ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

scully60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
12/01/2004, 20:59:55
Aerosmith - Dream On

Everytime that I look in the mirror
All these lines on my face gettin' clearer
The past is gone
It went by like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay

I know what nobody knows
Where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win

Half my life is in books' written pages
Live and learn from fools and from sages
You know it's true
All the things you do, come back to you

Sing with me, sing for the year
Sing for the laughter sing for the tear
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow the good Lord will take you away

Dream On, Dream On, Dream On,
Dream until your dream comes true

12/01/2004, 22:01:29
Valnta μου ήταν μεταπυρετικό όνειρο και για να πώ την αλήθεια πολύ θα ήταν να μην ήταν μόνο όνειρο....

Ο Μάνος έχει εξαφανιστεί και έχω αρχίσει να ανισυχώ....

Βρέ Valnta! ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ???? Άτιμα μελομακάρονα.....

quote:

Dream On, Dream On, Dream On,
Dream until your dream comes true

1900 μέχρι να συμβεί αυτό θα έχω πεθάνει στον ύπνο μου....

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

Edited by - Mantis on 12/01/2004 22:05:03

12/01/2004, 22:18:32
καλησπερα παιδια,καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον :))))))

ψαχνω εντατικα για εργασια και οι παρουσιες μου εχουν μειωθει. :(

ειμαι πλαι σας διαρκως,σας σκεφτομαι:)

να προσεχετε

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

12/01/2004, 22:38:13
Διασχιζουμε την πνευματικη ερημο μιας ασαλευτης ,απο σκεψεις πατριδας..

Νερο πνευματικης διαυγειας, που σε λιγοστα υπογεια κελλαρια ,ελαχιστων ανθρωπων υπαρχουν.

Καρυκευματα γνωσης ,που προσπαθουμε να αντλησουμε ,...

να μετατρεψουμε αυτην την ερημο ,που μεσα της βουλιαζουμε...

ενας ακομη Ατρειδης ,που τις ριζες του δεν ξεχνα και αναζητα....

Ενας πλανητης/χωρα Arrakis που πεπλο αμαθειας τον σκεπαζει...

Τα παιδια μιας πατριδας που ωρα με την ωρα ξεψυχαει........

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

scullyΜέλος
13/01/2004, 10:26:31
quote:
1900 μέχρι να συμβεί αυτό θα έχω πεθάνει στον ύπνο μου....

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

13/01/2004, 12:12:57
Kοίτα χαρά η scully με το που άκουσε θάνατο!! Γραφείο κηδειών έχει ο μπαμπάς σου γλυκιά μου; -χμ... ότι έχει ο καθένας καλό είναι, o δικός μου έχει ένα σαμάρι έμαθα, ελπίζω να έρθει στα χέρια μου κάποτε, εγώ έχω ένα μουλάρι κ δεν ξέρω πως να το κουμαντάρω, η Mantis έχει αδερφό τον Πλάτωνα (αυτό αυτόματα σε κάνει θεία της Darkangel-δεν μου λες, σκοπεύεις να κατέβεις στις εκλογές;), η νονά μου έχει ένα κόλλημα ("όχι, σκυλάδικο είναι!"), ο Mάνος έχει δουλειές, ο Eχέ το καλάθι, ο endorama συν τις άλλοις έχει KAI τασάκια (να περάσετε παιδιά από το μαγαζί να κάνετε σεφτέ), ο μόνος φυσιολογικός που μου απέμεινε είναι ο 1900...
Tι να πω;... Kαλημέρα σας...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

13/01/2004, 12:49:50
Βαφτιστηρα δεν εχω κανενα κολλημα,απλα για να σε προλαβω να μην σε παρει και εσενα η μπαλα και το πιασεις μονοτερμα μιας και οι υπολοιποι εκαναν την αρχη ,ειπα οτι ειπα.
Το τραγουδι αυτο δεν το ξερω,το θεωρησα γαβ γαβ(το λεω και ευγενικα) γιατι εφοσον ξερω την συμπαθεια σου προς αυτα τα τραγουδια και εφοσον τα προηγουμενα ποστς ηταν τετοιου ειδους,ειπα οτι θα παρασυρθηκες!

Στο κυριο μερος τωρα..αν δει κανεις χιονι,και πολυ μαλιστα, και το βλεπει μαζι με καποιους που εχει να τους δει πολυ πολυ καιρο ,ειναι καλο η κακο?

13/01/2004, 13:22:50
ουφ.. εντάξει τώρα, ανακούφιση...
Λοιπόν, πριν κάποιες σελίδες η Mantis έγραφε:

Το χιόνι είναι σύμβολο της αγνότητας αλλά και της ψυχρότητας.

Αν βλέπει κανείς στον ύπνο του ότι πέφτει χιόνι, αυτό είναι σημάδι ταραχής, ίσως και φιλονικίας, εξαιτίας κάποιας ψυχρής συμπεριφοράς.

Το λευκό χιόνι επισημαίνει τους κινδύνους της επιμονής σε ανεξέλεγχτές ιδέες, που κακώς, κάποια στιγμή μπαίνουν πάνω από τα αισθήματα και διαλύουν μια σχέση.

Το βρώμικο χιόνι αναγγέλλει συκοφαντίες, βασισμένες όμως σε κάποιες παρεξηγήσεις.

Το όνειρο με το χιόνι είναι καλό, μόνον αν το δεί κανείς να λιώνει.

χμ.. αν δεν σε καλύπτει, το ξαναψάχνουμε. Eνημέρωσέ με

Πάντως αν το γράψεις αναλυτικά ίσως σου κάνει την τιμή ο "θείος" Πλάτωνας
να σου το εξηγήσει. Mαζί με της αδερφούλας του της Mantis ΠOY AKOMA ΠEPIMENEI...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

13/01/2004, 14:16:27
Ειδα οτι ειχαν ερθει καποιοι οικογενειακοι γνωστοι που ειχαμε καιρο να τους δουμε και μετα τα γεια σας κλπ κλπ τους ειπα να παμε καποια βολτα ,μου λεει η γυναικα <ποια βολτα? εξω ειναι κατασπρα,{τρια μετρα} ειναι το χιονι..!>
Και πραγματι οταν βγηκαμε εξω στο μπαλκονι ειδαμε οτι ολος ο δρομος και ως εκει που εφτανε το ματι μας ηταν κατασπρα,ενα παχυ κατασπρο χιονι-απατητο.
Στο μπαλκονι ειχα βγει μονο με αυτη την γυναικα.
Αυτο ειναι το ονειρο μου,ειναι καλο η κακο?

13/01/2004, 19:17:56
Έγώ πάντως δεν λέω τίποτα αν δεν μάθω για το δικό μου όνειρο......

ΑΠΕΡΓΩ!!!!!!!

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

LiakoFanΜέλος
23/10/2005, 21:40:21
IX Eleni,

Για τις ιστοσελίδες που ανέφερες, κοίτα τι έγραψε ο NikosGR:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5657

Search for "ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ"

STITSΜέλος
23/10/2005, 22:08:57
ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΙ,

ΤΑ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ.

ΑΡΑ Ο Vladimir Mikhaylov ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

STITSΜέλος
23/10/2005, 22:24:30
quote:
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΦ. Α’ (ΕΝ ΕΤΗ 1279 μ.Χ.)

……………………..ΑΝΕΒΛΕΨΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΙΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΑΜΑ ΕΙΔΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΥΚΝΟΝ ΤΙΝΑ ΛΕΥΚΟΝ, ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΑ………………………………………………………..........................
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΙΔΟΝ ΟΤΙ ΕΝ ΤΩ ΙΜΑΝΤΙ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗ ΤΟΥΤΟ. ΤΕΧΘΗΣΕΤΑΙ ΕΝ ΚΑΔΩ ΕΙΣ ΥΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΣΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΙΜΠΕΡΑΤΩΡ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙΝΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΞΩΝΙΚΟΣ ΗΓΕΜΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΚΕΙΝΟΥ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΙΜΠΕΡΑΤΩΡ ΟΥΚ ΕΤΟΛΜΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΛΗΝ …………………………………………………………………………

ΕΠΙ ΔΥΣΙ ΚΑΡΟΛΟΙΣ ΤΕΛΕΙΩΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙΚΟΥ.

ΒΟΗΘΕΙΑ:

1. ΤΟ «ΑΝΕΒΛΕΨΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΙΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΑΜΑ ΕΙΔΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΕΙΔΕ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ (U.S.A.)

2. ΙΜΠΕΡΑΤΩΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.

3. ΤΟ «ΚΑΙ Ο ΣΑΞΩΝΙΚΟΣ ΗΓΕΜΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΚΕΙΝΟΥ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΙΜΠΕΡΑΤΩΡ ΟΥΚ ΕΤΟΛΜΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΛΗΝ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΓΛΙΑ.

4. ΤΟ «ΕΠΙ ΔΥΣΙ ΚΑΡΟΛΟΙΣ ΤΕΛΕΙΩΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙΚΟΥ» ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ.
ΕΝΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ.

…………………………………………………………………………………………..
ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΝΟΝ ………………………………………….ΓΡΑΨΟΝ ΤΑΥΤΑ ΝΟΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.
ΟΥΑΙ ΣΟΙ, ΟΥΑΙ, ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΝ, ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΕΠΙ ΣΟΙ, ΠΟΛΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩ ΤΥΦΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣΑ.
ΚΛΟΝΙΣΘΗΤΙ ΕΠΙ ΤΑ ΟΡΗ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΦΡΟΝΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡΑΙΡΟΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ ΟΦΡΥΙ, ΕΓΓΙΣΟΝ ΤΑ ΝΕΦΗ ΤΟΥ AΙΘΕΡΟΣ!................

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ !!!

STITSΜέλος
23/10/2005, 22:45:54
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΦ. Ζ

……………………………………………………………………………………..
Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΕΚΝΟΝ ΟΥΧ’ ΕΞΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑΝ ΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑΝ.
Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΙΩΝ ΠΡΟΣΟΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΔΕΚΑΤΟΝ (Ή ΧΡΥΣΟΔΩΔΕΚΑΣΟΝ) ΑΡΙΘΜΟΝ.
ΕΙΤΑ ΡΕΥΣΕΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΗΞΟΥΣΙΝ ΑΙ ΖΑΛΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΠΛΗΡΗ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΧΑΡΗΣΕΤΑΙ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙ ΔΟΞΗ. ΑΝΥΨΟΘΗΣΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΣΚΙΡΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙΖΕΤΑΙ ΦΡΙΞΟΥΣΙΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. …………………………………………………………………

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2010 Ή 2012.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ.
ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΓ. ΜΕΘΟΔΙΟΣ (ΣΕΛ 27 ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ).

LiakoFanΜέλος
23/10/2005, 23:05:05
Κι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Όποιος το πιάσει το ΄πιασε:

Οι προφητείες δεν γράφτηκαν για να κοκορεύεται ο καθένας μας, για το πότε θα γίνουν τα προφητευόμενα, ενώ αποκρύπτει τις πηγές του!

Μυημένοι το παίζουν οι Μασόνοι και οι δυνάμεις του σκότους.

Αλλά τι κάθομαι και λέω σε απόφοιτους Θεολογίας, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τι ταπεινότητα και αγάπη και πατάτες.

22Μέλος
23/10/2005, 23:11:43
Aδελφέ Στιτς,γιατί επιμένεις να λές ότι ο Αρμαγεδώνας θα γίνει τόσο σύντομα; Δεν είπαμε ότι θα έρθει πρώτα ο Ιωάννης,θα απέλθει,θα απέλθουν και οι επί δωδεκαετίας διάδοχοί του,και μετα θα γίνει;
Εμείς μέχρι τότε μπορεί να ειμαστε στα κυπαρισάκια.

Στα άλλα που λές συμφωνώ-
-έχουμε Κάρολο στη δύση
-έχουμε Ταγίπ στην Τουρκία (όταν ευφημίζεται το Τ στα τείχη σου)
-έχουμε Μιχαίλοβ στη Ρωσία (Μ)
-έχουμε μεγάλο φόρο που θα αρχίσει να εισπράτετε αργοτερα στην Ελλάδα (Κοσμάς Αιτωλός)
-έχουμε περίπου μια δεκαετία από το θάνατο του Παίσιου (σε καμιά δεκαριά χρόνια απο το θάνατό μου θα δοξαστεί η Ελλάδα)
-έχουμε περίπου τα μισά της θητειας Πούτιν-Βατοπαιδινός (σε σχέση με τον Πούτιν,εκείνη η στιγμή δεν είναι μακριά,και ένας ξαφνικός πόλεμος θα γίνει,και δεν θα κρατήσει πολύ,αλλά...)
-έχουμε το χρησμό του Λέοντος Σοφού (συ της νίκης ηπλώσας τας χείρας ευχαρίστως,και βραβείον ειληφας εν τω τέλει του σκήπτρου)
-έχουμε τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό (να παρακαλάτε να είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας) και τους άγγλους να μας λένε ότι φέτος θα είναι ένας από τους πιό ζεστούς χειμώνες
-έχουμε τη <<νέα γενιά πολιτικών>> που όταν κυβερνάει θα καταστραφεί η Τουρκία-Παίσιος

νομίζω ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν...
22Μέλος
23/10/2005, 23:21:07
quote:

Κι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Όποιος το πιάσει το ΄πιασε:

Οι προφητείες δεν γράφτηκαν για να κοκορεύεται ο καθένας μας, για το πότε θα γίνουν τα προφητευόμενα, ενώ αποκρύπτει τις πηγές του!

Μυημένοι το παίζουν οι Μασόνοι και οι δυνάμεις του σκότους.

Αλλά τι κάθομαι και λέω σε απόφοιτους Θεολογίας, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τι ταπεινότητα και αγάπη και πατάτες.

Φίλε Λιακοφαν,επειδή με τα λόγια σου προσπαθείς να φωτογραφήσεις εμένα,θέλω να σου ότι δεν είμαι σπουδαγμένος στη θεολογία,και δεν προσπαθώ να κρύψω τίποτα και από κανέναν,όμως αυτός ο χρησμός που ανέβασα λέει μια ημερομηνία που για ευνόητους λόγους δεν θέλω να πω.
Αφού όμως επιμένεις τόσο πολύ να μάθεις κάτι,θα σου πω ότι είναι γραμμένη από παλαιοημερολογίτη (να διευκρινίσω ότι εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου παλαιοημερολογίτη).Αν αυτό για σένα την κάνει λιγότερο σοβαρή,είναι δικό σου θέμα.
LiakoFanΜέλος
23/10/2005, 23:32:35
Φίλε 22, εσύ δεν κρύβεις μόνο μια ημερομηνία κι ένα όνομα, εσύ κρύβεις ολόκληρο βιβλίο!

Ρίξε τίποτα ενδιαφέρον από το βιβλίο, ατόφιο όπως γράφτηκε, να ξεστραβωθούμε κι εμείς οι αμύητοι.

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
23/10/2005, 23:35:09
quote:
Παρατηρήστε ότι ο Στιτς μιλάει για τον αρχηγό της Αεροπορίας,και ο χρησμός που έχω στα χέρια μου <<επίθεση των Ρώσων κατά της Τουρκίας με πυραύλους διάρκειας λίγων ημερών>>.Μιλάνε δλδ και οι δύο για αρχική επίθεση από αέρος,έτσι ΝΙΚΟGR

Eτσι,ετσι....