετε το φαγητό σας, σημαίνει χρέη και ενέχυρα. Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως τρώει αλάτι σημαίνει εγκατάλειψη από τον εραστή της για μια πιο θελκτική κοπέλα, πράγμα που θα της προξενήσει μεγάλη θλίψη.»

Μπαίνω κι εγώ στο θέμα.

Γενικώς βλέπω πολλά όνειρα, αρκετά έχουν βγει αλλά λίγα είναι τα σημαντικά. Μία φορά όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο είδα στον ύπνο μου μία φίλη μου, την Μαρία, με την οποία ήμασταν κολλητές για 1 χρόνο αλλά μετά εκείνη έφυγε και ψιλοχαθήκαμε. Την σκεφτόμουν όμως πολύ. Την είδα στο όνειρο μου να στέκεται πάνω σε μία μεγάλη γέφυρα και να φοράει ένα μαύρο μακρύ παλτό, μαύρο ζιβάγκο, μαύρο παντελόνι και τα μαλλιά της ανακατεμένα. Ξαφνικά σταματάει μπροστά της ένα παλιό επιβλητικό μαύρο αυτοκίνητο (σαν τα κλασικά ταξί του Λονδίνου). Ανοίγει η πόρτα του αυτοκινήτου, η φίλη μου μπαίνει μέσα και το αυτοκίνητο φεύγει. Ξύπνησα έντρομη. Το πρωί είπα το όνειρο σε κάτι φίλες μου και της ρωτούσα μήπως ξέρουν αν είναι καλά η Μαρία. Ξαφνικά έρχεται μία άλλη φίλη μας από το πανεπιστήμιο και μας ανακοινώνει ότι πέθανε ο πατέρας της Μαρίας (ήταν καθηγητής τους). Ανατρίχιασα!!