ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Jonestown 1978: Καιρός για Θάνατο! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Jonestown 1978: Καιρός για Θάνατο! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ΓιώργοςΜέλος
26/01/2004, 18:23:03
Κάποιος είχε πει ότι αν «κάνεις» μαγεία θα πάρεις τα αποτελέσματα τρεις φορές πίσω..
.. ενώ άμα κάνεις βλακεία…?

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η θεωρία είναι σωστή (ακόμα δεν έχω πειστεί) .. πως γίνεται κάποιος λοιπόν που χρησιμοποιεί /συγκεντρώνει την θέληση /δύναμη του θέτει σε λειτουργία μια τέτοια τρομερή ανταπόδοση / Νέμεσης …

….ενώ ο βλάκας που ούτε συγκεντρωμένος είναι και δεν χρησιμοποιεί ούτε το (συνειδητό) μυαλό του μπορεί με την βλακεία του να επηρεάσει (δυστυχία, ταλαιπωρία) τόσο πολύ κόσμο ..ενώ αυτός την έχει μέλι γάλα.. (αν θέλετε παραδείγματα – βλέπε Δημόσιο Υπάλληλος , Πλανητάρχης – διοίκηση) παίρνοντας τον παχύ μισθουλάκο /αμοιβές , ευχαριστημένος με την «ωραία» και «απλή» ζωή που έχει…?

Η δυναμική της Βλακείας είναι κάτι (που προς το παρόν) μου διαφεύγει…. ( my working theory Ίσως να είναι δίπολο Βλακεία (που φτάνει μέχρι ολοκληρωτική εξαφάνιση) v Τρέλα(που φτάνει μέχρι ιδιοφυΐα) – επικίνδυνο εεε? - Γουστάρω….!!) και εδώ ίσως να γίνεται το παιχνίδι στην εποχή του υδροχόου…

Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την βλακεία με «σοβαρότητα» και «κοινό νου
Από την εμπειρία μου με του βλάκες μόνο όταν το παίζεις τρελός τους αντιμετωπίζεις…

….. όμως αν ένα ήθελα να κάνω κακό η ακόμα και καλό (αποφεύγοντας τις τριάρες) θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τους βλάκες / ηλίθιους (όχι τους τρελούς όμως) ώστε να πετύχω τους σκοπούς μου…

τώρα στο ερώτημα μας .. κυβερνούν οι Ηλίθιοι …? Η απάντηση μου είναι μάλλον… όχι … είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τους ηλίθιους (που διοικούν / χειρίζονται εμάς) που κυβερνούν…

Γιώργος
…μου έχει πέσει και ο Ούρανός στο κεφάλι...

26/01/2004, 18:50:36
quote:
τώρα στο ερώτημα μας .. κυβερνούν οι Ηλίθιοι …? Η απάντηση μου είναι μάλλον… όχι … είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τους ηλίθιους (που διοικούν / χειρίζονται εμάς) που κυβερνούν…

Μα φιλε Γιωργο και αυτοι που χρησιμοποιούν τους ηλιθιους που κυβερνουν,κοιτα τριγυρο σου τι εφτιαξαν?
Δεν εδωσαν ηλιθιες εντολες στους ηλιθιους που κυβερνουν?
Να μου πεις αυτοι ¨φτιαχτηκαν¨αρα ειναι εξυπνοι.
Αλλα και αυτο το σλογκαν δεν ειναι εντελως ηλιθιο?
¨Φτιαχτηκαν¨αυτοι καταστρεφοντας ΟΛΑ τα υπολοιπα!

Φιλικα....Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!