ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ATHANATOS3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ATHANATOSΝέο Μέλος
10/08/2003, 13:05:02
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ,ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ.ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΒΛΕΠΑ ΚΙΝΗΣΗ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΤΟ ΠΗΡΑ ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΝΟΥΒΕΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ,ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ.ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Darkangel_78Μέλος
11/08/2003, 02:01:33
Καλησπέρα φίλε ATHANATOS και καλώς μας όρισες!
Υπάρχει πληθώρα θεμάτων που άπτεται των ονείρων,σε διάφορα σημεία του χώρου μας.
Μπορείς να κάνεις μια "Αναζήτηση" με λέξεις-κλειδιά όπως "όνειρο","πραγματικότητα","παραίσθηση" κλπ και να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.Καλό θα ήταν να συνεχιστεί κάποια από τις ήδη υπάρχουσες συζητήσεις,εξάλλου πιστεύω ότι θα σε καλύψουν απόλυτα!
Καλό διάβασμα!!!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 11/08/2003 02:03:35

16/10/2005, 17:14:26
38 θέματα σχετικά με τα όνειρα.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".

Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,

θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.

Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^

ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^

Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!