ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΙΒΛΙΑ - Περιοδικά - Βιβλία

- ΒΙΒΛΙΑ - Περιοδικά - Βιβλία

Alexandros_n2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Alexandros_nΝέο Μέλος
23/12/2008, 15:17:34
Ειδα οτι μεσα στο φορουμ υπαρχουν πολλα βιβλια τα οποια ειναι παρα πολυ ενδιαφερων..αλλα δεν ειναι καπου μαζεμενα ωστε να μπορουμε να ανατρεχουμε και να βλεπουμε πια μας ενδιαφερουν ωστε να τα ζηταμε..
Εγω ενα βιβλιο το οποιο επεσε προσφατα στα χερια μου και μου αρεσε παρα πολυ ειναι το "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ" ΤΟΥ CHARLES BERLITZ.Ειναι ωραιο βιβλιο και δεν πραγματευεται μονο το μυστηριο του τριγωνου των βερμουδων οπως λεει ο τιτλος του..

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΟΥ..

Angelic DragonΜέλος
18/01/2009, 13:32:30
Φίλε Αλέξανδρε, βασικά χαιρομαι που το θέμα Περιοδικά-Βιβλία συνεχίζει ακόμη απο τότε που το άνοιξα πριν πολυ καιρό(αν και είχε ανοιξει και παλιοτερα). Τότε είχα γράψει για το βιβλίο τα παιδιά του Χουριν, του Τόλκιν, δυστίχός για καποιους λόγους δεν ξαναμπήκα για αρκετό καιρό. Οπότε μηπως θα ήθελες να γράψεις και ποιά βιβλία λές οτι κυκλοφορούν στο φορουμ, γιατι εγώ όπως ειπα εχω χασει καποια επαφη. Κι ετσι ισως καταφέρουμε να τα μαζέψουμε εδω.
Το μυστήριο του Τριγώνου το εχω διαβάσει κι εγω, απο πολλά περιοδικά κυρίος αλλα εχω διαάσει και μιά ιστορία που ειναι αληθηνή και είχε γινει αρκετα γνωστή, για ένα διαστημηκό αεροσκάφος που είχε χαθεί σε εκείνη την περιοχή και προσπαθόντας να το βρούν βρηκαν κι αλλα περιεργα...