- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μπορει οπως λες οι πλουσιοι να εδιναν τις εφημεριδες τους στον κατακτητη, αλλα οι μαυροκουκουλοφοροι προδωτες ειχαν τις ριζες τους στα λαικα στρωματα.Θελω να καταληξω στο οτι ουτε οι πλουσιοι αλλα και ουτε και οι λαικοι ειναι αμεμπτοι.Αλλα πρεπεει ομως να τονιστει και το γεγονος οτι υπηρχαν πολλοι ευεργετες και ηρωες τους Εθνους μασ τοσο απο τα λαικα οσο και απο τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα.
Χαιρομαι που ο Ζyths συμφωνησε μαζι μου και καταλαβε αυτα που εγραψα.
Και συμφωνω επισης μαζι του σ'αυτο που ειπε:
"Το να λυσουμε το προβλημα της ανεργιας και να αποκτησουν ολοι την ικανοτητα να ζουνε ευπορα μας ριχνει παλοι στο παιχνιδι του υπερκαταναλωτισμου και του αμερικανικου ιδανικου!!
Και τι θα γινει αν ολοι ζουμε ευπορα??? θα γινουμε χειροτερα γουρουνια και απο οτι μας εκαναν ολοι αυτοι οι αιωνες υπνου.."
Αλοιμονο αν θεωρησουμε οτι το ζειν και το ευ ζειν στρεφονται ΜΟΝΟ γυρω απο τον υλικο πλουτο.Το ευ ζειν σημαινει οχι αντι για αυγα τηγανιτα , να τρως χαβιαρι...σημαινει να ζεις σε εναν χωρο ΕΛΕΥΘΕΡΟς, ΑΣΦΑΛΗΣ απο καθε ειδους κινδινους(εσωτερικους και εξωτερικους) και να ξερεις οτι εσυ και το Εθνος σου θα επιβιωσετε εις τους αιωνες των αιωνων και οχι να φοβασαι οτι την επομενη μερα, ο οποιοσδηπωτε πλανηταρχης ειτε αυτοβουλως ειτε παρακινουμενος απο σιωνιστικα λομπι, αποφασισει να ριξει 5-6 χιλιαδες βομβες στη χωρα σου με διαφορες προφασεις...
Οι Ε, οποιοι κι αν ειναι, απο οποια ταξη κι αν προερχονται,προσπαθουν να αποτρεψουν τετοια ακριβως γεγονοτα και να αναδειξουν και να εξυψωσουν το Ελλήνων Εθνος στη θεση που του αρμοζει...
Ασ μην, λοιπον, τα ισοπεδωνουμε ολα...
Με εκτιμηση σε ολους σας,
ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ
"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΖΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΛΑΤΣΗ Η Κ. ΒΑΡΔΥΝΟΓΙΑΝΝΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΣ ΠΡΟΣΓΙΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΛΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
Υ.Γ. ΑΠΛΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Edited by - BLIND GUARDIAN on 11/02/2003 13:53:51
Edited by - BLIND GUARDIAN on 11/02/2003 13:59:00
Edited by - BLIND GUARDIAN on 11/02/2003 13:59:37
Αν σου δημηουργήθηκε η εντύπωση οτι αυτό που λεω είναι οτι κρεμιώμαστε απο τα χείλη των πλουσίων για να κάνουμε κάτι τότε είσαι λάθος. Αυτό που υποστειρίζω είναι οτι σε μια μάχη ο στρατός χρειάζετε και τον οπλήτη και τον συνταγματάρχη και ναι και τον στρατηγό που δεν θα δεί ποτε την πρώτη γραμμή... στον κοινωνικό αγώνα υχσήει το ίδιο και να σε ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου.
Πως νομίζεις οτι φτάσανε εκεί που φτάσανε όλοι αυτοί οι εβρέοι, σιωνιστές κτλ.;;;;; με τον απλό λαό???? χωρίς να έχουν την δυνατότητα να κινούν απο ψηλά νήματα???
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟΥ. Απλά δεν στέκωμε ενάντια σε μιά ολόκληρη κοινωνική τάξη.
Όσο για το οτι σου σκωτόσανε τον παπού οι πλούσιοι.... τι να σου πω... μήπως εμείς δεν σκοτωνόμαστε καθημερινά? Για πάνε μια μέρα σε μία καφετέρια και δες αν κάποιος θα σε αντιμετοπήσει φιλικά...
και αν είναι να πω και εγώ την δικιά μου ιστορία τότε να σου πω πως η δική μου οικογένεια έπαθε παρόμοια πράγματα απο μικρομεσαίους....
ΧΕΣΤΙΚΑ όμως.
Και κατι για να κλείσω.
Το ξυραφάκι που ξυρίζεσε είναι Gilette??? μήπως φοράς Levis????
pisteye kai mh, ereyna
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ Η ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ 2η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ TOPIC ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ Ε,ΡΙΞΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΟ TO TOPIC,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ..
Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Edited by - BLIND GUARDIAN on 12/02/2003 09:46:10
Η αναφορά μου στα Gilette και στα Levis ήτανε για το γεγονός οτι είναι Αμερικάνικα προϊόντα..... και όπως καταλαβένεις είναι και αυτό ένα όπλο ενάντιας σε όλους αυτούς' πλούσιους, σιωνιστές, εβρέους και αμερικάνους.
Γιατί να μην τους κάνουμε εμπάργκο;;;;;;;;;
Είναι η μόνη δύναμη που έχουμε ενάντια τους και που μπορεί να έχει αποτελέσματα!
ΠΑΝΤΑ φιλικά
zyths
pisteye kai mh, ereyna
εγω δεν υπερασπιζομαι κανενα πλουσιο, απλα δεν μου αρεσει να γενικολογω και να τα ισοπεδωνω ολα.Και μιας και αναρωτηθηκες ειμαι 22 χρονων και τον επομενο Μαρτιο του 2004 παρουσιαζομαι στη Μοναδα Υποβρυχιων Καταστροφων.και συμφωνω μαζι σου οτι σε ενα επικειμενο πολεμο θα σταλούμε εγω και συ στο μετωπο και λιγοι θα ειναι αυτοι που θα πολεμησουν και θα καταγονται απο πλουσιες οικογενειες.Αλλα ασ μην παρεκλινουμε του θεματος.
Αναλογισου και κατι ακομη..οι Ε πρεσβευουν το Ελληνικο Εθνος και προστατευουν αυτο και τον Πολιτισμο του.Δεν θα ηταν εναντια στο ηθος και στο πολιτισμικο μας επιπεδο, εαν οι Ε χρησιμοποιουσαν τα "υπεροπλα" που διαθετουν για να καταστρεψουν π.χ την Αμερικη?? Ημεις δεν ειμαστε βαρβαροι και απολιτιστοι ωστε να λεηλατουμε, να καταστρεφουμε και να σκοτωνουμε.Ο Ελληνισμος θα επικρατησει στην Γη, οχι δια πυρός και σιδηρου αλλα μεσα απο την ειρηνη και την ελευθερια και θα εξυψωσει την Ανθρωπινη ψυχη, δεν θα την καταπατησει οπως κανει ο Σιωνισμος...Αλλα αναρωτησου και κατι αλλο: ο ιδιος ο Θεος γιατι δεν επεμβαινει και να τα διορθωσει ολα πανω στη Γη? Πως εχουμε απαιτηση λοιπον να το πραξουν αυτο οι Εψιλον?!
Με εκτιμηση Ραδαμανθις
"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"