- βιωση μεταφυσικων εμπειριων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
yog-sothothΝέο Μέλος
θελω να βιωσω μια μεταφυσικη αληθινη εμπειρια πιος ποα θα με βοηθησει εχω βαρεθει την θεωρια
kostas
Darkangel_78Μέλος
Γειά σου Κώστα! Κάνε μια βόλτα
στα forums και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που αναζητάς - και ακόμα περισσότερα!!!
Και πάλι καλωσήρθες!!!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!
Και πάλι καλωσήρθες!!!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Αγαπητέ yog-sothoth, για να φτάσεις στην κορυφή του πλατύσκαλου πρέπει να ανέβεις πολλά σκαλοπάτια, εκτός και εάν χρησιμοποιήσεις ανελκυστήρα...

Η βίωση μίας μεταφυσικής εμπειρίας δεν είναι κάτι απλό, χρειάζεται να είσαι έτοιμος για αυτό, πάντα έτσι ήταν... Την θεωρία απο που την έχεις αποκομοίσει?
Η βίωση μίας μεταφυσικής εμπειρίας δεν είναι κάτι απλό, χρειάζεται να είσαι έτοιμος για αυτό, πάντα έτσι ήταν... Την θεωρία απο που την έχεις αποκομοίσει?

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
AndarielΝέο Μέλος
Φίλε yog-sothoth
Η μεταφυσική δεν είναι παιχνίδι.Aπαιτεί χρόνια ανάγνωσης πάνω στο θέμα.Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το "η περιέργια σκότωσε τη γάτα".Κατά τη γνώμη μου επέλεξε κάτι που σου έκανε εντύπωση, μελέτησέ το,μάθε τεχνικές, κινδύνους.Αν η μεταφυσική ήταν κάτι απλό δεν θα είχε και τόσους "οπαδούς".
Φιλικά
Η μεταφυσική δεν είναι παιχνίδι.Aπαιτεί χρόνια ανάγνωσης πάνω στο θέμα.Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το "η περιέργια σκότωσε τη γάτα".Κατά τη γνώμη μου επέλεξε κάτι που σου έκανε εντύπωση, μελέτησέ το,μάθε τεχνικές, κινδύνους.Αν η μεταφυσική ήταν κάτι απλό δεν θα είχε και τόσους "οπαδούς".
Φιλικά
ΕΥΧΗΝέο Μέλος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ YOG-SOTHOTH (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑ),
ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ?
ΦΙΛΙΚΑ
indigo_boyΜέλος
ΑΓΑΠΗΤΕ yog-sothoth ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΑ ΔΑΣΗ ,Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ?
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά αλλά εγώ πιστεύω ότι δε χρειάζεται να είσαι "μυημένος" ή "Μύστης" για να έχεις μια μεταφυσική εμπειρία.
Απλά χρειάζεται να είναι κάποιος "ανοιχτόμυαλος" (openminded) ή όπως λέγαν οι παλιότεροι "αλαφροϊσκιωτος", εγώ πάντως την μια και μοναδική μου μεταφυσική εμπειρία την είχα στην ηλικία των 12 ετών.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ" ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ...