- The Dark Knight - - Κινηματογράφος -

In anticipation of my resurrection...
πάντως αν εννοείς τα χρώματα, θυμήσου ότι, τουλάχιστον το κόκκινο το έχει κάνει μόνος του! τώρα το άσπρισμά, δεν είμαι σίγουος αν το κάνει ο ίδιος ή ο αποχρωματισμός ειναι κι αυτός μέρος του ατυχήματος, αλλά, το σίγουρο είναι πως δεν είναι όλο του το σώμα ασπρισμένο, οπότε αποκλύουμε μάλλον το origin που τον θέλει να πέφτει στη δεξαμενή με τα χημικά! δεν έχω πρόβλημα με αυτό βέβαια, γιατί κάτι τέτοιο θα "λειτουργούσε" στη δεκαετία του '30, αλλά τώρα δε θα ήταν και πολύ πειστικό!
Starting tonight, people will die. I'm a man of my word! Ha ha ha ha !!!

Κι είμαι αρκετά περίεργος να δω ποιός θα τον υποδυθεί... ![]()

quote:
βασικό θέμα σε όλα τα σχετικά φόρουμς, να μην κάνει ο νόλαν το ίδιο λάθος με τον μπάρτον, που στη μία περίπτωση έκανε μια ταινία του τζόκερ, και στην άλλη του πιγκουινου, με guest star τον batman! όχι, ο νόλαν υποσχέθηκε ότι ο χρόνος θα είναι μοιρασμένος σωστά ανάμεσά τους.
quote:
Κι είμαι αρκετά περίεργος να δω ποιός θα τον υποδυθεί...
σίκουελ του batman begins είναι, εσύ ποιός λες να τον υποδυθεί;!
Christian Bale!

το batman begins το έχεις δει; δίνει φοβερή ερμηνεία, αν εξερέσεις το γεγονός ότι έχει ψιλοπρόβλημα με το "σίγμα"...! ψευδίζει τόσο,, που αν στέκεσαι σε απόσταση 5 μέτρων απ'αυτόν γίνεσαι μούσκεμα!
αλλά όταν γρυλίζει πχ... λες επιτέλους, βάλανε και κάποιον σοβαρό.
...ακούς εκεί το τζωρτζ κλούνεϋ για μπάτμαν... τι σκέφτονταν;!
εγκυκλοπαιδικά, το prestige, που προταγωνιστούσε ο κριστιαν μαζί με τον hugh jackman [wolverine] και τον michael caine [alfred pennyworth στο begins] το είχε σκηνοθετήσει ο κρίστοφερ νόλαν πάλι...
οπότε έχεις και μια γενική ιδέα της συνεργασίας μπέιλ, κέιν, νόλαν...

Edited by - crucifire on 23/01/2008 20:45:37

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Οι αισθησεις....... ειναι πεντεεεεεεεεε
Και τωρας η επομενη ερωτησουλα .....
Οταν χαιρομαστε λυπομαστε συγκινουμαστε γενικα .......η.....απλα ερχομαστε σε απαφη με τον κοινωνικο περιτρι ....γυρο .....
Ποιες αισθησεις λαμβανουσι χωραν
Σοβαροτατη επισης ερωτησουλα .....
Επειδη ομως και παλι ξερω οτι δεν ειστε σε θαση να δωσετε απαντησιν ......
Θα πω η αισθησις της αφηηηηηηςςςς
Τωρα η επομενη
.....
Τα πραγματα προειδοποιω θα σοβαρεψουν
Μονο οι καλοι μαθηταδες θα περασουσι στην επομενην ταξην .........
Ποιες απο αυτες τις αισθησεις ειναι πιο πιθανες σε αποτελματωση
Και λεγοντας αποτελματωση ενοουμε .....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ......ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ
Εεεεε......εεεε....εεεε
Ποιες λοιπον απο τις πεντε γνωστες ειναι οι πιο ευαισθητες σε αυτην την λειτουργια ;;;;;
quote:
Και λεγοντας αποτελματωση ενοουμε .....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ......ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ
Και μια ακομα ερωτησουλα εργασια για το σπιτι
Ποιες οι αποριες αποτελεσματα της αποτελματωσης αυτης .....
quote:
xristosxatz, κάθε ομοιότης (της παρουσίας σου εδώ) με τον Ace Ventura στο Θιβέτ, είναι απλά συμπτωματική...
Βρε αντε ρουφα το αυγο σου κοκοβιε
Θα μιλησεις και για παιδεια
Αξεστε ε αξεστε
Σε ποια ιδιοτητα των αισθησεων οφειλεται το γεγονος της ΑΠΟΤΕΛΜΑΤΩΣΗΣ ....
Οποτε οι ερωτησεις ειναι τρεις
1 Ποιες απο αυτες τις αισθησεις ειναι πιο πιθανες ευαισθητες ....σε αποτελματωση
2 Σε ποια ιδιοτητα των αισθησεων οφειλεται το γεγονος της ΑΠΟΤΕΛΜΑΤΩΣΗΣ ....
3 Ποιες οι αποριες αποτελεσματα της αποτελματωσης αυτης .....
Αντε και μια τεταρτη
Ποιες οι επιθπτωσεις αυτων στον καθημερινο μας βιο ;;;;;
Εδω σε θελω μαγκα μου
ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΩ APOLOGISE ΔΗΜΟΣΙΩΣ για το μπινελικι που ειχες την τιμη να υποστεις
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
quote:
Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας.
Δεν ξερω αν το ειπε ο Mark Twain
Αυτο που ξερω ειναι οτι ισχυει αναμφισβητητα
Η χθεσινη εσπερα το εδειξε ακομα μια φορα
Τετοια χαρα κουτσουνακο δεν την ξαναβλεπεις
Ειδικα εσυ
Ο αχρειοτερος των αχρειοτερων
Και την εχω ξανακανει την ερωτηση αν εν θυμασαι
Εχεις αλλο μερος να εκφρασσεις την κακκοηθεια σου
Γενικα να εκφραστεις ρε παιδι μου
Περα απο αυτο το γαμοκουτι που σε λιγο βλεπω τα δακτυλα σου να κολλανε στο πληκτρολογιο
Μονολογης μπεσα τωρα ...
Κανεις τιπτα στην ζωη σου...
Ασχολεισαι με κατι ρε παιδι μου ,η περιμενεις κανα ψαρι να τον τσιγκλησεις
Και δεν μιλω μονο για σενα αλλα για οποιον αλλο προβαινει σε παρομοιες τακτικες
Με συμπονια σου το λεω ρε συ
Και ξεβρεις γιατι .....
Δεν βλεπω μεγαλυτερη δυστυχια απο το να περιμενει κανερις να γελασει πειραζοντας τον αλλο
Ωραια διασκεδαση εχετε μαγκα μου
Να σε χαιρεται που σε εχει και που σε λαχταρα
Τι ειπα .....
Σε λαχταρα......αχα χα χα χα
Ειμαι σιγουρος οτι αν θα σε δει κανεις θα εισαι για πολλα γελια
Και καθομαι και ασχολουμαι και μαζι σου
No... no... no... not again
Αφού, λοιπόν, ασχολείσαι με την αυτοπαρατήρηση, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι ο λόγος που άλλοι άνθρωποι σπαταλάνε τον χρόνο τους για να σου γράψουν πέντε πράγματα, όπως και με όποιον τρόπο στα γράφουν, είναι ότι αντιδρούν σε εσένα και άτομα σαν κι εσένα γενικότερα. Που έρχεστε να μεταδώσετε τις 'υψηλές' διδασκαλίες σας με ένα στιλάκι ψευτοανωτερίλας, η οποία όταν σας στριμώξουν εξαφανίζεται ως δια μαγείας, κι αρχίζουν τα καντήλια.
Αλλά δεν νομίζω να αντιλαμβάνεσαι τίποτα, γενικά. Έχεις προσπαθήσει να παρατηρήσεις τον εαυτό σου (μιας και σε καίει τόσο το θέμα) με τα μάτια ενός τρίτου; Σα να είσαι εσύ ο x χρήστης του esoterica και να διαβάζεις αυτά που γράφει ο xristosxatz. Αν το έκανες ποτέ αυτό (όσο πιο αντικειμενικά γίνεται), πιστεύω ότι θα κατέληγες σε μια φάση 'Τι μαλακίες κάνω τόσα χρόνια'.
Στο γράφω τελείως ειλικρινά και καλοπροαίρετα, μιας και την ίδια κουβέντα έχω πει για μένα, σε μια παρόμοια φάση. Απλά, όσο πιο έντονη είναι η συνειδητοποίηση , τόσο πιο σκληρό είναι και το σοκ. Γι'αυτό ίσως και η υποσυνείδητη τάση μας να αποφεύγουμε την αλήθεια και να αυτοπαραμυθιαζόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις...