- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Πρόσεχε γιατί αυτό με το πόδι με ταλαιπώρησε περίπου 2 χρόνια.
Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ, ούτε να ντυθώ, τίποτα, εάν δεν είχα τον γιό μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Προσπαθούσε ένα τετράχρονο να με βοηθήσει να ξεντυθώ, τι να κάνει και αυτό μωρούλι ήταν.
Είναι δύσκολο με τα χέρια, εγώ δεν τα χρησιμοποιούσα, ήταν αδύνατον, συγκεντρωνόμουν και τα έκανα όλα με το μυαλό.
Είναι λίγο πιό δύσκολο αλλά θα έλεγα μία καλή εξάσκηση. ![]()
Και εμένα μου συνέβει ξαφνικά και εγώ δεν ήξερα τι φταίει, γι΄αυτό δούλευα τα πάντα, ενέργεια, συναισθήματα, όλα.
Άλλη μία καλή εξάσκηση η δουλειά με τα συναισθήματα. ![]()
Περαστικά σου καλή μου.
Γεια σου Ρουλα < pyramid >..Χαθηκες...< τα διαβασα..>
Γεια σου Καλλιοπη < Gαlazia sfaira > , Μορφέα,
Τι παθατε και σας εχουν πιασει οι πονοι ??
Σγω δουλευω ...εισεις πιανοσαστε?...
Δεν ερχοσαστε να με βοηθησετε ????? να σας περασουν ολα ???
Οχι μονο απο μεριας σωματικης αλλα απο τα αλλα... που μας προκαλουν ..."βλαβες " ...
Μορφεα...παλι ειμαι "επαναστατης" ως συνηθως...δεν αμφισβητω την τεχνικη της σκεπτομορφης... αλλα παντα δεν παταω < τωρα πλεον > σκαλι σκαλι ..αλλα "πεταω " κατευθειαν στο τελικο προορισμο ...
Γιατι να κατσω να κανω σκεπτομορφη...να την εμπλουτησω...με τοσα πραμματα ενω μπορω.....να " διαταξω¨" με την καλη εννοια ...το εκκρεμες να κανει την συγκεκριμενη εργασια του...
Αφου το εκκρεμες ...οπως και ολα τα αλλα ...βεργες ...κρυσ. σφαιρα..ακομη και τα χαρτια...ειναι προεκταση του ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ...
Να οδηγηθουν οι δυναμεις μας εκει που θα πρεπει...και να " εκτελεστει" η επιθυμια μας...η οποια υποτιθεται αφου παραγεται απο εμας θα εχει ολα τα στοιχεια εκεινα...που θα οδηγησουν στο ζητουμενο..
Τελος παντων εγω λεω τις αποψεις μου ...εσεις να κανεται οτι σας ταιριαζει ...απλα σας δινω μια σκεψη για παρακαμψη...να βγειτε γρηγορα μπροστα...χωρις στροφες και καθυστερησεις...!!!!
Αυτα προς το παρον...νυσταζω πολυ...!!!
Σας χαιρετω...
Sunrise zero
Καλλιώπη χάρηκα που τα 'παμε θα σε ειδοποιήσω να τα πούμε και από κοντά! Επίσεις σου εύχομαι περαστικά!
Όλα τα κριάρια εδώ ε?
Καλό βράδυ σε όλους!
Τι μου κάνετε;
Καταγάλανή μου Σφαίρα
quote:
Δυο μερες τώρα ίσως και παραπάνω με έχει μπλοκάρει η κλειδωση ανάμεσα στο αριστερο ποδι και την λεκάνη....ότι και να κάνω ....δεν τα καταφέρνω ,το μόνο που νοι΄θω βάζοντας το δερι μου είναι ένα θερμό κυμα,τι έχει μπλοκάρει στα καλα καθούμενα δεν το καταλαβαινω.
Καταρχήν θέλω να μου πεις που σου βγάζει τον πόνο, από μπροστά στις βουβωνικές χώρες ή πίσω στην μέση προς τους γλουτούς; Εάν είναι το πρώτο μπορεί να είναι ή αντανάκλαση από έντερα, ή πρησμένος αδένας, ή αντανάκλαση του πάνκρεας, εάν φυσικά δεν είναι ένα απλό πιάσιμο. Εάν είναι πίσω μάλλον είναι ισχύον.
Έλα ρε τοξότη Πυραμιντ, εγώ έχω την σελήνη μου εκεί παρέα με τον ήλιο σου.
quote:
Μορφέα ανέφερες για την σκεπτομορφή,ποιός είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς για να την διαλύσεις?
Βασικά, πρώτον και καλύτερον, ποτέ δεν μπορείς να εξαφανίσεις ή να επαναφέρεις στην ανυπαρξία κάτι που ήδη υπάρχει. Αυτό που μπορείς να κάνεις΄είναι να του δώσεις την εντολή να βγει από το εκρεμές και απλά να του δώσεις μια άλλη αποστολή δίνοντάς του άλλα χαρακτηριστικά. Για να το κάνεις βέβαια αυτό θα πρέπει να άδρανοποιήσεις τα προηγούμενα χαρακτηριστικά του, νιώθωντας την κενότητα μέσα σου, την αίσθηση της ανυπαρξίας, και αμέσω μετά κάνεις ότι θες. Περιττό να πω βέβαια οτι όλη αυτή η διαδικάσια είναι τελετουργική κξαι θέλει πολύ σεβασμό, σοβαρότητα και συγκέντρωση.
quote:
aries, Μορφέα, ποιά είναι η διαφορά στην κρυστάλλινη σφαίρα και στο εκκρεμές, γιατί στο ένα είναι μέσα η σκεπτομορφή ενά στο άλλο είναι σαν προβολή ανάμεσα στο κεφάλι και στη σφαίρα?
Βασικά το εκρεμές λειτουργεί σαν προέκταση του σώματός σου ενώ ενώ η κρυστάλλινη σφαίρα σαν καθρέφτης. Τώρα η διαφορά την οποία περιγράφει ο Αριες δεν την γνωρίζω οπότε δεν είμαι ικανός να σου απαντήσω.
quote:
Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο, στα χτυπήματα τι μπορούμε να κάνουμε?
Παρατήρησα σε χτύπημα στην μέση και στα πλευρά, η ζέστη που ένοιωθα στα χέρια μου δεν ήταν δυνατή. Ήταν σαν να μην υπήρχε καθόλου, εάν δεν ήμουν συγκεντρωμένη δεν θα την καταλάβαινα, τόσο αδιόρατη ήταν. Βέβαια έψαξα και το υπόλοιπο σώμα, τίποτα όμως.
Η θεραπεία με οποιαδήποτε μορφή ενέργειας έχει αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις?
Λοιπόν τοξοτάκι μου, η βιοενέργεια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι από τις ισχυρότερες μορφές θεραπείας, απλά με μία παραλλαγή,΄θα τρίβεις τα χέρια μεταξύ τους κανονικά κε μετά θα ακουμπάς τα χέρια σου πάνω στο χτύπημα, αλλά το ένα θα είναι από την μία πλευρά και το άλλο χέρι ακριβώς από την αντίθετη πλευρά του σημείου. Ας πούμε κάποιος χτύπησε στο στήθος, του ακουμπάς το ένα χέρι στο στήθος και το άλλο στην ωμοπλάτη, δίνοντας την εντολή να τραβήξεις όλη την αρνητικότητα και μετά από λίγο δίνεις εντολή να περάσει θετικά ενέργεια και να ποτίσει όλα τα χτυπημένα κύτταρα. Θα δεις οτι τα αποτελέσματα είναι μέχρι και θαυματουργά. Βέβαια αυτό ενέχει την δυσκολία στο ότι δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα στον εαυτό σου ανάλογα με την τοποθεσία του χτυπήματος.
Γαλάζια σφαίρα...
quote:
αααα και παρακαλώ εσεις ολοι οι Κριοί,εγω ειμαι Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη,συνδιασμός κι αυτός έ?
Αυτός είναι συδυασμός τελείως φεύγα.
Φίλε Άριες, όσα λες για το εκρεμές είναι σαφές ότι είναι προέκταση του σώματός μας. Αλλά αυτό συμβαίνει οταν εμείς κρατάμε το εκρεμές στα χέρια μας. Όταν όμως το εκρεμές είναι στα χέρια κάποιου άλλου ή δεν εχει τέλοσπάντων καμία επαφή με σένα τότε μπορείς να το μετακινήσεις; Εάν ναι πλέον μιλάμε για τηλεκινητικές δυνάμεις.
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Γιάννη το πήρα το e-mail, σου έστειλα ενα αντίστοιχο
Εχετε αναμεσά σας και ενα ψάρι με λεων ωροσκόπο.Τι είναι αυτό?
Ξέρει κανείς αν μία σκεπτομορφή μπορεί να μας επισκευθεί εν αγνοία μας?
Αν η σκεπτομορφή είναι κατασκεύασμα του νού μας δεν θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να την ''χαλάμε''?
Σε τι χρησιμευει η ''κατασκευή της?
Σταματάω εδω
Γιάννη το πήρα το e-mail, σου έστειλα ενα αντίστοιχο
Εχετε αναμεσά σας και ενα ψάρι με λεων ωροσκόπο.Τι είναι αυτό?
Αν η σκεπτομορφή είναι κατασκεύασμα του νού μας δεν θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να την ''χαλάμε''?
Σταματάω εδω
Υιάνακα
quote:
προς Μορφέα. Γιατί όταν προσπαθώ να δώσω ρεικι γίνομαι χάλια? υποθέτω ότι κάτι είναι μπλοκαρισμένο μέσα μου και δεν υπάρχει ροή ρεικι και δίνω την δικιά μου ενέργεια και έτσι ''αδειάζω''.
Βασικά το πιο σημαντικό, γίνεσαι χάλια όταν κάνεις σε συγκεκριμένους ανθρώπους; Αν ναι, μήπως αυτοί είναι καρκινοπαθείς, κάνουν χρήση τοξικών ουσιών ή καταναλώνουν υπερβολικό αλκοόλ;
Εάνσου συμβαίνει πάντα, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό θα μπορούσε η βιοενέργεια να το προκαλέσει μόνο όταν ακουμπάς τα χέρια σου πάνω στο σώμα του άλλου. Ποιόν βαθμό έχεις στο Ρέικι; Αν έχεις τον δεύτερο, δεν βάζεις τα σύμβολα;
Τέλος τι συμπτώματα έχεις; Ζαλάδες πονοκεφάλους και τάσεις για εμετό; Αν όχι,κάτι άλλο;
Νστ
quote:
Σίγουρα πολλές σκεπτομορφές άλλων ανθρώπων μας επισκέπτονται. Φαντάσου οτι κάθε φορά που σε σκέπτεται κάποιος, έρχεται και μια σκεπτομορφή προς το μέρος σου.
Όπως την δημιουργούμε με τον Νου μας, έτσι και με τον Νου μας την χαλάμε. Ούτως η άλλως ουσιαστικά εμείς δεν την δημιουργήσαμε απλά της δώσαμε μορφή. Πήραμε ενέργεια που ούτως ή άλλως υπάρχει και την μορφοποιήσαμε.
Η κατασκευή της χρησιμεύει στην ακριβείς χρήση του εκρεμούς, ακόμα και για λόγους ενεργειακής προστασίας.
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ