- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
...Avallon .....που να δεις και τα νύχια μου...!!!
Παρατηρησα πως υπάρχουν πολλοί υδροχοοι!
Και εγω υδροχοος ειμαι!
..είναι πραγματικά φαινόμενο
πως οι περισσότεροι οι οποιοι ασχολούνται
με μεταφυσικά και ανεξηγητα φαινομενα
φιλοσοφιες κτλ..είναι υδροχοοι..!!
Καλη αναζητηση
Δανάη
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)
quote:
Είστε χρήσιμοι για προσάναμα γιατι ο αέρας φουντώνει τη φωτιά που μπορεί να κάψει τα πάντα. Μετά έρεται όμως το νερό (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) και σβήνουν αυτή τη φλόγα για να πάρουν το σχήμα κάθε πράγματος μέσα στο οποίο κινούνται (ιδιότητες νερού). Γι' αυτό παραδόξως οι περισσότεροι Υδροχόοι τα πάνε πολύ καλά και με Τοξότες και με Σκορπιούς, γιατί ο αέρας φουσκώνει το νερό και φουντωνει τη φωτιά.
Πόσο δίκιο έχεις...
quote:
Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο απο το χώμα (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που δε μασάνε ούτε απο αέρα (αντε να τους ανανεώσει λίγο) ούτε απο νερό (αντε να τους μαλακώσει λίγο), γιατί είναι τόσο γήινοι και στάσιμοι! Οι ίδιοι (οι χωμάτινοι) σβήνουν και τη φωτιά.
Πόσο μα πόσο δίκιο.... ![]()

Όσα και αν μας καταμαρτυρούν, εμείς μένουμε αδιάφοροι (ιδικότητά μας να μην μας πειράζει τι λέει ο κόσμος) και κοιτάμε μπροστά... Και άν η πραγματικότητα γίνει πολύ ανιαρή για τα μέτρα μας, τότε φτιαχνουμε τον δικό μας, φανταστικό, ονειρόκοσμο...
Αυτά είχα να πω... Μόνο να προσθέσω ότι οι καλλήτεροί σας φίλοι/ες είναι Υδροχόοι... We will be allways there to help thee...
Uriel, ο Εωσφόρος.
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.
*Γνώθι σαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*
quote:
Ενα έχω να πω. Οι καλύτερες (και περισσότερες) σχέσεις μου ήταν με Υδροχόες (είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στους Διδύμους ή στον Ταύρο και σελήνη στο Σκορπιό). Μοιραζόμαστε την ίδια ζέση για ελευθερία και το ίδιο ανοιχτό πνέυμα.
Οι δυνατότητες του μυαλού σας είναι απεριόριστες! Ωστόσο έχετε μαγνητικές ικανότητες.
Είστε τα καλύτερα φιλαράκια μου, όπως βέβαια και οι Κριοί
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Υδροχοοι και Κριοι ειναι καπως συγκατοικοι στην τρελλα...τυχαιο οτι μεταξυ τους ταιριαζουν κατα το 80%??
reptilesalonica τι εννοεις οταν λες οτι εχουμε μαγνητικες ικανοτητες??(με πιανεις παντελως αδιαβαστη!!)
And I keep on wondering....
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ας με βοηθήσει κάποιος... Πόσοι είναι τελικά οι Υδροχόοι εδώ μέσα?????Και θα το ξαναπώ... τα αισθήματα αμοιβαία αγαπητοί Υδροχόοι μια και σαν γνήσια Κριός είστε το μόνο ζώδιο που δε με πλήττει!

quote:
Και θα το ξαναπώ... τα αισθήματα αμοιβαία αγαπητοί Υδροχόοι μια και σαν γνήσια Κριός είστε το μόνο ζώδιο που δε με πλήττει!
Συμφωνώ απόλυτα.Και γω Κριός είμαι και πριν λίγες εβδομάδες "γνώρισα" μια Υδροχόο και κάθε λίγο και λιγάκι κοιτάω τα e mail μου.
Plane προσεχε μην μπερδευτεις καμια φορα και στειλεις μαιλ στα φορουμ!! Με την τρελλα που σας δερνει ολα να τα περιμενει κανεις απο Κριους ![]()
ΤΟ ΜΙΣΩ!
ΤΟ ΜΙΣΩ!
ΤΟ ΜΙΣΩ!
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
wicca!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!! Πες το καλο μου τοσο καιρο, αν το ξεραμε θα ειχες ιδιατερη μεταχειρηση λογο προβληματος εεε ζωδιου ηθελα να πω!!
Επειδή μεγάλωσα μετά Γαλλικών και κλειδοκύμβαλου δεν θα μπω στον πειρασμό να σας αναλύσω τα μεγάλα σας λάθη .
Απλά μια υπενθύμιση και ερώτηση μαζί .
Πόσο της εκατό της γης καλύπτετε από νερό και πόσο τις εκατό νερό έχει το ανθρώπινο σώμα ;
Χμμμ τα πάντα εν σοφία εποίησε !
Το ξαναείπα και θα το ξαναπώ προς εμπέδωση .
Το νερό είναι το κύριο συστατικό τις ζωής
Ο τραυματίας
Απόστολος
Ναι ναι ξερω ξερω επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως... (ευτυχως που ειναι γραπτα μυνηματα αλλιως ειμαι απολυτα σιγουρη πως σε συζητηση θα το λεγαμε ταυτοχρονα)
quote:
Ναι ναι ξερω ξερω επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως... (ευτυχως που ειναι γραπτα μυνηματα αλλιως ειμαι απολυτα σιγουρη πως σε συζητηση θα το λεγαμε ταυτοχρονα)
Mμμμ, μάλλον το "Dis scribit, dis leggit" ταιριάζει καλύτερα ![]()

Αν και μαλλον μια χαρα ζωδιακια ειμαστε (τουλαχιστον ετσι μου λενε...λετε να το κανουν για να μη τους κουτουλησω? αχμμμμμ)
Τουλαχιστον ο Αιγοκερως ( η ισως εγω που ειμαι Αιγοκερως)τα παει τελεια με τους Υδροχοους τωρα πως και τι μη με ρωτατε...αλλα σκεφτειτε οτι απο τους 8 πολυ καλους μου φιλους οι 5 και κολλητοι μαλιστα ειναι Υδροχοοι!![]()
Αβυσσος η ψυχη μου
![]()
![]()
![]()
Μαρα θα ξεκινησω παλι το ποπ κορν και την κοκα κολα???![]()
![]()
Καλη μου sis χωματινη μεν ...αλλα με καλο χωμα γιαυτο και βγαζεις λελουδα απο πανω σου (το κερασμα μετα, δεν ειναι αναγκη να μου το δωκεις τωρα)
Ποπ κορν και κοκα κολα δεν ξερω ...δεν εξαρταται μονο απο μενα ...η συνεχεια θα δειξει!
Αν και εγω λεω να αρχισω να τα αποφευγω καθοτι καποιος κανει επιμονες προσπαθειες να με συνετισει (αν ειναι ποτε δυνατον αυτο στο ζωδιο μου!!!!! ) στελνωντας με περιεργες ωρες στα γυμναστηρια!!! ![]()
Απο οτι θυμαμαι ειναι Κριος-χμμμ λετε να με κολισει η τρελλα του?
Edited by - Mara on 31/05/2003 12:44:44
quote:
Ποπ κορν και κοκα κολα δεν ξερω ...δεν εξαρταται μονο απο μενα ...η συνεχεια θα δειξει.Αν και εγω λεω να αρχισω να τα αποφευγω καθοτι καποιος κανει επιμονες προσπαθειες να με συνετισει (αν ειναι ποτε δυνατον αυτο στο ζωδιο μου!!!!! ) στελνωντας με περιεργες ωρες στα γυμναστηρια!!!Απο οτι θυμαμαι ειναι Κριος-χμμμ λετε να με κολισει η τρελλα του?
Aν είναι δυνατόν.Μα ποιός είναι αυτός που σου κάνει τέτοια βασανιστήρια.Εγω στην θέση σου θα είχα πάει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙΙΙΙ