ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- urban legends - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- urban legends - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

puma_htp5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
puma_htpΝέο Μέλος
29/01/2004, 01:22:38
Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια. Έχω αρχίσει τη δημιουργία μιας σελίδας με αστικούς μύθους, μόνο που δεν έχω υλικό για ελληνικούς. Αν έχετε συνδέσμους σχετικούς ή γνωρίζετε κάποιον μύθο θα ήθελα να μου γράψετε. Η σελίδα είναι www.urbanlegends.co.nr Επίσης πείτε και σχόλια για τη σχεδίαση και αν τα χρώματα είναι πολύ σκούρα. Θα ήταν πολύ βολικό εάν ΄δημιουργούνταν και μια νέα κατηγορία για αστικούς μύθους στο φόρουμ αλλά για την ώρα χρείαζομαι λίγα πράματα.

www.urbanlegends.co.nr

29/01/2004, 03:21:27
Γειά σου puma_htp

πολύ ωραία κι ενδιαφέρουσα η σελίδα σου. Εύχομαι να πάει καλά, καθώς επίσης εύχομαι εκτός από το μήνυμά σου αυτό στα forums του ESOTERICA, να συνεχίσεις να γράφεις, πέρνοντας μέρος και στις συζητήσεις μας.

Σχετικά με τα χρώματα, θα προτιμούσα το μπλε φόντο να είναι λίγο πιο ανοιχτό, γιατί το μαύρο στα γράμματα δεν κάνει μεγάλη αντίθεση, οπότε κουράζει (κυρίως στα γράμματα που δεν είναι bold).

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

30/01/2004, 16:09:08
σνιφ....δεν ανοιγει η σελιδουλα...(πως τα καταφερες βρε Αμαλια...;)

...θυμαμαι....ειχα ανοιξει παλιοτερα σχετικο θεμα
(Αμαλια.....δες το κι εσυ :)
ιδου:
URBAN LEGENDENS+FOLKLORE(@_@)

puma_htp,καλως ηρθες εσω...

...the soul of the rose...

Edited by - ΑΤΜΑ on 30/01/2004 16:13:46

puma_htpΝέο Μέλος
30/01/2004, 22:17:41
Ευχαριστώ ΑΤΜΑ για το link. Βασικά είχα κάνει αναζήτηση για το θέμα και είχα πέσει σε σελίδα απο το θέμα σου,έτσι γνώρισα το εσωτερικά!!!Αλλά δε μπόρεσα στο φορουμ να το βρω ξανά.

Χίλια συγνώμη για τη σελίδα μου,αλλά ο server της σχολής μου κλείνει με την πρώτη ευκαιρία(από Δευτέρα θα είναι πάλι ανοιχτός), θα ψάξω να βρω χώρο κάπου αλλού.Πάω να δω τα Post..:)

www.urbanlegends.co.nr

31/01/2004, 22:39:30
Oκ! ..σημερα καταφερα +την ειδα τη σελιδα,πολυ ενδιαφερουσα!(Τρελοι)

καλη συνεχεια λοιπον!
^^^^(@_@)^^^^

...the soul of the rose...