- πορνογραφια και ερωτισμος 18+ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΜέλος
θα ζητήσω και εγω με την σειρά και μου δημόσια (εχω ζητήση και πιο προσοπικά μέσω mail) απο το αγαπητό El Morya να συνεχίσει να είναι κοντά μας .
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
Συμφωνώ με την αγαπητή Αφροδίτη, "αδελφέ, αδελφή, αδέλφια..." ωραίες λέξεις.
Αγαπητέ El Morya δεν νομίζω ότι η Galadriel έκανε κάτι επίτηδες και εμένα πολλές φορές παρόλο που γράφω αρκετό καιρό στο forum με προσφωνούν ως άντρα. Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν γυναίκες που χρησιμοποιούν nick τα οποία θα ταίριαζαν περισσότερο σε άντρα, καταλαβαίνεις βέβαια ότι κανένας δεν είναι δίπλα στον άλλον την στιγμή που στέλνει το μήνυμα, ώστε να διαπιστώνει το φύλο του.
Αγαπητέ El Morya δεν νομίζω ότι η Galadriel έκανε κάτι επίτηδες και εμένα πολλές φορές παρόλο που γράφω αρκετό καιρό στο forum με προσφωνούν ως άντρα. Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν γυναίκες που χρησιμοποιούν nick τα οποία θα ταίριαζαν περισσότερο σε άντρα, καταλαβαίνεις βέβαια ότι κανένας δεν είναι δίπλα στον άλλον την στιγμή που στέλνει το μήνυμα, ώστε να διαπιστώνει το φύλο του.
Δεν έχω κάτι να πω για το θέμα αλλά λόγω του ότι το διαβάζω, λυπάμαι όταν αποχωρεί κάποιος για τέτοιους λόγους.
Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι θα ήθελα να πω ότι δεν είδα να κρίνεις τα λόγια αλλά τα πρόσωπα. Χρησιμοποίησες τα λόγια και έβγαλες συμπέρασμα για το επίπεδο του ατόμου που τα είπε.
Όπως αυτό δεν εμπόδισε την Galadriel να ξαναγράψει, ελπίζω η παρανόηση του φύλου να μην εμποδίσει και εσένα και να ξαναδούμε μηνύματά σου στο θέμα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να διαβάσω όσα θα έστελνες στον riziti και στην Τριανταφυλλιά με mail.
matmatΜέλος
Ο ΕΡΩΤΑΣ έιναι στρόβιλος , θύελα
του νού της ψυχής .
Φλόγα είναι , πυρκαγιά που καίη την σκέψη
την Καρδιά
Μια στρατειά απο συναισθήματα ΄που περιμένουν
να παραδοθής
Αέρας είναι σύνεφο , νερό
αντάρα κύμμα αγριωπό .
μια λίμνη με τργούδια , ειναι ποτάμια με χορό
Ο ΕΡΩΤΑΣ είναι οτι δεν ένοιωσες ποτέ...
του νού της ψυχής .