- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Βρες Χρόνο να ονειρευτείς. Ανεβαίνεις στο δικό σου όχημα προς ένα Αστέρι.
Βρες Χρόνο να Ν’ Αγαπήσεις και Ν΄ αγαπηθείς. Είναι προνόμιο των Θεών.
Βρες Χρόνο να κοιτάξεις γύρο. Είναι πολύ σύντομη η μέρα για να είσαι Εγωιστής.
Βρες Χρόνο να γελάσεις. Είναι της Ψυχής η Μουσική.
Να περνάτε καλά ότι και αν κάνετε. Φιλιά σε όλους :-)
Just A Man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
Just A Man
Just A Man
Μα η Αληθινή Αγάπη συνήθως δεν εκτιμάται και η ανιδιοτέλεια στο δρόμο των ανθρώπων απορρίπτεται.
Just A Man
Το μυστικό είναι ένα. Η Θεία ευχαριστία. “ Ευγνωμοσύνη !!!”
Just A Man
Πολλές φορές οι άνθρωποι τσακώνονται για τις πνευματικές τους γνώσεις. Πιστεύουν ότι μπορεί να είναι μόνο δικές τους. Παρατηρώ μέσα στα διάφορα Forums πώς ο καθένας μας προσπαθεί να παρουσιάσει ένα καλύτερο εαυτό. Και τελικά μήπως πέφτουμε στην παγίδα της κενοδοξίας;
Μα δεν έχουμε καταλάβει ότι τίποτα δεν μας ανήκει!!! Η αγάπη δεν είναι κατοχή. Η αγάπη μοιράζεται με όλους και με όλα. Ποιος γεννήθηκε με το να ξέρει πέντε ξένες γλώσσες.
Ακόμα και αυτοί που τους τις δίδαξαν, από κάποιον άλλο τις έχουν διδαχτεί. Με την ίδια αγάπη που θέλουν όλοι να αγκαλιάσουν μια πνευματική ανησυχία, με τον ίδιο τρόπο δώστε με αγάπη, αυτό που με αγάπη έχετε πάρει και μάθει σε αυτούς που το αναζητάνε.
Έχετε αναρωτηθεί γιατί τα κάνετε όλα αυτά? Μήπως για να κερδίσετε την συμπάθεια των ανθρώπων; Μήπως για να αποκτήσετε ενεργειακού πόρους οποιαδήποτε μορφής;
Η για να έρθει στην ψυχή μας η βιωματική άνοιξή της αγάπης; Για να νιώσουμε την χαρά της προσφοράς και της ευγνωμοσύνης σαν κινητήριο δύναμη σε ότι μας έχει προσφερθεί στη Ζωή μας;
Αν κάτσουμε και καταγράψουμε όλα όσα μας έχουν δοθεί δωρεάν, θα διαπιστώσουμε πόσα πολλά είναι, και πόσο αχάριστοι πολλές φορές μπορεί να φερόμαστε απέναντι στην αγάπη που δεχόμαστε από τον δημιουργό μας. Γιατί δυστυχώς πολλά πράγματα το ορθολογιστικό κομμάτι της ψυχής μας τα θεωρεί δεδομένα και κτήμα της. Και μόλις έρθεί μια οποιαδήποτε απώλεια αμέσως καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν μας ανήκει.
Αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλα από το Δημιουργό της Αγάπης ξεκινάνε, και όλα στο Δημιουργό της Αγάπης καταλήγουν. Αυτό να το θυμάστε πάντα.
Υστερόγραφο:
Προσωπικά είμαι ένας απλός άνθρωπος. Δεν έχω απάντηση για κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε. Όποτε έχω προσωπικά μια ερώτηση απευθύνομαι στο Δημιουργό Θεό μας, μέσω του Φύλακα Αγγέλου μου. Μην ψάχνετε για απαντήσεις εκτός σας. Όλες οι απαντήσεις είναι μέσα σας.
Ρωτήστε την εσωτερική φωνή σας, με πραότητα, και αυτή θα σας απάντηση σε κάθε σας ερώτηση.
Προσέξτε το ποταπό κομμάτι της ψυχή μας μήπως μπλοκάρει την θέληση μας για να φτάσουμε στο Δημιουργό μας.
Ορθολογιστικές σκέψεις που κάνουμε του στυλ για πιο Θεό λες τώρα, δεν με αγαπάει ο Θεός εμένα, για αυτό και με παιδεύει. Και ένα σωρό αλλά αρνητικές σκέψεις. Μην δίνετε σημασία σε αυτές τις σκέψεις αν θέλετε να ακούστε το Δημιουργό μας. Δώστε αγάπη στον ποταπό εαυτός σας (κατώτερος εαυτός) για να μπορέσετε να φτάστε των Ανώτερο Εαυτό σας.
Μην ξεχνάτε τα διάφορα πάθει που θέλει να καλύψει ο κατώτερος μας εαυτός όπως τα υλιστικά, τα σαρκικά και η κενοδοξία είναι αυτά που μας κρατάνε απομακρυσμένους από το Δημιουργό μας.
Για να φτάσετε το Δημιουργό πρέπει να νιώστε ελεύθεροι. (Ελευθερία=Αυτοδιάθεση). Σκεφτείτε να έχετε ένα ερωτικό σύντροφο και να σας αγαπάει μόνο αυτός, και εσείς να μην τον θέλετε? Το ίδιο είναι και με το Δημιουργό. Είναι Ερωτευμένος μαζί μας!!!
Ευλογημένη ας είναι και αυτή η μέρα της Ανθρωπότητας.
ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ(ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ) ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
Just A Man
Edited by - Just_A_Man on 21/05/2003 18:21:54
Ακόμα και στα πιο βαριά αμαρτήματα, η αγάπη βλέπει μονάχα καλό.
Just A Man
Αβραάμ Λίνκολν
Just A Man
Just A Man
Για φαντάσου φίλε Just_A_Man, να αγαπάς τα πάντα.
Νομίζω πως θα μπορείς να δεις πραγματικά πως είναι ο θεός.
Πολύ ωραίο το θέμα σου. Μπράβο