ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!( και όμως αληθινό...) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!( και όμως αληθινό...) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Gothic27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GothicΜέλος
03/11/2004, 12:48:23
Φίλε jonniebegood,κατόπιν της πλήρως εμπερισταστομένης και με επιχειρήματα απαντήσεως του φίλου Ramoglou,έχω μόνον να προσθέσω το εξής για τα πολύ σοβαρά που μας ανέφερες :

Άντε και καλή ανάρρωση

03/11/2004, 12:57:57
quote:
με το Θειον βρισκομαι σε διαρκη επαφη, μιας και βρισκεται μεσα μου και παντου γυρω μου

θελεις να σας γνωρισω?

... θα είχατε την καλωσύνη να μου κλείσετε ένα ραντεβού?

...ααχ... τι διαβάζουν τα ματάκια μου....

...αλήθεια το αίμα είναι σε full-cream ή light?
να ξέρουμε τι πίνουμε...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

Xotchipilli2Μέλος
03/11/2004, 22:00:14
Όντως ξεφύγαμε απο το θέμα αλλα θα δώσω μερικές πληροφορίες για ερωτήσεις που τέθηκαν

quote:
Αγαπητέ Xotchipilli2,

κατ' αρχήν, η τοποθέτησή σου:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Επαναλαμβάνω οτι υπάρχουν εν δυνάμι επικίνδυνα θέματα εδώ μέσα,και αν κάποια άσχετοι παίξουν με "συμβολα " και "ποτηράκια" μπορούν να φάνε το κεφάλι τους.
--------------------------------------------------------------------------------

...είναι ανυπόστατη κατά την άποψή μου.

Δεν αρκούν πληροφορίες από ένα φόρουμ και μερικά σύμβολα για να κάνεις παιγνιδάκια.

Εδώ δεν μιλάω για όντως επίκληση κάποιου πνέυματος ή για μεταφυσικό κακό...Μιλάω και για ποιο απτά κακά ,που δεν χρειάζετε πρόσβαση σε κρυφά κείμενα για να τα πάθεις.

Προσωπικά γνώρισα 3 τέτοια άτομα ,τα οποιά δύο πρώτα τα "ενδιαφέροντά" τους τους "οδήγησαν" σε κάποιες τελετές,και κατέληξαν να έχουν νομικές κυρώσεις,να καταστρέψουν την ζωή τους...Επειδή ΑΥΤΟΙ ηταν άσχημα καθοδηγημενοι με βιβλία πρακτικής μαγείας και καλα σολομονικές (που πηραν απο κανονικα βιβλιοπωλεια,τιποτα δυσευρετο) ,κατέληξαν να πάρουν μέρος σε άσχημες τελετές.

Ο τρίτος...ε αυτος πιο θλιβερή ιστορία.Ο τυπάς ασχολήθηκε με βιβλία εμπορίου περι "μυστικιστικής" θεματολογίας.Για να μην τα πολυλογο,οργάνωσε και τις δικές του "homemade" τελετές και...ξέφυγε!Οταν λέμε ξέφυγε,τον χάσαμε! Υποστίριζε οτι καλέι πνέυματα ,οτι βλέπει αύρες κτλ κτλ...

Πιο το πρόβλημα θα μου πείς.Στα γραπτά σου περι ενεργειακών κέντρων αναφέρεις οτι οι τεχνικές που περιγράφεις έχουν θετικά αποτελέσματα πχ στον επαγγελματικό τομέα.Αυτό το χάρηκα,να οσυ πώ την αλήθεια,μίλησες βατά και ρεαλιστικά.Στου συγγεκριμένου ατόμου την ζωή οι βλακείες που έκανε επέδρασαν ααρνητικά.Τοσο αρνητικά που...αρκεί απλά να πώ οτι εδώ και 6 μήνες είναι σε ψυχιατρείο...

Όχι,δεν έφταιγαν τα βιβλία.Το κεφάλι του έφταιγε...Ούτε μεταφυσικές ενέργιες και οντότητες έφταιγαν...Η βλακεία του ήταν πιο ρεαλιστική,πιο αληθινή και πιο επικίνδυνη απο οποιαδήποτε δύναμηπου θα μπορούσε ένας άσχετος να καλέσει με οποιοδήποτε παιχνιδάκι στυλ Ποτηράκι.

Φταίει το μαχαίρι? Οχι,ο Δράστης!

quote:
Θα ήθελα όμως, να μου εξηγήσεις το εξής:

Μέσα από τους συνδέσμους, τους οποίους έχεις παραθέσει στο θέμα σου, δεν μπορεί κάποιος να να "ψαχτεί", να έρθει σε επαφή και να προμηθευτεί ουσίες, οι οποίες ενδεχομένως να είναι απαγορευμένες;

Κατηγοριματικά ΟΧΙ.Αν κάποιος το ψάξει μπορεί ενδοδυκτιακώς να βρεί ψυχοενεργά,επειδή πολλά απο αυτά είναι νόμιμα,και ακόμα ορισμένα βρίσκονται σε "γκρίζα" περιοχή του νόμου.Για τα νόμιμα ψυχοενεργά,θέλει ψάξιμο,για τα γκρίζα θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο.Ισχύει όμως ο κανόνας που ισχύει παντού στην ζωή το "Seek and you shall find","ψάξε και θα βρείς".

Να μην την πάμε μακριά την βαλίτσα και πούμε οτι δίνω την ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν κάποιο ψυχοενεργό. Να σου πώ κάτι πολύ πιο απλό.Ξέρεις οτι μπορείς να πάς στην αγορά για ψώνια (στην νόμιμη,καθημερινή αγορά) και μαζί με τις πατάτες και τα ρούχα να προμηθευτείς δυο ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ψυχοενεργα,το ένα απο αυτά πολυ επικίνδυνο και θανάσιμο? Αν κάποιος έχει διαβάσει καστανέντα,γνωρίζει την ντατούρα.Ξέρεις ποια η απόσταση του μέσου ενδιαφερομένου απο την ντατούρα? Μια ερώτηση σε ένα βοτανοπωλείο...Τόσο απέχει!Ακόμα λιγότερο απέχει ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο ή ο θάνατός του αν κάνει παιχνίδι την χρήση αυτού του ΠΑΝΥΣΧΙΡΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ φυτου. Αν ο ενδιαφερόμενος δει 2-3 φωτογραφίες αυτού του φυτού,τότε θα μπορεί να το εντοπίσει και στην γειτονία του αν έχει αυλές.Υπάρχει και ακόμα ένα φυτό που περιέχει λυσιργικά οξέα και έχει παρόμοια δράση με το LSD ,είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ και μπορεί να το βρεί ο κάθε ενδιαφερόμενος σε ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΩΛΕΙΟ που πουλάει σπόρους φυτών.Γιατί τα λέω αυτά? Για να δούν όλοι οτι το να αποκτήσει κάποιος ένα ψυχοενεργό,δεν είναι δύσκολη υπόθεση,ισοδυναμεί με μια βολτα στην αγορά.Αν κάποιος θέλει να παίξει και να φάει το κεφάλι του επειδή είναι βλάκας ,δεν περιμένει εμένα να του δώσω τα μέσα η να τον διαφθείρω.Αρκεί να βολτάρει στην αγορά ,ξέρωντας όλο και όλο δυο ονόματα φυτών.Ούτε δυκτιακά ψαξίματα ούτε λινκ...Φυσικά αυτοί που την πατάνε είναι αυτοί που γνωρίζουν μόνο το όνομα και τίποτε άλλο...

Θα μου πεις πιοι γνωρίζουν τα παραπάνω φυτά? Το πρώτο όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγο καστανέντα (πόσοι σε αυτό το φόρουμ τον έχουν διαβάσει? Νομίζω πολλοι) και το δεύτερο εξίσου μεγάλη μερίδα ανθρώπων... (Κυριολεκτικά δηλαδή,το παιδάκι που θέλει παιχνίδια μπορεί να τα προμηθευτεί σχολνώντας απο τα μαθήματά του,χωρίς την δικιά μου βοήθεια)

Το μόνο που μπορεί να σώσει είναι η σωστή πληροφόρηση.Φυσικά υπάρχει και η λογική του "αν δεν ξέρει το όνομα του φυτού δεν θα μπορέσει να το βρεί",αλλα αυτή η λογική είναι της ίδιας σχολής με το "πονάει χέρι ,κόψει χέρι".Θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάψουμε κάθε βιβλίο με αναφορά σε όνομα ψυχοενεργού φυτού για να προστατεύσουμε και τον τελευταίο χαζούλη που επειδή το άκουσε ,θα πάει να πειραματιστεί με αυτό.Φυσικά το κάψιμο βιβλίων ,επουδεμία περίπτωση δεν συνίστατε....

quote:
θα μπορούσα σε κάποια στοά να παρουσιάσω ένα τέτοιο θέμα

afou exeis tetoia apopsi gia ton tektonismo giati thes na pas ekei na to parousiaseis
pigaine sto katixitiko na mi mplexeis kai me Satanistes pou pinoun aima!!!!!!!!!

Φίλε Γιώργο,εκτιμώ τον ζήλο σου στην τέχνη του copy/paste αλλα ουδέποτε είπα οτι πίνουν αίμα ή ότι είναι Σατανιστές.

Ανυπόστατη λοιπόν η θέλω-να-πιστεύω καλοπροαίρετη παρατήρησή σου.

Reality: A serotonine induced Hallucination?

03/11/2004, 22:59:24
Xotchipilli2, νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμιες καταστάσεις.

quote:
Προσωπικά γνώρισα 3 τέτοια άτομα ,τα οποιά δύο πρώτα τα "ενδιαφέροντά" τους τους "οδήγησαν" σε κάποιες τελετές,και κατέληξαν να έχουν νομικές κυρώσεις,να καταστρέψουν την ζωή τους...

και καταλήγεις:

quote:
Φταίει το μαχαίρι? Οχι,ο Δράστης!

Οι νομικές κυρώσεις είναι σαφείς και όλοι οι ενήλικες οφείλουν να τις γνωρίζουν και να πράττουν αναλόγως.

Έτσι, όλα τα μαχαίρια δεν είναι ίδια.
Δε θα πάψουμε βέβαια, να χρησιμοποιούμε μαχαίρια στην κουζίνα ή ως εργαλεία, αλλά από κει και πέρα οφείλουμε να είμαστε υπέυθυνοι.

Δεν είναι το ίδιο, να δώσεις ένα μαχαίρι σε ένα 15χρονο για να κόψει την μπριζόλα του στο τραπέζι, με το να του το δώσεις σε μία πλατεία, όπου μαζεύονται αλήτες.
Επίσης, πιθανά γνωρίζεις ότι:

ο νόμος ορίζει σαφώς το μήκος της λάμας, το οποίο συνιστά το αδίκημα της οπλοκατοχής και στη συνέχεια οπλοχρησίας κλπ.

Έτσι και στην περίπτωση κάποιων ουσιών, ο νομοθέτης έχει αποφασίσει ότι η διακίνηση τους και μόνο αποτελεί αδίκημα.

Τώρα εσύ λες ότι δεν διακινούνται απαγορευμένες ουσίες...
Μακάρι να είναι έτσι.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Xotchipilli2Μέλος
04/11/2004, 00:31:44
quote:

Οι νομικές κυρώσεις είναι σαφείς και όλοι οι ενήλικες οφείλουν να τις γνωρίζουν και να πράττουν αναλόγως.

Έτσι, όλα τα μαχαίρια δεν είναι ίδια.
Δε θα πάψουμε βέβαια, να χρησιμοποιούμε μαχαίρια στην κουζίνα ή ως εργαλεία, αλλά από κει και πέρα οφείλουμε να είμαστε υπέυθυνοι.

Δεν είναι το ίδιο, να δώσεις ένα μαχαίρι σε ένα 15χρονο για να κόψει την μπριζόλα του στο τραπέζι, με το να του το δώσεις σε μία πλατεία, όπου μαζεύονται αλήτες.

Σαφέστατα,πιστεύω οτι το έχω επισημάνει αυτό και το έχω εικονογραφήσει με πολλά παραδείγματα χιουμοριστικα και μη.Πρωτού λοιπόν αναφέρω για ένα είδος συγκεκριμένου μαχαιριού (εργαλείου) βεβαιώθηκα οτι η πλατεία Εσωτέρικα,στερείτε "αλητείας".

quote:
Επίσης, πιθανά γνωρίζεις ότι:

ο νόμος ορίζει σαφώς το μήκος της λάμας, το οποίο συνιστά το αδίκημα της οπλοκατοχής και στη συνέχεια οπλοχρησίας κλπ.

Έτσι και στην περίπτωση κάποιων ουσιών, ο νομοθέτης έχει αποφασίσει ότι η διακίνηση τους και μόνο αποτελεί αδίκημα.

Το γνωρίζω. Την άποψη με το μαχαίρ την υποστιρίζω,ασχέτως αν στεωός μου ενήλικος και σώφρον φίλος (χωρίς εγκληματικές προθέσεις,με τάση εξερευνηση δασών) συνελλήφθει με κυνηγητικό μαχαίρι που το είχε πάνω του ως εργαλείο,γιατί η λάμα ήταν μεγάλη.Φυσικά,καταλαβαίνω τον νόμο όπως επίσης κταλαβαίνω οτι και με μικρότερο μαχαίρι κάποιος θα μπορούσε να κάνει ζημιά χτυπώντας το θύμα στην καρωτίδα,όπως επίσης και οτι μπορείς να σκοτώσεις κάποιον και με νομιμότατα αντικείμενα.

Με μερικούς νόμους δεν συμφωνώ,ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα.Συμφωνώ δεν συμφωνώ όμως οφείλω να τους σεβαστώ,επειδή ζώ σε μια κοινωνία που έχω και δικαιώματα αλλα και υποχρεώσεις.Η διακίνηση λοιπόν ,δεν με βρίσκει σύμφωνω,ασχέτως τι νομίζω εγώ για τα ενθεογενή.Πολλά εγκλήματα (πραγματικά εγκλήματα,με θύματα) έχουν πολύ μικρότερη ποινή,απο ότι η κατοχή κάποιου παράνομου ενθεγενούς.Μια μικροκλοπή περιουσίας απο την zadok που θα την έβλαπτε άμεσα ίσως είχε για μένα πολύ ελαφρύτερη ποινή απο ότι αν με καταδίκαζαν για κατοχή μικροποσότητας μεσκαλίνης σε κρυσταλλική μορφή που θα την είχα για μένα.Κάτι τέτοιο το θεωρώ παράλογο,δεν συμφωνώ μαζί του αλλα απο την στιγμή που έτσι αποφάσισε ο νομοθέτης ,θα το σεβαστώ και θα το ακολουθήσω αν θέλω να απολαμβάνω τα προνόμια της οργανωμένης κοινωνίας στην οποία ζούμε

quote:
Τώρα εσύ λες ότι δεν διακινούνται απαγορευμένες ουσίες...
Μακάρι να είναι έτσι.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και το έχεις εντοπίσει ,παρακαλώ ανέφερε το μου.Φυσικά δεν μπορώ να λάβω ευθύνη για το περιεχόμενο όλου του διαδικτύου,όπως και εσύ δεν θα μπορούσες να εγγυηθείς οτι όλο το διαδύκτιο είναι ασφαλές! Αυτό που λέω ξεκάθαρα είναι οτι α)ΕΓΩ δεν κάνω διακίνηση,ούτε την υποστιρίζω β)δε γνωρίζω οτι κάπιος κάνει διακίνηση παράνομων ουσιών.

Υπήρξαν περιπτώσεις πουκάποιος μέσω δυκτίου έκανε διακίνση παράνομων ουσιών? Φυσικα! Υπήρχε ένα αγγλικό website του οποίου ο κάτοχος πουλούσε (και το ανακοίνωνε) κάνναβη καθώς και κοκαίνη (!!!!!!!!).Συνελήφθει.

04/11/2004, 02:40:18
quote:
Πρωτού λοιπόν αναφέρω για ένα είδος συγκεκριμένου μαχαιριού (εργαλείου) βεβαιώθηκα οτι η πλατεία Εσωτέρικα,στερείτε "αλητείας".

Δεν αμφιβάλλω ότι έκανες μία συνειδητή επιλογή, απλά ελπίζω να θυμάσαι πάντα πως μία Αγορά σαν του esoterica δεν είναι IRC chat, οπότε τα γραπτά μένουν και μπορεί να τα διαβάζει ο οποιοσδήποτε. Έτσι, πρέπει να είμαστε διπλά σίγουροι για ότι αφήνουμε.

quote:
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και το έχεις εντοπίσει ,παρακαλώ ανέφερε το μου.

Επειδή κανείς μας δεν είναι υπεύθυνος για άσχετα με αυτόν θέματα, για ότι αξιόποινο αντιλαμβάνομαι κατ' αρχήν ενημερώνω τις αρμόδιες αρχές.

Τώρα αν αφορά και στο ζήτημα έρευνάς σου και αφού μου το ζητάς, θα σ' ενημερώσω ιδιαιτέρως (αν μου επιτρέπεις), γιατί δε νομίζω ότι είναι πρέπον ν' αφήσω "ίχνη" και να καταχραστούμε άλλο το χώρο του παρόντος θέματος.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Xotchipilli2Μέλος
04/11/2004, 04:16:05
quote:

Επειδή κανείς μας δεν είναι υπεύθυνος για άσχετα με αυτόν θέματα, για ότι αξιόποινο αντιλαμβάνομαι κατ' αρχήν ενημερώνω τις αρμόδιες αρχές.

Τώρα αν αφορά και στο ζήτημα έρευνάς σου και αφού μου το ζητάς, θα σ' ενημερώσω ιδιαιτέρως (αν μου επιτρέπεις), γιατί δε νομίζω ότι είναι πρέπον ν' αφήσω "ίχνη" και να καταχραστούμε άλλο το χώρο του παρόντος θέματος.

Φυσικά και σου επιτρέπω,εξυπακούεται οτι η ενημέρωση θα είναι προσωπική,μιάς που αν εντοπίσεις κάποια τέτοια ιστοσελίδα βάζωντάς την εδώ θα διευκόλυνε...άτομα που δεν ξέρουμε ούτε τα κίνητρά τους,ούτε τον βαθμό ωριμότητάς τους και μόνο κακό στο εσωτέρικα θα κάναμε (σιγά μην κατηγορήσουν τον εαυτό τους αν την πατήσουν,θα δείξουν το εσωτέρικα οπου βρήκαν το link για παράνομο υλικό)

Νομίζω οτι το email μου μπορεί να βρεθεί στο προφίλ μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.