ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΜΥΘΗΡΑ49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
GirtosΜέλος
29/05/2004, 17:58:41
ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ FORUM ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

gK

29/05/2004, 21:11:12
"Σκεπτόσφαιρα"! Ενδιαφέρον όρος!

Ναι, δημιουργείται!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

who knowsΜέλος
29/05/2004, 21:25:45
girtos ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!

never say never **

ZoZe3hpΜέλος
29/05/2004, 21:29:55
quote:

Αντε να δουμε τί θα προλάβει βγει από το θέμα πριν το κλειδώσει ο @-ντ- ΜΗΝ. Δημιουργειται κάποια ενέργεια απο την σκεπτοσφαιρα ενος φορουμ οπως αυτό ας πούμε?. ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Δεν μιλάω για αυτο το φορουμ. Μιλάω για τα ιντερνετικά φόρουμς ΓΕΝΙΚΩΣ. *

Αν αναρωτιεστε γιατί το άνοιξα στο παράξενο που δεν εχω και την καλυτερη αποψη ειναι γιατί κάποιοι έχουν γράψει κάποια καλά πραματάκια σε λιγα θέματα. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

ΙΣΟΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!1

Ant-miΜέλος
30/05/2004, 05:03:16
quote:

Αντε να δουμε τί θα προλάβει βγει από το θέμα πριν το κλειδώσει ο @-ντ- ΜΗΝ.

Πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξος... Όσο παράξενο κι αν φαίνεται το θέμα σου, αν μπορείς να το τεκμηριώσεις δε νομίζω να υπάρχει λόγος να κλειδωθεί...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

30/05/2004, 15:35:55
quote:
ΕΝΕΡΓΕΙΑ στην σκεπτόσφαιρα των φόρουμς
Νέο Θέμα

Συγγραφέας
Labolas Glasya

quote:
Φυσικα και παραγεται ενεργεια "φιλε" μου legolas...

Παρακαλώ, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί: όταν αναφερόμαστε σε κάποιο μέλος, ας κοιτάμε να γράψουμε σωστά το username του, για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.
(Φίλε "ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ", κατά λάθος έγραψες το όνομα αυτό (legolas);.. το οποίο αναφέρεται σε άλλο μέλος, αν μπορείς διόρθωσέ το )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

astral-projectΜέλος
30/05/2004, 16:44:45
ναι πιστευω οτι παραγεται ενεργεια.

οχι ολες τις φορες. καποιες μονο.

αυτο που δεν ξερω ειναι εαν, την ωρα που παραγεται και προσπαθει ο ενας με τον αλλον να επικοινωνισουν, ειναι συντονισμενοι.

------------------------

bajanackerΜέλος
31/05/2004, 11:17:19
σσσσσσσσσσσσσσσ !
Αν ανακαλύψουν οι Αμερικανοί αυτόν τον τρόπο παραγωγής ενέργειας ...αλλίμονό μας .

Λοιπόν , υπάρχει ενέργεια και μάλιστα πολύ , σ'αυτό το φόρουμ .
Από τη στιγμή που ανταλάσσονται απόψεις ,γίνονται συζητήσεις επι συγκεκριμένων θεμάτων , προωθείται η γνώση πολλές φορές , αποκαλύπτονται αλήθειες , εφαρμόζεται η γνώση (ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ).
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !

Αντικειμενικά και ... μετρήσιμη

### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####

-sonap-Μέλος
31/05/2004, 12:39:44
Τι εγινε βρε παιδια?Τελειωσαν τα θεματα και αρχισαμε να ψαχνουμε θεμα για να εντυπωσιασουμε???Τι κουλο ειναι παλι αυτο?Αν υπαρχει ενεργεια στο φορουμ λεει,ελα Παναγία μου...Γιατι το αλλο..ποσο παραξενο ειναι να αντιλαμβανομαστε το παραξενο,ακου φιλε μου!Γιατι δεν αναλυουμε και ολες τις λειτουργιες του ανθρωπινου σωματος απο την τροφη...μεχρι την ΑΦΟΔΕΥΣΗ!

Γιατι πειναμε?

Γιατι μιλαμε?

Γιατι γραφουμε με τα χερια και οχι με τα ποδια?

Αιντε αιντεεεεεε μπρρρρρρρ κιτσ κιτσ κιτσ