ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η κατάρα του Φαραώ χτυπάει ξανά στο Τορίνο;;; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Η κατάρα του Φαραώ χτυπάει ξανά στο Τορίνο;;; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
thothΙδρυτικό Μέλος
19/01/2002, 08:12:28
Περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν μπροστά από την μούμια ενός Φαραώ, στο Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνο.

Εδώ και 10 μήνες από τότε που λειτουργεί η έκθεση, τρία περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα αδυναμίας, αρρώστιας και λιποθυμίας ζητούν εξήγηση. Αυτά τα φιανόμενα συνέβησαν ιδιαίτερα σε νέα άτομα τα οποία κοιτούσαν την μούμια του Φαραώ. Οι γιατροί αν και διαπίστωσαν ότι αυτές οι αρρώστιες πρέπει να προέρχονται από την ίδια αιτία δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν ακόμη επιστημονικά ποια είναι αυτή η αιτία.

Η αστυνομία, οι ιατρικές υπηρεσίες και οι υπεύθυνοι του μουσείου κάνουν έρευνες για να βρουν τις αιτίες.

Κατάρα των Φαραώ ή κάποια επιστημονική εξήγηση που μας διαφεύγει;

Περισσότερα
http://www.theage.com.au/breaking/2002/01/17/FFXPM56FJWC.html

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

01/01/2003, 16:29:09
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΔΕΙΞΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ",ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΔΟΣΗ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.....
!ΧΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ!ΣΚΕΦΤΗΚΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ?ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ...
"Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ +ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ"...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΛΥΡΕΣ,'Η ΧΡΥΣΑΦΙΑ+ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ...
ΕΓΩ ΘΑ'ΛΕΓΑ...
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ +ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΕΙΣ...

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/01/2003 02:02:11

notis_29Μέλος
02/01/2003, 01:39:16
Γιατροί στο Τορίνο ελπίζουν ότι οι νέες εξετάσεις που πραγματοποίησαν θα αποκαλύψουν τις αιτίες των τελευταίων μιας σειράς λιποθυμιών μπροστά σε μια μούμια Φαραώ στο Αιγυπτιακό Μουσείο της πόλης.

Στο τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης που έχει ονομαστεί η "κατάρα των Φαραώ", τρία οκτάχρονα κορίτσια μεταφέρθηκαν χθες στο νοσοκομείο αφού ένοιωσαν ξαφνική αδιαθεσία ενώ κοιτούσαν από κοντά τη σαρκοφάγο του Φαραώ Ίνι. Τα τρία κορίτσια αισθάνθηκαν να ζαλίζονται και τα έπιασε ναυτία, ενώ ένα έχασε τις αισθήσεις του. Γιατροί είπαν πως εμφάνισαν συμπτώματα ξαφνικής ασφυξίας, αλλά είναι τώρα καλά στην υγεία τους.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ήταν το τρίτο μέσα σε 10 μήνες και οι γιατροί αναρωτιούνται τι μπορεί να το προκάλεσε. Δύο έφηβοι από το Κόμο είχαν νοιώσει το Μάρτιο πονοκεφάλους, ζαλάδες και τη θερμοκρασία του σώματός τους να ανεβαίνει, ενώ ένα 9χρονο κορίτσι από τη Γένοβα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Απρίλιο.

Και οι τρεις είχαν νοιώσει την αδιαθεσία ενώ επισκέπτονταν τον τάφο του Ίνι, στο υπόγειο του μουσείου. "Προς το παρόν εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε τι προκάλεσε τις αδιαθεσίες", δήλωσε προς την εφημερίδα "Λα Στάμπα" ο Φεντερίκο Σινιορίλε, παιδίατρος στο νοσοκομείο Μαουριτσιάνο του Τορίνο. "Είναι σίγουρα παράξενο που συνέβη το ίδιο πράγμα μετά δέκα μήνες", πρόσθεσε ο γιατρός.

Ο Σινιορίλε δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ίχνη μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα των κοριτσιών και ότι θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί μήπως τοξικές ουσίες ή αέρια ευθύνονται για την αδιαθεσία. Η αστυνομία ερεύνησε το κτίριο του μουσείου και ο εισαγγελέας του Τορίνο Ραφαέλε Γκουαρινιέλο είναι επικεφαλής της έρευνας. Ο αρχηγός της αστυνομίας Βιντσέντσο Ντι Γκαετάνο δήλωσε πάντως πως οι λιποθυμίες πιθανόν να οφείλονται στον κακό εξαερισμό του υπογείου του μουσείου.
.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

18/02/2003, 23:16:03
GIA SAS FILOI MOY.

INE POLI LEPTO TO 8EMA.KE EXI 2 PLEVRES XEKA8ARES.

1)TO FENOMENO AUTO INE MIA APATI KERDOSKOPIKI
2)TO FENOMENO AUTO INE ALI8ES.

TO PROTO DEN XRIAZETE NA TO ANALISUME.
TO DEUTERO XRIAZETE 8EORIES,VASIMA KE LOGIKA EPIXIRIMATA,PU OMOS AFU BLEKUME KATI PARAFISIKO DEN NOEITE NA LEME OTI TA EPIXIRIMATA MAS INE LOGIKA.OMOS...AUTO PU PISTEVO EGO INE OTI O FARAO,EXI "SINDETHI" ME MAGNITIKA PEDIA , I ENERGIAKA PEDIA PU ISOS AUTA DIMIOURGUN ANATARAXES STON XORO MESA STON OPIO VRISKETE TO "TOMARI" TOY.

PROSOPIKA PISTEVO PERISOTERO STIN PROTI 8EORIA OTI OLA GINODE GIA KERDOSKOPIKOUS LOGOUS.OMOS AFINO ENA POSOSTO GIA TIN DEUTERI 8EORIA.

FILIKA

AGAPA GIA NA MIN MISIS.

Leonardo

02/03/2003, 00:47:42
Μπρρρρρρρρρ! Ποτέ δε μου άρεσε η ιδέα να με «φυτέψουν» όταν πεθάνω(πόσο μάλλον να με «ξεφυτέψουν»).

Λίγο σεβασμός στους νεκρούς ρε παιδιαααααά…
είτε αυτοί είναι σταφιδιασμένοι, είτε εντελώς σκελετωμένοι,
είτε χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι
όλοι έχουν δικαίωμα να αναπαυθούν λιγάκι.

Υποσχεθείτε μου ότι όταν πεθάνω θα κάνετε ένα ωραίο μπάρμπεκιου και θα πετάξετε τις στάχτες μου στο Αιγαίο...