ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το φίδι είχε δίκιο !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το φίδι είχε δίκιο !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

tpt30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
think4alluΜέλος
10/01/2005, 04:10:25
Αυτές οι φατσούλες καταλήγουν να "κερδίζουν" το νόημα.
Φίλε Schwabe . Πάψε να δέχεσαι φατστούλες σαν απαντήσεις.
think4alluΜέλος
10/01/2005, 04:14:59
Και Εννοώ τις φατσούλες Emoticons.
Kάτι δηλαδή που λειτουργεί σαν Emotion Icon μέσα σε μιά συζήτηση.
think4alluΜέλος
10/01/2005, 05:56:50
Η κυρία Zadok εξέφρασε τα νοηματικά της έργα κατα θέση και φύση εργοδοτών.
Το σεβόμαστε.
Το ζήτημα της Θυσίας της Ιφιγένειας παραμένει.
Παραμένει σαν Πολιτική πράξη του "βασιλέα" , ηγεμόνα ακριβοδίκαιου .
"δεν λογαριάζω γυναίκα και κόρη μπροστά στο σκοπό .."
Έλα όμως που οι Θεοί τρελλάθηκαν;;;;
Ποτέ δεν σφαγιάσθηκε αυτο το κορίτσι.
Ο Πατέρας της ήξερε πολύ καλά ότι θα έπαιρνε μέρος στην εξτρετεία ούτως ή άλλως.
Ο Σοφός Έλληνας Πατέρας δεν δέχτηκε ποτέ να μπεί μαχαίρι στο λευκό και άσπιλο λαιμό του κοριτσιού του.
Ελάφια και πρόβατα ξεπηδήσανε................ Ναί!!!!
Η κόρη του όμως ήταν τόσο ακριβή , τόσο λατρευτή, 12άχρονη , 15άχρονη παρθένα (υπέροχη νεαρή γυναίκα)....
Το αίμα μίλησε ξανά.
"όχι το κορίτσι για χάρη του οποιουδήποτε αγώνα των "μεγάλων" ".
Και ο αγώνας των "Μεγάλων" πραγματοποιήθηκε.
Έγινε το Έπος.
Ένα Έπος Ελλήνων εναντίον Ελλήνων της Τροίας.
Το πολυαγάπητο κορίτσι σώθηκε.....
Αυτοί είναι οι Έλληνες.
kynikosΜέλος
10/01/2005, 06:13:07
quote:
Ο Σοφός Έλληνας Πατέρας δεν δέχτηκε ποτέ να μπεί μαχαίρι στο λευκό και άσπιλο λαιμό του κοριτσιού του.
Ελάφια και πρόβατα ξεπηδήσανε................ Ναί!!!!
Η κόρη του όμως ήταν τόσο ακριβή , τόσο λατρευτή, 12άχρονη , 15άχρονη παρθένα (υπέροχη νεαρή γυναίκα)....

Τα ακούς Dimsot? E... DIMSOOOT!!

Μην μου πείς οτι δεν στα έλεγα...

k

Την πάω αυτην την άσπιλη παρθένα think4allu.
Εσύ που τά'χεις καλά με τον Σόφο Έλληνα Πατέρα, δεν του λες καμμια λέξη να μου την κάνει πάσα...

Με κανα κάργκο να την στείλει...
Και αν είναι πιο νόστιμη από την εβραιοπούλα που μου΄στειλε ο γιαχβε, εγώ αλλαζοπιστίζω...

tptΜέλος
10/01/2005, 09:22:27
ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SHWABE.AΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ "ΙΕΡΕΣ" ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ.Η ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ,ΚΑΙ Π.Δ ΚΑΙ Ν.Δ ΔΛΔ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Η ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΠΤ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙ ΣΟΙ ΘΕΟΣ(ΣΑΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ?
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥΜΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΛΗΣΤΩΝ,ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΤΕ?ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ" ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ?
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
lorenzoΜέλος
10/01/2005, 12:54:49
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
Ε Ι Μ Α Ι Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μ' ΑΡΕΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tptΜέλος
10/01/2005, 14:59:02
"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
Ε Ι Μ Α Ι Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ?

10/01/2005, 16:35:06
quote:
Η κυρία Zadok εξέφρασε τα νοηματικά της έργα κατα θέση και φύση εργοδοτών.
Το σεβόμαστε.

«Σαν πας στην Καλαμάτα και ’ρθείς με το καλό, φέρε μου ένα μαντήλι να δέσω στο λαιμό»

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

lorenzoΜέλος
10/01/2005, 18:49:29
Όπα ρε φιλε tpt,
βάλε τ' όπλο στο συρτάρι! Αν η λέξη Ελευθερία σου φέρνει το γνωστό ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ???!!! Τι να σου πώ... Υπομονή θα το ξεπεράσεις...
Υ.Γ. Κι αν δεν ... και πάλι καλά σε βλέπω...
tptΜέλος
11/01/2005, 08:36:03
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ...
ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ