- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???------------------------
Εμένα ρωτάς; Και αναφέρεσαι στο "επιμένει επανειλημμένα να διαστρευλώνει την πραγματικότητα και να θίγει αναιτίως πρόσωπα και καταστάσεις";
Εάν ναι, η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα καταφατική.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
------------------------

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:Αγαπητέ junk95, πολύ καλός στις περιγραφές όπως πάντα, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω ότι η δική μου εντύπωση και όσο μπορώ να γνωρίζω εξ ιδίας πείρας, η όποια αντιπαράθεση δεν ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές, αλλά τρόπον τινά ιδεολογικές.
Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό να το έχουμε υπ' όψιν αυτό.
3 Άλφα
Σεβαστή Zadok τι είναι τα "3 Αλφα" στην υπογραφή σου;
Γιατί αλλάζεις τακτικά υπογραφές;
Έχεις σχέση με την γνωστή εταιρία που παράγει όσπρια;
Αλλάζω υπογραφές, γιατί αλλάζω εγώ. Είμαι εξελισσόμενο ον.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Ο ΑΝΤΙΜ Η ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ?
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ Η ΕΝΑ <ΔΩΜΑΤΙΟ> ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ <ΛΟΓΟ>.
ΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ?
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. <ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ>
ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:
Λατρεύω τα όσπρια...Αλλάζω υπογραφές, γιατί αλλάζω εγώ. Είμαι εξελισσόμενο ον.
3 Άλφα
Δλδ το σεβαστή Zadok, να το κάνω σεβαστοι zadoks κάτι σαν την λερναία ύδρα να πούμε;
CYBERMASTER ...ότι κατάλαβες κατάλαβες... μη ζητάς πολλά ...δεν έφταιγε ο ράφτης ... το ύφασμα ήταν στραβό...
quote:
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ?
Και όχι μόνο!... κλειδοκράτορα το λουκέτο γρήγορα!

quote:
Δλδ το σεβαστή Zadok, να το κάνω σεβαστοι zadoks κάτι σαν την λερναία ύδρα να πούμε;
Kronos22, δε με λένε Zadoks.
Δεν έγραψα "όντα", ώστε να δικαιολογείται πληθυντικός.
Δεν έγραψα "εξελισσόμενα", αλλά "εξελισσόμενο": ένα δηλαδή το οποίο διαμορφώνεται σε ένα νέο.
Η παρομοίωση με τη Λερναία Ύδρα μάλλον είναι ατυχής ως προς το συλλογισμό σου, εφού πρόκειται για ένα μυθικό ον με πολλά κεφάλια.
Ο Ηρακλής νίκησε τη Λερναία Ύδρα πραγματοποιώντας τον όγδοο άθλο του στο ζώδιο του Σκορπιού. Πραγματικά πολύ διδακτικός μύθος κατά τα άλλα...
Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσουμε επί του θέματος...
quote:
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ <ΛΟΓΟ>.
Σε ένα σπίτι υπάρχουν πολλά δωμάτια για τις ανάλογες χρήσεις.
Είναι σφάλμα να αναζητάς βιβλία αντί της βιβλιοθήκης στο αποχωρητήριο.

Edited by - Zadok on 27/08/2004 16:13:28