- Σουλιώτικη Συμπολιτεία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
2) Δεν χρειαζεται να ανατρεξω στις πηγες σου, ελαχιστα με ενδιαφερει το τι πιστευουν ατομα σαν και εσενα.
3) Εσυ εισαι αυτος που θα πρεπει να ξεκινησει την πορεια του στην ολοκληρωση του σαν Ελληνας, εισαι πραγματικα πολυ μικρος εσυ για να μου κανεις υποδειξεις πανω σε αυτο το θεμα. Ξοδεψα πολλα χρονια ψαχνοντας την ιστορικη αληθεια και πολεμησα πολυ δυνατα απο τα μαθητικα μου χρονια ακομα, για να μπορω τωρα να λεω οτι ειμαι πραματικος Ελληνας.
Αλλωστε ειναι να το εχεις και μεσα σου, εσυ μαλλον δεν το εχεις.
Οσο για τα γραπτα μου, δεν ζουμε ξερεις ολοι στη Ελλαδα ουτε ολοι σπουδαζουμε σε Ελληνικα πανεπιστημια.
4) Μα! ειναι πολυ ευκολο, διαβασε ολα οσα εχεις παραθεσει και θα καταλαβεις τι ειναι η Ανθελληνικη συμπεριφορα.
Η ιστορια ρε κακομοιρη δεν μαθαινετε απο το ιντερνετ αλλα ουτε και απο τα βιβλια και τις πηγες που εσυ χρησιμοποιεις.
Πριν εμπιστευτεις μια πηγη κανε τον κοπο να δεις ποιος ειναι αυτος που την εγραψε, ποια ηταν η ζωη του, ποιες ηταν οι αποψεις του, τι πιστευε για την Ελλαδα και τους Ελληνες.
5) Χωρις αμφιβολια, αν καποιος ειναι για κλαματα τοτε αυτος εισαι εσυ.
Ανιστοριτες αποψεις ειπες... Γιατι???
Μηπως επειδη δεν συμφωνουν με τις μπουρδες που αραδιαζεις ή μηπως επιδη δεν υπηρετουν τους σκοπους σου σαν Ανθελληνα?
*Πραγματικα σκεψου τι ευχαριστιση δινεις με τα οσα γραφεις, σε ολους οσους μισουν την Ελλαδα, πιστευω πως ο Κισινγκερ θα σου εδινε παρασημο...
Συγχαρητηρια...
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Edited by - Αχαιός on 15/05/2007 22:39:40
Δεν είναι κακό να είσαι παρανοϊκός. Απλά μην είσαι περήφανος γι'αυτό.
Εκ μέρους όλων, σ'ευχαριστώ για την ώρα που δαπάνησες για να διασκεδάσεις του αναγνώστες του forum αυτού.
Καλή θεραπεία.

macedon
Το μονο που κανεις ειναι να δημιουργεις εντυπωσεις, χωρις τα λεγομενα σου να εχουν καποια ιδιαιτερη ουσια.
...και απο οτι βλεπω, συνεχιζεις να εισαι επιθετικος και να χρησιμοποιεις προσβολες, ετσι ωστε να μπορεσεις να υποστηριξεις τα οσα παραθετεις.
Πραγματικα λυπαμαι για εσενα, πιο πολυ ομως λυπαμαι για ολους οσους επεσαν θυματα του φανατικου σου Ανθελληνισμου...
Μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, οι κουβεντες μου μαζι σου τελειωσαν.
Ειναι κριμα να σπαταλω τον χρονο μου με εναν τοσο ρηχο <<ανθρωπο>> οπως εισαι εσυ, ο οποιος χρησιμοποιει λεκτικες επιθεσεις και προσβολες σαν επιχειρηματα.
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ