ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GEORGE D31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GEORGE DΜέλος
22/10/2003, 20:48:51
quote:
Πάντως GEORGE D μπορώ αν θέλεις να σου παραθέσω βιβλιογραφία για την ακρόπολη που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στη μελέτη σου και να σου λύσει πολλές απορίες.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΚΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

beyondΜέλος
22/10/2003, 22:42:25
AYTO ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΡΝΑΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ?
ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ?

ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΝΝΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ..

GEORGE DΜέλος
23/10/2003, 04:20:41
quote:
AYTO ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΡΝΑΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΟΡΝΑΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

beyondΜέλος
24/10/2003, 14:35:41
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

GEORGE DΜέλος
24/10/2003, 15:32:45
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΔΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ Κ.Τ.Λ

ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

noeliaΝέο Μέλος
26/10/2003, 21:18:55
Παιδιά καλησπέρα. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα...
Θα ήθελα λοιπόν να παραθέσω ορισμένες πληροφορίες που έχω ακούσει για την Ακρόπολη. Καταρχήν, κάποιος προείπε οτι δεν υπάρχει ούτε μια καμπύλη γραμμή στο κτίριο του Παρθενώνα, όμως οι κίονες οι εξωτερικοί παρόλο που το πάχος σε όλο το ύψος τους είναι διαφορετικό και υπάρχει και μια ελαφριά κλίση, έχουν τοποθετηθεί με τέτοια ακρίβεια που οι σκιές που δημιουργούνται στο εσωτερικό του ναού είναι ολόισιες χωρίς να φαίνεται η διαφορά πάχους ή οι κλίσεις που έχουν. Επίσης, εκτός απο το ότι η Ακρόπολη βρίσκεται στο κέντρο των κτισμάτων, που κάποιος επίσης προανέφερε, η απόσταση της Ακρόπολης, του ναού στο Σούνιο, και της Αθηνάς Αφαίας στην Αίγινα είναι ίδια!!!!!Σχηματίζουν δηλαδή οι τρεις αυτοί ναοί ένα ισοπλευρο τρίγωνο.....τυχαίο;;;;;
Όσο για τα περιστέρια που δεν κάθονται πάνω στα μάρμαρα, ένας συντηρητής της Ακρόπολης σε μια απο τις επισκέψεις μου εκεί μου είπε οτι αυτό είναι μύθος γιατί τα περιστέρια δεν μπορούν να φτάσουν εύκολα σε αυτό το ύψος. Ποιος ξέρει;
Αυτά.
Καλή συνέχεια

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

GEORGE DΜέλος
27/10/2003, 03:16:38
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ

http://4lyk-kozan.koz.sch.gr/Mathites/B7Batsis/geo.htm

quote:
Όσο για τα περιστέρια που δεν κάθονται πάνω στα μάρμαρα, ένας συντηρητής της Ακρόπολης σε μια απο τις επισκέψεις μου εκεί μου είπε οτι αυτό είναι μύθος γιατί τα περιστέρια δεν μπορούν να φτάσουν εύκολα σε αυτό το ύψος. Ποιος ξέρει;

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ;;;;;

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΤΙΡΙΑ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ <<ΒΑΡΑΙΝΕΙ>> ΤΟΝ ΧΩΡΟ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΥΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΛΙΣΗ

Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ Η` ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ=Α/2Α+1

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

noeliaΝέο Μέλος
27/10/2003, 11:40:25
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Μήπως πολύ απλά και πολύ πεζά δεν είναι αεροδιάδρομος ο χώρος πάνω απο την Ακρόπολη; Λέω εγώ.....

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

GEORGE DΜέλος
27/10/2003, 17:05:42
ΦΙΛΤΑΤΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ

quote:
ΒΑΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ;;;;;

ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΚΑΣΙΑ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

GEORGE DΜέλος
04/11/2003, 03:35:08
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

http://www.ancientgr.com/

GEORGE DΜέλος
04/11/2003, 04:09:13
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΑΤ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ