ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υψηλού Επιπέδου Συζήτηση και...Εθισμός - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υψηλού Επιπέδου Συζήτηση και...Εθισμός - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Στέφανος62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
8odwrisΜέλος
02/04/2004, 02:03:02
quote:

Εχει ξανασυζητηθει το θεμα και ειχε προταθει η δημιουργια κεντρου απεξαρτυσης απο το εσωτερικα
οβς θα μαζευονται τα μελη καθε πρωι και θα φωναζουν
...και ο Στεφανος ειναι εδω
...καιο drum ειναιεδω
και ο ΤΗΟΤΗ ειναι εδω
και η κατια ειναι εδω

αλλα δεν προχωρησε
δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

ΚALO ειναι να μαθουμε να ξεχοριζουμε το ΑΣΤΙΟ απο το ΑΣΤΙΟ , το σοβαρο απο το ΣΟΒΑΡΟ!!! και ας μη τα ξεφτιλιζουμε ΟΟΟλα........τι λετε??? (((καλοπροερετα θοδωρης)))

Οσο αφορα για θεμα εξαρτησης ναι συμφωνο διοτι ΝΑΙ υπαρχουνε πολλες μορφες Εξαρτησεις........................... http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=19238

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 02/04/2004 02:08:22

Edited by - 8odwris on 02/04/2004 02:10:38

02/04/2004, 07:36:54
quote:
ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΟΞΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ (ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΤΩΜΑΣΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,

Πολλά μπορούν να αναφερθούν γι' αυτήν την άποψη, Tommy.

Σε γενικές γραμμές διαφωνώ.
Πάντως, αν αληθεύει ότι είσαι 15 χρονών, μπράβο για τους προβληματισμούς σου

Ζήσε τη στιγμή!

02/04/2004, 07:47:18
quote:
Δεκτή η πρόταση αλλά ως πάρεδρος θέλω:
Kαρτούλες τυπωμένες με τ'όνομά μου...
Χρυσή ταμπελίτσα έξω από την πόρτα μου...
και τ'όνομά μου χαραγμένο πάνω στο γραφείο μου...

Φίλτατη Avallon.

Όλα τα μέλη του ΚΑΑΣΕ, θα σου τάξουμε γη και ύδωρ, για να αναλάβεις αυτή τη θέση

Σου προτάθηκε, βέβαια, η θέση της προέδρου κι όχι της παρέδρου. Σε παρακαλούμε να τη δεχθείς

Ζήσε τη στιγμη!

MasvidalΜέλος
02/04/2004, 14:50:06
ΣΤA FORUMS ΤΟΥ ESOTERICA ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ !!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....

Edited by - Masvidal on 02/04/2004 14:52:17

03/04/2004, 17:44:15
(ΜΙΛΑ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...)
Κάποιοι θέτουν το θέμα των φόρουμς ότι απευθύνεται σε μοναχικούς ανθρώπους...
Δεν θα υποστηρίξω κάτι τέτοιο,απλά το θέτω με την σειρά μου ως προβληματισμό και προσθέτω "αν μία τέτοια συζήτηση γινόταν σε επίπεδο παρέας,ζωντανά,θα μπορούσε να έχει αυτό το αποτέλεσμα;"
Μ'άλλα λόγια εδώ που δεν μας γνωρίζουν και δεν γνωρίζουμε,μήπως βγάζοντας έτσι πιό ελεύθερα την γνώμη μας,αυτό λειτουργεί έτσι εποικοδομητικά,όπως συμβαίνει;
Πιστεύω τελικά πως αυτό είναι.
Ή αλλιώς,αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας,βγήτε απο το κουστούμι που φοράτε κάθε πρωί που σηκώνεστε απο το κρεβάτι σας,πετάχτε την μάσκα και να δείτε πόσο πιό όμορφα θα είναι όλα!!!
Ναι,μπορούμε να πάρουμε,να δώσουμε,να γεμίσουμε γνώση,να γνωρίσουμε...
Είμαστε ΜΟΝΟΙ...¨
Μήπως τελικά είναι επιλογή μας;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑ Η ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΒΙΩΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ,ΕΣΕΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΟΥ...]
ΒΡΗΚΑ ΓΝΩΣΗ,ΑΓΝΩΣΤΗ Σ'ΕΜΕΝΑ...ΒΡΗΚΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ,ΣΚΕΨΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ...
ΧΡΩΣΤΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΟΥ...
ΝΑΙ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 03/04/2004 17:46:31

MasvidalΜέλος
03/04/2004, 23:54:49
ESOTERICA FORUMS.ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ-ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ.ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ FORUM.....ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!

04/04/2004, 10:41:47
Αντε παιδιά με το καλό... και μεις (admin) κουμπάροι!

"Τάδε έφη Avallon"
04/04/2004, 20:42:54
quote:
Μ'άλλα λόγια εδώ που δεν μας γνωρίζουν και δεν γνωρίζουμε,μήπως βγάζοντας έτσι πιό ελεύθερα την γνώμη μας,αυτό λειτουργεί έτσι εποικοδομητικά,όπως συμβαίνει;
Πιστεύω τελικά πως αυτό είναι.

Νομίζω, φίλη kapodistria, πως έθεσες ένα εύστοχο ρητορικό ερώτημα κι έδωσες την κατάλληλη απάντηση

Ζήσε τη στιγμή!

zezmpergΜέλος
17/04/2004, 22:11:34
Σας χαιρετώ.
Ναι καλέ μου Στέφανε είναι εθισμός....ΕθΙΣΜΟΣ, το esoterica.gr.
Εύχομαι όμως να βγούμε πιο εθισμένοι με την εσώτερική διαδρομή.
Με εκτίμηση.

06/06/2004, 00:03:47
Καλησπέρα.

Μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωση του θέματος: "ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...".

Αρχικά, σκέφθηκα να γράψω εκεί.

Στη συνέχεια, σκέφθηκα πως καλύτερα αρμόζει να γράψω στο θέμα μου.
Και αυτή η σκέψη προέκυψε από από έναν άλλο προβληματισμό:

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξω τον τίτλο του θέματος;

Διερωτήθηκα, για αρκετή ώρα...

Διερωτήθηκα, γιατί θεωρώ πως τέτοιο επίπεδο συζήτησης δεν αρμόζει σε έναν τέτοιο χώρο.

Διερωτήθηκα, γιατί καμία, από τις 2 τουλάχιστον συμμετέχουσες στη "συζήτηση" - αν μπορεί αυτό να ονομαστεί συζήτηση - δε σκέφθηκε ή και αν σκέφθηκε δεν έπραξε, πως δε βρίσκονται μόνο οι δύο τους σε αυτό το χώρο και να σταματήσει πρώτη την αντιπαράθεση. Να δείξει μία ανωτερότητα, έστω.

Διερωτήθηκα, γιατί δεν είδα από κανένα Συντονιστή (πέραν της Αμαλίας, σποραδικώς, όμως) να επεμβαίνουν, σε μία "συζήτηση", που το λιγότερο δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο του forum.
Οφείλω να ομολογήσω πως μεγαλύτερη προσπάθεια έγινε από κάποια παλιά μέλη και τους συγχαίρω γι' αυτό.
Ατελέσφορα, όμως.

Διερωτήθηκα, γιατί δεν είδα τον Admin να επεμβαίνει έγκαιρα και όταν είδα την παρέμβασή του, τη θεώρησα αναποτελεσματική.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπάθησε μέσω e-mails ή και άλλων τρόπων να συνετίσει... Μακάρι αυτό τουλάχιστον να έχει αποτέλεσμα.

Διερωτήθηκα, μήπως αυτές οι "συζητήσεις" βοηθούν στην εκτόνωση των πνευμάτων και τελικά παίζουν ρόλο εποικοδομητικό;

Αποφάσισα, όμως, να αφήσω το θέμα ως έχει.

Το αποφάσισα, πολύ απλά, γιατί διαπίστωσα, πως αυτού του είδους οι συζητήσεις γίνονται από λίγους και τα πιο πολλά μέλη διατηρούν το υψηλό τους επίπεδο, είτε μη συμμετέχοντας είτε προσπαθώντας να συνετίσουν.
Πολλές φορές μάταια, όμως.

Ζήσε τη στιγμή!

06/06/2004, 00:48:35
Ανάλογα με τα ερωτήματα, λαμβάνονται και οι απαντήσεις, αγαπητέ μου!

Ότι ψάχνει κάποιος, αυτό και βρίσκει...

Ευτυχώς, απ' όλα έχει...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

lamogioΜέλος
01/11/2005, 16:19:24

το κυρίως πιάτο προσεχώς...

ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΗΣΟΥ ΒΛΗΜΑ (*)

(*)μη δω μύγες, η προτροπή απευθύνεται σε μένα (προς το παρόν).

spiritΜέλος
01/11/2005, 16:40:04
Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο σαφης,για το τι ακριβως εχεις να μας πεις σχετικα με τον εσωτερισμο και την ακρως σοκαριστικη εικονα που εβαλες;

Ευχαριστω.

01/11/2005, 16:46:57
Eτσι, έτσι....!

πως το λέγαμε? the truth is OUTthere

ντίαρ λαμόγιε!

και για τις μύγες baygon!

G.

bitch and bites

01/11/2005, 16:51:13
Εχεις δίκιο.
Ντρεπομαι.

01/11/2005, 17:08:37
Παρακαλώ επιτρέψτε μου να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να σας προτείνω κάτι.
Στα χέρια μου κρατώ ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με πραγματάκια διάφορα που πουλά η unicef .
Έχει πολύ όμορφα και χρηστικά πράγματα για εσάς ή για δωράκια τώρα στις γιορτές από κεριά , κάρτες Χριστουγέννων, κούπες, παιχνίδια για παιδιά μέχρι και μπλούζες σε πολύ καλές τιμές τα λεφτά σας θα πιάσουν τόπο αν θέλέτε ρίξτε μια ματιά.

Σας παρακαλώ μην το πάρετε σαν διαφήμιση στην unicef, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου το παιδί στην Φώτο είναι όλον μας ο σκοπός πιστεύω ..
http://www.unicef.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ URL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ
amalia

lamogioΜέλος
01/11/2005, 19:12:48
Εχω εδώ και κανα-δυό χρόνια έναν «πούστη» φίλο που μου τη σπάει συνέχεια. Ειδικά από τότε που έμαθε οτι μπαίνω δω μέσα κι "εσωτερίζομαι" (δικιά του έκφραση), μου τη λέει με κάθε ευκαιρία.
Καλά, άμα δεν ήταν «κολλητός» που λένε θα τον είχα στείλει από καιρό, δεν ξέρω γιατί τον ανέχομαι ρε παιδιά.
Μιλάμε το άτομο έχει κάψει φλάτζες. Δε μ’ αφήνει σε χλωρό κλαρί. Ο,τι κάνω είναι ανούσιο, ο,τι λέω είναι μαλακία δίχως νόημα. Και το κακό είναι οτι σχεδόν πάντα έχει δίκιο και ξέρετε πόσο σπαστικό είναι αυτό (να ‘χει δίκιο ο άλλος).

Τις προάλλες πού λέτε οτι με πήγε ρε παιδιά;

"Πάμε ρε καμμιά βόλτα παραλία να δούμε το παφλάζον κύμα και να πούμε καμμιά μαλακοσοφία"; πρότεινα ο κακομοίρης ανύποπτος.

«Θα σε πάω εγώ σ’ ενα μέρος να «εσωτεριστείς» για τα καλά» μου λέει.

Και με πήγε στον Αγιο Σάββα. Ναι ρε σεις αν έχετε το θεό σας (σόρι οι άθρησκοι).

"Τί ήρθαμε να κάνουμε εδώ ρε μάστορα"; του λέω.
"Τίποτε. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι αυτούς εδώ. Αυτοί για μάς όμως..."

Καθήσαμε για κάνα τέταρτο στο διάδρομο στα παγκάκια χωρίς να λέμε τίποτε, απλά κοιτάγαμε.
Μου πήρε λίγη ώρα να το καταλάβω το τελευταίο που είπε αλλά τελικά είχε δίκιο. Εκείνοι εκεί μέσα έκαναν πολλά για πάρτι μου εκείνη τη μέρα, μόνο και μόνο με την παρουσία τους.
Βγήκα άλλος άνθρωπος από κει μέσα. Μπορώ να πω οτι ψιλοεσωτερίστηκα.
Να φανταστείτε, μου πήρε κάμποσο καιρό να έρθω στα ίσα μου (όχι και πολύ δλδ, σε καμμιά βδομαδούλα ήμουνα πάλι εγώ).

Σήμερα το παρατράβηξε. Μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία στο μέιλ και μετά βρεθήκαμε και είχαμε καβγά τρικούβερτο και για το μακαρίτη που την τράβηξε (γνωστό και χιλιοσυζητημένο θέμα) και για το ίδιο το θέμα, η κουβέντα πήρε διαστάσεις, εγώ ανάποδες κι εκείνος το μπούλο για κάνα μήνα (έφαγε τρεις αγωνιστικές), αποχαιρετώντας με με τη φράση που έδωσε και την ιδέα για τον τίτλο, για την ακρίβεια:

«Καλά, πάνε γράψε τώρα τη μαλακιούλα σου, καμάρωσε μετά για λίγο για το κοσμοϊστορικό σου θρέντι που θα συγκλονίσει συθθέμελα σύμπαντα τον εσωτερικό κόσμο και μετά τράβα σπίτι γιατί έχει και τσαμπιοσλίγκι απόψε (διότι ουκ επ’ αρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος)...Αντε κι εσωτερήσου ρε μαλάκα".

Ρε παιδιά, δε γίνεται. Πρέπει την επόμενη φορά να τον ταπώσω, δε μπορεί να μου τη βγαίνει συνέχεια.
Βάλτε ένα χεράκι.

Deghar AdharkΜέλος
01/11/2005, 19:41:17
περιεργο το θεμα σου....οπως και το αλλο που ανοιξες πριν απο λιγο καιρο Η ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝΕ
τωρα μας λες οτι πηγες στον Αγιο Σαββα και μετα κατι συενεβει...δεν μας λες τι.
βγηκες εξω "εσωτερισμενος" και δεν ξερουμε απο τι ?

santaclaws is coming....to town!

lamogioΜέλος
01/11/2005, 19:47:46
Γειά σου μικρέ.
be patient πλιζ
01/11/2005, 20:42:05

quote:

δεν θυμαμαι ποιος τοπε, σορυ...

το κυρίως πιάτο προσεχώς...

ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΗΣΟΥ ΒΛΗΜΑ (*)

(*)μη δω μύγες, η προτροπή απευθύνεται σε μένα (προς το παρόν).

καθε αφυπνιση για καλο!

σε ευχαριστω για την υπενθυμιση!!!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr