- ΠΑΓΙΔΕΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Θα μπορούσες να συγκριμενοποιήσεις κάπως περισσότερο τον λόγο που επέλεξες να ονομάσεις το παρόν θέμα "ΠΑΓΙΔΕΣ";
Ίσως θα ήταν καλύτερα να προσθέταμε και κάτι άλλο στον τίτλο, ώστε να είναι πιο κατανοητό το θέμα που συζητείται.
Σημ:
Και μια παράκληση. Προσπάθησε να χωρίζεις τις προτάσεις σου με τελείες και να χωρίζεις το κείμενό σου σε μικρότερα τμήματα (παραγράφους) ώστε να είναι πιο κατανοητό.

Προσπαθώ να βρω κάτι αρθράκια που έβρισκα του τύπου αυτού: http://www.cracked.com/article_17103_5-ways-your-brain-messing-with-your-head.html
Είχα βρει και ένα που λέει Χ πειράματα που δείχουν πως δεν έχουμε ελεύθερη θέληση.
Αυτά φυσικά μου είναι ενδιαφέροναι, αλλά υπαρξιάκα σπάνια με απασχόλησαν. Γιατί δεν αλλάζουν τίποτα, εγώ συνεχίζω να λειτουργώ όπως παλιά, απλώς τώρα γνωρίζω πόσο εύκολα εξαπατούμαι από τον οργανισμό μου.
Υπόψιν υπάρχει debate με τους επιστήμονες σχετικά με το αν η ελεύθερη βούληση υπάρχει η όχι. Άλλωστε τι είναι; Μια ιδέα πιστεύω.. βέβαια είναι μια ιδέα επειδή ακριβώς υπάρχει αυτή η μαγική αίσθηση της συνείδησης, ότι εγώ είμαι εδώ και νοιώθω τα πράγματα, κάτι πέρα από ένα μηχανικό ρομπότ. Αλλά είμαστε και μηχανικά σαν όντα.
I don't exist.
quote:
Αν κατάλαβα καλά, μιλάς για την παραδοχή του πόσο λιγότερη ελεύθερη βούληση έχουμε σε σχέση με αυτό που θα περιμέναμε; Π.χ. διάφορα κλασικά με τις επιλογές μας να έχουν ήδη παρθεί 0.5 δευτερόλεπτα, ή κάποια mindblowing πειραματάκια με την όραση ας πούμε, το φαινόμενο του σταματημένου ρολογιού, και διάφορα άλλα.Προσπαθώ να βρω κάτι αρθράκια που έβρισκα του τύπου αυτού: http://www.cracked.com/article_17103_5-ways-your-brain-messing-with-your-head.html
Είχα βρει και ένα που λέει Χ πειράματα που δείχουν πως δεν έχουμε ελεύθερη θέληση.Αυτά φυσικά μου είναι ενδιαφέροναι, αλλά υπαρξιάκα σπάνια με απασχόλησαν. Γιατί δεν αλλάζουν τίποτα, εγώ συνεχίζω να λειτουργώ όπως παλιά, απλώς τώρα γνωρίζω πόσο εύκολα εξαπατούμαι από τον οργανισμό μου.
Υπόψιν υπάρχει debate με τους επιστήμονες σχετικά με το αν η ελεύθερη βούληση υπάρχει η όχι. Άλλωστε τι είναι; Μια ιδέα πιστεύω.. βέβαια είναι μια ιδέα επειδή ακριβώς υπάρχει αυτή η μαγική αίσθηση της συνείδησης, ότι εγώ είμαι εδώ και νοιώθω τα πράγματα, κάτι πέρα από ένα μηχανικό ρομπότ. Αλλά είμαστε και μηχανικά σαν όντα.
I don't exist.
σε περίπτωση που συνάντησες κάποια δυσκολία σχετικά με την σύσταση που σου είχα κάνει,
quote:
amalia:Και μια παράκληση. Προσπάθησε να χωρίζεις τις προτάσεις σου με τελείες και να χωρίζεις το κείμενό σου σε μικρότερα τμήματα (παραγράφους) ώστε να είναι πιο κατανοητό.
Παραθέτω αμέσως παρακάτω μια μικρή τεχνική βοήθεια:

Θα περιμένουμε να προτείνεις και κάποια διευκρινιστική προσθήκη για τον τίτλο του θέματος που άνοιξες, αλλιώς θα τον αλλάξουμε εμείς όπως πιστεύουμε ότι ταιριάζει.
![]()

Oσο αφορα το θεμα ΠΑΓΙΔΕΣ ηταν αστοχος ο χαρακτηρισμος λογω ελειψης εμπειριας στην χρηση ηλ υπολογιστων και στα forum
Η συγκεκριμενη ονομασια, δοθηκε απλα και μονο επειδη μου ζητηθηκε να δοθει καποια ονομασια.
Περιεχει ομως μια εμπειρια και μια απαντηση που ειναι σημαντικες.
Οσο τώρα αφορα, το 'ΠΑΓΙΔΕΣ2' η επικεφαλιδα, αντιστοιχεί ακριβως στο θέμα και μάλιστα ειναι ένα προβλημα που μαστιζει τα αρχικα σταδια της ερευνας του εαυτου μας.
Ανοιχθηκε καινουργιο θεμα λογω του ότι το πρωτο κειμενο απο 'ΠΑΓΙΔΕΣ' ειναι μπερδεμενο απο τη μια και απο την αλλη, η σωστη κατα τα αλλα παρεμβαση σας, ''το πληκτρολογιο'' δεν δινει ισως την καλυτερη αντιπροσωπευτικη εικονα στο ζητημα.