- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Edited by - Loucas on 01/05/2003 13:38:08
ΦΙΛΕ Louca ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΝΑ.
1)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ Η ΟΧΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
2)ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ???
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ &
ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ?
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ !!!
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜ & ΝΑ ΓΡΑΦ
ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΞΑΛΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΑΝ ΡΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Εγώ δυστυχώς μόνο μετά από περιπου μια εβδομάδα θα έχω πρόσβαση στο ιντερνετ και ελπίζω όταν μπω να δω και άλλα μέλη να παίρνουν μέρος...
Εχεις δίκιο σχετικα με το θεμα των πολιτικών... βλέπω πως ευτυχώς η ιστορία μας δίδαξε τελικά καποια πράγματα και έτσι ακόμη και η αντιπολίτευση στην ελλάδα δεν χειρίστηκε με μικροπολιτική σκόπο το θέμα . Είναι φανερο΄πως ο ντενκτασ ψάχνει για αφορμή να μας κατηγορήσει αλλά ευτυχώς τόσα χρόνια το έχουμε μάθει το παιχνίδι του... πιστεύω πάντως πως είναι σχεδον απίθανο να μην χάσει στις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνονται . Πρέπει επιτέλους να γίνει μία ανανέωση .
Οι τουρκοκύπριοι τίποτα δεν έχουνε να χωρίσουνε με τους ελληνοκυπριους , μέχρι πριν τριάντα χρόνια συζούσαν αρμονικά . Μεμονωμένες περιπτώσεις φανατισμού θα υπάρχουν βέβαια αλλα είναι η εξαίρεση. αναφέρεσαι σε αληλοσφαγές ... είχαν φτάσει τα πράγματα σε τετοιο σημείο ? .Αλήθεια , πόσοι τούρκοι έχουν εγκατασταθεί στην κύπρο ? Απλώς να συγκρίνουμε λίγο τους πλυθυσμους . Ομως παρόλαυτα πιστεύω πως και τους ίδιους τους τουρκους που ζουβν εκεί τους συμφέρει να ενωθουν καθως θα είναι πολίτες της ευρωπαικής ένωσης που καμία σχέση δεν έχει με την τουρκία . Πολλυ σωστά τεθηκε επίσης το θεμα της χειραγώγησης του λαου στην τουρκία που δυστυχώς το μείγμα ισλαμισμού , χαμηλού βιοτικού επιπέδου και μορφωτικού επιπέδου μπορει να είναι εκρηκτικό . Ας ελπίσουμε οι πολιτικοί να φερθουν ώριμα ...εγώ τους στρατιωτικούς φοβάμαι που κρατουν την τουρκία σε αυτο το σημείο που βρίσκεται ενω με την θεση της θα μπορούσε να ήταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο . Η μη ύπαρξη δημοκρατίας πάντα προκαλεί καμψη της πορείας μιας χώρας .
Ομως βέβαια ας κοιτάξουμε λίγο και την οπτική του ντενκτας... εγώ πιστεύω πως οποιοσδήποτε από μας ήταν στη θεση του δεν θα ήθελε λύση γιατί αναπόφευκτα θα βρισκο΄ταν σε υποδεεστερη θεση είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακρυπρόθεσμα . αυτό γιατί όταν αναμειχθούν οι πληθυσμοί οι ελληνοκύπριοι λόγω του μεγαλύτερου πλούτου και επιπεδου τους θα υπερισχύσουν. οι τουρκοι θα είναι όπως έχουν πολλοι στην ελλάδα τους αλβανούς , για τα χωράφια κκλπ... Δεν συγκρίνονται οι ελληνοκύπριοοι με τους τούρκους . Ομως ότι και να κάνει τα πράγματα ευτυχω΄ς έχουν πάρει το δρόμο τους ( τον δίκαιο δρόμο) ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Π[ΙΘΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.
1)ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
2)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
3)ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΑΡΑ..............................................................
ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ T-SEEKER ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΗΣ.
1)ΡΩΤΑΣ: Μεμονωμένες περιπτώσεις φανατισμού θα υπάρχουν βέβαια αλλα είναι η εξαίρεση. αναφέρεσαι σε αληλοσφαγές ... είχαν φτάσει τα πράγματα σε τετοιο σημείο ?
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 60ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 74 ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΥΡΟΛΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ.ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΝΩΟΥΜΕΝΟΙ.
2)ΡΩΤΑΣ:.Αλήθεια , πόσοι τούρκοι έχουν εγκατασταθεί στην κύπρο ?
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ.ΚΑΠΟΥ 250 ΧΙΛ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε "Loucas" θα ήθελα να σου πω να μην απογοητεύεσαι για το ότι υπάρχει μικρή συμμετοχή στο θέμα αυτό. Δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται
Υπάρχουν topics που άνοιξαν με θέμα το Κάρμα-Μοίρα, τον Θάνατο, κ.α. Λες να μην ενδιαφέρεται όλος ο κόσμος για αυτά τα θέματα. Κι όμως η συμμετοχή δεν ήταν ανάλογη του αναμενόμενου ενδιαφέροντος.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι, ειδικά αυτοί που κατοικούν στην Ελλάδα τα έχουν και λίγο χαμένα με αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό και δεν γνωρίζουν τι θέση να πάρουν και τι να πιστέψουν. Υπήρξαν σημαντικά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο χρόνο. π.χ.
- Μια πιο φιλική σε εμάς κυβέρνηση της Τουρκίας κι όμως αποδεικνύεται δέσμια των στρατηγών.
- Ο πόλεμος στο Ιράκ και η θέση της Τουρκίας, αποδυναμωμένη, θα υπάρξει επιδείνωση των σχέσεών μας για να αποδείξουν οι στρατηγοί ότι κάνουν κουμάντο;
- Σχέδιο Ανάν, θα το δεχτούν; Ναι, μάλλον. 'Οχι; Γιατί; Τι πήγε στραβά; Οι τουρκοκύπριοι με ποιον είναι; Με εμάς; Αν, ναι γιατί ακόμα αφήνουν τον Ντενκτάς στην θέση του;
- Μπήκε η Κύπρος στην Ε.Ε. Να χαρούμε; Ναι, αλλά όχι πολύ, γιατί θα δώσουμε την αφορμή στον Ντενκτάς να ανάψει τον φθόνο στους Τουρκοκύπριους για τους Ελληνοκύπριους.
- Ο Ντενκτάς ανοίγει τα σύνορα. Γιατί; Τον πίεσαν; Αν, όχι γιατί τώρα το παίζει καλός; Για να κερδίσει πολιτικά; Μα, γιατί; Ίσα, ίσα φέρνει πιο κοντά τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους; Τους φέρνει όπως πιο κοντά για καλό ή για κακό; Ποιος ξέρει; Μα, καλύτερα από όλους οι ίδιοι οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι
Καταλαβαίνεις ότι το θέμα μάς φέρνει σε αμηχανία; Δεν μας κάνει κουράγιο να μιλήσουμε γιατί τα πράγματα είναι τόσο ρευστά και κρίσιμα που πολλοί προτιμάμε να ακούσουμε, να συλλογιστούμε και να περιμένουμε.
Μην απογοητεύεσαι. Μας διαβάζουν εκατοντάδες. Ακόμα και να μην συμμετέχουν είναι μαζί μας και προβληματίζονται μαζί μας.
Ενδιαφέρονται; Ναι, πολύ. Αλλά, για τους παραπάνω λόγους, μάλλον, τα έχουν λίγο χαμένα, όπως εγώ, και περιμένουν να ακούσουν αυτούς που τα ζουν όλα αυτά στο δικό τους πετσί.
Και μία είδηση
: Οι εκλογές στο ψευδοκράτος γίνονται στον Δεκέμβριο αυτού του χρόνου.

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΔΕΚΤΩ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.
ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ Ο ΝΤΕΚΤΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΩΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΕΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΑΜΕΣΑ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
Τα σχόλια δικά σας.
"Rocky"
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.
Ο Ντεκτάς και η τουρκία είναι απρόβλεπτοι.