ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- The Dark Knight - - Κινηματογράφος -

- The Dark Knight - - Κινηματογράφος -

crucifire31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/07/2007, 12:04:25
Στην τελευταία φωτογραφία πάντως ψιλοφαίνεται ότι το σκίσιμο στο μάγουλο είναι με προσθετική...

In anticipation of my resurrection...

29/07/2007, 17:18:01
δεν ξέρω, ίσως να θέλανε να φαίνεται έτσι. το τελείομα του σκισίματος πάντως μου φαίνεται καλό...

πάντως αν εννοείς τα χρώματα, θυμήσου ότι, τουλάχιστον το κόκκινο το έχει κάνει μόνος του! τώρα το άσπρισμά, δεν είμαι σίγουος αν το κάνει ο ίδιος ή ο αποχρωματισμός ειναι κι αυτός μέρος του ατυχήματος, αλλά, το σίγουρο είναι πως δεν είναι όλο του το σώμα ασπρισμένο, οπότε αποκλύουμε μάλλον το origin που τον θέλει να πέφτει στη δεξαμενή με τα χημικά! δεν έχω πρόβλημα με αυτό βέβαια, γιατί κάτι τέτοιο θα "λειτουργούσε" στη δεκαετία του '30, αλλά τώρα δε θα ήταν και πολύ πειστικό!

Starting tonight, people will die. I'm a man of my word! Ha ha ha ha !!!

30/07/2007, 11:51:36
Τείνω να πιστεύω πως ο αποχρωματισμός ίσως είναι μέρος του ατυχήματος κι όχι πχ αποτέλεσμα κάποιου λάθους.
Αν παρατηρήσεις το πρόσωπο του στην τελευταία φωτογραφία που παρέθεσες, θα δεις ότι το άσπρισμα δεν είναι ούτε ομοιόμορφο ούτε και στον ίδιο βαθμό με τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου του.
Σα να έχει κάποια μικρά "κενά".

30/07/2007, 14:04:03
θα μπορούσε άνετα να είναι μέρος του μακιγιάζ που κάνει μόνος του, όπως το κραγιόν. αλλά πιστεύω ότι θα ηταν γαμάτο στο τέλος, όταν τον συλαμβάνουν [γιατί μάλλον αυτό θα γίνει] να προσπαθήσουν οι μπάτσοι να τον ξεβάψουν, και το άσπρο να μη φεύγει! φρίκη!

31/07/2007, 16:00:49
Κοίτα, αν έχουμε κατά νου την εκδοχή των χημικών μέσα στα οποία έπεσε, τότε το άσπρο δεν αποκλείεται να είναι και δικό του.
Κι αυτό κολλάει καλύτερα στο ότι το άσπρο χρώμα δεν είναι τέλεια βαμμένο στο πρόσωπο του αλλά έχει κάποια μικρά "κενά".

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι αν στην ταινία θα περιέχει σε δευτερεύοντα ρόλο τον Batman.
Κι είμαι αρκετά περίεργος να δω ποιός θα τον υποδυθεί...

02/08/2007, 10:32:02
για το άσπρο... θα δούμε, υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές, αλλά είμαι σίγουρος πως ο νόλαν τελικά δε θα απογοητεύσει τους οπαδούς...

quote:

02/08/2007, 10:35:04
για το άσπρο... θα δούμε, υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές, αλλά είμαι σίγουρος πως ο νόλαν τελικά δε θα απογοητεύσει τους οπαδούς...

quote:
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι αν στην ταινία θα περιέχει σε δευτερεύοντα ρόλο τον Batman.

βασικό θέμα σε όλα τα σχετικά φόρουμς, να μην κάνει ο νόλαν το ίδιο λάθος με τον μπάρτον, που στη μία περίπτωση έκανε μια ταινία του τζόκερ, και στην άλλη του πιγκουινου, με guest star τον batman! όχι, ο νόλαν υποσχέθηκε ότι ο χρόνος θα είναι μοιρασμένος σωστά ανάμεσά τους.

quote:
Κι είμαι αρκετά περίεργος να δω ποιός θα τον υποδυθεί...

σίκουελ του batman begins είναι, εσύ ποιός λες να τον υποδυθεί;!
Christian Bale!

02/08/2007, 11:16:00
Εντάξει, για να σου πω την αλήθεια έχω δει τόσους ηθοποιούς πια στο ρόλο του Batman που έχω χάσει πλέον το λογαριασμό.
Οπότε λογικό είναι να αναρωτιέμαι ποιός θα είναι στο ρόλο αυτή την φορά.
Τον Christian Bale τον συμπαθώ ως ηθοποιό οπότε πιστεύω πως είναι καλή η επιλογή του.

02/08/2007, 17:46:49
α, οκ, σόρρυ!

το batman begins το έχεις δει; δίνει φοβερή ερμηνεία, αν εξερέσεις το γεγονός ότι έχει ψιλοπρόβλημα με το "σίγμα"...! ψευδίζει τόσο,, που αν στέκεσαι σε απόσταση 5 μέτρων απ'αυτόν γίνεσαι μούσκεμα!

αλλά όταν γρυλίζει πχ... λες επιτέλους, βάλανε και κάποιον σοβαρό.

...ακούς εκεί το τζωρτζ κλούνεϋ για μπάτμαν... τι σκέφτονταν;!

εγκυκλοπαιδικά, το prestige, που προταγωνιστούσε ο κριστιαν μαζί με τον hugh jackman [wolverine] και τον michael caine [alfred pennyworth στο begins] το είχε σκηνοθετήσει ο κρίστοφερ νόλαν πάλι...

οπότε έχεις και μια γενική ιδέα της συνεργασίας μπέιλ, κέιν, νόλαν...

23/01/2008, 20:34:09

Heath Ledger (1979-2008) R.I.P

Edited by - crucifire on 23/01/2008 20:45:37

23/01/2008, 21:47:03
Στις 22 Ιανουαρίου 2008 πέθανε ο Heath Ledger σε ηλικία μόλις 28 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε νεκρός την Τρίτη στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Από ότι λένε πρόκειται για ατύχημα και όχι αυτοκτονία.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"