- Ευθανασία - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
maraki8Μέλος
Ευθανασία.Πράξη ανθρωπιάς και συμπόνοιας,ή φόνος;
Ποιά η γνώμη σας για την ευθανασία;Πιστεύετε ότι θα πρέπει να γίνει νόμιμη;
Και η πιο σημαντική ερώτηση:θα κάνατε ποτέ αυτή την πράξη;
maraki8Μέλος
Και θα δώσω πρώτα εγώ την προσωπική μου άποψη,εφόσον έβαλα και το θέμα.
Θεωρώ την ευθανασία ως πράξη συμπόνοιας προς άρρωστους συνανθρώπους μας.Προς ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν κάθε μέρα,όλη μέρα,από φριχτούς πόνους.Προς ανθρώπους οι οποίοι είναι παράλυτοι και μπορούν να κουνήσουν μόνο τα μάτια τους και που ακόμα και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά..
Άρα πιστεύω ότι πρέπει και να νομιμοποιηθεί,με την κατάλληλη προσοχή.
Και στο τελευταίο ερώτημα,λόγω προσωπικής εμπειρίας,ομολογώ ότι είμαι ιδιαίτερα μπερδεμένη.Το μόνο που μπορώ να πώ σίγουρα είναι ότι θα προσπαθούσα...
Θεωρώ την ευθανασία ως πράξη συμπόνοιας προς άρρωστους συνανθρώπους μας.Προς ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν κάθε μέρα,όλη μέρα,από φριχτούς πόνους.Προς ανθρώπους οι οποίοι είναι παράλυτοι και μπορούν να κουνήσουν μόνο τα μάτια τους και που ακόμα και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά..
Άρα πιστεύω ότι πρέπει και να νομιμοποιηθεί,με την κατάλληλη προσοχή.
Και στο τελευταίο ερώτημα,λόγω προσωπικής εμπειρίας,ομολογώ ότι είμαι ιδιαίτερα μπερδεμένη.Το μόνο που μπορώ να πώ σίγουρα είναι ότι θα προσπαθούσα...
Καλή μου maraki8, υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό θέμα για την ευθανασία οπότε θα ήταν καλύτερα να κατέθετες εκεί την άποψη σου καθώς και να κάνεις ένα διάλογο με τα άτομα τα οποία έχουν ήδη συμμετάσχει στο θέμα.
Ας έχουμε λοιπόν όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα!

Ας έχουμε λοιπόν όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα!
Το θέμα απενεργοποιείται καθώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Επίσης μεταφέρεται στην Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. από την Κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...