ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΡΟ !!!! ΥΔΩΡ " IKANOTHTA" ΤΟΥ !!! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΝΕΡΟ !!!! ΥΔΩΡ " IKANOTHTA" ΤΟΥ !!! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

aries05 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
aries0Μέλος
06/10/2007, 01:13:16
.και ... συνεχιζοντας !!

Μπορούμε να πάρουμε ένα ποτήρι καθαρό νερό να το αφήσουμε σε ένα τραπέζι η όπου αλλού μας βολεύει και να φέρουμε τα χέρια μας γύρω από αυτό η πάνω και κάτω ,,, δεν έχει σημασία.

Σκεπτόμαστε ότι από τα χέρια μας φεύγει ένα φως λαμπερό άσπρο η κίτρινο ( χρώματα ανώτερης δυνάμεως-πνευματικά ) και γεμίζει το ποτήρι.
Δεν χρειάζονται μαγικά, δεν χρειάζονται ειδικά λόγια αρκεί ότι σκεπτόμαστε αυτό που θέλουμε και ότι ‘μπαίνει’ στο ύδωρ.
Θα το πετύχει άσχετα αν το μάτι μας δεν το επιβεβαιώνει.
Πίνοντας αυτό το νερό μεταφέρει μέσα μας όλη αυτή την ‘μνήμη’ την γνώση την δύναμη.

Κατά την δική μου άποψη ο πλανήτης ΓΗ είναι ο πιο χαρισματικός πλανήτης , έχει όλα τα αγαθά που θα μπορούσε να δόση ο οποίος Δημιουργός.

Ένας πλανήτης που στην μεγαλύτερη έκταση είναι ύδωρ.
Το θαλασσινό ύδωρ έχω την αίσθηση ότι είναι η μπαταρία του.

Θελω να ακουσω αποψεις σας η ακομη ιδεες σας πανω σε οτι αφορα τπ νερο .. ακομη και 'παραμυθια' και τολμηρες η οχι ιδεες.
Προτιμω να μην ειναι μονολογος !!

Αυτα

Sunrise zero

06/10/2007, 12:05:13
Αγαπητέ aries0, πιστεύω ότι ο τρόπος φόρτισης του νερού που πρότεινες μπορεί να γίνεται συχνά από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά μ' αυτό που είπες:

quote:
Ένας πλανήτης που στην μεγαλύτερη έκταση είναι ύδωρ.
Το θαλασσινό ύδωρ έχω την αίσθηση ότι είναι η μπαταρία του.

Γιατί αναφέρεις ως μπαταρία το θαλασσινό νερό κι όχι το νερό των πηγών/ποταμών/λιμνών που είναι πόσιμο για ζώα κι ανθρώπους, χρησιμεύει στο πότισμα των σοδειών κλπ?

In anticipation of my resurrection...

aries0Μέλος
12/10/2007, 01:51:26
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΛΟΓΟΙ... ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE .. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

SUNRISE ZERO

12/10/2007, 08:21:28
Φίλε aries0, σου εύχομαι καλή επάνοδο όταν είσαι έτοιμος!

In anticipation of my resurrection...

aries0Μέλος
12/10/2007, 22:35:50
Αγαπητε Dying_Incubus
Είμαι για λίγο εδώ.

Αναφέρω το θαλασσινό νερό σαν 'μπαταρία' για δυο λόγους
1) ότι με τα διαλυμένα άλατα μέσα σε αυτό μπορει κανείς να φτιάξει όντως μια μπαταρία που να δίνει ρεύμα. Αν δηλ πάρεις αλατόνερο και τοποθετήσεις μέσα διαφορετικά ηλεκτρόδια θα σου δόση τάση δηλ ρεύμα σε mv( mile volt ).Ειναι από την φύση του περισσότερο αγώγιμο.
2) ότι κατέχει μεγαλύτερη ποσότητα εν συγκρίσει με τα 'γλυκά' νερά τα οποία δεν έχουν εκείνους τους ηλεκτρολύτες( πέρα από κάποιες εξαιρέσεις )που μπορούν να δώσουν ρεύμα.

Το νερό και μέσα στο σώμα με τους διάφορους ηλεκτρολύτες πάλι δεν παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο διεγείρει τα όργανα ? και ότι άλλο ?

Κάτι άλλο !!! το ‘γλυκό’ νερό θα τολμούσα να πω ότι είναι εκείνο το οποίο κατέχει την ‘πνευματικότητα’ την ‘μνήμη’ όπως έχω αναφέρει πιο πάνω.
Το θαλασσινό νερό είναι εκείνη η ‘ποσότητα’ το ‘τραχύ ‘ που διατηρεί μεν την ισορροπία αλλα είναι για εκείνη την ‘χόντρη’ αυτή δουλεία και μόνο .
Δεν μπορείς να το πιεις, δεν μπορείς να ποτίσεις.

Αυτά θα σκεπτόμουν εγώ, είναι καθαρά δικές μου απόψεις..

Αυτα

sunrise zero