- AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φυσικά υπάρχουν μερικοί ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ άνθρωποι ανάμεσά μας που την ΦΩΤΙΣΗ την έχουν στο τεσεπάκι τους, επιδή και ΜΟΝΟ ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Επιδή ΤΥΧΕΝΕΙ να έχουν προγόνους με ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ...
Ξεχνούν όμως ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ οι πρόγονοί μας την ΣΟΦΙΑ τους που έβαλε σε ΤΑΞΗ το ΧΑΟΣ...
Ξεχνούν τα ταξίδια που έκαναν ΟΛΟΙ οι σοφοί μας...
Τις μυήσεις που δέχθηκαν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...
Και τέλος όλοι αυτοί που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να δεχθούν, ότι τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΡΦΟΣΧΗΜΑΤΑ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τα γνωρίζουν (προκαλούν κίολας προς αυτοεπιβεβαίωση της άγνοιάς τους!!!) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, την ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Φυσικά και δε θα μπώ σε παιχνιδιάκια του τύπου "που το ξέρεις, ήσουν μπροστά" κλπ γιατί μια απάντηση βροντόφωνη μάλιστα, ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ... θα οδηγούσε αλλού τη κουβέντα και είναι ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ όσων τους κολλάνε στον τοίχο, να λένε "άλλα λόγια να αγαπιώμαστε"...
Εάν κάποιος απο τους φίλους ΣΥΝαναζητητές της ΑΛΗΘΕΙΑ και του ΦΩΤΟΣ έχει να προσθέση κάτι, ας το ΠΡΑΞΗ, αλλιώς ας πάει εκεί που (νομίζει ότι) μπορεί να τον ακούσει κάποιος, στα φόρουμ εκείνα που υπερμάχοντε με .... (ας μην πώ καλύτερα) την ΜΙΑ ή την ΑΛΛΗ άποψη περί των Ελλήνων ένατι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, μηδενός εξαιρουμένου!!!
Αυτά με τα ΓΕΝΙΚΑ που αναφέρθηκαν εχθές...
Ειδικότερα τώρα....
Ατλά φίλε μου, καλό θα ήταν να είχες και κάποιο βοήθημα στην ΜΕΛΕΤΗ όπως λές της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. 'Ισως να σε είχε βοηθήσει να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ το επόμενο σκαλοπάτι, απ' το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΦΑΛΟΣΚΑΛΟ που διάβασες.
Μην προκαλείς για ΠΡΑΓΜΑΤΑ που είναι ΑΓΝΩΣΤΑ σε εσένα και στη σκέψη σου και εννοώ τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
Μείνε λοιπόν στους ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΚΟΥΣ επιστημονικοφανής ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ καθηγητές "κάποιων" πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (σαν και αυτούς που άφησαν τους "γνωστούς-αγνώστους" να κάψουν το Πολυτεχνείο)...
Εάν έχεις ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ, παράθεσέ τα, είμαστε όλοι με ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ μάτια για τα διαβάσουμε...
Φίλε Εχέμβροτε, την απάντηση σου την έδωσε ο Πάνας...
Αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μελετήσεις την Εβραϊκή ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ παράδοση της Καμπάλα, τι μπερδεύεσαι με πράγματα που στην ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ, δεν έχουν να σου προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ;;;
Κάτσε και διάβασε καλύτερα για τον Ομηρικό 'Υμνο είς Δήμητρα...
Τα ΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!
Αλλά φίλε μου ΚΑΙ αυτό το καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, πάλι δεν θα το ΚΑΤΛΑΒΕΙΣ και θα μείνεις στην επιφανιακή αξιλόγησή του, όπως κάνουν οι φίλοι καθηγητές του 'Ατλαντα για το άν τα πρόσωπα των ηρώων ήταν ΥΠΑΡΚΑΤΑ ή ΟΧΙ, εάν το έγραψε όντως ο Ομηρος και όλες αυτές τις ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ που δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην Εσωτερική Γνώση της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και στην ΦΩΤΙΣΗ του Ανθρώπου που γιορτάζουμε σήμερα...
Φυσικά, το ΑΝ είμαι ή ΟΧΙ Φιλαλήθης, αυτό καλέ μου φίλε είναι υποκειμενικό. Πάντος Α-ΛΟΓΟ με παροπίδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήμουν...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ. Αυτής της ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, είμαι ΦΙΛΟΣ...
Φίλε μου Πάνα, ο Πλωτίνος με κάλυψε. Ναι το βιβλίο αυτό έχει να κάνει ΑΜΕΣΑ με τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο κύκλος που αναφέρει ο Πλωτίνος, θα μπορούσε να είναι ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ κύκλος των διαρκών ΕΠΑΝΑΣΑΡΚΩΣΕΩΝ της ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗΣ.
Της ΚΑΘΕ μίας ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ και "άν" λέω ΑΝ το κλείσιμο του ΚΥΚΛΟΥ (ο όφις που δαγκώνει την ουρά του), το ΤΕΛΟΣ είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, τότε η ΑΡΧΗ θα είναι η ΓΕΝΕΣΙΣ...
Ο νοών νοήτω, ή για να είμαι πιό ακριβής ας χρησημοποιήσω τα λόγια της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:
"...Εδώ είναι αναγκαία η ΣΟΦΙΑ. Εκείνος που έχει ΝΟΗΣΗ ας λογαριάσει..."
Κέλσος ο Φιλαλήθης
OLOI EMEIS EIMASTE APLA ANTHROPAKIA POU DEN MPOROUME
NA KATANOISOUME AUTA POU ESY KATANOISES!
Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

Χαρακτηριστικό της θέσης του ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ... ο τρόπος που μιλά και συμπεριφέρεται...
Απο σένα Εχέμβροτε, περίμενα κάτι καλύτερο σαν απάντηση...
Την καλημέρα μου σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
DEN MPORO NA KATALAVO TI SAS EXI PIASI.KODAROXTIPIESTE ME TA LOGIA ENO MERIKI ANAGNOSTES SAN KE EMENA PERIMENOUN NA MA8OUN KE NA DIAVASOUN TIS APADISIS STA EROTIMATIKA POU YPARXOUN STA FOROUMS.
FILE PAN,NA SOU PO THN ALI8IA MOU DEN GNORIZO POLA GIA AUTO TO PERIVOITO XARAGMA.TO MONO PU AKUO KATA KEROUS INE OTI INE XARAGMA ME LASER(TA KALOUMENA BARCODES)PU 8A TA XRISIMOPIOUME GIA NA KANOUME TIS AGORES MAS KE OXI MONO.AUTO AN INE KAKO I KALO DEN TO GNORIZO.AS MAS APADITISI KAPIOS PU XERI PERISOTERA KE OXI NA ASXOLITE ME TI TON ENOXLI.
EPIDI DEN 8ELO NA PAREXIGI8O APO KANENA AUTA TA LEO APO KOINO KE KALO ENDIAFERON.SAS EUXARISTO OLOUS.
AGAPA GIA NA MHN MISIS
Leonardo
ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.
ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.
ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.
ΤΙΣ (ΣΕ) 7 ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΚΑΙ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ (ΣΕ) 7 ΖΩΕΣ...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
STIN APOKALIPSI TOU IWANH DIAVASA GIA TON ARI8MO 666 PU TON SIMBILI ME χξστ'.AUTO VRISKETE STO KEFALEO ΙΓ' TIS APOKALIPSIS.I8ELA NA ROTISO GIA TO ALFARI8MITIKO SISTIMA,KE POS TO ONOMA TOU 8IRIOU PU APOKALI MESA STIN APOKALIPSI O IWANHS INE TA TESSERA AUTA GRAMATA?
Leonardo
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
SINEXIZI KE ANAFERI MIA MIA TIS SALPIGES TON AGELON.MIPOS EXUN KE AUTES ALIGORIKI SIMASIA I PRAGMATIKA OI SALPIGES AUTES 8A IXISUN TA MIRIA KAKA PU ANAFERI O IWANHS STIN APOKALIPSI TOU.
Leonardo
ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ![]()
![]()
![]()
respect
εκτη αισθηση η ενοραση???
εκτη αισθηση ειναι να αισθανεσαι κατι που θα συμβει???
ενοραση κατι που βλεπεις σαν οπτασια η οραμα μπροστα σου????
τα μπερδευω ,ισως να σου πει καποιος που ξερει να τα διαχωριζει.
και για τα δυο θαρρω υπαρχουν τοπικ που γινεται αναφορα,θα ψαξω και θα τα παραθεσω.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1223
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 02/10/2003 22:17:07
todoR
respect
μην στεναχωριέσαι, κι εμένα τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συχνα αυτό το πράγμα. Κι εγώ έχω δει κάποιες εικόνες -καταστάσεις αστραπιαία, κατά τη διάρκεια της ημέρας (δεν κοιμόμουν) , και μετά βγήκαν. Όπως και ξέρω πολλές φορές ποιός μου έχει στειλει μύνημα, ποιός μου τηλεφωνεί από πριν, ποιόν θα συναντήσω, κλπ. Οι φίλες μου με λένε ΜΑΓΙΣΣΑ!!! γιατί το τελευταίο διάστημα γίνεται ότι λέω...χαχα! μόνο το τζόκερ δεν έχω προβλέψει ακόμα...
ΑΠλά, δεν είναι κάτι που μπορώ να το ελέγξω, έρχεται και φεύγει από μόνο του. Εκεί που κάθομαι μπορεί να μου έρθει μια "φλασιά", να δω κάποιες εικόνες ή να σκεφτώ κάτι το οποιο κάποια στιγμη΄αργότερα πραγματοποιείται. Αρχικά φοβομουν, τώρα έχω μάθει να ζω με αυτό, απλά ίσως είναι επειδή τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και μπορεί να "ξύπνησαν" κάποιες "άλλες" αισθήσεις. Δεν ξέρω, το αποδέχομαι και ζω με αυτό, μπορεί ξαφνικά να φύγει έτσι όπως ήρθε. Προς το παρόν, το διασκεδάζω...
Μαρία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ?????? ΑΝ ΞΕΡΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ!
respect