ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nobody500130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nobody5001Μέλος
14/02/2006, 11:54:15
Αγαπητέ μου φίλε Dying_Incubus, να σε χαιρετίσω και εγώ από την πλευρά μου.
Ναι, οφείλω να ομολογίσω πως με είχε πιάσει μια φαγούρα και δεν έλεγα να σταματίσω το μπλα μπλα μου...

Δυστιχώς ή ευτυχός, ανάλογα πως το πάρει κανείς, θα λείψω από αύριο για περίπου δύο εβδομάδες, οπότε, μιας και δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω από κει που θα είμαι:

α) θα σου δώσω το χρόνο που χρειάζεσαι ώστε να με παρακολουθίσεις

β) Θα σε παρακαλούσα, μιας και είσαι ο συντονιστής που του έχει λάχει το δύσκολο έργο να παρακολουθεί την πολυλογία του μονόλογού μου, να μην κλείδωνες το θέμα και με πετούσες στο χαντάκι pleeease

Με εκτίμηση,

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 14:10:34
Αγαπητοί μου φίλοι, τελικά είμαι σε θέση να αναφερθώ σε ένα ακόμα θέμα, οπότε επιτρέψετέ μου να αυτο-καλοσοριστώ
(αντιδράσεις των μελών του φόρουμ:

Α) τελικά είναι ψωνάρα το τυπάκι
Β) ζήτω!!! θα χαρούμε κάποια αποστάγματα σοφίας
Γ) Πόρε, τον μαλάκα, πάλι θα μας πρίξει με τις αμπελοφιλοσοφικές μαλακίες του
Oh, well…...)

Πριν ξεκινήσω οφείλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Ευστράτιος, να μου εφιστήσει την προσοχή στο γεγονός πως έχω αγγίξει το θέμα του κοσερβοκουτιού μόνο επιδερμικά και θα ήθελε να ακούσει τι προτείνει η παχουλή, βδελυρί και πεθαμενιντζίδικη σκατόμυγα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα...

Η δομή που θα ακολουθηθεί θα έχει ως εξής:
- κάποιες απόψεις / σκέψεις γύρο από τη δημιουργία της ΤΒ
- Η ΤΒ σε όλο της το μεγαλείο
- ο κλασικός επίλογος
- υστερόγραφο...(άσχετο, αλλά κάτι θα βρω να προσθέσω και σε αυτό το κομμάτι...χεχεχε)

(για να μην νομίζει κανείς πως δεν ακολουθώ και κάποια δομή όταν γράφω τα ποστ μου)

Τέλος, θα το παραθέσω την "όλη ανάλυση" σε αποσπασματικά ποστ διότι αλλιώς θα δώσει την αίσθηση μιας τεράστιας κουράδας και ο φίλος μου Dying_Incubus, θα με πάρει με τις μπάτσες εδώ μέσα...

Ας μου επιτραπεί σε αυτό το σημείο ένα μικρό διάλλημα, να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, να...(το νοών νοήτο για όσους έχουν παρακολουθήσει τα έως τώρα ποστ μου) και επιστρέφω...

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 14:46:49
Ας ξεκινήσω με μερικές σκέψεις πέρι της ΤΒ και να αναφερθώ στο παρακάτω κομμάτι (σε ελεύθερη μετάφραση πάντα...)

«Και θα βγει δράκος από το νερό, με εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα μπλα μπλα μπλα – ή μήπως μπερδεύτικα με τους αριθμούς?! – εν πάση περιπτώση μπήκατε στο νόημα...»

Θα αναρωτηθεί τώρα ένα πεθαμεναντζίδικο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ «καλά ρε μίστερ, μήπως έχεις πάρει κανένα δυνατό «φουντανάκι» και δεν ξέρεις τι γράφεις πλέον?»
«Νο, νο, νο, φίλε μου, καθώς η παχουλή, βδελυρί και πεθαμενιντζίδικη σκατόμυγα, προερχόμενη από τα τάρταρα των σκατών, έχει το σκοπό της και δεν γράφει κάτι απλά για να το γράψει...»

Λοιπόν, μετά την παραπάνω «εισαγωγή», ας μου επιτραπεί να αναπτύξω λίγο τη σκέψη μου:

Όπως λίγο - πολύ όλοι σας εδώ μέσα στο φόρουμ θα γνωρίζεται πως στα αρχαία ημών χρόνια το νερό, ύδωρ, πέρα από το δροσιστικό αυτό ρόφιμα συμβόλιζε παράληλα και το πνεύμα ή την πνευματική ανάσταση ή την γέννηση κάποιου, οργανισμού και μη, από το ανθρώπινο πνεύμα ...

Βέβαια, και εγώ στην αρχή νόημα δεν έγβαζα, για να είμαστε και ειλικρινείς, αλλά την πολυπώθητη σύνδεση την εντόπισα σε ένα – από τα καλύτερα, κατά την ταπεινή μου άποψη και κρίση – βιβλία που μπόρεσα να εντωπίσω ως τώρα πάνω σε θέματα: αποκάλυψης, τσιπ, αντίχριστο, ινδιάνικες παραδώσεις κτλ...και είναι γραμμένο από ένα πρώην πολύ υψηλόβαθμο, και βαθιά χωμένο στα κόλπα, στέλεχος σε εταιρία που ασχολούταν με...
(με άλλα λόγια ο τύπος καμία σχέση με δυσιδαιμωνίες αλλά τα επιχειρήματά / αναλύσεις του στηρίζοντε σε επιστημονικά επιτεύγματα, νέες τεχνολογίες καθώς και στο γεγονός ότι είχε γραφεί στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και περιέγραφε το μέλλον μας, πράγμα που του δίνει και εγκυρότητα μιας και ότι έγραφε για τη συγκεκριμένη εποχή μας επαληθεύοντε στο ακέραιο...

Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης ώστε να περιγράψει το μέλλον αλλά αρκεί να διαθέτει κάποια «άλλα» στοιχεία...)

Πίσω στο θέμα μας τώρα:

Η πρώτη ερώτηση που θα μπορούσε να έρθει στο μυαλό μας είναι:
- δράκος, δράκος, δράκος?! Λίγο πιο λιανά μήπως?

- ας χρεισιμοποιήσουμε λίγο την φαντασία μας και ας φανταστούμε ένα, ας πούμε δεκαόροφο κτήριο, όπου σε κάθε όροφο οι άνθρωποι κάθοντε μπροστά σε ένα υπολογιστή...

Ας φανταστούμε πως στη συνέχεια μιλάνε με τον υπολογιστή, είτε μέσω μικροφώνου (πράγμα που πλέον αναπτύσσεται αυτή η τεχνολογία, δηλαδή αντί να πληκτρολογείς – αγορεύεις πλέον) είτε μέσω άλλον μέσων...

Ας φανταστούμε πως όλοι αυτοί οι υπολογιστές είναι συνδεμένοι μεταξύ τους...

Ας φανταστούμε πως ο κάθε όροφος και κάθε υπολογιστής είναι συνδεμένος με τον παρακάτω, και το αντίστροφο...

Ας φανταστούμε πως όλοι οι υπολογιστές αυτοί είναι όλοι συνδεμένοι με έναν κεντρικό υπολογιστή στο υπόγειο...

Ας φανταστούμε, και αφαιρώντας από τη σκέψη μας το κτήριο, πως ο κεντρικός υπολογιστής στο υπόγειο είναι το κεφάλι, άρα τα κέρατα ποια είναι?

Ας φανταστούμε πως ο Η/Υ και κάθε ‘AI’ έχουν γεννηθεί («αναστηθεί») από το ανθρώπινο πνεύμα...

Ας φανταστούμε πως ο κεντρικός υπολογιστής, στις Βρυξέλες, όπου όλα μας τα δεδομένα είναι καταχωρημένα, είμαστε σταμπαρισμένοι, και μέσω εκεί εντοπιζόμαστε στο άψε σβήσε, είναι συνδεδεμένος με όλους τους υπολογιστές του...

Ας φανταστούμε πως ο κεντρικός υπολογιστής, στις Βρυξέλες, του έχει δωθεί το όνομα, από τους δημιουργούς του, ο ‘ΔΡΑΚΟΣ’...με κωδικό 666...

Ας φανταστούμε πως υπάρχει πράγματι μία ομάδα στο Λονδίνο που υπερσκελίζει ακόμα και τις ποδίτσες και τα μαύρα κουστουμάκια και πως...

Ας φανταστούμε έναν αρχηγό που μόνο τρία άτομα μόνο έχουν «την τιμή» να δούνε προσωπικά....

Ας φαβταστούμε πως ....

Ας το φανταστούμε για λίγο και ας το αφήσουμε να "χωνέψει" στις σκέψεις μας...

Παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά ας με φανταστούμε να πάω για τσιγάρο και να επιστρέφω πάλι...

nobody

Edited by - nobody5001 on 14/02/2006 14:49:41

Edited by - nobody5001 on 14/02/2006 14:52:08

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 17:43:29
Η ΤΒ σε όλο της το μεγαλείο:

Για να δούμε τώρα, το κατεξοχήν “(MY) NUMBER ONE” εργαλείο πλύσης εγκεφάλου και ύψιστης αποβλάκωσης για τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ, το κοσερβοκούτι στη σημερινή εποχή και έκδωσή του...αναλύοντας πρώτα από όλα τη δομή της ως προς την αποβλάκωση...
Έχουμε και λέμε:

- Τα δελτία ειδήσεων: κάποτε, ναι μεν υποστήριζαν την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά παρείχαν και σχετική αξιοκρατική ενημέρωση
- Τα δελτία ειδήσεων σήμερα: το έχουνε γ....ει το θέμα με την παραπληροφόριση καθώς και θα έπρεπε να μετα-ονομαστούν σε κατινίστηκα ενημερωτικά σκουπίδια
- Οι ενημερωτικές εκπομπές τύπου Χατζηνικολάου κτλ...(καλά θα πει κάποιος «τι ο Νικολάκης δεν ενημερώνει, ο ζουμπουτούτσικος αυτός δημοσιογράφος?»)... ναι, δεν λέω, πως συγκρινόμενος με άλλους κάτι λέει το παλικάρι, αλλά εκεί φένεται το μεγαλείο της υπέρτατης μ....ίας που μας κυβερνά και η κάθε ψωνάρα... Έχουμε και λέμε....
- Οι μορφωμένοι «μπλακόνοντε» μεταξύ τους ποιος θα φωνάξει περισσότερο και θα του δωθεί ο περισσότερος χρόνος ώστε να αναπτύξουν (κιόλας) τις μ....ίες τους
- Όταν μιλάνε γράφουνε τους υπόλοιπους στα αρχ..... τους και κοιτάζουν την τηλεωρασίτσα κάτω ή δίπλα από την κάμαρα, για να εξακριβώσουνε αν τους πέρνει ο φακός από την καλή τους πλευρά (ας πούμε, τα ¾?)
- Να πάρουμε τα ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζουν και καθοδιγούν τη σκέψη μας προς την επιθυμιτή κατεύθυνση και μετά ένα χρόνο βγαίνει ένα άλλο «επιστημονικό» ντοκιμαντέρ που ανερεί το προηγούμενο?

Να πάρουμε εμένα που πάω για.... και επιστρέφω?

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 17:44:11
................

Που είχαμε μείνει, α, ναι....

- να πάρουμε τα δελτία καιρού που πάνε περίπου ως εξής: (θα έχει ηλιοφάνεια, με πιθανότητα βροχής κατά περιοχές, πιθανότητα χιονοπτώσεων στα ορεινά και στα κεντρικά (?!)... μπλα μπλα μπλα... και θερμοκρασία μεταξύ 7 και 21 βαθμούς κελσίου (ωχ, το μάτι μου...)
- καλά δεν έχει ενημερώσει κανείς τα βατραχάκια πως με 7 βαθμούς κελσίου φοράς πουλόβερ με όλα τα σιναφί ενώ με 21 βγαίνεις με το κοντομάνικο?
- Αλλά από την άλλη, πως θα πέσουν μέσα?!
- Και βγαίνουν και κοκορεύονται πως τα δελτία τους είναι και έγκιρα, μη γα..... δηλαδή...
- Να πάρουμε τις παιδικές εκπομπές που πλέον λανσάρουνε στα παιδιά μας, στην πιο αθώα και ευαίσθητη ηλικία τους (όπου είναι επιρεπείς στα πάντα), βίαια παιδικά και ήρωες που μόνο ξέκωλα θα μπορούσανε να χαρακτηριστούνε...
- Και απορρώ: τόσα ωραία παιδικά είχαμε με μελισσούλες, μανιταράκια, τον τρελό-γάτο με τον ποντικούλη, το λαγουδάκι κ.α. που πήγαν όλα αυτά, ή τέλος πάντων γιατί έχουν υποβαθμιστεί τόσο για χάρη κάποιων μ.....ων τύπου Barbie που στην ουσία λανσάρουνε την καταναλοτική σκέψη και τις επιφανειακές σχέσεις ανθρώπων βασιζόμενες μόνο στα υλικά αγαθά στα παιδιά μας?
- Να πάρουμε τα σίριαλ?! Το βασικό συστατικό / συνταγή της «αλχημικής» επιτυχίας τους έχει ως εξής: πέρνουμε έρωτα, το σμήγουμε με γαμ...η, προσθέτουμε ερωτικά τρίγωνα και κέρατο, κανένα διαζύγιο – κυρίως μεταξύ παντρεμένων - στην πορεία δεν βλάπτει, φόνο μήπως?! (ε βέβαια, δίχως σασπένς γίνεται...), απάτες διάφορες (οικονομικές, ερωτικές, κλπ.), κατινιά, υλισμό, γιαπισμό, λίγο μπούτι να πέρνουμε και μάτι (και η γλώσσα γραβάτα), ρηχούς διαλόγους, κτλ...
- Ότι δεν περιέχει τα παραπάνω, ή το μεγαλύτερο μέρος τους, τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ το καταδικάζουν στην αφάνεια (μήπως μας τρώει και εμάς ο κώλος...?!)
- Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Φώσκολο: βλέπεις ένα επισόδειο και μετά επιστρέφεις στο συγγεκριμένο σκουπίδι μετά από μία εβδομάδα, και μαντέψτε: ακόμα στο ίδιο σημείο που αφήσατε τους ηθοποιούς εκεί είναι πάλι, ο διάλογος ( ο θεός να τον κάνει διάλογο) αναμασάει τα ίδια και τα ίδια κτλ.. η μόνη διαφορά είναι πως σιγά-σιγά το κάστ του γεράζει και θα πρέπει να βρει αντικαταστάτες ....
- Ίσως να έχουν κατανοήσει πως έχουμε οπισθοδρομίσει πνευματικά και τα επαναλαμβάνουν τόσο πολύ ώστε να τα εμπεδώσουμε στο τέλος (πως πάει πάλι το ρητό? «επανάληψη μητήρ μαθήσεως?!»... Λέω ρε παιδί μου...)

Πάω για... εμ, καραμέλα και επιστρέφω.......

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 17:46:01
Μετά το ολιγόλεπτο διάλειμα η παχουλή, βδελυρί και πεθαμενιντζίδικη σκατόμυγα επιστρέφει και πάλι:

- Να πάρουμε τις πρωινές εκπομπές για παράδειγμα? Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Οι γλάστερς ότι πρέπει είναι για πρωινό οφθαλμόλουτρο
- Οι παρουσιάστριες, τύπου Μενεγάκη, Κορομηλά κτλ... Πέρα του ότι έχουνε «γνωρίσει» τα μισά σπίτια της Αθήνας, τα μαργαριτάρια τους, προκαλούνε σοβαρότατη υπόκρουση και νοητικά τραύματα στους τηλεθεατές
- Η ενημέρωση που παρέχουν σκοτώνει δίχως οίκτο
- Η αστρολογία τους (μαμααααά, θα κλάψω....)
- Τα τραγούδια τους? (ρε παιδιά όταν θέλω να ξυπνίσω το πρωί πετάω καμία ροκιά όχι καψουροτράγουδα που μόνο για τα μπουζούκια ενδείκνιντε...)
- Σου ζαλίζουν τον έρωτα με διαφημίσεις
- Υλισμός σε όλο του το μεγαλείο
- Υποκρισία σε όλο του το μεγαλείο (γελάω κυρίως, όταν τα αγουροξυπνιμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ, με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, είναι υποχρεωμένα να υποκρίνονται πως είναι μέσα στο κέφι και κουνιούνται σαν μαστουρωμένα φυντανάκια δω-και κει....ας διαθέσουμε μισό λεπτό για αυτή τη στιγμή... πάμε όλοι μαζι: ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!!!)
- Τα παιχνίδια τους? ΕΛΕΟΣ!!!
- Βάζουνε ένα τόνο μεικ-απ ώστε να κρίψουνε τα σπιράκια τους και τις ριτίδες και κρέμονται από κάθε λέξη που θα πεί η δήθεν γνώστης πέρι υγείας των BODY-LINE, με ανοιχτώ το στόμα... ήμαρτων....
- Τα πρότυπα? Αν είναι να έχουμε σαν πρότυπα τον Ψινάκη και την Πάνια, εεε, δεν είναι να απορρεί κανείς γιατί αυτός ο τόπος πάει κατά διαόλου....

Θα διαθέσω πέντε λεπτά για μία «καλή» απασχόλιση και πιστρέφω...χεχεχε

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 18:34:57
Και ας πάμε τώρα στις λοιπές εκπομπές:

- ξεκινώντας με τα μουσικά κανάλια? Δεν λέω, μετά τις δύο – τρεις (το βράδυ, μην χαίρεσται), αξίζει μιας και απαλάσσεται κανείς από το σύνδρομο: κάθε δύο τραγούδια δεκάλεπτη διαφήμιση
- τα λεγόμενα big brother, dream show κτλ.? Ρε παιδιά αυτά τα τριμηνίτηκα ταλέντα υπήρχανε πάντα στην Ελλάδα? (με την εξαίρεση ορισμένων τύπου Βέρτης ας πούμε...) οι υπόλοιποι, στο χαντάκι ρε σας λέω...
- μικρή συμβουλή: λίγο μπουτάκι παραπάνω, λίγο μιξοπαρθένικο κλάμμα κτλ. Πάντα ανεβάζει τις πιθανότητες επιτυχίας σας
- το τρομερό κόμπλεξ που διακατέχει τους κριτές? Μιας και τους μπιπ μπιπ στο παρελθόν τους ίδιους, βγάζουνε όλα τα αποθυμένα τους στους εκάστοτε υποψίφιους και έχουνε και άποψη από πάνω για κάθε μαλ.... που τους διακατέχει (αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχουνε και δίκαιο, διότι ώρες – ώρες τα αυτιά τους πρέπει να υποστούνε διάφορα μαρτύρια...)
- Τον άντρακλα τον Ψινάκι που μόλις έπεσε ένας προβολέας κόντευε να πάθει καρδιακό και να βάλει τα κλάματα? Άσε που στο μπρέικ άλλαξε και το πάμπερς του...
- Την αδυναμία μου, την Τατιάνα... που όσο πιο φευγάτο είναι ένα αβάσιμο κοτσομπολιό τόσο πιο πολύ πλησιάζει σε οργασμό?
- Τον Ευαγγελάτο, που κάθε τι δεδομένο της καθημερινής ζωής του μέσου Έλληνα το παρουσιάζει κιόλας σαν να είναι κεφάλαιο από την αποκάλυψη της ίδιας της βίβλου, και εμάς τους μαλ...ς που λέμε κιόλας: Ουαου, μωρέ τι μας λές?
- Τον Μικρούτσικο? Αχ, θεε μου, εδώ θα κλάψω (από τα γέλια ενοοείτε...σας παρακαλώ, μπόις εντ γκιρλς ....(ελληνοποιημένα αγγλικά.... εεε, τι μόνο οι άγγλοι θα γ..... τα ελληνικά μας?!)
- Τον μίστερ ψυχολόγο του κώλου... που έχει και άποψη για τα πάντα και το βασικότερο: όταν ανοίγει το γ.....νο το στόμα του δεν λέει να το κλείσει? Σκάσε ρε μαλ... και άσε και τους άλλους να μιλήσουν.... ξέρεις τι εστί η έννοια του παρουσιαστή?
- Και διαιρροτόμαι: συνήθως η επιστήμη της ψυχολογίας χρειάζεται ώρες και ώρες συνεδριών ώστε να μπορέσει να καταλίξει σε ασφαλοί συμπεράσματα και πάλι ενδέχεται να υφίσταται κάποιο ποσοστό λάθους....
- Τώρα ο Μηκρούτσικος πως το καταφέρνει αυτό σε 5 λεπτά μόνο και σε απόλυτο βαθμό? Διάννοια σας λέω το άτομο.... λυπάμε τον κλάδο της ψυχολογίας μιας και ο μίστερ θα σας βγάλει όλους εκτός δουλειάς....
- Πως το άτομο κατέχει συμπαντικές γνώσεις και εμείς οι μαλ.... σε τούτο το φόρουμ μετά από ατελείωτες ώρες αναζήτησης, χρόνια «ταξιδιού», ατελείωτες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων ακόμα το ψάχνουμε ..... (σόρρυ, φίλοι μου Dying_Incubus και AVATARGR αλλά είναι προφανές πως κάποιο λάθος κάνουμε όλοι μαζί εδώ μέσα....)
- Πως το άτομο έχει εμπειρίες μοναδικές και τις υποστειρίζει με δεδομένο τις ατελείωτες πρώην σχέσεις του και τα διαζύγια (απορρώ: η νυν συζηγός του και ταυτόχρονα η νέα υποψήφια να γίνει πρώην (βέβαια το απεύχομαι μιας και δεν γουστάρω να βλέπω οικογένειες να διαλύονται, αλλά κουβέντα να γίνεται...) πως να νοιώθει άραγε όταν ο τυπάκος κοκορεύεται για τις εμπειρίες του που έχει αποκομίσει από τις πρώην του? Εγώ πάντος στη θέση της θα έννοιωθα τελείως, μα τελείως μαλ....)

«Smoking pipe» και επιστρέφω.... και ναι ξέρω το έχω ξεφτιλήσει το θέμα σήμερα.....

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 18:58:53
Τι λέγαμε, α ναι, για τον μαλ... τον Μικρούτσικο....

- Ναι, βασικά ο τύπος δεν παίζεται....
- Πέρα τούτου, ο εγωισμός του όρια δεν γνωρίζει... βασικά οι ερευνητές της κβαντομηχανικής θα έπρεπε να ασχολούταν με την περιπτωσή του μιας και ο τύπος έχει υπερσκελίσει κατά πολύ τα όρια του γνωστού σύμπαντός μας....οπότε, οι απαντήσεις βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας, τι ψάχνετε βρε παιδιά με τα τσουτσουνάκια τα τηλεσκόπια και χαραμίζεται τη ζωή σας στα εργαστήρια και στις αίθουσες διδασκαλίας?
- Πάμε παρακάτω:
- Υψηλής επιπέδου νοητικές εκπομπές τύπου κους κους?
- Πέρα του ότι έχει συγκεντρωθεί η πιο γελεία ομάδα, επιστρατεύονται και όλο το IQ ραδικιού τους ώστε να είναι σε θέση να εκφράσουν τις πιο βλακώδεις μαλ..... που θα μπορούσε να επιστρατεύσει ο ανθρώπινος νους...εεε, ναι, δεν λέω, θέλει τέχνη το επάγγελμα....
- Τα τραγελαφικά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που όχι μόνο πέρνουνε τηλέφωνο αλλά και που εμπιστεύονται τις απόψεις τους?
- Το οξύμωρο: χτυπάνε και τηλεθέαση τα τυπάκια...και διερωτόμαι: τελικά ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μαλ.... αυτοί οι εμείς που τους παρακολουθούμε? (καλά κάνεις ρε μάγκα και λες τέτοιες μπαρούφες, για προχώρα....)
- Να πάρουμε τον Μάκη: δεν λέω, άγγιξε την κορυφή του παγώβουνου (βέβαια, αν δεν είχε και τις ανάλογες πλάτες δεν θα τα έκανε αυτά, άρα, ας μην λαμβάνουμε και πολύ υπ’ όψιν μας τις λοιπές μαλ..... που λέει πέρι προσωπικής έκθεσης σε κυνδίνους κτλ....)
- Από κει και πέρα αναλώνεται σε ένα κάρο μαλ....
- Τον φίλο μου τον Χάρδα? Δεν λέω όταν μπορώ παρακολουθώ τις εκπομπές του αλλά:
- Ώρες ώρες μου δίνει την αντύπωση πως έμαθε να σερφάρει άψωγα στο φόρουμ τούτο
- Ότι ευθής αμέσως τρέχει και χτυπάει κάτι βαρύγδοπους τίτλους τύπου ο αρμαγεδών προ των πυλών (οπότε μάγκες, ας απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές με τον / την σύντροφό μας γεμάτες παθιασμένου έρωτα...., ναι, μάλιστα...ότι πεις....)
- Βέβαια οφείλω να ομολογίσω πως ώρες ώρες πετάει και κάτι πολύ καλές εκπομπές αλλά πάλι ώρες ώρες βγάζει και κάτι απερίσκεπτες μαλ.....(συντονιστές του φόρουμ οργανωθείτε σας παρακαλώ και προτείνετε κανένα θέμα στον κύριο....)
- Να αναφερθώ σαν παχουλή, βδελυρί και πεθαμενιντζίδικη σκατόμυγα που είμαι στις αθλητικές εκπομπές και τα μαργαριτάρια που αμολάνε? (πχ. Μαυρομάτης... και οι παίχτες του Άγιαξ στήθηκαν στις τέσσερις γωνίες του κύκλου?! (Μπόινγκ...ωχ, το μάτι μου... ρε μάγκα, πάγια γεωμετρία δεν έμαθες στο σχολείο ή μήπως έχεις γεράσει τόσο πολύ που αρχίζεις να τα χάνεις? Τα χαμένα θα μου πείτε τώρα...σωστούς σας βρίσκω....))...
- Δηλαδή είναι σαν να τα βάζουν τα τσιουφλέκια με τα κανόνια του Ναβαρόνε, για τέτοιο χάσμα μιλάμε πλέον
- Την αντικειμενικότητά τους?
- Τον τύπο που κρίνει τους διαιτητές? (1. εεε, δεν λέω πως έχουμε και την καλύτερη διαιτησία, 2. έξω από το χορό όλοι μας είμαστε πιο «σοφοί», 3. οπότε καλά κάνει ο μάγκας και το παίζει και ειδήμων με τις μαλ.... που λέει...)
- Τον τσιφούτι?
- Τους μαλλιάδες με τα βισκάκια από κάτω?

nobody

nobody5001Μέλος
14/02/2006, 19:01:24
Συμπέρασμα:

- αποβλάκοσαν τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ και τολμάνε κιόλας να εκφράζουν και άποψη
- χάσαμε τον μπούσουλα, παρακολουθώντας ένα κάρο μαλ..... και δεν ξέρουμε από που μας τον φοράνε πλέον
- για ρίξτε μια ματιά πόσα κοσερβοκούτια υπάρχουνε σε κάθε σπίτι... τυχαίο? Δεν νομίζω...
- Ας μην γελιόμαστε παίδες, διότι οι εκπομπές που προβάλλονται ακολουθούνε στην ουσία τις «προσταγές» του μέσου Έλληνα....
- Άρα: τι στιγμή που προβάλουνε όλα αυτά τα σκουπίδια και τις μαλ..... εμάς τι μας κάνει αυτό?
- Ποιοι είναι αυτοί που κερδίζουνε με το παρόν σύστημα?
- Θα αντιδράσουμε?
- Πως? Τη στιγμή που έχουμε χαζέψει και προπάντων εξασκούν σχεδόν απόλυτο έλεγχο στο μυαλό και τις σκέψεις μας?
- Δεν θα βάλουμε το τσιπ? (τα στάδια έχουνε αναλυθεί σε προηγούμενα ποστ....)
- Μωρέ και ευχαριστώ θα πούμε στο τέλος
- Όταν, σπάνια βέβαια, προβάλλουν το χάλι της καθημερινότητας μας, εμείς τι κάνουμε?
- Το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε μαλ..... τύπου: «Αχ, ναι, έτσι είναι τα πράγματα.... ή κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες και να κάνει κάτι...»
- Με άλλα λόγια αναλονώμαστε στην παθητικότητα (μηδέν δράση) και περιμένουμε τον απομηχανή θεό να μας σώσει...
- Το βρήκα!!!!! Η ομάδα Έψιλον.... ωχ, το μάτι μου....
- Έχουνε πάρει πλέον τα ινία της ίδιας μας της ζωής στα χέρια τους...και τι κάνουνε... τρέξε αλογάκι...μπροοοουυυ αλογάκι...και ξανατρέξε γαιδουράκι....
- Οι απόψεις και οι σκέψεις μας καθορίζονται πλέον από το τι αποφασίζουν αυτοί να μας προβάλουν
- Γινότανε βράβευση σε ένα μεγάλο κανάλι και στην ουσία τι γινότανε? Οι ποδίτσες βραβεύανε τις άλλες ποδίτσες, ακολουθώντας και το τυπικό τους από πάνω και τα ζιαβά τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ τι κάνανε? Τους χειροκροτούσανε κιόλας και μυρωδιά δεν πέρνανε (βρε, μπουγιουρούμ σας λέω....)
- Έχουν επιρρεάσει τη νέα γενιά, και όχι μόνο, και μετατρέψανε τον ιερό τούτο τόπο σε ένα αχανές μπουρδέλο
- Οι πρόγονοί μας δώσανε τα φώτα της γνώσης και την ένοια του ηρωισμού στον κόσμο και εμείς δίνουμε στο κόσμο την μαλ.... που μας έχει χτυπίσει κατακέφαλα
- Έχουν διαστρεβλώσει τις έννοιες καλού – κακού κτλ. (και όλες τις ενδιάμεσες καταστάσεις που προκύπτουν από αυτό)
- Ήθος? Γιοκ, μας τελείωσε... έχει ξεπουληθεί εδώ και κάτι αιώνες
- Αν μας κόψουνε την ελευθερία και μας βουτίξουνε στα χρέοι, οκ, κανένα πρόβλημα... αν όμως μας πάρουνε την ΤΒ τότε επανάσταση επί ποδώς
- Ας κάνουμε λίγα μαθηματικά: παλαιότερα είχαμε ένα, άντε το πολύ τρία για να σας κάνω τη χάρη, κανάλια και λέγανε κάτι τώρα έχουμε 103 και λένε μαλ.....
- Ας βγάλουμε τα κομπιουτεράκια μας από την κωλότσεπά μας, να κάνουμε λίγους υπολογισμούς, και μετά από κοπιαστηκότατες αναλύσεις και εξισώσεις, τι αποτελέσματα εξάγουμε? (να μου λυθεί η απορρία βρε παιδί μου....)
Και η λίστα ως συνήθως δεν λέει να τελειώσει.....

Με τα λίγα τα πολλά τα αξιοαγάπητα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ έχουνε χάσει και τα αβγά και τα πασχάλια και το τσιπ πλησιάζει λάο, λάο στα μουλοχτά αλλά σταθερά....

Το ΥΓ που υποσχέθηκα: Φίλε μου Dying_Incubus, καλό κουράγιο στην ανάγνωση σου, χεχεχε.... δηλαδή, ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! (αχ, σε καλό μου... ευθυμήσαμε και απόψε πάλι... φτου μου...)

Φίλε μου Ευστράτιος, ελπίζω να σε κάλυψα....

Και η παχουλή, βδελυρί και πεθαμενιντζίδικη σκατόμυγα ανοίγει για ακόμη μία φορά, τα φτερά της και την κάνει λούης από τούτο το μέρος ώστε με το «φλατάρισμα» των φτερών της να κάνει βζινγκ και να παρενοχλήσει (στην ουσία να ζαλίσει τα αρχ....) κάποιων άλλων πάλι....

Με εκτίμηση,

nobody

Xotchipilli2Μέλος
15/02/2006, 01:28:27
Η αλήθεια είναι οτι θα σου έγραφα να μιλήσεις για την τηλεόραση αλλα με πρόλαβες (και συγκεκριμένα για τα δελτία "είδησεων")

Να συνεχίσω λίγο πάνω εδώ ,δανειζόμενος το στύλ σου

-Σωστά ειπώθηκε οτι η τηλεόραση καθορίζει το τι πιστεύουμε.Άκρως ανησυχητικό!
-Το τί είναι "Είδηση" ή "Νέο" ή "Σημαντικό" μας το καθορίζουν,δεν το καθορίζουμε για την πάρτη μας.
-Άπαξ και όλοι αυτοί πουλάνε,εμείς τους υποστηρίζουμε ώς κοινό πίσω απο τους δέκτες Τίποτα δεν θα πουλούσαν αν εμείς δεν αγοράζουμε. Και ρωτώ! Αφού κάθε φορά που μπαίνω στο ταξί ή στο λεωφορείο ή έχω συζήτηση με άλλα άτομα ακούω συνεχώς κράξιμο για τα κακώς κείμενα και όλοι επαναστατούν και όλοι είναι οργισμένοι ,ποιος στην οργη "αγοράζει" οπότε μερικοί συνεχίζουν και πουλάνε? Όλοι δηλώσαν επαναστάτες και "προτεστάντες" (μτφ: Διαμαρτηρόμενοι) ,πώς λοιπόν δεν κατέρευσε η σαπίλα που τόσο κράζουν?
-Ατομάκια σαν την Τατιάνα,τον σύζυγό της τον Ευαγγελάτο και άτομα τέτοιας συνομοταξίας είναι πανέξυπνα! Τσιμπάνε χοντρό χρήμα και χοντρή τηλεθέαση. Η τατιάνα δεν φτάνει σε οργασμό με το κουτσομπολιό ή νομίζωντας οτι προσφέρει πληροφόρηση και μάλιστα έγκυρη! Φτάνει σε οργασμό όταν βλέπει τον μισθό της λόγω τηλεθέασης!
-Μπορούμε να καταλάβουμε πολλές φορές τι παίζει στις "Ειδήσεις" στα "Νέα των 8" αν τύχει να μιλήσουν για ένα θέμα το οποίο γνωρίζεις πολύ καλά οπότε το ξέρεις μέσα-έξω. Λογικά ,αν δεν ξέρεις για ένα θέμα μπορεί ο άλλος να σου σερβίρει ότι μπαρούφα ξέρεις. Λοιπόν,όσες φορές είδα Ειδήσεις για θέματα που ξέρω καλά,και το επίπεδο πληροφόρησης του δημοσιογράφου αλλα και του "ειδικού" που έφεραν να μιλήσει πολλές φορές είναι εντελώς αβάσιμο...Κοινώς Βλακείες. Όμως τι είπαμε πιο πριν? Αν κάποιος δεν ξέρει ένα θέμα πιστεύει ότι του πουν για αυτό!

-Μην ξεχνάμε επίσης οτι η Ελλάδα έχει 2 γενιές το πολύ που βγήκε απο τα χωριά. Ακόμα μας εντυπωσιάζουν οι "ειδικοί",το "φαίνεσθε" και το "η Σούλα είπε/άκουσε/έμαθε ότι.." . Αυτά για να σβήσουν θέλουν 5-6 γενέες...Υπομονή.

By the way γενικότερη αναφορά στο θέμα σου Nobody: Μέσα απο τα γραφόμενά σου τα πράματα φαίνετε οτι είναι άσχημα γύρω μας,βασικά αυτό ήταν έκδηλο για όποιον έχιε μάτια και χωρίς να έχει διαβάσει τα κείμενά σου.Μαρέσει όμως που με χιούμορ σκιαγραφείς μια αποπνικτική δυστοπία που σιγά σιγά ενσαρκωνετε.Πρέπει ,μα την οργή, να σε βιδώνουν αυτά που βλέπεις γύρω σου...

Λένε οτι υπάρχουν 3 στάδια αντίδρασης : Πρώτα η άρνηση και η στεναχώρια για το θέμα, μετά η επίθεση σε αυτό/εκνευρισμός/οργή και τέλος...η απάθεια. Αναρωτιέμαι σε ποιο απο αυτά τα στάδια πρέπει να φλερτάρουμε αν θέλουμε να αλλάξουν κάποιος πραματάκια...

Πώς συσσωρεύτηκε τόση σαπίλα γύρω μας/μέσα μας?

Μήπως το "κακό" και το "άσχημο" είναι εύκολο επειδή είναι αρπακολατζίδικη΄δουλειά ενώ το "καλό" και ¨ωραίο" συχνά περιγράφετε ως δύσκολο επειδή θέλει κόπο?

Και γιατί η ποιότητα,η οποία εκλείπει γενικότερα απο εμφάνισής μας σε αυτό τον πλανήτη ως σύνολο, πρέπει να είναι δύσκολη και δυσεύρετη?

Σκέψεις ,Σκέψεις,πίσω απο τις Σκέψεις Σκύβει ο Αλέξης...

Reality: A serotonine induced Hallucination?