ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

CHARMED330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GaaraΝέο Μέλος
18/02/2010, 02:30:56
Να ζήσεις Κωνσταντίνε και χρόνια πολλά!!
Μεγάλος να γίνεις να μπαίνεις στα esoterica!!!
Παντού να σκορπίζεις την γνώσης το φως!!!
Και όλες να λένε να ένας.....Καυτός!!!!!

Απορία...Γιατί λέμε Κωνσταντίνε αλλά όχι Σταύρε?

Σας έλειψα? Ρε συ CHARMED τι γίνεται εδώ? Έχεις μαντικές ικανότητες? Με τρομάζεις....μπρρρρ...... Τι άλλο μπορείς να δεις?

Ναι!!!! I'm back

Τι λέει τι κάνετε και τι συζητάτε? μην μου πειτε να δω τα προηγούμενα....please...

Predator συγχαρητήρια!!! Να ρωτήσω τι επιχείρηση έχεις ή μπαίνω πολύ στα προσωπικά?

Dr. γιατί γίνεσαι κακός...μια χαρά είσαι!!! Οι άλλοι απλά είναι πολύ καλοί!!!

nothing is impossible from the time i will become the god of myself.

18/02/2010, 09:37:23
quote:
ΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΧΕΤΕ???ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ...
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ...ΑΧΑΧΑΧΧΑ!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ..

για να βαλω βερα στην αγαπημενη που θα βρεθει ομως, θα πρεπει να της εχω εξασφαλισει μια ανετη ζωη... δυστυχως ετσι ισχυει σε αυτα τα χρονια! και για αυτο προσπαθουμε οικογενειακως να εξελιξουμε τη δουλεια μας, γιατι δυσκολευτηκαμε τελευταια.

Εχουμε Τουριστικο γραφειο... ασχολουμαστε με το Τουρισμο πολλα χρονια... οι γονεις μου απο το 1975 και επειτα και εγω ουσιαστικα απο την μερα που γεννηθηκα, ειμαι σε αυτη τη δουλεια

quote:
μαλλον επειδη ειμαι κατατι "ντροπαλος" για αυτο δεν ειμαι με καποια...
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ???

quote:
δεν μου δινουν σημασια,

ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ???

quote:
οποτε, σαφως και δεν επιτρεπω να τους εχουν σπιτι!

ΑΑΑ ΚΟΙΤΑ ΚΕΙ ΡΕ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΛΗ CHARMED ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

quote:
αλλα επειδη δεν μου δινουν σημασια, δεν μπορω να εχω και αποψη, οποτε περναω στο "ντουκου".

Α! ΕΓΩ ...ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ...
ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ...
ΑΡΧΙΖΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ..
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕΕΕΕ ....
ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..

quote:
ΕΕ ΚΟΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ....
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΝΑ...

καποιος φιλος μού μου ειχε πει οτι πρεπει να με "βρει" μια τσαουσα, το αντιθετο απο αυτο που ειμαι εγω... μια τετοια θα μου τεριαζε... βεβαια, εγω προτιμω τις πιο "ημερες" καταστασεις, αλλα οπως σου ειχα πει, αν μπορουμε να εχουμε μεταξυ μας κατανοηση, οποια και να ειναι, δεν με ενοχλει!

quote:

ΟΧΙ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ"
ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΣ..
ΕΤΣΙΙΙ...

αλλα τελικα αυτο ειναι που ισχυει... αυτο αρεσει στους/στις περισσοτερες... για να "δειξουν" κατι... το τι ομως, δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι

quote:
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ..ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ...1.85 ΟΧΙ ΣΟΡΥ 1.87..
ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ...ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΜΙΑ....
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΙΙΙΙ....

οχι βεβαια. Δεν ειμαι αυτο που εννοεις! απλα δεν ετυχε... βεβαια γκαντεμιαζω την τυχη μου, γιατι με αυτα που βλεπω οτι γινονται (ατομα που εχουν σχεση και ειναι εντελως "ασχετα", αφου ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι σχεσεις εξαναγκασμου, ή σχεσεις επιδειξης) και μου ρχεται να παρω τα βουνα! μαλλον φταει οτι δεν ειμαι και πιο ανοιχτος και σε συνδυασμο οτι ειμαι ντροπαλος παιζει το ρολο του. ισως αν εβγαινα και πιο συχνα εξω...

quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ 6..
ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...

εχω καλο μνημονικο... ξεχασες που το λεγαμε?

καλημερααα

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
18/02/2010, 09:38:55
quote:
Predator συγχαρητήρια!!! Να ρωτήσω τι επιχείρηση έχεις ή μπαίνω πολύ στα προσωπικά?

οπως προειπα μια απαντηση παραπανω, τουριστικο γραφειο

18/02/2010, 09:50:14
quote:
ΕΓΩ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΑΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕYΧΗΘΕΙ
ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΙΝΟ...!!!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ χαρα μου... να σαι καλα!

quote:
Ακούγεται λίγο συντηρητικό αυτό που λες. Πρώτα απ όλα γιατί δεν μιλάνε μαζί σου για τα προσωπικά τους? ίσως να είναι λίγο κλειστές, αλλά εγώ πάντως έχω φίλες(με τις οποίες φλερτάρω κιόλας) που μου λένε τα πάντα. Ακόμα κ τα σεξουαλικά τους. Επομένως προτείνω να ανοίξετε λίγο όλοι σας κ να αφήσετε τις ντροπές στην άκρη κ να είστε ειλικρινείς και σκληροί(..) ο ένας με τον άλλο. Αλλιώς τα προβλήματα σας κ η έλλειψη επικοινωνίας θα παραμεινουν.
Αν έχουν δικό τους δωμάτιο, αν δηλαδή υπάρχει κάποια ιδέα ιδιωτικότητας δεν καταλαβαίνω γιατί να μη τις αφήνεις να φέρνουν τα αγόρια τους. Εντάξει όχι σε μόνιμη βάση(αυτό είναι κάτι που κανονίζεται).
Αλλά να κοιμηθούν μια φορά εκεί δεν έγινε τίποτα γιατί να σε ενοχλεί δηλαδή.

κλειστες δεν ειναι... απλα σε αυτα τα θεματα εχουν κανει "συνασπισμο" και με εχουν παραγκονισει. με φιλες που γνωρισα στις σχολες που πηγαινα λεγαμε περισσοτερα... αν ειχες και εσυ δυο αδερφες θα καταλαβαινες...

και επιπλεον, δεν εχεις γνωρισει αυτους... οποτε

quote:
Ρε PREDATOR γράψ'της ένα διαμέρισμα να σκάσει χαχα.

δεν εχω δικο μου διαμερισμα! δυστυχως

quote:
Να ζήσεις Κωνσταντίνε και χρόνια πολλά!!
Μεγάλος να γίνεις να μπαίνεις στα esoterica!!!
Παντού να σκορπίζεις την γνώσης το φως!!!
Και όλες να λένε να ένας.....Καυτός!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες! και εσυ ο,τι επιθυμεις

quote:
ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ...ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΑ??

nope γαλλικα δεν ξερω... αγγλικα μονο

18/02/2010, 11:38:49
Καλημέρα σε όλους!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε αυτή την υπέροχη μέρα!
Λόγω του ότι οι Αλκυονίδες έχουν περάσει πλέον εδώ και κανένα μήνα, λέτε να ήρθε φέτος νωρίτερα η άνοιξη;
Αν είναι έτσι, δε μπορώ να πω ότι ένιωσα καθόλου πως είχαμε χειμώνα.
Ούτε λίγο χιόνι, ούτε τσουχτερό κρύο;

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην Αθήνα, φίλε PREDATOR!

In anticipation of my resurrection...

18/02/2010, 14:07:35
Χρόνια πολλά PREDY!(απ'το PREDATOR χαχα)
Να τα εκατοστήσεις(ήσεις ήσεις)
quote:
Dr. γιατί γίνεσαι κακός...μια χαρά είσαι!!! Οι άλλοι απλά είναι πολύ καλοί!!!
Εύγε φίλε μο εύγε..(κ καλώς μας ξανάρθες!) και εγώ αυτό ακριβώς λέω. Όχι μόνο για αυτό το ζήτημα. Και για πολλά άλλα.
Πχ αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο η απάντηση είναι.. think again.. δεν είναι ότι εσύ είσαι έξυπνος απλά ο μέσος άνθρωπος είναι ένα αψυχολόγητο τούβλο
quote:
Απορία...Γιατί λέμε Κωνσταντίνε αλλά όχι Σταύρε?

Ε... δεν το χα σκεφτεί ποτέ αυτό. Χάρην ευφωνίας όπως όλα τα σχετικά με τη γλώσσα φαινόμενα υποθέτω. Ναι είναι λίγο παράξενο να διαφέρουν στη κλητική.
quote:
κλειστες δεν ειναι... απλα σε αυτα τα θεματα εχουν κανει "συνασπισμο" και με εχουν παραγκονισει.
Γυναίκες.. δεν νιώθουν ντροπή για τις πράξεις αλλά για τα λόγια.. που θα πουν μπροστά στο αντίθετο φύλο -γιατί μεταξύ τους είναι πιο ανοιχτές. Ευτυχώς στην εποχή μας έχει αλλάξει πολύ αυτό κ αρχίζει να ξεμπερδεύεται η υποκρισία με τον ουσιαστικό αυτοσεβασμό.

quote:
με φιλες που γνωρισα στις σχολες που πηγαινα λεγαμε περισσοτερα... αν ειχες και εσυ δυο αδερφες θα καταλαβαινες...

και επιπλεον, δεν εχεις γνωρισει αυτους... οποτε

Α... πάω πάσο. Απλά δεν θεωρώ ότι θα ήταν πρόβλημα να έρθει πχ με τον bf τρεις η ώρα το βράδυ(που θα κοιμάσαι ήδη δηλαδή) κ να φύγει εννιά το πρωί ξερω γω. Δεν είναι απαραίτητο να τον πετύχεις καν στο σπίτι δηλαδή, αλλά αν γενικά δεν είναι σε θέση να κρατήσουν μια διακριτικότητα ε τότε ναι άντε γειά.
quote:
Λόγω του ότι οι Αλκυονίδες έχουν περάσει πλέον εδώ και κανένα μήνα, λέτε να ήρθε φέτος νωρίτερα η άνοιξη;
indeed..

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

18/02/2010, 15:02:02
quote:

Καλημέρα σε όλους!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε αυτή την υπέροχη μέρα!

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην Αθήνα, φίλε PREDATOR!

ευχαριστω για το καλωσορισμα! να κανονισουμε καμια συναντηση αμα ειναι!

Κρυο φετος (στη Κοζανη) ειχαμε πριν λιγες μερες, με αρκετο χιονι (το εριξε αρκετο μεσα σε 2 μερες, οσο δεν εριξε φετος ολο το χειμωνα)...

σημερα οντως εχει ζεστη! καλο αυτο αλλα η πολυ ζεστη Φεβρουαριο ειναι περιεργο... ομως ισχυει οντως το:
"ο Φλεβαρεις και αν φλεβησει, καλοκαιρι θα μυρισει..."...

quote:
Χρόνια πολλά PREDY!(απ'το PREDATOR χαχα)
Να τα εκατοστήσεις(ήσεις ήσεις)

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου... και εσυ φιλε μου, ομτι επιθυμεις να το πετυχεις...

quote:
... δεν το χα σκεφτεί ποτέ αυτό. Χάρην ευφωνίας όπως όλα τα σχετικά με τη γλώσσα φαινόμενα υποθέτω. Ναι είναι λίγο παράξενο να διαφέρουν στη κλητική.

παιζει ρολο η "καταγωγη" των ονοματων... το Κωνσταντινος ειναι λατινικο ονομα... προερχεται απο το Constantius που σημαινει Γρηγοριος (στα Ελληνικα, οποτε "φαινομενικα" εχω διπλο ονομα) και λογω του οτι ειναι πιο ευηχο να πεις Κωνσταντινε απο Κωνσταντινο... εμεινε ετσι

quote:
Γυναίκες.. δεν νιώθουν ντροπή για τις πράξεις αλλά για τα λόγια.. που θα πουν μπροστά στο αντίθετο φύλο -γιατί μεταξύ τους είναι πιο ανοιχτές. Ευτυχώς στην εποχή μας έχει αλλάξει πολύ αυτό κ αρχίζει να ξεμπερδεύεται η υποκρισία με τον ουσιαστικό αυτοσεβασμό.

δεν ειναι "ακριβως" ετσι... απλα δεν μου εδωσαν ευκαιρια στο να συζητησω με τις ιδιες για αυτα τα θεματα... απο την αλλη, "γκρινιαζουν" για μενα που δεν εχω σχεση...

quote:
Α... πάω πάσο. Απλά δεν θεωρώ ότι θα ήταν πρόβλημα να έρθει πχ με τον bf τρεις η ώρα το βράδυ(που θα κοιμάσαι ήδη δηλαδή) κ να φύγει εννιά το πρωί ξερω γω. Δεν είναι απαραίτητο να τον πετύχεις καν στο σπίτι δηλαδή, αλλά αν γενικά δεν είναι σε θέση να κρατήσουν μια διακριτικότητα ε τότε ναι άντε γειά.

Κοιτα... οταν ολα γινονται με "μυστικοτητα" (πριν τους δω,δεν ηξερα οτι ειχαν σχεση) και τους ειδα ξαφνικα στο σπιτι, με ενοχλησε... ακομα ουτε οι γονεις ξερουν για αυτους τους ανθρωπους! δεν ειναι κακο να εχεις μια σχεση... ειναι φυσιολογικο. Απλα δεν ειναι φυσιολογικη η ολη "συμπεριφορα"... αυτο το "μυστικο" λες και ειναι κακο! καταλαβαινεις ετσι?

18/02/2010, 15:38:45
Χρόνια πολλά κι από εμένα, φίλε PREDATOR!
Εύχομαι ολόψυχα να έρθουν τα καλύτερα στον δρόμο σου!

In anticipation of my resurrection...

18/02/2010, 16:12:09
quote:
Κοιτα... οταν ολα γινονται με "μυστικοτητα" (πριν τους δω,δεν ηξερα οτι ειχαν σχεση) και τους ειδα ξαφνικα στο σπιτι, με ενοχλησε... ακομα ουτε οι γονεις ξερουν για αυτους τους ανθρωπους! δεν ειναι κακο να εχεις μια σχεση... ειναι φυσιολογικο. Απλα δεν ειναι φυσιολογικη η ολη "συμπεριφορα"... αυτο το "μυστικο" λες και ειναι κακο! καταλαβαινεις ετσι?
Ναι.. είναι αυτά τα παράξενα των γυναικών, έχει να κάνει κ με αυτό που σου λεγα.
quote:
δεν ειναι "ακριβως" ετσι... απλα δεν μου εδωσαν ευκαιρια στο να συζητησω με τις ιδιες για αυτα τα θεματα... απο την αλλη, "γκρινιαζουν" για μενα που δεν εχω σχεση...
Ότι γενικά δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το είπα όντως δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το είπα(δεν ήξευρα πώς να το θέσω καλύτερα).

Το ότι δεν σου δίνουν τη ευκαιρία τώρα, νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι θέλουν να βρεις gf. Αν δηλαδή δεν είσαι άτομο της "σχέσης"(ή τέλος πάντων των πηδημάτων που ξεκινάνε πάντα με.. την προοπτική "σχέσης" xD) είναι λογικό να μην θέλουν να σου λένε τα δικά τους.

Γιατί πρέπει να υπάρχει ένα feedback σε αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται δηλαδή συνέχεια να σου λένε κ να σου λένε. Και εσύ τι θα τους λες? Πρέπει κ συ να χεις να πείς κάτι όπως σε κάθε μορφή επικοινωνίας.

Είναι κάπως αμήχανες τέτοιες καταστάσεις κ υπάρχει αυτή η κακώς νοούμενη νοοτροπία ότι ο αγαμος είναι το μαύρο πρόβατο..

Γιατί το να μιλάς για τέτοια ζητήματα μπροστά σε αυτόν είναι σαν οι γιατροί να μιλάνε μπροστά σε έναν καρκινοπαθή για τον καρκίνο xD.

Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για ποιος τον έχει τον καρκίνο βέβαια..

κ Πού τον έχει κυρίως,
γιατί εκεί αρχίζει το δράμα του ασθενή:
Είναι σε μη εγχειρίσιμο μέρος.. συνήθως.
...
Συχνά αυτό μπορεί να συμβαίνει ακόμα κ αν ο άνδρας είναι κάποιος που συνήθως έχει "σχέση".
Αλλά αν για κάποιο, αρκετό καιρό, δεν έχει.. σιγά σιγά αρχίζουν να τον κάνουν discard..

Επίσης οφέιλεται- κυρίως -στο ότι η βασική ασχολία των (νέων) γυναικών(πλην των μπάζων).. είναι τα αγόρια.

Εμείς ρε παιδί μου οι άνδρες.. με ένα φίλο μας

θα μιλήσουμε για τα αμάξια για το ποδοσφαιρο για τους υπολογιστές τη μουσική κλπ.

Οι γυνάικες όμως σπάνια ασχολούνται "πολύ" με κάτι
ώστε να μιλάνε για αυτό.

Δεν έχουν κατ ουσίαν κάποιο χόμπι "κοινό".

Η μοναδική "απο κοινού" ασχολία όλων των γυναικών

(πάντα σε νέα ηλικία)

είναι το άλλο φύλο.

Εκεί βρίσκουν κοινό σημείο αναφοράς η μία με την άλλη.

Δεν θα βγούνε με τη παρέα τους για να παίξουν μπάσκετ ή να πάνε στο γήπεδο(κ καλύτερα ως προς το τελευταίο κατα τη γνώμη μου)

θα βγούνε για καφέ κλαμπ τέτοια πράγματα(τα οποία εμμεσο άμεσα σχετίζονται κ με το άλλο φύλο..).

Για αυτό κ όταν βλέπω κάτι σούργελα βαμένα σαν Πικάσο στις καφετέριες

να μιλάνε με εκείνο το απίστευτο πουτανοτουβλέ υφάκι για αγόρια..

Νιώθω την επιθυμία να φωνάξω
Get-a-life!

Πραγματικά δηλαδή, πρέπει να βρούνε κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.
Να βρουν ένα Χόμπι που να μην έχει να κάνει με τον χορό
την εργασία
κ βιβλίο το βράδυ πριν τον ύπνο.

quote:
... ακομα ουτε οι γονεις ξερουν για αυτους τους ανθρωπους! δεν ειναι κακο να εχεις μια σχεση...
Σε παρακαλώ τώρα.. θίγεις τον αυτοσεβασμό τους... μα λες με τόση μυστικότητα.. να είναι σχέση? Μάλλον δεν σκοπεύουν να παντρευτούν κιόλας.. την.. ε.. σχέση τους..
Αλλά όχι δεν είναι μαζί τους για το..... πώς σου πέρασε καν απ'το μυαλό.. δεν έχεις σεβασμό..
εντάξει είπαμε.. δεν θα παντρευτούνε... το ξέρουν απο τον πρώτο μήνα της "σχέσης" τους.. αλλά.. όχι οτι δεν είναι κ σχέση... κ μη μου πεις ότι αντιφάσκω ε!.. Εισαι άνδρας εσύ.. δεν καταλαβαίνεις...

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2010 16:16:29

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2010 16:22:49

18/02/2010, 16:32:43
quote:

Χρόνια πολλά κι από εμένα, φίλε PREDATOR!
Εύχομαι ολόψυχα να έρθουν τα καλύτερα στον δρόμο σου!

Eυχαριστω πολυ φιλε μου! να σαι καλα! και εσυ ο,τι επιθυμεις