ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gretel32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚωσταςΜέλος
23/04/2004, 00:17:30
Μαλον τελειωσε η αποστολη σου σε αυτη την συζητηση για αυτο φευγεις

Να σαι καλα οτι κι αν κανεις και σε ευχαριστουμε για τις γνωσεις σου

Edited by - Κωστας on 23/04/2004 00:19:13

cybershamangrΝέο Μέλος
23/04/2004, 09:52:54
Καλημέρα !

Αγαπητή Παγώνα,

quote:

Καλησπέρα σε όλους και όλες :)
Ηθελα να σας ενημερώσω οτι πρέπει να αποχωρήσω απο την παρέα σας. Αυτό δεν έχει να κάνει με σας, ούτε κάτι με πείραξε, ούτε κάτι με κούρασε (μάλλον το αντίθετο!!)

Κρίμα, είναι λυπηρή η αποχώρηση σου μιας και πιστεύω ότι θα μπορούσες να προσφέρεις ακόμα περισσότερα στην συζήτηση από όσα ήδη έχεις προσφέρει.

quote:

Πρέπει όμως...

Αυτό το Πρέπει με προβληματίζει ... όπως και όλα τα πρέπει στη ζωή γενικότερα.
Κι αυτό γιατί συνήθως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ή να κατανοήσουμε (ή πολλές φορές δεν θέλουμε) τα Πρέπει ή τους λόγους για τους οποίους Πρέπει ... (γενικότερη τοποθέτηση)

Η απόφαση σου είναι σεβαστή, όπως και οι όποιοι λόγοι για την αποχώρηση σου.

Καλή συνέχεια και καλή πορεία σε ότι κι αν κάνεις !

Να 'σαι πάντα καλά !

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.

cybershamangrΝέο Μέλος
23/04/2004, 10:04:12
Κώστα αναφέρεις :
quote:

Μαλον τελειωσε η αποστολη σου σε αυτη την συζητηση για αυτο φευγεις

Αν είναι έτσι ας κάνει η Παγώνα μια "ανανέωση" ή μια "επέκταση" της αποστολής της, και ας συνεχίσει να είναι μαζί μας στη συζήτηση.

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.

ΚωσταςΜέλος
24/04/2004, 18:29:14
Ναι ας κανει μια ανανεωση η οτι εχει να κανει αλλα εγω ξερω οτι ηταν περαστικια. Διαισθηση.
Μακιαρι να ξαναερθει στην παρεα μας γιατι ειναι φανερο οτι ζωντανεψε το θεμα και την συμπαθησαμε.

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

ΚωσταςΜέλος
24/04/2004, 18:34:20
Στεφανε και ολοι οι αλλοι φιλοι ας προσπαθησουμε να κρατησουμε εμεις ζωντανο το θεμα!

Φιλε Στεφανε ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι αρχισα παλι μετα απο 4 μηνες τις προσπαθειες μεσω διαλογισμου!!!

Η σημερινη μου προσπαθεια:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΙΣ 12:35 ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ/ΕΚΠΝΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ CHAT ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΝΟΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.
ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ "ΠΕΤΑΩ" "ΠΕΤΑΩ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΣΩ" ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΕΝΙΩΣΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ META ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14:20 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.

Oπως καταλαβες ειναι η αγαπημενη μου τεχνικη στα ελληνικα

Edited by - Κωστας on 24/04/2004 18:49:50

24/04/2004, 20:34:25
Καλησπέρα. Διάβασα στο Myst νομίζω, οτι βοηθάει αν συγκεντρωθείς ΄στο σημείο ανάμεσα στα μάτια και αν κατα τη διάρκειά της ημέρας αναρωτιέσαι αν ονειρεύεσαι. Ισχύει ή άδικά αναρωτιέμαι??Γέλασε κανείς?ΜΜ..

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

meteorΜέλος
24/04/2004, 21:42:24
Καλησπέρα σε όλους.
Αγαπητή Παγώνα μόλις διάβασα ότι αποχωρείς από το φόρουμ.
Οτι και αν κάνεις, όπου και αν βρεθείς,σου εύχομαι να σε συνοδεύει η αγάπη και η ευτυχία.
Σε ευχαριστούμαι για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας.
Να ευχηθώ κάποια στιγμή να επανέλθεις εδώ.

Να 'σαι καλά.

Να 'σται καλά όλοι σας.

Καλό βράδυ

Τry Harder

zezmpergΜέλος
25/04/2004, 09:12:23
Σας χαιρετώ.
quote:

Στεφανε και ολοι οι αλλοι φιλοι ας προσπαθησουμε να κρατησουμε εμεις ζωντανο το θεμα!

Φιλε Στεφανε ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι αρχισα παλι μετα απο 4 μηνες τις προσπαθειες μεσω διαλογισμου!!!

Ναι, και θα προσπαθήσω να σου μεταφέρω λίγα πρακτικά μέρη για τον διαλογισμό από εκείνα που έτυχε να γνωρίσω. Φυσικά θα ήθελα να τα ψάξεις, γιατί δεν είπαμε πως είμαι και η αυθεντία...

quote:

Η σημερινη μου προσπαθεια:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΙΣ 12:35 ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ/ΕΚΠΝΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ CHAT ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΝΟΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.

Κώστα σε χαιρετώ.

Σαν αρχή πάρα πολύ καλό.
Τώρα θα ήθελα να γνωρίζεις την θέση που θα πρέπει να έχει το σώμα και που να "βλέπει".
1.) Πρέπει να κάτσεις σε τέτοια στάση, ώστε η σπονδυλική στήλη να είναι σε μία ευθεία με τον λαιμό και το κεφάλι, (στα πρώτα στάδια συνήθως καθόμαστε "οκλαδόν" και ακουμπούμε σε κάποιο τοίχο).Να βλέπει το σώμα σου πάντα ανατολικά η και βόρειο-ανατολικά.
2.) Σαν Μάντρα, θα ήθελα να σου πω ότι "δουλεύει" ενεργειακά πάρα πολύ καλά, το εδάφιο από έναν ψαλμό της Αγ. Γραφής: <<Πατήρ μου είσαι, Θεός μου, και πέτρα της Σωτηρίας μου>>. Ετούτο μπορείς να το λές πολλές φορές της ημέρας και δίχως να κάνεις διαλογισμό. Απλά για να βοηθήσει τις εσωτερικές λειτουργίες.

quote:

ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ "ΠΕΤΑΩ" "ΠΕΤΑΩ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΣΩ" ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΕΝΙΩΣΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ META ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14:20 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.

Oπως καταλαβες ειναι η αγαπημενη μου τεχνικη στα ελληνικα

Edited by - Κωστας on 24/04/2004 18:49:50

Καλέ μου φίλε Κώστα αρκετά καλά πήγες, όμως ο ύπνος δεν πρέπει να έχει θέση στον διαλογισμό.
Ο διαλογισμός είναι, (εάν μπορώ να το πω έτσι), μια ενδιάμεση κατάσταση της συνείδησης και του υποσυνείδητου, όπου λίγα έχει να κάνει με τον ύπνο.
Αυτά για την ώρα.
Σας χαιρετώ.

ΚωσταςΜέλος
25/04/2004, 09:45:41
quote:

Καλησπέρα. Διάβασα στο Myst νομίζω, οτι βοηθάει αν συγκεντρωθείς ΄στο σημείο ανάμεσα στα μάτια και αν κατα τη διάρκειά της ημέρας αναρωτιέσαι αν ονειρεύεσαι. Ισχύει ή άδικά αναρωτιέμαι??Γέλασε κανείς?ΜΜ..

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Καλημερα! Βοηθαει αν συγκεντρωθεις στο σημειο αναμεσα στα ματι για διαλογισμο ναι οντως και αυτο το σημειο ειναι το τριτο ματι.

Αν κατα την διαρκεια της ημερας αναρωτιεσαι αν ονειρευεσαι βοηθαει στο οτι καποια στιγμη θα κανεις και το ιδιο στο ονειρο σου και ετσι θα συνειδητοποιησεις οτι ονειρευεσαι και μετα μπορεις να παρεις τον ελεγχο του ονειρου η και να βγεις απο το σωμα σου.
Μου εχει τυχει καμποσες φορες.

Κανεις δεν γελαει με κανεναν. Ολοι μας ανταλαζουμε αποψεις και αλληλοβοηθειομαστε

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

ΚωσταςΜέλος
25/04/2004, 10:01:39
quote:

Κώστα σε χαιρετώ.

Σαν αρχή πάρα πολύ καλό.
Τώρα θα ήθελα να γνωρίζεις την θέση που θα πρέπει να έχει το σώμα και που να "βλέπει".
1.) Πρέπει να κάτσεις σε τέτοια στάση, ώστε η σπονδυλική στήλη να είναι σε μία ευθεία με τον λαιμό και το κεφάλι, (στα πρώτα στάδια συνήθως καθόμαστε "οκλαδόν" και ακουμπούμε σε κάποιο τοίχο).Να βλέπει το σώμα σου πάντα ανατολικά η και βόρειο-ανατολικά.

Καλησπερα αγαπητη φιλη zezmperg.
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.
Πρεπει να ξερεις οτι ασχολιομουν μεχρι 4 μηνες πριν αρχισω χθες μετα απο τεσσερις μηνες παλι με διαλογισμο.
Παντα διαλογιζομουν ξαπλωμενος στο κρεβατι.
Αυτο με το που πρεπει να κοιταει το σωμα το εχω ακουσει και απο τον Robert A Monroe για την αστρικη προβολη.

quote:

2.) Σαν Μάντρα, θα ήθελα να σου πω ότι "δουλεύει" ενεργειακά πάρα πολύ καλά, το εδάφιο από έναν ψαλμό της Αγ. Γραφής: <<Πατήρ μου είσαι, Θεός μου, και πέτρα της Σωτηρίας μου>>. Ετούτο μπορείς να το λές πολλές φορές της ημέρας και δίχως να κάνεις διαλογισμό. Απλά για να βοηθήσει τις εσωτερικές λειτουργίες.

Παρ' οτι αυτο ειναι ενα μαντρα απο την αγια γραφη και αυτο ειναι θετικο και αρεστο σε εμενα δεν θα μπορουσα να διαλογιστω και να χρησιμοποιω ψαλμο απο την αγια γραφη.
Ο σκοπος μου ειναι να ειμαι συγκεντρωμενος σε μια λεξη,μια εικονα,οτιδηποτε γιατι αυτο ειναι απαραιτητο για να πετυχει η αστρικη προβολη και τα εχω καταφερει με αυτον τον τροπο.

quote:

Καλέ μου φίλε Κώστα αρκετά καλά πήγες, όμως ο ύπνος δεν πρέπει να έχει θέση στον διαλογισμό.
Ο διαλογισμός είναι, (εάν μπορώ να το πω έτσι), μια ενδιάμεση κατάσταση της συνείδησης και του υποσυνείδητου, όπου λίγα έχει να κάνει με τον ύπνο.
Αυτά για την ώρα.
Σας χαιρετώ.

Σε ευχαριστω αλλα στην δικια μου περιπτωση εχει και θα σου εξηγησω πως.

Δεν κανω διαλογισμο απλα αλλα χρησιμοποιω τον διαλογισμο για να ηρεμησω σωμα και πνευμα και να φτασω την trance κατασταση του μυαλου.
Μετα ο απωτερος σκοπος μου ειναι να ειμαι στο σταδιο αναμεσα στον υπνο και το ξυπνιο (Borderland] γιατι ειναι το απαραιτητο για να βγεις απο το σωμα σου.

Το σωμα κοιμαται και η συνειδηση ειναι συγκεντρωμενη.
Ολοι οι εμπειροι στην Αστρικη προβολη λενε οτι ειναι πολυ σημαντικο να φτασουμε σε αυτο το σημειο οπου με ζορι κραταμε τα ματια μας ανοιχτα για να καταφερουμε να βγουμε απο το σωμα μας.
Ετσι εχω βγει και εγω τρεις φορες βασικα!!

Edited by - Κωστας on 25/04/2004 10:04:14

gianna_georgiouΝέο Μέλος
14/01/2008, 00:36:30
Είμαστε 18.000 οι νέοι άνθρωποι που λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό της ΓΓΟΑ.
Πιστέψαμε σε αυτά που επίσημα και αναλυτικά μας είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος εδώ:
http://diagonismosggoa.blogspot.com/
Σας παρακαλούμε σχολιάστε όσο και όπου μπορείτε αυτές τις δηλώσεις εμπαιγμού και απάτης.
Βοηθείστε να σταματήσει ο εμπαιγμός μας. Δεν ζητάμε διορισμό. Ζητάμε να σταματήσει η ομηρία.
Ας πάρουν μια απόφαση, αναλαμβάνοντας το βάρος είτε να τιμήσουν τις δηλώσεις τους είτε να
τις διαψεύσουν. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι του διαδικτύου μπορείτε να βοηθήσετε για να διαδώσουμε όπου και όπως μπορούμε το αίτημά μας για
τέλος σ' αυτή την ομηρία.
Σας Ευχαριστούμε Θερμά.
gianna_georgiouΝέο Μέλος
26/01/2008, 16:56:18
Ζητούμε συγγνώμη που από την αρχή δεν εξηγήσαμε πιο αναλυτικά το πρόβλημα για το οποίο καταφύγαμε στο forum για να ζητήσουμε τη βοήθειά σας.
Στις 19 Ιανουαρίου 2007 η Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης προκήρυξε ένα διαγωνισμό για την πρόσληψη 148 υπαλλήλων. Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με δημοσίευση σε ΦΕΚ (το ΦΕΚ 3/19-1-07 Τεύχος ΑΣΕΠ. Συμμετείχαμε περίπου 22.000 παιδιά και καταβάλαμε -πέραν των προσωπικών μας εξόδων - 15 ευρώ παράβολα για τη συμμετοχή. Από εμάς αποκλέισθηκε ένας αριθμός γύρω στις 7-8.000 παιδιά για διάφορους τυπικούς λόγους. Το καλοκαίρι έγιναν οι συνεντεύξεις για τους εναπομείναντες περίπου 14.000 (τόσοι συμμετείχαν τελικά) και από τότε περιμέναμε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ( ο οποίος εκ των πραγμάτων καθυστέρησε λόγω εκλογών). Την 4η Δεκεμβρίου ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός εκπρόσωπος-ύστερα από διάφορα δημοσιεύματα για την τύχη του διαγωνισμού - επισήμως προέβη σε αναλυτική ανακοίνωση όπου διαβεβαίωνε ότι ο διαγωνισμός είναι καθόλα νόμιμος και θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε στο blog μας
εδώ http://diagonismosggoa.blogspot.com/. Μετά τα γεγονότα της υπόθεσης Ζαχόπουλου (νομίζω είναι περιττό να τα επαναλάβω εδώ) ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Λιάπης σε δήλωσή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου 2008 ανέφερε ότι ο καθ όλα νόμιμος διαγωνισμός δεν μπορεί να ολοκληρωθεί διότι θα επανεξετάσει (άγνωστο πότε) την αναγκαιότητα του αριθμού των θέσεων γιατί τις θεωρεί μάλλον πολλές. Έκτοτε ουδεμία ανακοίνωση ή επίσημο έγγραφο ακύρωσης έχει εκδοθεί από κανέναν αρμόδιο. Έτσι ένα ποσό της τάξης των 250.000 τουλάχιστον κατέληξε στο Υπουργείο Πολιτισμού προερχόμενο από χιλιάδες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι το μόνο λάθος που έκαναν ήταν να πιστέψουν σε όσα η πολιτεία τους ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ακόμη στην ίδια υπηρεσία (τη ΓΓΟΑ) πρόσφατα έγιναν προσλήψεις υπαλλήλων ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ! δείτε τα σχετικά έγγραφα εδώ: http://www.apomesa.info/2008/01/blog-post_2469.html
Αυτό που παρακαλούμε όλους εσάς είναι να δημοσιοποιήσετε -μέσω του διαδικτύου- όσο περισσότερο μπορείτε το θέμα αυτό. Αφορά κατά τη γνώμη μας ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων που δεν έχουν άλλη δυνατότητα (οικονομική ή άλλη) να διαμαρτυρηθούν για όλη αυτή την ιστορία. Σας παρακαλούμε επίσης να βοηθήσετε, όσο μπορείτε, ώστε τα χρήματα αυτά - που μάλλον δεν πρόκειται να μας επιστραφούν ποτέ- να καταλήξουν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και την κατανόησή σας.