ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το φαινόμενο του Χάρυ Πότερ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το φαινόμενο του Χάρυ Πότερ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vasilissa_Kleopatra43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
Vasilissa_KleopatraΝέο Μέλος
05/05/2004, 20:28:42

Γεια σας φίλοι μου.
Επειδή είμαι καινούργιο μέλος, δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια νύξη στο παρελθόν για το βιβλίο του
Χάρυ Πόττερ.Θα ήθελα λοιπόν να θίξω κάποια θέματα

Θέλω να διευκρινίσω ότι έχω διαβάσει και τα 5 βιβλία πάνω από 4 φορές και τα έχω όλα στη βιβλιοθήκη μου.Είμαι φ-α-ν-α-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-η αναγνώστρια και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό το βιβλίο το μαθαίνω εγώ πρώτη.Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν μερικά «σκοτεινά σημεία» τα οποία αξίζει να αναφερθούν

Το πρώτο βιβλίο ήταν θεσπέσιο,ένα τέλειο παραμύθι, η πραγματικότητα εναλλασσόταν τέλεια με την φαντασία.Λογικό να κάνει πάταγο

Το δεύτερο βιβλίο,καλύτερο σαφώς από το πρώτο, βέβαια με κάποια όχι και τόσο «θετικά» γεγονότα
Όπως η μάχη με το φίδι,τα μηνύματα βαμμένα με αίμα στους τοίχους και τα πάρτι θανάτου.

Το τρίτο βιβλίο μοιάζει πολύ με το πρώτο αν και είναι σαφώς καλύτερο.Η μαγεία είναι πιο ανεπτυγμένη και το ενδιαφέρον…αμείωτο

Το πέμπτο είναι ουδέτερο, αν και φέρνει κάπως το δεύτερο.Κι εκεί βέβαια υπάρχουν στοιχεία μαγείας, αλλά φυσιολογικό αυτό γιατί όλο το βιβλίο στηρίζεται σε χρήση μαγείας.

Το τέταρτο όμως βιβλίο είναι…αποκάλυψη!!Υπάρχουν πάρα πολλά σκοτεινά σημεία που με έμμεσο τρόπο ίσως προσπαθούν να μας παραπέμψουν σε κάτι <αρνητικό> καθώς είναι γνωστό πως εμείς,οι νέοι λατρεύουμε ότι έχει σχέση με το άγνωστο,το μυστήριο και τη μεταφυσική και την παραψυχολογία
.
Σύμβολα με φίδια και νεκροκεφαλές, ύμνοι και προσευχές για αναγέννηση του «κακού», μνημεία
Νεκροταφεία, φόνοι, αιματοχυσίες, μαυροφορεμένοι, κουκουλοφόροι,μυστικές συγκεντρώσεις…

Από όλα τα παραπάνω,είναι διάχυτα κάποια στοιχεία «σατανισμού», όχι και τόσο αθώα όσο φαίνονται τα οποία άμεσα να προκαλέσουν το ενδιαφέρον και Έμεσα να μας <σπρώξουν> και να μας <εθίσουν>
Σε κάποιο είδος μαγείας, λευκής ή μαύρης(ακόμα και το Ξέρεις-ποιος που αναφέρεται μέσα, είναι όμοιο με το πώς αποκαλούμε το διάβολο εμείς οι χριστιανοί, που φοβόμαστε να πούμε το όνομά του)

Βέβαια,από άλλη οπτική γωνία,ίσως η συγγραφέας να προσπαθεί να μας «προφυλάξει» και να παρουσιάσει πόσο άσχημη και δόλια είναι αυτή η μαγεία, που προκαλεί άδικους θανάτους και προσπαθεί να μας προτρέψει να αντιμετωπίσουμε το κακό και να το υπερνικήσουμε.
Δηλαδή ίσως να δείχνει την προσπάθεια της νίκης του Θεού έναντι του διαβόλου

Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις

nefertityΜέλος
05/05/2004, 20:58:19
Κατ'αρχάς καλώς ήλθες για ακόμη μια φορά...Το θέμα που ανέπτυξες είναι πολύ ενδιαφέρον...
Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Χάρυ Πότερ,καθώς είχε κάνει πάταγο,και ως fan του κινηματογράφου,έτρεξα να το δω...
Ομολογώ πως με ''ταρακούνησε'' το ότι ενώ απευθυνόταν κυρίως σε παιδιά,είχε κάποιες σκηνές αρκετά ανατριχιαστικές,πιστεύω,για παιδιά μικρής ηλικίας...
Όπως για παράδειγμα το φάντασμα στη σχολή που του΄έπεφτε κάθε λίγο και λιγάκι το κεφάλι και εκείνο μακάβρια το σήκωνε...
Κάποιο άλλο παράδειγμα είναι τα κεριά που αιωρούνταν π΄΄ανω από τα τραπέζια,και πολλά άλλα...

Θέλω να επισημάνω πως δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα βιβλία,αν και μου είχαν κάνει δώρο το πρώτο κι εγώ αμέσως το πέταξα...είχα μία κάποιου είδους πρόληψη και δεν ήθελα να βρίσκεται μέσα στο σπίτι...
Παρ'όλα αυτά είχα δοκιμάσει να διαβάσω μερικές σελίδες αλλά το παράτησα,όπως δε συνηθίζω να κάνω,όταν κατά τύχη ''έπεσε'' στα χέρια μου ένα ενημερωτικό έντυπο της Εκκλησίας σχετικά με το ''Φαινόμενο Χάρυ Πότερ''.

Δύο ξαδέλφες μου ηλικίας 12 και 13 χρονών έχουν κυριολεκτικά ''κολλήσει'' με τα βιβλία αυτά σε βαθμό που έχουν παραμελήσει τα μαθήματά τους...

΄Πιστεύω πως τέτοιου είδους πηγές μαγείας όπως τα βιβλία και οι ταινίες του Χάρυ Πότερ δεν θα έπρεπε καν να διατίθενται στο κοινό,πόσο μάλλον όταν αφορά μικρά παιδιά...

Με αγάπη και σεβασμό,Nefertity...

Vasilissa_KleopatraΝέο Μέλος
05/05/2004, 21:19:25
Πράγματι,πολλά παιδιά έχουν εθιστεί στο θέμα αυτό που τα περισσότερα είναι μικρής ηλικίας και δεν έχουν την κριτική ικανότητα και τη διορατικότητα να δουν τι κρύβεται κάτω από την "εικόνα την επιφανειακή.

Η μανία με αυτό το βιβλίο είναι ανεξέλεγκτη και ως κάποιο βαθμό επικύνδινη γιατί εθιζόμαστε σε κάποια μορφή μαγείας κι ευχόμαστε να είχαμε κι εμείς τέτοιες ιδιότητες( ή μήπως ψεύδομαι??)

06/05/2004, 01:53:15
Τα βιβλία του Χάρυ Πότερ δεν τα έχω διαβάσει, έχω δει μόνο την πρώτη ταινία, την οποία βρήκα αρκετά μέτρια. Η γνώμη μου σχετικά με το θέμα λοιπόν, βασίζεται περισσότερο στα λίγα που συμπέρανα από την πρώτη αυτή ταινία.

Μου αρέσουν γενικά τα βιβλία και οι ταινίες που ασχολούνται με το παράξενο, τη μεταφυσική κ.λ.π. και πιστεύω πως στις μέρες μας η ύπαρξή τους έχει βοηθήσει να ξορκίσουμε πολλές προκαταλήψεις που έχουμε σχετικά με αυτά τα θέματα. Ας μην ξεχνάμε πως παλιότερα, μόνον εάν υποψιαζόντουσαν πως σε ενδιαφέρει αυτό το αντικείμενο, σε έκαιγαν στην πυρά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και σήμερα βέβαια...πάλι στην πυρά σε καίνε, αλλά σε άλλου είδους πυρά...

Τώρα, αυτό που θεωρώ επικίνδυνο σχετικά με την σειρά του Χάρυ Πότερ, είναι πως αφήνει σε πολλά νεαρά άτομα ένα μήνυμα μίας εύκολης παιδαριώδους και εντυπωσιακής μαγείας, χωρίς να τονίζεται το πόσο επικίνδυνο μπορεί να αποβεί ο πειραματισμός με τις αόρατες δυνάμεις, νόμους και οντότητες. Ταυτίζει τον μάγο με έναν καλό μαθητή μίας τέχνης, που -απ'όσο τουλάχιστον κατάλαβα στην ταινία - δεν συνοδεύεται με ανάλογη εσωτερική παιδεία. Η μαγεία ούτως ή άλλως δεν είναι μία τέχνη που με μαγικά ραβδιά κατορθώνεις εντυπωσιακές χαζομάρες, αλλά μία στάση ζωής, που βασίζεται στην κυριαρχία επάνω στην προσωπικότητά σου με στόχο να διευρύνεις τη συνείδηση και τον έλεγχό σου σε κάθε πράξη σου.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

06/05/2004, 01:55:50
Παρέλειψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, να σε παρακαλέσω φίλη nefertity: Αν είναι εύκολο, μπορείς να γράψεις μία περίληψη του περιεχομένου αυτού του εκκλησιαστικού φυλάδιου που αναφέρεις;
Είμαι πολύ περίεργη...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

FIREΝέο Μέλος
06/05/2004, 03:07:37
Βλέπω οτι το θέμα επανέρχετε συνεχώς, και η τρίτη ταινία αργει στην Ελλάδα ακόμα.
Έχω πάρα πολλά να πώ πάνω στο θέμα αλλά επιδή είναι ήδη αργά θα επανέλθω αύριο.
Προς το παρόν δυο λόγια.
Δεν θεωρώ κανένα βιβλιο, ταινία, μουσική κλπ ικανό να ωθήσει κάποιον να κάνει κάτι πχ να ασχοληθεί με την "μαγεια" στην συγκεκριμένη περίπτωση. ΕΚΤΟΣ και αν πρόκειτε για άτομο χαμηλής νοημοσύνης η με άλλα συναισθηματικά προβλήματα ίσως.
Το να αρχίζει κάποιος να λεέι οτι τέτοια βιβλία δεν πρέπει να κυκλοφορούν, και θα το πουν πολλοί με την ευκαιρία της ταινίας σίγουρα, ειναι κάτι που με βγάζει εκτός εαυτού. Η λογοκρισία ειναι χίλιες φορές πιο επικινδυνη απο οποιοδήποτε βιβλίο.
Εχω διαβάσει τα βιβλία πάνω απο 5 φορές, όπως έχω και μια αρκετά μεγάλη γνώση, παραμυθιών, μύθων κλπ απο τις παραδόσεις πολλών λαών. Μαγεία, παγανιστικά στοιχεια και ακόμα ποιο ακραία στοιχεία υπάρχουν σε εκατοντάδες κλασσικά παραμύθια. Μαλλόν να τα απαγορέψουμε και αυτα ως σατανιστικά εε?
Τα παραμύθια ειναι παραβολές, και το συγκεκριμένο βιβλίο το θεωρώ ένα εξαιρετικό δείγμα μια και η συγγραφέας αρκέτα έξυπνη έχει ενσωματώσει στοιχεία απο κλασσικές ιστορίες και μύθους.
Επίσης όπως και η ίδια η Rowlling έχει πει το αναγνωστικό της κοινό μεγαλώνει με τον ήρωα άρα το να διαβάσει ενα 10χρονο το 5 βιβλίο δεν είναι και οτι καλλυτερο. Αν και το πόσο ώριμο είναι ένα παιδί διαφέρει.Και έδω μπαίνουν οι γονείς που καλό θα ήταν να συζητάνε με το παιδί τους όλα τα θεματα. Το συγκεκριμένο βιβλίο θα έλεγα οτι προσφέρεται για αυτο τον λόγο. Θα μπορούσε να βοηθήσει ένα παιδί να κατανοήσει τον θάνατο πχ, ένα τρομερά δύσκολο θέμα, και κατα τη γνώμη μου το καταφέρνει η συγγραφέας με εξαιρετικό τροπο.
Επίσης μια μικρή λεπτομέρια αν κάποιος αναγνωρίζει "σατανιστικά" στοιχεια πχ στο βιβλίο είναι γιατι προφανώς πιστευει και σε διαβόλους και τριβόλους. Ένας βουδιστής για παράδειγμα δεν νομίζω οτι θα έδινε τέτοια ερμηνία.
Αυτο το άρθρο της "εκκλησίας" το έχω διαβάσει σε κάποιο site νομίζω και φρίκαρα κοινώς. Αν το βρω θα το κάνω link.
Αυτά τα δύο λόγια και θα επανέλθω

mariha2912Μέλος
06/05/2004, 03:46:46
quote:
Δεν θεωρώ κανένα βιβλιο, ταινία, μουσική κλπ ικανό να ωθήσει κάποιον να κάνει κάτι πχ να ασχοληθεί με την "μαγεια" στην συγκεκριμένη περίπτωση. ΕΚΤΟΣ και αν πρόκειτε για άτομο χαμηλής νοημοσύνης η με άλλα συναισθηματικά προβλήματα ίσως.
Το να αρχίζει κάποιος να λεέι οτι τέτοια βιβλία δεν πρέπει να κυκλοφορούν, και θα το πουν πολλοί με την ευκαιρία της ταινίας σίγουρα, ειναι κάτι που με βγάζει εκτός εαυτού. Η λογοκρισία ειναι χίλιες φορές πιο επικινδυνη απο οποιοδήποτε βιβλίο.
Εχω διαβάσει τα βιβλία πάνω απο 5 φορές, όπως έχω και μια αρκετά μεγάλη γνώση, παραμυθιών, μύθων κλπ απο τις παραδόσεις πολλών λαών. Μαγεία, παγανιστικά στοιχεια και ακόμα ποιο ακραία στοιχεία υπάρχουν σε εκατοντάδες κλασσικά παραμύθια. Μαλλόν να τα απαγορέψουμε και αυτα ως σατανιστικά εε?
Τα παραμύθια ειναι παραβολές,

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣEI Π.Χ. ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ!

Edited by - mariha2912 on 06/05/2004 03:48:14

TsourekiΜέλος
06/05/2004, 04:30:07
Re pedia eleos pia ,an einai dinaton.Dimiourgite kai eseis kai polli alloi katastaseis ek tou mi anef.

Exo diavasei kai ego olla ta vivlia tou Potter kai omologo na pos einai para poli orea (kamia sxesi me tis tenies,oi tenies einai xalia se sxesi me ta vivlia).Ala olo afto pou ginete enantion einai poli gelio.

Opos eipe kai h FIRE prepei na einai kapios xamilis noimosinis gia na asxolithi me kati tetio.Eksalou posa erga gia mikra pedia ipirxan me tetia?Magika ravdakia klp?
Sta pedia apla aresei giati einai kati diaforetiko kai se krataei oli tin ora se agonia kai einai etsi grammena ta vivlia pu de ta variese katholou.

Logiko einai oti kanei epitixia kapioi na to logokrinoun kai idios kati kiratses kai oi kompleksikoi.Epirease kanenan apo esas pou to diavasate?Giati emena kai osous ksero apla mas itan euxaristo elfari vivlio kai diaforetiko.

Tora oso anafora ta mikra pedia pou to diavazoun protimotero einai na diavazoun afto apo to na vlepoun trilers stin tileorasi kai idiseis.

Tnx

Byezz

Cheer up..worst is yet to come

Elfish DimosΜέλος
06/05/2004, 13:06:55
Απλα παραμυθια ειναι! Το τοσο μην το κανουμε Τ Ο Σ Ο! Ο μυστικισμος που δημιουργηται απο μας αυτος ειναι που κανει ολη την ζημια..Βεβαια καποια πραγματα μπορει να ειναι παρατραβηγμενα αλλα το θεμα ειναι να το περνουμε στην πλακα και οχι σοβαρα.. Και οσο για τα μικρα παιδια,εχουν και ΓΟΝΕΙΣ!Η δουλεια τους ειναι να τα προστατευουν εφοσον περιεχει ο κυριος ποττερ μαγειες και κτλ..
Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου και την εχω ακουσει και απο πολλους γονεις και γενικα απ οσους εχουν παιδια..
Παντα φιλικα!

Keep Nature INTACT...
Wicca's Power..
Extraterrestrial Paranormal Expirience...

Ε.μ.ΑΜέλος
06/05/2004, 18:11:47
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...
ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ)...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ...
ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΧ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑ ΛΥΚΑΝΘΡΟΠΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΓΟΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ...
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑΖΕΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ....

ΚΑΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΑΓΚΛ (ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ)ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ...ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΜΑΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΓΕΙΑΣ..
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙΣ ΜΑΓΟΣ....
ΠΑΝΤΟΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ(ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ) Η ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ...???
http://www.esoterica.gr/articles/occult/hpotter_voc/hpotter_voc.htm
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ...
ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ...
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.....
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ???

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

naryaΜέλος
07/05/2004, 08:22:40
Συγχαρητήρια για το θέμα!

Λατρεύω τα βιβλία του Χάρι Πότερ, τα έχω διαβάσει όλα και έχω δει και τις ταινίες. Οι ταινίες συμφωνώ ότι δεν είναι αρκετά καλές όσο τα βιβλία, η επιλογή πάντως των ηθοποιών είναι ταιριαστή για τους ρόλους.
Η συγγραφέας έχει ρίξει πολύ ψάξιμο, συνήθως προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία στα αγγλικά και είναι εντυπωσιακή η επινόηση και ο δανεισμός ονομάτων. Π.χ. το όνομα Remus Lupin (ο λυκάνθρωπος) περιλαμβάνει το όνομα του Ρέμου που σύμφωνα με την ρωμαική μυθολογία ανατράφηκε από μία λύκαινα και το lupin προέρχεται από το lupus που σημαίνει λύκος στα λατινικά. Ανάλογα λογοπαίγνια υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα ονόματα.

Πιστεύω ότι πέρα από το πρώτο βιβλίο τα υπόλοιπα δεν αφορούν μικρά παιδιά. Όχι με κακή έννοια αλλά με τον ίδιο τρόπο που ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να διαβάσει τα βιβλία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών.

nefertityΜέλος
08/05/2004, 12:39:12
Φίλη amalia,το ενημερωτικό έντυπο της Εκκλησίας που ανέφερα ήταν πολυσέλιδο και αναφερόταν βασικά στην αποκαλούμενη ''Χαρυποτερομανία''.
Μου το έδωσαν το Καλοκαίρι σε μια Εκκλησία στην Κέα,κι έτσι δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε,ουσιαστικά έλεγε πως τα βιβλία αυτά οδηγούν έμμεσα τα παιδιά στη Μαγεία όπως ακόμα και στο Σατανισμό.Επίσης ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο ''προσυλητίζουν'' τα παιδιά μέσα από σκηνές του έργου,αποσπάσματα από τα βιβλία,κ.ά.

durdenΝέο Μέλος
08/05/2004, 18:33:27
Γεια σας.
Εκανα μια αναζητηση στο διαδικτυο και ετυχε να μπω σε αυτη τη σελιδα. Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι η εκκλησια παρατραβαει τα παντα και δεν κοιταει τα προβληματα της. Συμφωνω οτι με τα βιβλια και τις ταινιες καποια παιδια μπορει να βλεπουν με εντελως διαφορετικο ματι τη μαγεια δηλαδη ως ενα πραγματικο θαυμαστο πραγμα και ισως ακομα και να φανταζονται τους εαυτους τους σε ενα τετοιο σχολειο. Βεβαια μην κατακρινουμε τη συγγραφεα και τις προθεσεις της θεωρωντας οτι προσπαθει να προωθησει το σατανισμο και να μην βρισκουμε παραξενει την εφευρεση διαφορων λεξεων που προερχονται απο τα λατινικα μιας και ο Τολκιν στο βιβλιο του ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων εχει δημιουργησει ολοκληρη γλωσσα, τη γλωσσα των ξωτικων. Επισης πιστευω πως ανυπηρχε προθεση να προβληθει ο σατανισμος στο κοινο δε θα αναφερονταν τα χριστουγεννα στα βιβλια αλλα και στις ταινιες μιας και ειναι μια χριστιανικη γιοτη. Τελος θα ηθελα να απαντησω σε οσους θεωρουν πως οι σκηνες των δυο ταινιων καθως και οσο αναφερονται στα βιβλια ειναι μακαβρια. Πιστευω πως δεν ειναι καθολου σε συγκριση με σκηνες βιας που διαδραματιζονται καθημερινα σε ταινιες που προβαλλει η τηλεοραση και το σινεμα δηλαδη εννοω πως τα κερια που βρισκονταν στον αερα η το σχεδον αποκεφαλισμενο φαντασμα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε ταινιες που εχουν προσβαση τα παιδια σημερα οπως ο εξορκιστης και αλλες ταινιες τρομου.

06/08/2007, 12:05:00
Δυστυχώς και εγώ δεν πιστεύω ότι έχει τύχη η ΑΕΚ μακάρι να διαψευστώ.
Το να έπαιζαν βασικοί τα παιδιά της εθνικής νέων θα ήταν το καλύτερο συμφωνώ
Και εγώ ότι είναι προτιμότερο να έπαιζαν οι πιτσιρικάδες από κάτι μεταγραφές ξένων
Που γίνονται απλά για να γίνονται.
Απ την ομάδα της νέων παίκτες που έπαιζαν βασικοί πέρυσι σε μεγάλες ομάδες η είχαν
Πολλές συμμετοχές αν δεν κάνω λάθος ήταν μονό ο Νινης του παναθηναϊκού
Και ο παπασταθοπουλος της ΑΕΚ για να δούμε φέτος μήπως πάρουν παραπάνω
Συμμετοχες και οι υπόλοιποι.

06/08/2007, 18:40:54
Mακαρι ΟΛΑ τα παιδια της Εθνικης Νεων, να βρουν ευκαιριες να παιζξουν βασικοι, και αν δεν βρουν ευκαιριες στην Ελλαδα, να βρουν στο Εξωτερικο...

Βεβαια, θα ηταν κριμα να αφησουμε τα ταλεντα να το "σκασουν" ετσι, αλλα εδω στην Ελλαδα, δεν τους συμπεριφερονται και τοσο καλα, με αποτελεσμα να μην θελουν τα παιδια (αυτα που φευγουν στο εξωτερικο) να γυρισουν στην Πατριδα! ή αμα ερθουν, να στοιχησουν στις ομαδες πολλαπλασια λεφτα!

Οι ξενες ομαδες, κυνηγανε τετοια λαυρακια... εμεις γιατι οχι???

14/08/2007, 10:58:20
Καταρχας, συγχαρητηρια στην Εθνικη Νεων στο μπασκετ, για την 2η "ασημενια" θεση που κατελαβαν στο Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Καλαθοσφαιρισης!!!

Βεβαια, ηταν κριμα, γιατι μπορουσαν ανετα να κερδισουν, αλλα μαλλον αγχωθηκαν στο τελος!

Αυριο παιζει η ΑΕΚ το πρωτο σκελος για τον 3ο προκριματικο γυρο για το CL...

«Πέταξε» για Ισπανία
Τελικοί για την ΑΕΚ τα δύο παιχνίδια με τη Σεβίλη, λέει ο Φερέρ

Αθήνα
Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προτοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Σεβίλη, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Αμέσως μετά, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, που χαρακτήρισε «τελικούς» τις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα της Ανδαλουσίας, ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, που στις 17:00 «πέταξε» για την Ισπανία. Εκτός έμειναν οι Ισμαέλ Μπλάνκο (δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του) και Χάρης Παππάς, καθώς και οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Λαγός, Χετεμάι και Καπετάνος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Μορέτο, Αρουαμπαρένα, Αλβες, Ράμος, Ασκάρατε, Μπούρμπο, Δέλλα, Καφέ, Παπασταθόπουλο, Πλιάτσικα, Κονέ, Ζήκο, Λυμπερόπουλο, Ριβάλντο, Μαντούκα, Ζούλιο Σέζαρ, Ενσαλίβα, Τόζερ. Η «Ένωση» θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Όπλα της «Ένωσης» σε αυτή την προσπάθειά της είναι, όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός, η εμπειρία της από την περσινή συμμετοχή στη διοργάνωση και η «θετική σκέψη». «Η περσινή μας εμπειρία θα μας βοηθήσει, αλλά η λογική σε αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετική. Εδώ και το παραμικρό λάθος μπορεί να είναι καθοριστικό. Αυτά τα ματς είναι τελικοί για εμάς. Έχουμε θετική σκέψη και μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας« δήλωσε.

Και προσέθεσε: «Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό ρόλο, θα παίξει η ψυχολογία. Περισσότερο μετράει η ποιότητα της ομάδας και η διάθεση στο παιχνίδι».

«Είναι μια πρόκληση πάρα πολύ δύσκολη, αλλά με μεγάλο πάθος για εμάς, γιατί θα δούμε την αφοσίωση της ομάδας. Στη θεωρία αυτός ο προκριματικός γύρος δεν είναι ισοδύναμος, αλλά εμείς δουλέψαμε με μεγάλη ένταση και έχουμε και διάθεση και θα προσπαθήσουμε να έχουμε και αυτό το θράσος που χρειάζεται, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτούς τους αγώνες» σημείωσε ακόμη ο Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναχώρηση της ομάδας του για την Ισπανία.

Αναφορικά με το πόσο καλά έχει «διαβάσει» τη Σεβίλη, η οποία, εκτός από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα «πόδια» της, αλλά και το στόχο της ΑΕΚ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε: «Όσο και αν μελετάς έναν αντίπαλο και όσο και αν τον γνωρίζεις, πάντα υπάρχει ένα κομμάτι απρόβλεπτο, που πηγάζει από τον ποδοσφαιριστή. Εκτός απ' αυτό, εμείς δεν πρέπει να επικεντρώνουμε το παιχνίδι 100% στον αντίπαλο, θα πρέπει να σκεφτούμε εμάς».

»Θα πρέπει να προετοιμαστούμε στο μέγιστο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, της τακτικής, στο ψυχολογικό κομμάτι, σε οποιοδήποτε κομμάτι θα μας βοηθήσει να εκμεταλλευθούμε τις δυνατότητές μας. Ύστερα θα δούμε αν αυτό είναι αρκετό ή όχι. Ψάχνουμε, ώστε όλοι να βγάλουν το μέγιστο από τον εαυτό τους, όλοι να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και οι αρχές και οι έννοιες του παιχνιδιού να είναι στο ύψος των περιστάσεων».

Ερωτηθείς εάν σκέφτεται την πιθανότητα αποκλεισμού της ΑΕΚ και το αν κάτι τέτοιο θα αποσυντονίσει την ομάδα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να σκεφτόμαστε θετικά, μας κοστίζει το ίδιο να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε ή μπορεί να κερδίσουμε. Αλλά θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, ότι δηλαδή σε ένα παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να φέρεις ισοπαλία ή μπορεί να χάσεις. Εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μια ομάδα μέσα σε αυτόν τον προκριματικό γύρο που θέλουμε να περάσουμε, αλλά όλοι θέλουν να περάσουν και, ό,τι και αν συμβεί, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε το δρόμο που έχουμε αυτή την αγωνιστική περίοδο».

«Δεν τελειώνουν όλα σε αυτό τον προκριματικό γύρο. Τώρα ξεκινάμε. Και σε καλό και σε κακό. Πάντοτε επικεντρώνω τους στόχους μου με έναν τρόπο ιδιαίτερα εντατικό και για μένα αποτυχίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν απογοητεύσεις, το να μην μπορείς δηλαδή να φτάσεις σε έναν στόχο, για τον οποίο προετοιμάζεσαι» προσέθεσε.

Και εξήγησε: «Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι οι διαφορές, η γραμμή που χωρίζει τη μία ομάδα από την άλλη, είναι ευαίσθητες ισορροπίες και αυτό από εμάς δεν πρέπει να βγάλει ούτε την ευθύνη ούτε την εντατικότητα στη δουλειά. Είπα ήδη ότι είναι ένας προκριματικός που δεν είναι ισοδύναμος, μιλάμε δηλαδή για το ρόστερ και για τον προϋπολογισμό που χειρίζονται οι δύο ομάδες. Σίγουρα ο προϋπολογισμός των αντιπάλων είναι δέκα φορές μεγαλύτερος από το δικό μας».

Αναφερόμενος στην υποδοχή που του ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μπέτις, ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε: «Πρώτα θα παίξουμε για τους φιλάθλους της ομάδας μας και μετά γι' αυτούς της Μπέτις. Ξέρουμε ότι θα έχουμε την υποστήριξή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για το παιχνίδι».

Τέλος, σε ερώτηση αν θα ζήσει έντονα το παιχνίδι, ο Σέρα Φερέρ ήταν κατηγορηματικός: «Όχι. Εγώ έχω την ευθύνη να είμαι ο πρώτος προπονητής και ο υπεύθυνος για την ΑΕΚ και σκέφτομαι μόνο την ευθύνη μου για την ομάδα. Έπειτα, εάν τα πράγματα πάνε καλά και περάσουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο, θα έχουμε δημιουργήσει και μια τεράστια χαρά σε ένα κομμάτι φιλάθλων, που και γι' αυτούς εγώ έχω μεγάλο σεβασμό».

Την αναμέτρηση της Τετάρτης θα διευθύνει ο κατά πολλούς κορυφαίος σύγχρονος διαιτητής, Λούμπος Μίχελ. Βοηθοί του 39χρονου Σλοβάκου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόμαν Σλίσκο και Ρόμαν Κσάμπαϊ, ενώ ο Ελβετός Ουρς Μέιερ θα είναι παρατηρητής διαιτησίας της UEFA.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, www.sport.gr

23/08/2007, 11:35:28
Ομάδα δύο ταχυτήτων
Η Εθνική αποχαιρέτησε τον Ζαγοράκη με ήττα 3-2 από την Ισπανία

Θεσσαλονίκη
Με 3-2 ηττήθηκε η Εθνική μας από την Ισπανία στο φιλικό με το οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποχαιρέτησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και παράλληλα έκανε ένα καλό τεστ εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2008.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, χάρη στα γκολ των Γκέκα (19') και Κατσουράνη (42'), αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Μαρτσένα (38'), Νταβίντ Σίλβα στο 67') και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς δόθηκε για να τιμηθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα, στην 120η και τελευταία συμμετοχή του με τη γαλανόλευκη φανέλα, και αντικαταστάθηκε στο 17ο λεπτό γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με τους παίκτες του Λουίς Αραγονιές να μπαίνουν πολύ επιφυλακτικά, πιθανότατα φοβούμενοι την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η ελληνική ομάδα είχε ένα εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο, με πρωταγωνιστή τον Φάνη Γκέκα. Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν είδε μόλις στο πρώτο λεπτό τον Ρέινα να απομακρύνει σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε από δύσκολη θέση και το δοκάρι να σταματά στο 5' το πλασέ που επιχείρησε, όταν το λάθος του Μαρτσένα τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ. Η τρίτη φορά όμως ήταν η... φαρμακερή για τον πρώτο σκόρερ της περσινής μπουντεσλίγκα.

Στο 19ο λεπτό αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Γιώργου Καραγκούνη και με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρέινα, ανοίγοντας το σκορ. Ο Γκέκας έτρεξε αμέσως προς τον πάγκο και αφιέρωσε το γκολ στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που είχε αποχωρήσει δύο λεπτά νωρίτερα.

Με την είσοδο του Γιάννη Γκούμα στη θέση του αρχηγού η ελληνική ομάδα άλλαξε το σχήμα της, παίζοντας με τρία στόπερ, όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν ικανό να ανακόψει την ισπανική αντεπίθεση. Αυτή εκδηλώθηκε μετά τα μέσα του πρώτου μέρους, κι αφού η εθνική είχε χάσει ευκαιρία στο 22' με τον Σαλπιγγίδη να διπλασιάσει τα τέρματά της. Σταδιακά οι «φούριας ρόχας» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 27' ο Νταβίντ Σίλβα βρέθηκε απέναντι στον Νικοπολίδη, τον πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη «ρίζα» της κάθετης δοκού.

Ακολούθησαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για τους Ισπανούς (απόκρουση του Νικοπολίδη σε σουτ του Βίγια στο 29', σουτ του Τόρες άουτ στο 33'), πριν έρθει η ισοφάριση στο 38'. Σκόρερ ήταν ο προωθημένος Μαρτσένα, που εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Τσάβι και την αδράνεια της ελληνικής άμυνας και με κεφαλιά έφερε το ματς «στα ίσα».

Η απάντηση των Ελλήνων διεθνών ήταν άμεση. Η αντεπίθεση του 42ου λεπτού ξεκίνησε από κλέψιμο του Σαλπιγγίδη (ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο σημαντικής μερίδας φιλάθλων στο γήπεδο της Τούμπας, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν) και μπαλιά στον Γκέκα. Ο τελευταίος έστρωσε στον επερχόμενο Κατσουράνη και ο μέσος της Μπενφίκα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ξαναέδωσε το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως (βοήθησε και η ζέστη), με τους Ισπανούς πάντως να είναι καλύτεροι και να ψάχνουν το γκολ. Ο Χαλκιάς, που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Νικοπολίδη, απέκρουσε στο 56' το ξαφνικό σουτ του Βίγια, αλλά στο 67' η διπλή επέμβασή του στα σουτ των Βίγια και Νταβίντ Σίλβα έμεινε χωρίς αντίκρυσμα, αφού ο τελευταίος κατάφερε με νέο σουτ από κοντά να ισοφαρίσει σε 2-2. Στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Βαλένθια με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Κίτρινες: Πατσατζόγλου - Φάμπρεγας

ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης (46' Χαλκιάς), Δέλλας (46' Αντζας), Καψής, Κατσουράνης (64' Παπαδόπουλος), Τοροσίδης (46' Βύντρα), Σεϊταρίδης (46' Πατσατζόγλου), Μπασινάς (78' Τζιόλης), Ζαγοράκης (17' Γκούμας), Καραγκούνης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Αραγονιές): Ρέινα, Περνία, Μαρτσένα, Αλμπέλδα (66' Τσάμπι Αλόνσο), Βίγια (77' Ανγκούλο), Τσάβι (70' Λουίς Γκαρσία), Τόρες (46' Ινιέστα), Ανχελ Λόπεζ, Χουανίτο, Χοακίν (82' Φάμπρεγας), Νταβίντ Σίλβα.

Newsroom ΔΟΛ

28/08/2007, 13:13:19
Ρεβάνς σήμερα μεταξύ Αεκ-Σεβίλλης μέσα σε βαρύ κλίμα καθώς απ την ελληνική
Πλέυρα όπως είναι γνωστό υπάρχει το πρόβλημα με τις πυρκαγιές ενώ στην ισπανική ομάδα
Το μυαλό όλων τους είναι στον 23 χρόνο παίκτη τους τον Αντονιο Πουερτα ο οποίος
Υπέστη καρδιακή προσβολή και βρίσκεται στην εντατική απ το βραδύ του Σαββάτου
Και οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες .

BeTReXΝέο Μέλος
29/08/2007, 02:57:12
Hello πέδες..Κρίμα για τον πουέρτα γιατι έμαθα ότι πέθανε τελικά(ετσι δεν είναι?)..όμως δεν πολυκατάλαβα τι έγινε μιας και δεν βλέπω τηελεώραση..Διπλό καρδιακό??

<<Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία.

Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία.>>

29/08/2007, 12:57:50
ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ UEFA...

Δεν δεχτηκε το αιτημα-παρακληση της ΑΕΚ, την Δευτερα στις 27.08.2007, για την αναολη του αγωνα λογω των 63 νεκρων και της τεραστιας καταστροφης στην Πελοποννησο, δεχτηκε ομως το αιτημα της Σεβιλλης, στις 28.08.2007, την αναβολη του αγωνα, λογω του θανατου του Πουερτα!!!!

Βλεπουμε, οτι το Ελληνικο Ποδοσφαιρο, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!! Κριμα για τον αθλητη, δεν λεω, αλλα το αντιβαρο σαφως και κλεινει υπερ του δικαιου της ΑΕΚ... Και μαλιστα, δεν μιλαμε για "καποια" αρρωστια, αλλα για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!

Κριμα στην UEFA του Μισελ Πλατινι, που δειχνει το "σκληρο" προσωπη της, απεναντι στην Ελλαδα, αλλα και στην συνειδηση!!!!