- Lara Croft - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τι θα λέγατε για μια απόλυτη θεά;
Τι θα λέγατε για μια καυτή και μοναδική γυναίκα;
Τι θα λέγατε για την Lara Croft;
Είμαι μια φανατική θαυμάστρια και οπαδός της Lara Croft.Τι θα λέγατε να βοηθήσετε στην μοναδική συλλογή για την Lara Croft στο εσωτερικα;
Lara Croft
Καλησπέρα Πηνελόπη
Μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις γιατι δε καταλαβα????
Φιλικά,
Τζο.
Going Under..
Πηνελόπη κι εγώ είμαι φανατική της Lara Croft και επαγγελματίας gamer όλων των tomb raider
.
Αλλά ούτε εγώ κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς και εννοείς![]()
Για γίνε λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ!

gK
Φιλικά, Νότης Σκορπιός! 
Κι όμως η γη γυρίζει...!
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΣΤΟ...
Lara Croft
τι θα μας προσφερει το θεμα της παιχνιδοτετιας lara croft;
εχει κατι απο μεταφυσικη, εσωτερισμο, πνευματισμο η και ακομα διαισθητικη; :-)
αντε βρε αδερφια καποιος θελει να μας υποβιβαση το επιπεδο και κανει με τροπο την δουλιτσα του :ΡΡΡΡΡ
δεν νομιζω να ειναι χτιστης, απα πα πα:-)
alis
magna greca
ΟΥΣΤ ΚΟΡΑΚΙ.
Στη περιπτωση μας εχουμε γερακι. Τι γερακι δηλαδη ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΡΑ σε μεγεθος στρουθοκαμιλου.
Ψιτ κοτοπουλο. Οχι 400 ουτε 1000000 χρονια σοφιας δε σε σωνουν καημενη. *
quote:
οχι βρε πηνελοπη μου τωρα θελω να μου πεις :ΡΡΡΡΡΡΡΡ
τι θα μας προσφερει το θεμα της παιχνιδοτετιας lara croft;
εχει κατι απο μεταφυσικη, εσωτερισμο, πνευματισμο η και ακομα διαισθητικη; :-)
αντε βρε αδερφια καποιος θελει να μας υποβιβαση το επιπεδο και κανει με τροπο την δουλιτσα του :ΡΡΡΡΡ
δεν νομιζω να ειναι χτιστης, απα πα πα:-)
alis
magna greca
ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΕΛΩ ΦΕΡΘΕΙΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΣΤΗΡΑ...![]()
![]()
Edited by - Πηνελόπη on 24/06/2004 22:08:30
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ???
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Exei υπεροχο σωμα,μοναδικη ομορφια και ξεχωριστο βλεμα!!
Την θαυμαζα και την θαυμαζω ακομα...
Πράγματι, το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει και μεγάλη σχέση με τη θεματική κατηγορία
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου το άνοιξες - εκτός βέβαια από τα θέματα των ταινιών όπου είναι πρωταγωνήστρια, αλλά και πάλι η σχέση είναι πολύ έμμεση.
Ο χώρος όπου θα ταίριαζε καλύτερα η συζήτηση αυτή είναι η θεματική κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", όπου ανοίγονται θέματα γενικότερων συζητήσεων ως μία ανάπαυλα και βαλβίδα εκτόνωσης από τις συζητήσεις των άλλων forums. Στην κατηγορία αυτή ωστόσο, δεν ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα το άνοιγμα νέων θεμάτων ως πρώτη επαφή με τα forums του ESOTERICA. Θα ήταν λοιπόν προτιμότερο να ξεκινήσεις την πλοήγησή σου ρίχνοντας μία ματιά και συμμετέχοντας στις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις (περίπου 5.000 θέματα) που υπάρχουν στα forums.
Το παρόν θέμα θα μεταφερθεί στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" και θα απενεργοποιηθεί για τους λόγους που σου εξήγησα παραπάνω.
Είσαι βέβαια ευπρόσδεκτη σε κάθε μας συζήτηση
, και αν σε ενδιαφέρει το θέμα σχετικά με τη Λάρα-Κροφτ, μπορείς να ανατρέξεις στην κατηγορία - Κινηματογράφος - , και να αναζητήσεις μήπως υπάρχει κάποια σχετική συζήτηση, ή να ανοίξεις εκεί ένα θέμα αργότερα, που να σχετίζεται καλύτερα με τις ταινίες της (ώστε να είσαι εντός θέματος).
Υ.Γ: Βρίσκω κι εγώ τη Λάρα φο-βε-ρή! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!