- Το συμβαν στην Αταλαντη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λεγεται οτι ενα βραδυ, απο μια ομαδα ΑΤΙΑ ,ενα εξ αυτων ειχε υποστει βλαβη και επεσε στην περιοχη της Αταλαντης. Τα υπολοιπα εκαναν βολτες εκει μεχρι να επισκευαστει και μετα ως συνηθως εξαφανιστηκαν. Την επομενη μερα μια ομαδα ειχε παει εκει και περισυνελεξε καποια κομματια του σκαφους και γινανε και διαφορες ερευνες.
Θα ηθελα την αποψη σας πανω σε αυτο το θεμα και οτι πιθανως γνωριζετε παραπανω, να το γραψετε.
...open minds are better minds!
ΧΜ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΩ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ(ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ)..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ UFO (K ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΑ),ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ..ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ)ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΗ! ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ!
***ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΣ!
**ΕΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ click me!
*Filia
Edited by - cassiopeia on 23/02/2003 02:18:50
ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ?
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!
'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'
ALASTI ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ?
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΘΥΜΑΣΑΙ?
Αγαπητη φιλη cassiopeia αν ξερεις κατι παραπανω, εαν υπαρχει καποια σχετικη φωτογραφια ή οτιδηποτε αλλο σχετικο, please sent it...
Κατα την γνωμη μου το θεμα ειναι σοβαρο και εαν εχουμε στην κατοχη μας ως κρατος κατι απο την συντριβη αυτου του ΑΤΙΑ τοτε υπαχει ενα θεματακι οπως καταλαβαινετε.
ΦΟΥΡΑΚΗΣ-ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ DATSUN, ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΝΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ!!!
ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ????
***Δεν έχω φωτογραφίες ούτε το είδα από κοντά! Παντως εάν θές πληροφορίες για ΑΤΙΑ ελα μαζί μου για διακοπές στα Καμενα Βουρλα! Με ένα σπμαρο δύο τριγόνια!![]()
ΝΟVA-ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!
Δεν ξέρω αν αυτό που θα αναφέρω έχει καμία σχέση με τα γεγονόντα που γράφετε.
Μετά από κάποιους σεισμούς που έγιναν με επίκεντρο την περιοχή της Αταλάντης, προέκυψε ένα ρήγμα (πάνω στο βουνό, καθώς πηγαίνουμε προς Λαμία δεξιά αν δεν απατώμαι).
Μήπως οι επισκέψεις εκεί έχουν κάποια σχέση με την κούφια γή;
αυτή...που τα κατάφερε!
GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net
***Για να μάθουμε και την αλήθεια!
quote:
Πω πω πω..... !!!!! Κοπελα μου, ποτε προλαβαινεις και απαντας τοσο γρηγορα?????? Εσυ θες instand messaging!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
http://www.geocities.com/ancienthellas/index.html
Δεν νομιζω οτι εχω να πω τιποτα αλλο οσον αφορα το περιστατικο. Τα σχολια σας περιμενω...
το ευχαριστώ για το link στον καλό μας Thoth, που το ανέφερε στο θέμα για τα Δρακόσπιτα.
Εγώ απλά το έψαξα λίγο περισσότερο και διασταύρωσα κάποια απο αυτά που αναφέρει ως αληθή.