ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συνειδητό Ονείρεμα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Συνειδητό Ονείρεμα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚωσταςΜέλος
01/01/2004, 15:59:07
quote:

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΜΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΚΛΩΣΤΗ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ Η ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ;ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ) ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΙΩΡΗΘΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΕ ΦΟΒΟ,ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ.
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΤΕ.
Η ΧΟΡΔΗ ΑΥΤΗ ΣΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ.

ΛΟΓΩ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ...

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

matrxΜέλος
01/01/2004, 21:10:25
ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
quote:
Σας έχει τύχει ποτέ ένα όνειρο να είναι "ημι-συνειδητό"??
Δηλαδή τη μία να ξέρεις ότι είναι όνειρο, και σε μερικά δευτερόλεπτα να το ξεχνάς???
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

-ΥΗVH
Light in extension

ΦΙΛΕ YHVE ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ,ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

01/01/2004, 22:50:53
Καλή χρονιά, χρόνια καλά σε όλους!

quote:
Πώς ΑΚΡΙΒΩΣ γυρνάει κάποιος ένα συνειδητό όνειρο σε 100% αστρική προβολή?
Υπάρχει εύκολος τρόπος να "βγάλεις το υποσυνείδητο" απ'τη μέση γρήγορα και εύκολα, έτσι ώστε η ΑΠ να είναι αντικειμενική???
Δηλαδή τη μία να ξέρεις ότι είναι όνειρο, και σε μερικά δευτερόλεπτα να το ξεχνάς???

Φίλε YHVH,

Κατ' αρχήν ελπίζω οι ασκήσεις του mysticweb.org να μας έχουν βγει σε καλό. Ειδικά η παρατήρηση της φλόγας με βοηθάει πολύ να παραμείνω στη μία σκέψη.

Ως προς την ερώτησή σου, μού έχει τύχει λίγες φορές να διαπιστώνω στο ύπνο μου ότι ονειρεύομαι, να ελέγχω κάπως την πλοκή του ονείρου, αλλά όταν προσπάθησα να πω στον εαυτό μου ότι τώρα ονειρεύομαι και να διαπιστώσω τί γίνεται δίπλα μου, πάντοτε ξυπνούσα.

Τώρα προσπαθώ, μέσω της παρακολούθησης της σκέψης μου, να γίνω πιο συνειδητός την ημέρα και κατά συνέπεια να γίνω και στον ύπνο μου. Δε θα πιστέψετε πόσες σκέψεις πρόσεξα ότι κάνω, χωρίς συνειδητό έλεγχο, κατά τη διάρκεια της μέρας. Και μου έχουν ξεφύγει και τόσες άλλες!

Η συζήτηση, βέβαια, αυτή βρίσκεται ανάμεσα στο συνειδητό ονείρεμα και στην αστρική προβολή. Πιστεύω, όμως, ότι το πρώτο αποτελεί προθάλαμο του δευτέρου.

Ζήσε τη στιγμή!

spiritΜέλος
02/01/2004, 02:52:29

Συνειδητα στα ονειρα μου ερχεται η εικονα αυτη,η απολυτη γαληνη και αφαιρεση...
αν μπορουσα να ειχα ηχο στην εικονα μου,θα ηταν ο ηχος απο το καλαμι του ψαρα που πεφτει στο νερο και η σιωπη.
ΟΜ

dsm

ΚωσταςΜέλος
02/01/2004, 06:00:42

ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
quote:

ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΝΟΩ ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΒΙΩΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΟΡΙΑ.
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΒΙΩΣΩ ΜΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ...
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.

Edited by - Κωστας on 02/01/2004 06:03:04

Edited by - Κωστας on 03/01/2004 00:30:10

matrxΜέλος
03/01/2004, 00:08:51
ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ.ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΩΣΗ.

ΚωσταςΜέλος
03/01/2004, 00:33:57
quote:

ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ.ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΩΣΗ.

Αν κρινω απο αυτα που περναμε,δοκιμασιες,στεναχωριες και γενικα τα αρνητικα ολα εχουν σκοπο να συνειδητοποιησουμε οτι το εγω μας δεν ειναι το παν,αντιθετως ειναι ο χειροτερος εχθρος μας.
Αυτος ειναι ενασ λογος για να ενσαρκωθουμε στην κολαση (γη).

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

matrxΜέλος
03/01/2004, 21:22:14
ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ.

FlawlessΜέλος
03/01/2004, 22:00:29
quote:

Αρκετές φορές.

Για τα άλλα δύο δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.
Το ότι μπορείς να προβληθείς είναι σίγουρο.

Love is True.
Rest are all illusions.
Illusions to find our purpose.
YHVHΜέλος
10/01/2004, 15:31:15
Σας ευχαριστώ πολύ.

CHAPTER 2:

----S.O.S.!S.O.S.!S.O.S.! ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΛΕΟΣ ! ΘΑΝΑΤΙΚΟ ! ΟΙ 7 ΠΛΗΓΕΣ! ΒΟΗΘΕΙΑ! -----

Μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω binaural beats για Lucid Dreaming??? Please!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula