ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μουσικά σύμβολα στις πινακίδες κυκλοφορίας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μουσικά σύμβολα στις πινακίδες κυκλοφορίας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dioskouros13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
dioskourosΝέο Μέλος
08/09/2003, 18:05:04
Γειά σας,

Ισως είναι βλακώδης η ερώτηση, αλλά γνωρίζει κανείς τον λόγο που υπάρχουν μουσικά σύμβολα σε κάποιες πινακίδες κυκλοφορίας.
Τα μουσικά σύμβολα που έχω δει ειναι μια κόκκινη νότα (συνηθισμένο)
και σε μαύρο χρώμα κλειδί του σολ και του φα (σπάνια) και βρίσκονται
στις πίσω πινακίδες των αυτοκινήτων εκεί που στα παλιά αυτοκίνητα υπάρχει η σφραγίδα από τα ΚΤΕΟ.

08/09/2003, 19:58:47
Είναι τα σήματα εταιρειών-μαγαζιών ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου .
Με αυτά τα σηματάκια ξέρουν οι Fun του χώρου σε ποιο μαγαζί έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το ηχοσύστημα του .

Ο κακός λύκος

dioskourosΝέο Μέλος
09/09/2003, 15:07:15
Τα μουσικά σύμβολα στα οποία αναφέρομαι δεν έχουν κάποια άλλα διακριτικά τα οποία μπορεί να υποδηλώνουν εταιρείες ή μαγαζιά. Είναι όλα ακριβώς τα ίδια. Απλώς εντύπωση μου προκαλεί η διαβάθμιση των μουσικών συμβόλων που "δείχνει" ένα είδος ιεραρχίας.

09/09/2003, 15:48:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ-ΚΟΥΡΕ ΕΑΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

matrix_ghostΜέλος
09/09/2003, 16:35:30
Ναι καλο θα ηταν να δημοσιευσει καποιος μερικες φωτογραφιες. Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει ποτε κατι τετοιο στις πινακιδες των αυτοκινητων.

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

10/09/2003, 10:56:04
Φίλε μου σου είπα πως το σήμα είναι για τους Fun του χώρου αυτοί μεταξύ τους ξέρουν σε ποιόν ανήκει η κάθε νότα .

Αν τώρα σε αυτό εμείς θέλουμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα ΟΚ ας το ψάξετε .

Ο κακός λύκος

matrix_ghostΜέλος
10/09/2003, 14:16:28
Μαλλον εχεις δικιο. Αλλα οφειλω να ομολογησω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο. Μα στις πινακιδες;

SecondbornΜέλος
10/09/2003, 15:56:41
Παίδες χαλαρώστε...
Ειδικά για την κόκκινη νότα ξέρω πως πρόκειται για ηχοσύστημα..και μάλιστα ακριβό. Το έχει ένας φίλος μου.
Τώρα αν έχετε δει και άλλα. Τί να πω;

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
matrix_ghostΜέλος
11/09/2003, 00:21:22
quote:
πρόκειται για ηχοσύστημα..και μάλιστα ακριβό.

Γιαυτο δεν εχω πετυχει ακομα κοκκινη νοτα... Αλλα σας εγγυωμαι οτι δικες μου πινακιδες θα εχουν!

endoramaΜέλος
12/09/2003, 04:15:18
μαλλον δεν εχουν σχεση τα τρελα ηχοσυστηματα και db που φερνουν τον θανατο με αυτο που αναφερει ο φιλος dioskoyros αν θυμαμαι καλα εχω δει κατι παρομοιο πολυ παλια και φυσικα σε παλιο αυτοκινητο το οποιο ειχε μια τρομπετα στην πινακιδα μηπως εννοουσε "τωρα αυτοκινητο με standard την κορνα?" τωρα αν κανω εγω λαθος και ο φιλος μας εννοει τα τρελα ηχοσυστηματα αυτο ειναι αλλη ιστορια παντως εγω την καραμουζα την ειδα.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

matrix_ghostΜέλος
12/09/2003, 12:23:05
Ρε παιδια τι το τοσο παραξενο ομως;

dioskourosΝέο Μέλος
12/09/2003, 18:09:58
Το θεμα ξεκινησε σαν ερώτηση, εαν δηλαδη κάποιος γνώριζε κάτι.

Εάν υπήρχαν μόνο ιδιες νότες στις πινακίδες δεν θα υπήρχε λόγος για την ερώτηση. Ομως υπάρχουν διαβαθμισμένα μουσικά σύμβολα.

Παραθέτω και φωτο μέ νότα

endoramaΜέλος
13/09/2003, 03:05:41
χμ αλλο ειναι αυτο που ειχα δει εγω στα αριστερα της πινακιδας ηταν η τρομπετα τωρα εδω εγω βλεπω το τελευταιο γραμμα της πινακιδας και τον πρωτο αριθμο της δεν λεω ειναι νοτα αν το δεις ετσι

αν υποθεσουμε ομως οτι η πινακιδα ηταν ΖΑΕ 4040 δεν βλεπω κατι το παραξενο αλλα απλη συμπτωση αν εγραφε ομως μονο Ε4 η Ε4 και μετα συνεχιζε κανονικα ο αριθμος ε τοτε θα ειχαμε να κανουμε με την συνωμοσια της ορχηστρας

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you