- Η ΤΑΙΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Λοιπόν, καλύτερα να πας εδώ να δεις topic.asp?TOPIC_ID=1075...
K μιας κ γω έκανα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω, μήπως να με βοηθούσες κ συ
με τη σειρά σου;
TI ΣHMAINEI ΠAΠANTΣA;;;;;
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:Ειδηκα για τον εξορκιστη,ειναι ψεματα γιατι το ιδιο κοριτσακι γυρισε και τις συνεχειες της ταινιας,αλλα και αλλες ταινιες θριλερ.
Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLAIR WITCH PROJECT ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΨΑΧΝΩ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ BLAIR WITCH PROJECT ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΙΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ
quote:Δηλαδη οτι ειναι ψεματα.Αυτο σημαινει."Μουσια"που λεμε.Πχ Αυτος λεει παπαντσες,δηλ μα...ες.
Aαααα, τώρα σε κατάλαβα...
Λοιπόν, καλύτερα να πας εδώ να δεις topic.asp?TOPIC_ID=1075...
K μιας κ γω έκανα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω, μήπως να με βοηθούσες κ συ
με τη σειρά σου;
TI ΣHMAINEI ΠAΠANTΣA;;;;;
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"
quote:
Ειδηκα για τον εξορκιστη,ειναι ψεματα
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ....
respect
quote:
Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ
Τα περισσότερα είναι φτιαχτά!Κινηματογραφικά τρυκ και η φαντασία του συγγραφέα.
Για τον εξορκιστή ξέρω πως βασίστηκε σε αληθινά περιστατικά.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΓΙΣΑ Η ΜΟΝΟ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΙΜΗΤΗ ΠΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΜΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΤΣΑ
quote:
Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLAIR WITCH PROJECT ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΨΑΧΝΩ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ BLAIR WITCH PROJECT ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΙΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ
Φίλε lok
ευτυχώς στα forums, δεν χρώνουμε τις λέξεις, ούτε τα κόμματα και τις τελείες. Οπότε αν θέλεις, μπορείς να τις χρησιμοποιείς άφοβα! ![]()
(ελπίζω να μην πρεξηγηθείς από την παρέμβασή μου αυτή, σεβαστός είναι ο τρόπος γραφής του καθενός, απλά θα βοηθούσε να είναι λίγο πιο κατανοητός, ώστε να μπορέσουν και οι μετέχοντες την συζήτηση να καταλάβουν και να γράψουν τη γνώμη τους για το θεμα που άνοιξες)
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:Μα εχουνε γινει τοσοι εξορκισμοι που είναι αδυνατον να μην είναι βασισμενη σε μια αληθινη ιστορια.
Τα περισσότερα είναι φτιαχτά!Κινηματογραφικά τρυκ και η φαντασία του συγγραφέα.
Για τον εξορκιστή ξέρω πως βασίστηκε σε αληθινά περιστατικά.<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Και ετσι να το ειπαν ατο,στανταρ θα πεφτανε μεσα!
ΦΙΛΕ lok ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ **Η ΤΑΙΝΙΑ** ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...
- Κινηματογράφος -
http://www.esoterica.gr/forums/FORUM.asp?FORUM_ID=12
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑΝΙΩΝ ΕΙΝAI ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**