- ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Λοιπον,οπως θα γνωριζετε οι περισσοτεροι,σκεφτομουν για ενα net-meeting για να τα πουμε και σε real-time.
Θα γινει την Μ.Παρασκευη ωρα 5:00 το μεσημερι.
server : chat.hol.gr (για οσουν δεν γνωριζουν,θα πρεπει να κατεβασουν το mirc www.mirc.com , και να το εγκαταστησουν.Αφου το ανοιξουν,(στις επανω μπαρες) θα πατε "DCC" μετα "Οptions".Θα ανοιξει ενα παραθυρο.Στα αριστερα του παραθυρου εχει καποια ονοματα και ενα "+" διπλα.Θα πατε στο πρωτο (connect),μετα "add" και στο "description" θα γραψετε "chat.hol.gr".Στο επομενο κουτι ("IRC SERVER") θα γραψετε παλι το ιδιο (chat.hol.gr).Μετα πατηστε οκ και μετα "Connect to irc server".
Αφου μπει,θα πατε στο τετραγωνο που γραφετε (ειναι το μοναδικο που μπορειτε να γραψετε,στο παραθυρο "status") και θα πληκτρολογησετε "/j #lesxh" χωρις φυσικα τα "" .
Room: #lesxh (αν και αναφερεται παραπανω)
Εννοειτε οτι δεν περιμενουμε πολλα ατομα,καθως οι περισσοτεροι θα εχουν φυγει.Υπαρχει μια πιθανοτητα να φυγω και εγω,οποτε θα ενημερωσω εγκαιρως..
Αυτα προς το παρον.
σχετικα τωρα με το νετ μιτινγκ δεν θα μπορεσω αλλα τι να κανουνε?
παντως θα προτιμουσα να συναντιομασταν καπου ολοι για να γνωριστουμε...
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
Ακυρο λοιπον το net-meeting,θα τα πουμε την αλλη βδομαδα απο κοντα..
Ακριβης ημερα και ωρα θα τα πουμε απο εδω ωστε να συμφωνησουν ολοι (ή οσο το δυνατον περισσοτεροι..)
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Η Συναντηση θα γινει την παρασκευη 16 Απριλιου
Πιστευω πως αυτη ειναι η καλυτερη μερα,καθως δινεται η ευκαιρια να παρευρεθουν και αυτοι που δουλευουν το απογευμα..
Οσον αφορα ωρα και τοποθεσια (αλλα και αλλαγη ημερας) περιμενω απαντησεις..
Θα αναρτηθει και σχετικο θεμα στο Forum ωστε να μπορει να ειναι ποιο ευαναγνωστο..
http://www.jackassthemovie.com
gK
georgette
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΓΙΝΕ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣHΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 16 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 - 3602883 η 210 - 3615223
------------------------------------------------------------
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΙΗΣΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2012 "
ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ http://clubs.pathfinder.gr/bible_org_gr
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ
MELETHTHS
quote:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ " ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ "
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 16 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 - 3602883 η 210 - 3615223
------------------------------------------------------------
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΙΗΣΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2012 "
ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ http://clubs.pathfinder.gr/bible_org_grΦΙΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ
MELETHTHS
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!
Μπορεί να μην είμαι Χριστιανός, αλλά βαρέθηκα να βλέπω άτομα που θέλουν να αποκαλούνται έτσι να πλασάρουν τέτοιες αηδίες.
To Hollywood Έχει Κάψει!
quote:
Θα συμφωνήσω εν μέρη με την δεύτερη εκδοχή, τέτοιες εκδόσεις βγαίνουν για να πουλούν σε όλο τον κόσμο και να τα ματσόνουν κάποιοι, τώρα το ΑΝ θα έρθει ο Ισους και ΠΟΤΕ θα έρθει δεν νομίζω να αφορά κανέναν χριστιανό εφόσον είναι σωστός στην πίστη του, δεν έχει να ανησυχεί ούτε για αντίχριστους ούτε για χριστούς διαβολάκια σατανάδες και δαιμονούλιδες.Μπορεί να μην είμαι Χριστιανός, αλλά βαρέθηκα να βλέπω άτομα που θέλουν να αποκαλούνται έτσι να πλασάρουν τέτοιες αηδίες.
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ? (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΙΑΧΤΙΚΑ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΥΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ