- τα τεσσερα στοιχεια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το μόνο ουσιαστικό που μπορώ να πω για το θέμα είναι ότι αυτό προϋπάρχει και μάλιστα με πολύ καλή συμμετοχή και ανάλυση και με τον ίδιο ακριβώς τίτλο!!...
Βέβαια πάντα υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη...
Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει για αυτό ας κοιτάξει εδώ:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=926&ARCHIVE=&whichpage=1
Kαλό είναι μάλιστα να συνεχιστεί το θέμα εκεί για να αποφεύγουμε τα διπλά θέματα![]()
![]()

Edited by - Avallon on 12/08/2005 10:07:57

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
με αφορμή του post του μέλους που είχε πεί οτι ο παππούς του είχε βρεί οτι η Ακρόπολη έχει το μισό του όγκου του Χέποα κτλ κτλ
Και αν η γιαγιά του είχε ρουλεμάν...
΄Ωχου μωρέ, δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι παίζεται ?
Λέει ο άλλος "ο Αϊνστάιν είναι πρώτος μου ξάδελφος". Μάηστα....
Και πόσο χρονών είναι, για να είναι πρώτος ξάδελφος ?
Όσο μούφα ήταν και οι "ανακαλύψεις" του παπού-εξερευνητή.
Edited by - Vril on 12/08/2005 10:29:40
quote:
Vril, δεν πιστεύω τίποτα από αυτές τις θεωρίες, απλά με αφορμή του post του μέλους που είχε πεί οτι ο παππούς του είχε βρεί οτι η Ακρόπολη έχει το μισό του όγκου του Χέποα κτλ κτλ, θυμήθηκα και το είπα.
Το Χέποα ίσως. Του Χέοπα αποκλείεται...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Εγώ πάλι που είμαι απόγονος του Χέοπα τι να πώ....?

quote:
Εγώ πάλι που είμαι απόγονος του Χέοπα τι να πώ....?
Βρέ σύ, άλλο "κουσούρι" κι αυτό να είναι και καλά κάποιος απόγονος κάποιου "μεγάλου".
Πρίν πολλά-πολλά χρόνια διάβαζα στο περιοδικό "Ιστορία", οτι η τάδε χοντρή, αμερικανίδα χαζονοικοκυρά ήταν λέει στην ... προηγούμενη ζωή της η ... βασίλισσα Κλεοπάτρα.
Ο άλλος θέλει να ήταν ο Μέγας Ναπολέων, ο Μεγαλέξανδρος κλπ. Δεν είδα και και δεν άκουσα ποτέ να ήταν κανείς στην προηγούμενη ζωή του ο Μακιαβέλλι, ο Εφιάλτης, ο Γκαίμπελς, ο Χίτλερ κλπ κλπ.
Όσο αφορά τώρα τα "δικά μας", εκεί να δείς !
Λέει ο άλλος, επειδή ο παππούς του κατάγεται από την Πελοππόνησο, είναι και καλά ... Σπαρτιάτης.
Αϊντάααα....
Αυτά ανήκουν στον Μεσάιωνα, γιατί και λίγο μετά την Αναγέννηση, η τότε εκκολαπτόμενη πειραματική επιστήμη άλλαξε ριζικά την όψη του κόσμου.
Τα τέσσερα στοιχεία έχουν κάποιοθς συμβολισμούς και περιέχουν κάποια αποκρυφιστικά νοήματα και όσοι ασχολούνται με αυτά βρίσκουν και ξαναβρίσκουν σε αυτά αυτό ακριβώς που θέλουν να βρούν. Τρίγωνα, τεράγωνα κλπ.
Τρίγωνα, κάλαντα...
Εγώ θέλω, την επόμενη φορά που θα πονάει κάποιος απ αυτούς, αντί να ζητάει πόσα και ποιά διπλώματα έχει ο οδοντίατρος και σε ποιά καλά πανεπιστήμια έχει σπουδάσει, να πάει σε κανέναν απ αυτούς που θα συλλέξει την κοσμική ενέργεια πάνω στο δόντι, θα διαλλογιστεί στα τέσσερα σημεία του βορά και θα του κάνει απονεύρωση χωρίς νάρκωση...
![]()
100.000 είναι η μετενσάρκωση του Αλέξανδρου, 100.000 είναι μετενσάρκωση της Μαρίας Αντουανέττας κ.ο.κ.
Το όλο θέμα έχει γίνει μόδα και πολλοί θέλουν να λένε οτι είναι η μετενσάρκωση κάποιου σπουδαίου.
Δεν ξέρω γιατί γίνεται όλο αυτό, ίσως έτσι μερικοί να καλύπτουν κάποιες ανάγκες τους να νιώσουν πιο σημαντικοί και πιο σπουδαίοι.
Το φαντάζεσαι να μαλλιοτραβηχτούν πχ 2 άτομα κι η αιτία να είναι γιατί νομίζουν κι οι 2 οτι είναι η μετενσάρκωση του Έλβις Πρίσλευ πχ?
Τραγελαφικό!

quote:
Λέει ο άλλος "ο Αϊνστάιν είναι πρώτος μου ξάδελφος". Μάηστα....Και πόσο χρονών είναι, για να είναι πρώτος ξάδελφος ?
για να χαλαρωσουμε λιγο
. εννοειται οτι το ειπα για πλακα. αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να ειμαι ξαδερφος του, αν σκεφτεις οτι θα μπορουσα να ειμαι 55-56 ετων... ο ξαδερφος ενος φιλου μου θα μπορουσε ανετα να ειναι παππους του... οποτε οταν αυτος φτασει 50κατι, μονο να δισ-ανηψια του θα ζουν!!!
αλλωστε απὀλο το μυνημα αυτο αποκωμησες;;; λυπαμε τοτε,,,
quote:quote:
Λέει ο άλλος "ο Αϊνστάιν είναι πρώτος μου ξάδελφος". Μάηστα....Και πόσο χρονών είναι, για να είναι πρώτος ξάδελφος ?
για να χαλαρωσουμε λιγο
. εννοειται οτι το ειπα για πλακα. αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να ειμαι ξαδερφος του, αν σκεφτεις οτι θα μπορουσα να ειμαι 55-56 ετων... ο ξαδερφος ενος φιλου μου θα μπορουσε ανετα να ειναι παππους του... οποτε οταν αυτος φτασει 50κατι, μονο να δισ-ανηψια του θα ζουν!!!
αλλωστε απὀλο το μυνημα αυτο αποκωμησες;;; λυπαμε τοτε,,,
Μή λυπάσαι καθόλου.
Απ ότι φαίνεται, το 55-56 είναι για σένα ακόμα πολύ μακρινές περιοχές στο σύμπαν.
Πιστεύω οτι ειδικά από δικά σου μηνύματα δεν έχω να αποκομίσω απολύτως τίποτε. Έχεις πολλά σουβλάκαι να φάς ακόμα.
Γειά....