ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Baker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/10/2006, 08:26:28
quote:
Γεια σε ολους. Εγω μαλλον δεν θα συμφωνησω με την διαδικασια ποτηρακι.

Εγώ θα συμφωνήσω πάλι απόλυτα με την όλη διαδικασία "ποτηράκι", ειδικά αν το γεμίζεις με κρασάκι, τσουγκρίζεις, το πίνεις και το ξαναγεμίζεις!
Πολύ καλή διαδικασία!

In anticipation of my resurrection...

stanfromgreeceΜέλος
24/10/2006, 08:38:01
Φίλε Dying-Incubus μέσα στο μυαλό μου είσαι!
καλά βρε... πρωί πρωί στο κρασάκι ο νούς σου?
Να υποθέσω ότι είχαμε καμία νυχτερινή εκδήλωση εξαγνισμού της ψυχής δια της πόσεως οίνου???
Οίνος εφραίνει καρδίαν φίλε μου!!!
σωστόοοοοοος!
γειά μααααααας! χικ!
24/10/2006, 09:39:16
quote:
Φίλε Dying-Incubus μέσα στο μυαλό μου είσαι!
καλά βρε... πρωί πρωί στο κρασάκι ο νούς σου?

Μερικά πράγματα σου έρχονται στο νου, φίλε μου, ανεξαρτήτως ώρας κι ημέρας!
Εχθές το βράδι όχι, δεν είχαμε καμία νυχτερινή εκδήλωση εξαγνισμού της ψυχούλας μας αλλά μη μου βάζεις ιδέες πρωΐ - πρωΐ!
Άνθρωπος είμαι κι εγώ!
Χεχε!

24/10/2006, 10:20:48
quote:

Εγώ θα συμφωνήσω πάλι απόλυτα με την όλη διαδικασία "ποτηράκι", ειδικά αν το γεμίζεις με κρασάκι, τσουγκρίζεις, το πίνεις και το ξαναγεμίζεις!
Πολύ καλή διαδικασία!

Φιλε dying δεν εχεις και αδικο με την δικη σου διαδικασια ποτηρακι αλλωστε η γιαγια μου ελεγε πως οταν το κρασι ειναι μεσα στο μπουκαλι δεν μιλαει οταν βγει αρχιζει και μιλαει στην υγεια μας..
Μηπως ξεφυγαμε απο το θεμα??????????

Αιχμηρες Σκεψεις

CenturionΝέο Μέλος
25/10/2006, 01:56:40
Για σας είμαι νέος στο Forum αν και παρακολουθώ κάποιες συζητήσεις
εδώ και καιρό..
Εδώ και 1 χρόνο περίπου ασχολούμαστε με την παρέα μου με τα πνεύματα..

Ο μόνος τρόπος που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ο κλασικός που
κόβουμε χαρτάκια με γράμματα και βάζουμε τα δάχτυλα γύρο από
το ποτήρι κ.ο.κ.
Αλλά δε μας πείθει και πολύ αυτός ο τρόπος καθώς σε ένα σωρό site
οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι θέμα τηλεκίνησης και ότι
νομίζουμε ότι και καλά κουνάμε το ποτήρι εμείς..

Anyway αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος ξέρει τον τρόπο
με τον οποίο το ποτήρι κουνιέται μόνο του... Χωρίς να βάζουμε τα
δάχτυλα γύρο από το ποτήρι..
(Αυτό τον τρόπο μας τον ανέφερε ο πατέρας ενός φίλου μου , που όπως
λέει έτσι το κάνανε όταν ήταν μικροί.. αλλά δεν θυμάται λεπτομέρειες..)

Απλά θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει..

25/10/2006, 08:34:55
quote:
Φιλε dying δεν εχεις και αδικο με την δικη σου διαδικασια ποτηρακι αλλωστε η γιαγια μου ελεγε πως οταν το κρασι ειναι μεσα στο μπουκαλι δεν μιλαει οταν βγει αρχιζει και μιλαει στην υγεια μας..

Άντε στην υγειά μας!

Φίλε Centurion, αν δοκιμάσεις το "ποτηράκι" με τον τρόπο που σας είπε ο πατέρας του φίλου σου, αν "πετύχει" η διαδικασία αποκλείεται να έχετε ένα φαινόμενο τηλεκίνησης?
Τι θα σας προσφέρει όμως αυτή η διαδικασία, αγαπητέ μου?
Μια απόδειξη σχετικά με την ύπαρξη πνευμάτων?
Πίστεψε με, αυτά μπορεί να σου εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή, εκεί που δεν το περιμένεις...

CenturionΝέο Μέλος
26/10/2006, 04:45:16
Τίποτα δεν αποκλείετε..

Αλλά και οι 2 περιπτώσεις με βολεύουν..
Αν πρόκειται για πνεύματα έχει καλώς,, δεν πρόκειται να υπερβώ τα όρια.
Ούτε να προκαλέσω τη μοίρα μου..

Αν όμως πρόκειται για τηλεκίνηση τότε είναι κάτι φανταστικό δε νομίζεις?
Από την εμπειρία μου και από όσο έχω διαβάσει, ο άνθρωπος έχει πολλές κρυφές δυνάμεις και πολλές δυνατότητες.. Το θέμα είναι να βρει ένα ‘’σωστό’’ τρόπο να
τις ενεργοποιήσει..

Μια πεποίθηση που έχω είναι ότι ο άνθρωπος όσο έξυπνος και αν είναι και όσο πολύπλοκο μυαλό και αν έχει , χρειάζεται κάποιον πολύ απλό και πρωτόγονο τρόπο για να ανακαλύψει μια καινούρια ιδιότητα του.. το κίνητρο .. Δηλαδή αν εγώ και οι φίλοι μου πετύχουμε τηλεκίνηση έστω με αυτό τον τρόπο, υποσυνείδητα , και αργότερα με τον καιρό αποκλείσουμε το ενδεχόμενο των πνευμάτων.. τότε σιγά σιγά δεν θα χρειαζόμαστε ούτε κίνητρο, ούτε κάποιο τέχνασμα (όπως το να επικαλεστούμε πνεύματα).. απλά μονό από τη θέληση μας και μονο θα μπορούμε να αναπτύξουμε αυτή την ιδιότητα..

Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα έχετε ακούσει (εάν δεν έχετε πέσει και οι ίδιοι θύματα προσηλυτισμού) για τους λάτρεις του σατανά..
Οι οποίοι προκειμένου να πείσουν και να μας κερδίσουν μας δείχνουν τη ‘’δύναμη τους’’

π.χ. Περιστατικό που έτυχε σε μια γνωστή μου, προκειμένου να την πείσουν , τής είπαν θέλεις να κάνω κάποιον άνθρωπο να σκοντάψει
και να πέσει κάτω ( ενώ βρισκόταν σε μια πλατεία) και όντος διάλεξε έναν ο οποίος έφαγε τούμπα.. Ένα άλλο περιστατικό που έφτασε στα αυτιά μου έλεγε για έναν τύπο οποίος σήκωσε κάποια αντικείμενα στον αέρα από ένα τραπέζι η το τραπέζι ολόκληρο (δε είμαι σίγουρος) από κάποια αρκετή απόσταση..

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μήπως αυτοί οι άνθρωποι επικαλώμενοι τον σατανά ξυπνούν κάποιες ήδη υπάρχοντες δυνάμεις.. απλά δεν βρίσκουν άλλο τρόπο αν τις ξυπνήσουν??

Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως έτσι..
Όπως και το Placebo αν έχετε ακουστά όπου ο γιατρός δίνει ένα δήθεν παυσίπονο σε κάποιον ασθενή που παραπονιέται ότι πονάει.. και μετά τη λήψη νιώθει καλύτερα .. ενώ ουσιαστικά δεν πήρε κανένα παυσίπονο.

Αυτά έχω να πω , πάντα λέω τη δική μου γνώμη και τη δική μου οπτική, ελπίζω να μην προσβάλω κανένα με τα λεγόμενα γιατί κάθε άλλο παρά τη προσβολή έχω σκοπό..

TindomielΝέο Μέλος
27/10/2006, 14:18:58
Γεια σας παιδια!
Ηρθα να πω και γω την γνωμη μου!
Η αληθεια ειναι πως δεν διαβασα ολα τα post!Διαβασα ομως αρκετα και αναρωτιεμαι για ενα πραγμα!
Η αρχη αυτης της συζητησης ηταν η εμπειρια καποιου φιλου ο οποιος μας περιεγραψε την εμπειρια του με το ποτηρακι κυριως για να μας πεισει να μην το κανουμε γιατι ειναι επικυνδινο!Μετα διαβαζω για τοσους που συνεχιζουν να ζητανε πληροφοριες για το πως να κανουν το ποτηρακι και τι χρειαζονται κτλ!Δεν καταλαβατε οτι ειναι κατι το επικυνδινο??Δεν καταλαβαινετε πρωτα απο ολα πως δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα??
Ηξερα και γω μια κοπελα που ειχε καλεσει πνευματα με την παρεα της και μετα αυτα τα πνευματα δεν την αφηνανε ησυχη για εβδομαδες!Κοντευε να παθει νευρικο κλονισμο!Βεβαια η ιδια ειχε τρομοκρατηθει αλλα οταν τα πνευματα την αφησαν ησυχη, καθοταν και ελεγε απο δω και απο κει την εμπειρια της λες και ειχε γυρισει απο πολεμο και μαλιστα τα αλλα χαζα την κοιτουσαν σαν να ηταν κατι το σπουδαιο!!
Με λιγα λογια το γεγονος οτι κοντεψε να τρελαθει δεν την επιρρεασε!
Και να φανταστειτε οτι ενας απο την παρεα της οταν καλεσαν τα πνευματα κοντεψε να πεθανει γιατι περασαν σε μια κατασταση υπνωσης απο τα πνευματα τα οποια εβαλαν το παιδι να παει να πεσει απο το μπαλκονι.

Τι να πω δεν ξερω... η πληρης ανωρημοτητα!!
εχω και γω φιλους και απλους γνωστους που μου ζητανε να κανουμε το ποτηρακι και αλλα τετοια μα εγω δεν μπλεκω με τετοια!Τα πνευματα να τα αφηνουμε εκει που ειναι!Αυτο πιστευω εγω!!

Διαβασα και μερικες ερωτησεις εδω σχετικα με το αν μπορεις να καλεσεις μονο καλα πνευματα.
Αυτο δεν γινεται σχεδον ποτε.
Τα καλα πνευματα εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν.
Οταν μπαινουμε στην διαδικασια να κανουμε το ποτηρακι αυτο ανοιγει πυλες τις αλλης διαστασης στις οποιες περιμενουν τα κακα πνευματα την καθε ευκαιρια να το σκασουν!
Επισης να ξερετε πως οταν καλατε ενα πνευμα με το ποτηρακι και το καταφερετε, αν ενας πανω στον πανικο του αφησει το ποτηρακι... παει!Σας εκατσε το πνευμα και αντε να το διωξετε μετα!

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα!
Μπορει μερικοι να νομιζουν πως ειναι cool να καλας πνευματα και να δειχνεις στους αλλους πως δεν σε φοβιζουν αυτα... αλλα στην πραξη να τους δω!
Αυτοι ειναι οι πρωτοι που το βαζουν στα ποδια!

Αφηστε τα πνευματα στην ησυχια τους, λεω εγω!
Αυτα!!!

*All you need is trust... and a little bit of Pixiedust*

Deghar AdharkΜέλος
29/10/2006, 15:16:50
quote:
Ολοι ξερετε πιστευω..μερικοι απο σας εχουν παικει κιολας το Ποτηρακι(η ονομασια ειναι αλλιως γνωστη σε αλλα μερη).Οσοι δεν ξερετε θα σας πω λιγα λογια...Μαζευεστε νυχτα μια παρεα πανω απο 3-4 ατομα...Βαζετε στο τραπεζι γραμματα και αριθμους και σχηματιζετε ενα κυκλο.Στην μεση τοποθετειτε ενα ποτηρι γυρισμενο αναποδα.Λοιπον μεσω αυτου του παιχνιδιου καλεις πνευματα.Οποιο ειναι πιο κοντα εκεινη την στιγμη(Παντου γυρο μας υπαρχουν).Αυτο το παιχνιδι να προειδοποιησω οτι ειναι αφανταστα επικινδυνο μεχρι και θανατικο.
Κανοντας μια λαθος ερωτηση στο πνευμα ισως καταστρεψεις την ιδια σου την ζωη.Τωρα θα σας πω μια αληθινη προσωπικη εμπειρια...Ενας φιλος μου,σπουδαζει 1 χρονο στην Αγγλια..Στα πανεπιστημια αυτης της χωρας γινονται παρα πολλα, και υπαρχουν πολλοι μυθοι.Εκει εμαθε και αυτος αυτο το "παιχνιδι" και μας το εμαθε μολις ηρθε..
Ηταν 1 η ωρα το βραδι..Ειχαμε μολις γυρισει σπιτι ενος φιλου..6 ατομα και σκεφτηκαμε να παιξουμε το "Ποτηρακι" να δουμε πως ειναι..Ο φιλος μας,μας ειχε προειδοποιησει να μην το κανουμε ποσες φορες.Η περιεργια ομως μας εφαγε.Ειχαμε βαλει και βιντεοκαμερα με ειδικο φιλτρο να κοιταει στο τραπεζι για να αποδειξουμε οτι εινα αληθεια.Υπηρχε και ο σκυλος του παιδιου μεσα στο σπιτι(κοιμοταν σε μια γωνια).Αφου τα στισαμε ολα κανει ο φιλος μας την πρωτη ερωτηση.."Εισαι εδω πνευμα?"..Μετα απο 6 δευτερα το ποτηρακι με καποιες κινησεις πηγε στα γραμματα και σχηματισε την λεξη ναι.Εγω χεστηκα πανω μου(συγγνωμη για την εκφραση).Ολοι τρομαξαμε...Το παιχνιδι ειχε παρει σοβαρη μορφη...Αρχισαμε ενας ενας να του κανουμε ερωτησεις με την προυποθεση οτι δεν θα ρωτησουμε κατι επικινδυνα και ειδικα κατι που να αφορα το ΜΕΛΛΟΝ..Το ρωτησαμε απο που ηταν και μας ειπε απο Καστορια νομιζω.Ρωτησαμε πως πεθανε και μας ειπε πως κρεμαστηκε το 1876..Γενικα ανοιξαμε μια συζητηση..Εντομεταξυ ο σκυλος πηγαινε πανω κατω..(Εχω ακουσει οτι τα σκυλια και γενικοτερα τα ζωα μπορουν και βλεπουν τα πνευματα...δεν μπορω να αποδειξω οτι αληθευει).Η κασσετα ακομη βιντεοσκοπουσε..Σε καποια φαση εκανα την ερωτηση.."Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"...Σταματησαμε για λιγο...μεχρι που ακουστηκε η χειροτερη ερωτηση που θα μπορουσε να γινει..."Δειξε μας την δυναμη σου"...Περασαν 3 δευτερα και εσπασαν τα τζαμια απο ολο το σπιτι...τα παραθηρα και οι πορτες ανοιγοκλειναν...ολα τα γραμματα και οι αριθμοι ειχαν εξαφανιστει...περασαν 5 λεπτα οπου τα ειχαμε δει ολα μεχρι που ειδαμε το ποτηρι να σηκωνεται σε ενα υψος μισο μετρο κατω απο την λαμπα του σαλονιου και να εκτινασεται στον τοιχο οπου και εσπασε...

Παιδια..μονο που λεω την ιστορια μου σικωνεται η τριχα...Δεν πιστεψαν πολλα ατομα την ιστορια μας..Παρα μονο οσοι ηξεραν περι τινος προκειται το παιχνιδι αυτο..
Ξεχασα να σας πω οτι η κασετα ειχε λιωσει μεσα στην καμερα..Αυτος που τα ειδε ολα ηταν ενας αλλος φιλος που καθως γινοταν ο πανικος ειδε πισω απο την καμερα...Ειδε την οψη του πνευματος..Ηταν οπως το περιεγραψε μετα απο 3 βδομαδες που ηταν και ειμασταν παλι καλα,ενα πραγμα σαν σωμα που αιορουταν στον αερα με ανοιχτα τα χερια και τα ποδια και το ολο αυτο που φορουσε χανοντουσαν προς τα πισω..σαν να το τραβουσε κατι...

Καθε βραδι μετα το περιστατικο..ολοι ειχαμε τον ιδιο εφιαλτη για 2 βδομαδες...ερχοταν μια μορφη οπως αυτο που μας ειχε περιγραψει το παιδι που το ειδε και μας ελεγε..."Θα σας περιμενω.."...

Αυτη τη στιγμη λιγοι απο εσας θα πιστεψουν την ιστορια μου..αλλα αυτοι που θα την πιστεψουν θα ναι τυχεροι..

Απ'αυτο παιχνιδι εχουν πεθανει ολοκληρες παρεες ατομων..Αλλοι αυτοκτονησαν γιατι ερχοταν το πνευμα συνεχως στον υπνο τους..Αλλοι ρωτησαν για πραγματα που αφορουν το μελλον και εμειναν σε κομα...

Γενικα ειναι κατι το πολυ επικυνδινο και οσοι το δοκιμασετε προσεχετε τι ρωτατε..Για το καλο σας...Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα..Και μεις που το καναμε ευχαριστουμε τον Θεο που ειμαστε ακομα ζωντανοι..

Οσοι εχετε εμπειρια,οσοι εχετε δοκιμασει το "Ποτηρακι",η οσοι εχετε αποριες παρακαλω πειτε τις.Θελω να μαθω και αλλα πραγματα...

εγω δεν μπορω να καταλαβω,πως σε μερικους ανθρωπους τα πνευματα ερχοντε με το κιλο,και πως σε μερικους,οσα ποτηρακια και αν κανουν,δεν δινουν καμια απολυτως σημασια.

santaclaws is coming....to town!

Deghar AdharkΜέλος
29/10/2006, 15:28:50
quote:
Διαβασα και μερικες ερωτησεις εδω σχετικα με το αν μπορεις να καλεσεις μονο καλα πνευματα.
Αυτο δεν γινεται σχεδον ποτε.
Τα καλα πνευματα εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν.
Οταν μπαινουμε στην διαδικασια να κανουμε το ποτηρακι αυτο ανοιγει πυλες τις αλλης διαστασης στις οποιες περιμενουν τα κακα πνευματα την καθε ευκαιρια να το σκασουν!
Επισης να ξερετε πως οταν καλατε ενα πνευμα με το ποτηρακι και το καταφερετε, αν ενας πανω στον πανικο του αφησει το ποτηρακι... παει!Σας εκατσε το πνευμα και αντε να το διωξετε μετα!

το κακο πνευμα,ποσο "κακο" μπορει να ειναι.ενταξει αμα ειναι να το καλεσουμε,το κανουμε για να γνωρισουμε νεους ανθρωπους και να κανουμε διαφορετικα πραγματα.στην περιπτωση που μεινει στο σπιτι,μπορει να φανει χρησιμο πουθενα ?
{κυριως για τα πιατα,διοτι να σκουπισω μπορω,αλλα η μυρωδια του fairy μου την σπαει στα χερια}.

santaclaws is coming....to town!