ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CYBERMASTER30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 04:32:25
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/08/2004, 04:35:39
quote:

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

------------------------

Εμένα ρωτάς; Και αναφέρεσαι στο "επιμένει επανειλημμένα να διαστρευλώνει την πραγματικότητα και να θίγει αναιτίως πρόσωπα και καταστάσεις";

Εάν ναι, η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα καταφατική.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 04:38:13
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ!!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ!?!!

------------------------

27/08/2004, 04:45:56
Με ρωτάς ή κάνεις δήλωση;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Kronos22Μέλος
27/08/2004, 07:25:23
quote:

Αγαπητέ junk95, πολύ καλός στις περιγραφές όπως πάντα, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω ότι η δική μου εντύπωση και όσο μπορώ να γνωρίζω εξ ιδίας πείρας, η όποια αντιπαράθεση δεν ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές, αλλά τρόπον τινά ιδεολογικές.

Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό να το έχουμε υπ' όψιν αυτό.

3 Άλφα

Σεβαστή Zadok τι είναι τα "3 Αλφα" στην υπογραφή σου;
Γιατί αλλάζεις τακτικά υπογραφές;
Έχεις σχέση με την γνωστή εταιρία που παράγει όσπρια;

27/08/2004, 12:56:05
Λατρεύω τα όσπρια...

Αλλάζω υπογραφές, γιατί αλλάζω εγώ. Είμαι εξελισσόμενο ον.

3 Άλφα

27/08/2004, 15:05:15
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ <ΔΩΜΑΤΙΑ> ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Ο ΑΝΤΙΜ Η ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ?
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ Η ΕΝΑ <ΔΩΜΑΤΙΟ> ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ <ΛΟΓΟ>.
ΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ?
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. <ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ>

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

Kronos22Μέλος
27/08/2004, 15:39:00
quote:

Λατρεύω τα όσπρια...

Αλλάζω υπογραφές, γιατί αλλάζω εγώ. Είμαι εξελισσόμενο ον.

3 Άλφα

Δλδ το σεβαστή Zadok, να το κάνω σεβαστοι zadoks κάτι σαν την λερναία ύδρα να πούμε;

27/08/2004, 16:02:28
Δεν ήξερα Ράμογλου ότι η ποινή για τα λεκτικά ατοπήματα είναι η καταδίκαση σε άμάθεια και κατινιά!!

CYBERMASTER ...ότι κατάλαβες κατάλαβες... μη ζητάς πολλά ...δεν έφταιγε ο ράφτης ... το ύφασμα ήταν στραβό...

quote:
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ?

Και όχι μόνο!... κλειδοκράτορα το λουκέτο γρήγορα!

"Τάδε έφη Avallon"
27/08/2004, 16:06:16
quote:

Δλδ το σεβαστή Zadok, να το κάνω σεβαστοι zadoks κάτι σαν την λερναία ύδρα να πούμε;

Kronos22, δε με λένε Zadoks.

Δεν έγραψα "όντα", ώστε να δικαιολογείται πληθυντικός.

Δεν έγραψα "εξελισσόμενα", αλλά "εξελισσόμενο": ένα δηλαδή το οποίο διαμορφώνεται σε ένα νέο.

Η παρομοίωση με τη Λερναία Ύδρα μάλλον είναι ατυχής ως προς το συλλογισμό σου, εφού πρόκειται για ένα μυθικό ον με πολλά κεφάλια.
Ο Ηρακλής νίκησε τη Λερναία Ύδρα πραγματοποιώντας τον όγδοο άθλο του στο ζώδιο του Σκορπιού. Πραγματικά πολύ διδακτικός μύθος κατά τα άλλα...

Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσουμε επί του θέματος...

quote:
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ <ΛΟΓΟ>.

Σε ένα σπίτι υπάρχουν πολλά δωμάτια για τις ανάλογες χρήσεις.

Είναι σφάλμα να αναζητάς βιβλία αντί της βιβλιοθήκης στο αποχωρητήριο.

3 Άλφα

Edited by - Zadok on 27/08/2004 16:13:28