ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Savaoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lancelotΜέλος
03/03/2006, 00:08:53
quote:
ΑΓΑΠΗΤΉ ΦΊΛΗ ΑΜΑΛΊΑ,
ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ EVKOLO ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΩ ΕΙΚΌΝΕΣ ΣΤΟ ΜΉΝΥΜΑ.
ΕΠΊΣΗΣ ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ.

Ειναι ευκολο.. ενεργοποιησε το τριτο σου ματι..κλεισε τα φωτα..εστιασε το βλεμα σου στην οθονη του υπολογιστη..σκεψου απο μεσα σου¨: θελω εικονιτσα..θελω εικονιτσα..θελω κουλουρακι..κουλουρακι.. οπς.. και μετα θα μπει ως δια μαγειας..

03/03/2006, 00:19:12
quote:
ΕΠΊΣΗΣ ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ.

Μερσι!Υποχρεωση μας ηταν να απαντησουμε

nobody5001Μέλος
03/03/2006, 02:24:11
Άρε lancelot φαγούρα σε έπιασε μάλλον και δεν άντεξες να μην το περάσεις ασχολίαστο....

nobody

Edited by - nobody5001 on 03/03/2006 02:24:35

lancelotΜέλος
03/03/2006, 06:54:48
Τα αστεια κοποις κτωνται

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
03/03/2006, 09:42:19
quote:

ΑΓΑΠΗΤΉ ΦΊΛΗ ΑΜΑΛΊΑ,
ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ EVKOLO ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΩ ΕΙΚΌΝΕΣ ΣΤΟ ΜΉΝΥΜΑ.

PaNo

Search στο GOOGLE "how to insert picture in forum"
Result .... 5.060.000 HITS ......
Πως σου ξέφυγε....;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

03/03/2006, 10:21:09
Έλεος πιά !

το ΜΟΝΟ που μπορέι να ενεγροποιήσει κανείς και να έχει σχέση με το "12 strand activation" είναι το ... δωδεκαδάκτυλο.

Έχετε ξεφύγει τελείως.

Έχουμε φτάσει στο σημείο, ο κάθε ... φόν Μπαρούφεν να λέει ότι του κατέβει, και να πρέπει να είμαστε ευγενικοί, ανοιχτόμυαλοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Ότι προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, το έχετε σκεφτεί ποτέ ?

Τι μας περνάνε ? Για ζώα ?

Κατέβασμα και α-κλουτσιά. Και γερή, για να μείνει το "memory effect"

Ειδάλλως θα δείτε τις ίδιες παπα-α-ριές ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...

η Αρχαία Αθήνα έγινε γνωστή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της. Όχι τόσο, επειδή έδινε το διακαίωμα στον κάθε μ@$#@$ να λέει τις μ#$#$#$ του, αλλά στους πολίτες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να ακούν τις μ#@$%@#% του κάθε μ@#@#$@.

witchcharmedΝέο Μέλος
06/03/2006, 16:13:45
Ο καρκίνος είναι μια μορφή ιού κ μπορεί να μεταλλάσσεται όπως ακριβώς ο ιός.Όπως υπάρχουν τα λευκά για να αντιμετωπίζουν τους ιούς,έτσι υπάρχουν κ κάποια άλλα (μια κατηγορία λευκών) δε θυμάμαι πως λέγονται που εντοπίζουν τα καρκινικά κύτταρα κ τα καταστρέφουν.Αν όμως υπάρχουν πάρα πολλά καρκινικά κύτταρα δε μπορόυν να καταστραφούν κ μετά ο ασθενής θα πάθει μετάσταση.(βιολογία 3ης λυκείου)
SavaothΜέλος
06/03/2006, 16:19:50
Φίλε witchcharmed δεν θέλω να κρίνω αυτά που λες καθώς δεν τα γνωρίζω όσο καλά χρειάζεται για να σου απαντήσω..Αλλά η πηγή που χρησιμοποίσησες για την απάντησή σου δεν είναι και ότι καλύτερο....
geoxΜέλος
06/03/2006, 21:05:24
είναι τυχαίο γεγονός ότι δεν κλειδώνεται το τόπικ ή αποτελεί τακτική απεγκεφαλισμού

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
07/03/2006, 09:33:01
quote:

Ο καρκίνος είναι μια μορφή ιού κ μπορεί να μεταλλάσσεται όπως ακριβώς ο ιός.Όπως υπάρχουν τα λευκά για να αντιμετωπίζουν τους ιούς,έτσι υπάρχουν κ κάποια άλλα (μια κατηγορία λευκών) δε θυμάμαι πως λέγονται που εντοπίζουν τα καρκινικά κύτταρα κ τα καταστρέφουν.Αν όμως υπάρχουν πάρα πολλά καρκινικά κύτταρα δε μπορόυν να καταστραφούν κ μετά ο ασθενής θα πάθει μετάσταση.(βιολογία 3ης λυκείου)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ 38αρι ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....
ΜΕΓΑΛΕ .... ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ...ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ:

ΑΣΘΕΝΗΣ: ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...;;;;
ΓΙΑΤΡΟΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ....ΕΧΕΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ.....
ΑΣΘΕΝΗΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....
ΓΙΑΤΡΟΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ...ΣΤΟ ESOTERICA.GR ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ....Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ....ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ...
ΑΣΘΕΝΗΣ: ΓΙΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 07/03/2006 11:17:39