- Εμφανιση φαντασματων σε φωτογραφιες? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αλλα αυτο ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο.
προσωπικη εμπειρια:
οπως εχω πει κανω καθε μερα βολτες στο κεντρο της Αθηνας με τα ποδια -μιλαμε για αρκετα χιλιομετρα κι επειδη ασχολουμε με την φωτογραφια ειμαι εξοπλισμενος παντα.
ενα βραδυ γυρω στις 9 -το χειμωνα που μας περασε- εβγαλα μια καλλιτεχνικη φωτογραφια στην Ερμου.
Συγκεριμενα εβγαλα φωτο ενα κτιριο (τελευταιο οροφο) και ενα κομματι του ουρανου.
Μαλιστα επειδη ηταν νυχτα χρησιμοποιησα τριποδο για να ειναι σταθερη η εικονα.
Το θεμα ειναι οτι οταν εμφανισα το φιλμ, στη συγκεκριμενη φωτο εμφανιστηκε κατι που δεν υπηρχε οταν την τραβηξα.
Μπροστα απο το τελευταιο οροφο του κτιριου και σε υψος 2.5 μετρων περιπου εμφανιστηκε κατι σαν καπνος.. κατι σαν αερικο.. κατι σαν συννεφο με δυο ..χερια που απλωνοταν προς τα πανω αλλα με διαφορετικη κατευθυνση . δηλαδη αν ηταν καπνος επρεπε να ειχαν την ιδια πορεια- ομως δεεν ειχαν!
συννεφο παλι δεν ηταν γιατι ειχε ξαστερια- και συννεφο στο υψος του κτιριου..? λιγο παραξενο ε?
το πιο παραξενο ειναι οτι δ ε ν υπηρχε οταν τραβηξα την φωτο και το θυμαμαι καλα.
ειναι λιγο δυσκολο να περιγραψω αυτο που εμφανιστηκε.
Θα προσπαθησω να την κανω upload αν και πρωτα θελω να την δωσω σε καποιους 'ειδικους' να την εξετασουν.
Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο
ομως
το διαδυκτιο ειναι γεματο απο ιστοσελιδες με τετοιες φωτογραφιες
και σε αρκετες απο αυτες ειναι λιγο δυσκολο να αποδωσεις το φαινομενο
σε προβλημα του φιλμ,στην εμφανιση και τυχον επεξεργασια με το photoshop ή αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας
καλο θα ηταν να μας δειξεις την φωτογραφια για να παρουμε και εμεις μια ιδεα.
αν σε ενδιαφερει υπαρχει παλιο topik με θεμα φωτογραφιες οι οποιες μεσα στο πλανο ειχαν και την ανοιχτη τηλεοραση η οποιες φωτογραφιες μετα την εμφανιση τους εδειχναν οτι η οθονη της τηλεορασης εδειχνε αλλα πραγματα
εξωπραγματικα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2341
σε εκεινο το θεμα ειχα καποιες αμφιβολιες ομως μετα απο μια μικρη διαδυκτιακη ερευνα ειδα ενδιαφεροντα πραγματα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
πολυ ενδιαφερουσα η ιστοσελιδα μεσα απο το topic που μου προτεινες..
κι η δικη μου φωτο ειναι λιγο ανατριχιαστικη.
θα προσπαθησω να την ανεβασω συντομα -αφου τη δωσω να την εξετασουν καποιοι πρωτα ![]()
quote:
θα προσπαθησω να την ανεβασω συντομα -αφου τη δωσω να την εξετασουν καποιοι πρωτα
Γιατί βρε, φοβάσαι μη σου χαλάσει;
Μην μας κρατάς σε αγωνία!
'τρικ' του φιλμ η' της μηχανης αν και δεν το νομιζω
αλλωστε η μηχανη φυσαει (ΝΙΚΟΝ) τσσσσ![]()
Εμένα φίλε "Taigetos" δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αν και έχω δει, στο internet πάντα, αρκετές "περίεργες" φωτογραφίες που κάποιες από αυτές τις θεωρώ αληθινές.
Η δική μου άποψη είναι ότι μπορεί να υπήρχε στο κτίριο "κάτι" που να εμφανίστηκε στο φιλμ σου σαν μία μορφή "ενέργειας"... τόσο απλά θα μου πεις? Δεν ξέρω, αλλά έτσι νομίζω. ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = 1093
Έσεται Ήμαρ.
Όταν λέω "κάτι σαν μορφή ενέργειας", εννοώ κάποια ψυχή (για όσους πιστεύουν στην ύπαρξή της) ή κάτι τέτοιο... δεν πιστεύω στα φαντάσματα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)
ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ????
------------------------
Ανοίξτε και περιμένετε λίγο να εμφανιστεί:
Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)
------------------------
Παρατήρησε τη φωτογραφία με μεγάλη προσοχή. Προσπάθησε να διακρίνεις και να αναγνωρίσεις κάθε αντικείμενο που παρουσιάζεται. Αυτή η διαδικασία θα σου πάρει τουλάχιστον μερικά λεπτά.
Και μη με βρίσεις μετά...
ΦΙΛΕ/Η ΤAIGETOS ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟ... (??)..
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ....
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ... ΛΟΙΠΟΝ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ..ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΙΕΣ...ΑΓΡΙΟΦΑΤΣΕΣ ΑΧΝΕΣ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ SPOOKY ..ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΤΗΝ!!ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΚ...
ΛΟΙΠΟΝ...ΣΑΝ ΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΧ ΤΒ 'Η ΛΑΜΠΑ.. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.. ΙΔΟΥ...
never say never **
που να μου το δώσει το ίδιο σε JPEG ???
OI "KAPNOI" POU EIDES ITAN XROMATOS PROS TO MOB XROMA KAI SE KAPIA SIMEIA LIGO BLE POLU KLISTO?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΣΚΙΕΣ..ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΦΟΝΤΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΙΧΟΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
never say never **
------------------------