- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Τί συμβαίνει εκεί και πως ακριβώς εμφανίζονται οι διάφορες οντότητες.
Πως το εννοείς σκλάβωμα τις ψυχής,και απο ποιές αιτίες μπορεί να συμβεί.
Για την αστρική προβολή ξέρω ελάχιστα,οπότε οι όποιες πληροφορίες σου θα ήτανε πολύτιμες,μια και φαίνεται να γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα.
Ευχαριστώ
Τry Harder
quote:
Φιλε Στεφανε εχω καιρο να διαβασω το βιβλιο αστρικος κοσμος. Μαλον θα το ξαναδιαβασω![]()
Φίλε Κώστα, θα πρότεινα, όποτε έχουμε χρόνο και διάθεση, να κάνουμε μία ανάλυση κάποιων όρων, από ό,τι πηγές διαθέτουμε.
Π.χ. Τι είναι τα τεχνητά στοιχειακά, οι Ντέβα κ.α.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμετάσχει ενεργά, ευπρόσδεκτος ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Το αστρικό σώμα του μη ανεπτυγμένου ανθρώπου
"Οι ηθικές και διανοητικές δυνάμεις του ανθρώπου, στην προκειμένη περίπτωση, είναι τόσο εμβρυακές, ώστε να μπορεί να λεχθεί ότι η κατασκευή ή οι μεταβολές του αστρικού σώματος γίνονται μάλλον προς χάριν αυτού παρά απ' αυτόν.
Αυτό εξαρτάται μάλλον από τις εξωτερικές περιστάσεις παρά από την ίδια του τη θέληση, αφού είναι χαρακτηριστικό κατώτατου βαθμού ανάπτυξης να κινείται ο άνθρωπος από τα έξω και από το σώμα του κι όχι από το εσωτερικό του κι από τη διάνοια.
Είναι σημείο σημαντικής προόδου, όταν ο άνθρωπος αρχίζει να κινείται από τη θέλησή του, από την ίδια του την ενέργεια, από τη δική του πεωτοβουλία κι όχι παρακινούμενος από επιθυμίες, δηλαδή με την ανταπόκριση σε εξωτερική έλξη ή ώθηση."
Ας δώσουμε, λοιπόν, λίγο περισσότερη προσοχή στη θέληση, στη διάνοια, στα ενεργειακά μας κέντρα.
Ζήσε τη στιγμή!

Βασική Πηγή είναι το βιβλίο "Το Αστρικό Σώμα" του Άρθουρ Παόυελ, εκδ. Κέδρος. Ο συγγραφέας στηρίζεται σε πολλά βιβλία των Dr Annie Besant και του επισκόπου C.W. Leadbeater.
1. Κοινοί άνθρωποι. Αυτή η κατηγορία αποτελείται από ανθρώπους των οποίων τα φυσικά σώματα είναι κοιμισμένα και αυτοί περιφέρονται στο αστρικό επίπεδο, με διάφορους βαθμούς συνειδητότητας, αναλόγως την ανάπτυξη του αστρικού τους σώματος.
2.Ψυχικοί. Ένας άνθρωπος ψυχικά εξελιγμένος είναι συνήθως εντελώς συνειδητός όταν αφήνει το φυσικό σώμα του, όμως, αν δεν έχει εξασκηθεί πριν, μπορεί να απατηθεί εύκολα με αυτά που βλέπει.
Συχνά είναι ικανός να εισχωρεί σε όλα τα υποεπίπεδα, όμως καμιά φορά έλκεται ιδιαίτερα από ένα από αυτά και δύσκολα πηγαίνει πιο πέρα. Η ανάμνηση αυτών που έχει δει μπορεί να ποικίλλει από την πλήρη διαύγεια ως μια τέλεια παραμόρφωση ή ακόμα και πλήρη αμνησία.
Καθώς ένας τέτοιος άνθρωπος δεν βρίσκεται υπό την καθοδήγηση κάποιου Δασκάλου, παραμένει πάντα μέσα στο αστρικό του σώμα, γιατί δεν γνωρίζει πώς να λειτουργεί μέσα στο νοητικό σώμα.
Βλέπουμε, λοιπόν, την κοινή πεποίθηση αυτών που ασχολούνται με την αστρική προβολή ότι πηγαίνουμε στον αστρικό κόσμο, κατά τη διάρκεια του ύπνου και ότι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε συνειδητοί εκεί έξω![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Είχα σταματήσει να γράφω εδώ για ένα μεγάλο διάστημα, παρόλο που παρακολουθώ την εξέλιξη το θέματος.
Ωστόσο, θα ήθελα να σας διηγηθώ μία ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχα προχθές το πρωί!
Στις 4 τα ξημερώματα ξύπνησα απο εφιάλτη!..Μη θέλοντας να ξανακοιμηθω, ξαναδιάβασα τα τελευταία μηνύματα του forum που είχα τυπώσει- ένα εκ των οποίων ήταν της Παγώνας!- και καθώς δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μέθοδο που πρότεινε.
Ξάπλωσα!.. Εκεί που με έπιανε ο ύπνος, είδα ότι βρισκόμουν σ' ένα δωμάτιο το οποίο είχε κρεμασμένες μάσκες στο τοίχο - ΆΡΑ δεν ήταν το δικό μου! Αφού το συνειδητοποίησα αυτό ξύπνησα!
Με τη δεύτερη προσπάθεια, ονειρεύτηκα οτι ήμουν στο δωμάτιο μου κι οτι είχα μάθημα ιδιαίτερο με κάποιον συμμαθητή μου, πράγμα πάλι αδύνατο, λογώ και της ώρας και του προσώπου. Πάλι συνειδητοποίησα το γεγονός και ξύπνησα.
Στη τρίτη προσπάθεια γίναν τα εξής:
Είδα πάλι το δωμάτιο μου, περίπου όπως ήταν εκείνη τη στιγμή, με μένα να έχω γλιστρήσει κάτω στο πάτωμα, κοντά στο κρεβάτι μου, γνωρίζοντας όμως οτι το σώμα μου βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι.
"ΟΠΑ", σκέφτηκα, "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Τα κατάφερα!"- "Μπορεί να απέτυχε προηγουμένως, αλλά αν δεν είναι αυτό αστρική προβολή, τότε ποιο είναι;"
Προσπάθησα λοιπον, να σήκωθω μέσα στο όνειρο/πεδίο, για να "δω" πως φαίνεται το σώμα μου - το φυσικό!
Δυστυχώς όμως, κατάλαβα οτι στο "αστρικό", το κεφάλι μου βρισκόταν στο έδαφος, κ αν υπήρχαν πόδια, αυτά βρισκόταν ψηλά..!
Στην προσπάθεια να κινηθώ, άρχισα να "μπιστάω" (!)σε αργή κίνηση, σα μπάλα. Τη στιγμή που είχα πλησιάσει αρκέτα -λίγο ήθελα μεχρι να δω το φυσικό μου σώμα- άνοιξα τα φυσικά μου μάτια και ξύπνησα...
Όλα αυτά έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ίσως μερικά δευτερόλεπτα.
Τελικά, δεν έχω κατασταλλάξει αν κι αυτό ήταν ένα τρίτο όνειρο, ή ήταν αστρική προβολή. Περισσότερο προβληματίζομαι με το γεγονός οτι το αστρικό μου σώμα το ένιωθα σαν μια άμορφη/μερικώς σχηματοποιημένη μάζα!
Εσείς τι λέτε;
Sorry αν κούρασε το post μου! Να στε όλοι καλά!
Καλό σας βράδυ!
The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The Oceanborn Lady Of The Lake
quote:
Τελικά, δεν έχω κατασταλλάξει αν κι αυτό ήταν ένα τρίτο όνειρο, ή ήταν αστρική προβολή. Περισσότερο προβληματίζομαι με το γεγονός οτι το αστρικό μου σώμα το ένιωθα σαν μια άμορφη/μερικώς σχηματοποιημένη μάζα!Εσείς τι λέτε;
Καλημέρα Razielle.
Πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου![]()
Το γεγονός ότι ξύπνησες τις δύο πρώτες φορές δείχνει ότι είσαι σε ένα προστάδιο συνειδητής αστρικής προβολής.
Όταν αναπτύσσεται και ευαισθητοποιείται το αστρικό μας σώμα, ξυπνάμε πολλές φορές στον ύπνο μας, ειδικά όταν ονειρευόμαστε κάτι που δε μας φαίνεται και πολύ λογικό.
Η τρίτη εμπειρία νομίζω ότι ήταν καθαρά συνειδητή αστρική προβολή![]()
Πολλές φορές, ξυπνώντας μέσα στο όνειρο, το αστρικό σώμα μπορεί να βρεθεί σε διάφορες θέσεις. Από τις πιο περίεργες μέχρι τις πιο φυσικές.
Η εκμάθηση της κίνησης του αστρικού σώματος γίνεται σταδιακά και παράλληλα με την ανάπτυξή του.
Ίσως γι' αυτό το ένιωθες σαν μία άμορφη/μερικώς σχηματοποιημένη μάζα. Γιατί το αστρικό σου σώμα, όπως και όλων μας, αναπτύσσεται σταδιακά, με τον ανάλογο τρόπο ζωής ![]()
Καλή συνέχεια στο δύσκολο, αλλά και τολμηρό εγχείρημα.
Ζήσε τη στιγμή!

Προς το παρόν κλείνω
Επιστρέφω λίαν συντόμως
ΥΓ Α, Razielle, πολύ χαίρομαι για την εμπειρία σου. Προσπάθησε να τις γράφεις όταν επιστρέφεις, για να μπορείς μετά να αναγνωρίσεις αν ήταν προβολή "αστρική" ή προβολή "συναισθηματική/ψυχική". Αυτοί είναι όροι που χρησιμοποιώ εγώ, γιατί μπερδεύομαι εύκολα. Θα εξηγηθώ επίσης αργότερα, γιατί εγώ καλά τα καταλαβαίνω όσα λέω, αλλά εσάς μάλλον σας απο-μπέρδεψα!!!! :)
Αν είστε αρκετά τολμηροί (!) φτιάξτε καφέ, ανάψτε κανά τσιγάρο, γιατί -όπως σας προειδοποίησα- νιώθω οτι αυτό το μήνυμα θα είναι ...εμ...μεγαλούτσικο...
Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τις ερωτήσεις σας. Αν τα μπερδέψω με τις ερωτήσεις, τα ξεμπερδέυουμε μετά (μήν αγχωθώ τώρα) :)
1. Κώστα, ευχαρίστως να μου πείς τις εμπειρίες σου (νομίζω το mail μου φαίνεται στο προφίλ μου, αλλά κι εδώ ευχαρίστως να σου απαντήσω, είναι καλό για όλους μας), αλλά δεν υπόσχομαι οτι θα μπορώ να στις εξηγήσω. Ισως μπορέσω να σου δώσω μία ιδέα, αλλά σε προειδοποιώ, οτι κι εγώ ακόμα προσπαθώ να εξηγήσω τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο τις εμπειρίες μου... Ειναι μέρος του παιχνιδιού, ένα απο τα πολύ ενδιαφέροντα μέρη του, για την ακρίβεια...
2. Στέφανε. Χμμμμ...μεγάλη συζήτηση είναι αυτό που ρώτησες, για την αφύπνιση στον 'φυσικό' κόσμο. Μόνο την γνώμη μου μπορώ να σου πώ: επειδή η αστρική προβολή και η προυπόθεση για να κινείσαι ελεγχόμενα και 'σωστά' εκεί (χωρίς σοβαρά προβλήματα και κινδύνους εννοώ), προυποθέτουν οτι θα μπορείς να συντονίζεσαι με όσο πιο λεπτά στρώματα μπορείς, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να γίνεται συνειδητή προσπάθεια και στον φυσικό κόσμο. Τί ακριβώς μπορεί να κάνει όμως κάποιος, και τί σημαίνει τελικά ηθική/ψυχική καθαρότητα. Θα το πώ απλά. Οταν θυμώνεις και χάνεις τον έλεγχο η συχνότητά σου είναι αυτή που σε 'αποσυντονίζει'. Τέτοιοι συχνοί 'αποσυντονισμοί' σε κάνουν να χάνεις την 'σύνδεσή' σου με αυτά τα στρώματα, κι έτσι ακόμα κι άν κάνεις αστρική προβολή, αυτή η προβολή έχει πολύ ιδιαίτερα χαραχτηριστικά. Μπορεί ας πούμε (σε κάποιες απο τις πολλές πιθανότητες), να ακούς συχνά πρίν την αστρική προβολή να σε φωνάζουν 'κάποιοι' με το όνομά σου, ή να ακούς άλλους ήχους (όπως ποδοβολητά αλόγων ή 'εκρηξεις'). Αυτές απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι προσπάθειες του αστρικού σου σώματος, ή (ριψοκινδυνεύω να πώ, αλλά έχω λόγους να το πιστεύω), των ίδιων των οδηγών σου, για να βρούν την 'νέα' σου συχνότητα.
Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί οι προβολές σου να γίνονται σε εκείνο το πεδίο που εγώ ονομάζω 'συναισθηματικό', αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το θεωρήσουμε ως το λεγόμενο συναισθηματικό πεδίο που αναφέρουν διάφοροι 'δάσκαλοι'(που είναι πολύ υψηλό). Αυτό στο οποίο αναφέρομαι εγώ θεωρώ οτι είναι χαμηλό. Εκεί λοιπόν, οι εικόνες δεν είναι πραγματικές, είναι 'προβολές των συναισθημάτων, επιθυμιών, φόβων' μας, κι αυτό απο την μία το κάνει λιγότερο επικίνδυνο, αλλά απο την άλλη μπορεί να το κάνει περισσότερο αγχωτικό, ή και τρομακτικό. Πολύ συχνά βέβαια, οι οδηγοί μας, έχοντας βρεί την χαμηλή μας συχνότητα, μας προβάλλουν οι ίδιοι καταστάσεις και εικόνες (παίρνοντας ευκαιρία απο το ακίνδυνο της περίπτωσης), και μπορεί να μας 'εκπαιδεύσουν' εκεί (με εικονικούς εχθρούς ή φίλους, ή μηνύματα απο το παρελθόν μας, ή στέλνοντας εικόνες απο οικεία μας πρόσωπα ή ζώα μας -τον σκύλο μας πχ- που μεταφέρουν μηνύματα για την εκπαίδευσή μας), ή να μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε ό,τι μας κρατάει εκεί.
Καθώς λοιπόν, πολλοί λίγοι απο μάς ξεκινάμε με την ηθική καθαρότητα που απαιτείται, συνήθως ξεκινάμε με αυτού του τύπου τις προβολές(και μπορεί να συνεχίζουμε και παράλληλα με τις πραγματικές αστρικές προβολές για αρκετό διάστημα. Η καθαρότητα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση). Είναι πολύ εύκολο βέβαια να τις αναγνωρίσουμε (σε καμμία περίπτωση δεν τις μπερδεύω πάντως με το ονείρεμα. Είναι διαφορετικές διαδικασίες, και επιμένω οτι και η 'πραγματική αστρική προβολή' και η συναισθηματική της εκδοχή έχουν για την ψυχή μας και τους οδηγούς μας τον ίδιο στόχο, και αποτελούν πλευρές του ίδιου τριγώνου, και ουχί νομίσματος....). Για παράδειγμα η φίλη Razielle είχε σίγουρα μία τέτοια εμπειρία (και θεωρώ οτι και η τρίτη της απόπειρα ήταν τέτοια, γιατί δύσκολα σε αυτό το στάδιο του 'αποσυντονισμού' έχουμε μία πραγματική αστρική προβολή). Πολύ συχνά δε, καταλαβαίνουμε οτι είναι συναισθηματική προβολή, απο πολύ μικρές λεπτομέρειες. Οπως αυτό που είπε η Razielle, για το δωμάτιό της που έμοιαζε το ίδιο αλλά δεν ήταν. Προσωπικά χαίρομαι πολύ με τέτοιες εμπειρίες, γιατί τις θεωρώ ΒΟΗΘΕΙΑ για να αλλάξω ουσιαστικά, και να φτάσω κάποτε (αμήν και πότε) αυτήν την ηθική καθαρότητα που χρειάζεται για να κινούμαι στα αιθερικά πεδία ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, κι όχι σε άλλα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο (που είναι ο στόχος όλων μας).
ΑΡΑ: δουλειά -θεωρητικά- θα μπορούσε να γίνεται και μόνο στις συναισθηματικές και αστρικές προβολές, αλλά σίγουρα η καθημερινή προσπάθεια στο φυσικό πεδίο θα έχει πιο γρήγορα και σταθερά και συνεχή αποτελέσματα (άλλωστε η ψυχή μας δεν είναι ξεκομμένη απο την φυσική μας έκφανση και έκφραση!!!!)
Τώρα, για το τί ακριβώς μπορείς να κάνεις, νομίζω είναι εύκολο να καταλάβεις απο αυτά που σου είπα. Ελεγχος των συναισθημάτων αλλά ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ. Ελεγχος της πρόθεσής μας για το κάθε τί, κι αυτό απλά σημαίνει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της ίδιας μας της ύπαρξης. Είναι απλό να το λέμε, αλλά εγώ για παράδειγμα έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Πολύ συχνά 'χάνομαι', αφήνομαι σε σκέψεις, και χάνω έτσι και την συνείδηση οτι ΥΠΑΡΧΩ και ΖΩ και ΑΝΑΠΝΕΩ και ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. Περαιτέρω, η προσπάθεια να κατανοούμε τους ανθρώπους, να μπαίνουμε στην θέση τους που λένε βοηθάει πολύ επίσης στον έλεγχο των συναισθημάτων μας χωρίς να χάνουμε την 'δύναμική' τους.
Σταματώ με αυτό το θέμα, γιατι θα γίνω κουραστική. Πάντως όσα είπα τα είπες ο ίδιος με λίγα λόγια (η ιστορία της ζωής μου!) Θα ήθελα να πώ κάτι παραπάνω άλλη στιγμή για τις σκέψεις ειδικά (και λιγότερο τα συναισθήματα)...όχι τώρα όμως.
(ανάψτε άλλο ένα τσιγάρο τώρα :))))) και συνεχίζω)
3.Meteor, μακάρι να μπορούσα να σου μιλήσω με λεπτομέρειες για ό,τι γίνεται και πως γίνεται στα αιθερικά πεδία, αλλά μου είναι αδύνατον (βασικά γιατί δεν ξέρω και τόσα πολλά για τα αιθερικά πεδία, ώστε να αποτολμήσω επεξήγησή τους ή περιγραφή τους). Πάντως, ακομα και να μπορούσα μάλλον κακό θα σου έκανα παρά καλό, γιατί θα σε προκατέβαλλα, κι αυτό είναι το χειρότερο όταν ξεκινάς ένα ταξίδι, γιατί πάντα ο ίδιος δρόμος προς τον ίδιο προορισμό είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ για τον καθένα, γιατί είμαστε διαφορετικοί.
Μπορώ όμως να σου πώ οτι η φυλάκιση της ψυχής δεν είναι κάτι που αφορά όλους τους ταξιδευτές (για να μήν φοβάσαι περισσότερο απο όσο χρειάζεται). Συνήθως συμβαίνει σε δύο περιπτώσεις: οταν επιλέγεις να 'παλέψεις' με κάτι που δεν γνωρίζεις, και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Οταν συμβαίνει αυτό, σου λείπει η προσοχή, και το κυριότερο έχεις μπόλικη την αλλαζονεία, οπότε αποφεύγεις να καλέσεις βοήθεια (τους οδηγούς σου), όταν χρειαστεί, και άν χρειαστεί. Ασφαλώς θα φτάσεις κάποια στιγμή νά έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται έχοντας παντελή έλλειψη αλλαζονείας και υπεροψίας (κι αυτό είναι εύκολο, γιατί ευτυχώς ο φόβος σπάνια σε αφήνει τελείως. Ο φόβος για μένα είναι το μεγαλύτερο δώρο στους ταξιδευτές, εάν καταφέρουν να μήν τους γίνει τροχοπέδη). Πάντως σπάνια αναγκάζεσαι να μπείς σε τέτοιες 'μάχες', και ακόμα κι όταν συμβει΄, σπάνια σε αφήνουν μόνο σου. Ο,τι κάνουμε, αντανακλάται άμεσα στους οδηγούς μας, και πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ γκαντέμης για να συμπέσουν όλα μαζί: να είναι απασχολημένοι σε τόσο σημαντικά θέματα οι οδηγοί σου, να είναι πραγματικό και πιο δυνατό απο σένα ό,τι είναι αυτό που έχεις να αντιμετωπίσεις, να είσαι μέσα στην υπεροψία την στιγμή που θα το συναντήσεις ώστε ούτε τους οδηγούς σου να φωνάξεις, ούτε να επιθυμήσεις να επιστρέψεις στο σώμα σου. Α, να, ένα πολύ σημαντικό θέμα: ΕΑΝ και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ. Γι'αυτό στ'αλήθεια μόνο η αλλαζονεία σου μπορούν να σε κρατήσουν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το πιο σύνηθες είναι η ασυναίσθητη σπίθα του φόβου (μόλις καταλάβεις οτι κάτι δεν πάει καλά) να σε στείλει αμέσως πίσω.
Μία δεύτερη περίπτωση είναι να επιλέγεις να 'παίζεις' στα αιθερικά πεδία (και το παιχνίδι είναι καλό, και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εκεί, αλλά μέχρις ενός ορίου, όπως κι εδώ άλλωστε). Αν απλά παίζεις, και δεν χρησιμοποιείς την περιέργειά σου (που είναι καλό κίνητρο/πρόθεση για να ξεκινήσεις ή και να συνεχίσεις ως ένα επίπεδο τις αστρικές σου περιπέτειες) με έναν υγιή τρόπο, αλλά επιθυμείς μόνο απολαύσεις (όπως ερωτικές συνευρέσεις, ή κυνηγητό και σφαλιάρες με άλλα 'παιδιά' σαν εσένα κτλ) είναι σίγουρο οτι η συχνότητά σου θα πέσει τελικά σε πεδία όπου μπορούν να σε 'αναγνωρίσουν' συγκεκριμένα όντα. Οπότε πέφτεις πάλι στην πρώτη περίπτωση, και μάλιστα και το λιγότερο δυνατό όν θα μπορεί κάλλιστα να σε 'τσακίσει' κατά βούληση. Σε αυτή την περίπτωση ο φόβος που σίγουρα θα βιώσεις δεν θα έρθει αρκετά γρήγορα, γιατί συνήθως σε πλησιάζουν για 'παιχνίδι' και την ώρα του παιχνιδιού (ό,τι κι άν είναι αυτό) δεν προλαβαίνεις κάν να νιώσεις τον φόβο για να γυρίσεις. Κι αυτό σπάνιο είναι πάντως. Μόνο μία περίπτωση έχω 'ακούσει' για δύο τύπους που έδιναν ραντεβού εκεί για να παίζουν ξύλο (φιλικά πάντα) για να μετράνε μετά στο φυσικό τους σώμα τις μελανιές (έλεος δηλαδή!!!!). Πάντως, ακόμα κι αυτοί ήταν τυχεροί τελικά όταν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση... Τέλος και μ'αυτό...
Μία συμβουλή ειδικά για σένα, κι επειδή η ερώτησή σου είναι αυτή που με αφορά περισσότερο απ'όλες: άν σέβεσαι όλη αυτή την διαδικασία όπως λέμε οτι πρέπει να σεβόμαστε την θάλασσα (που δεν είναι το στοιχείο μας, και δεν την γνωρίζουμε), τότε μπορείς και να διασκεδάζεις εκεί, και να μαθαίνεις, και να ηρεμείς, και να αναζητάς αντιπάλους για να προχωράς πιο γρήγορα ('πειρατές' αν θες), και ακόμα να αντιμετωπίσεις και την μεγαλύτερη φουρτούνα (ειδικά αν το πλοίο σου είναι ΚΑΛΟ και ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ)... Καταλαβαίνεις νομίζω τί εννοώ... Να φοβάσαι μόνο όσο χρειάζεται, να είσαι επιφυλακτικός/η, αλλά μήν αφήσεις την επιφυλακτικότητα να σου στερήσει την συνέχεια της διαδρομής σου...Πολλές ευχές σου δίνω απο την πλευρά μου...
(κάντε ένα κουράγιο τώρα, κι ανάψτε ένα τελευταίο τσιγάρο)
4. Με την ευκαιρία της εμπειρίας της Razielle, να προσθέσω το εξής που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις προσπάθειές σας είτε για να βγείτε είτε για να ΜΗΝ βγείτε. ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ σας λέω, οτι αν σταυρώσετε τα πόδια σας (στο ύψος των αστραγάλων), δεν θα μπορέσετε να 'ξεκολλήσετε' απο το σώμα σας, μπορεί μάλιστα να βιώσετε μία γελοία κατάσταση, όπου θα έχει ξεκολλήσει όλο το αστρικό σας, εκτός απο το σημείο των ποδιών, και θα προσπαθείτε απεγνωσμένα να βγείτε... θα είστε σαν ένα μπαλόνι που ο δυνατός άνεμος το πάει πέρα δώθε, αλλά αυτό παραμένει δεμένο στην θέση του. Αυτό όμως είναι καλό που γίνεται, γιατί αν -ας πούμε- βρίσκεστε εκτός του χώρου που κάνετε τις προβολές σας μπορείτε να αποτρέψετε μία ανεπιθύμητη έξοδο. Γενικά να αποφεύγετε να κάνετε προβολές παντού και πάντα, για πολλούς λόγους. Μπορούμε να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό, αν και πιθανά το ξέρετε ήδη. Να προτιμάτε έναν συγκεκριμένο χώρο, το δωμάτιό σας, και τέλος πάντων ΤΟ ΣΠΙΤΙ σας.
Αυτά! Κλείνω λίγο απότομα, αλλά...τελείωσα το τσιγάρο. Ελπίζω να ήταν το ίδιο ευχάριστο για σας όπως ήταν και για μένα (χωρίς παρεξήγηση) :)))))
Καληνύχτα προς το παρόν, και καλή δύναμη.
ΥΓ ...και χίλια συγγνώμη, αλλά με την πολυλογία μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν μπορώ να τα βάλω. Οταν καταφέρω να ξεπεράσω όλα μου τα άλλα 'στραβά' υπόσχομαι οτι θα είναι ο βασικός μου στόχος!!! ;)
Edited by - Pagwna on 09/04/2004 01:18:38
"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Καλη επιτυχια
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...