ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ***ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ***(Το βιβλίο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ***ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ***(Το βιβλίο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

oneiric136 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
oneiric1Μέλος
25/06/2004, 15:02:59
quote:
Ήλθε η στιγμή να χαλάσει ο ωραίος μα άφθαρτος αυτός κόσμος.

Φίλη μου, καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ που μπαίνεις στον κόπο να μας παραθέσεις το βιβλίο που είχες αναφέρει.

Σίγουρα θα έχουμε πολλά να κουβεντιάσουμε στο θέμα, όμως ήθελα να διευκρινίσουμε το εξής:

Κανονικά ο άφθαρτος κόσμος, όπως αναφέρει το απόσπασμα, δεν είναι το ακριβώς αντίθετος δηλαδή φθαρτός?

Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

ZoZe3hpΜέλος
25/06/2004, 17:31:19
quote:

quote:
Ήλθε η στιγμή να χαλάσει ο ωραίος μα άφθαρτος αυτός κόσμος.

Φίλη μου, καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ που μπαίνεις στον κόπο να μας παραθέσεις το βιβλίο που είχες αναφέρει.

Σίγουρα θα έχουμε πολλά να κουβεντιάσουμε στο θέμα, όμως ήθελα να διευκρινίσουμε το εξής:

Κανονικά ο άφθαρτος κόσμος, όπως αναφέρει το απόσπασμα, δεν είναι το ακριβώς αντίθετος δηλαδή φθαρτός?

Οταν θα συνεχίσω το βιβλίο και καταλάβεις τι λέει μέσα και τι καταστροφές θα έρθουν τότε θα καταλάβεις πως ο κόσμος που ζούμε είναι ΑΦΘΑΡΤΟΣ και μετά απο την "ΕΠΙΘΕΣΗ" του σατανα θα γίνει ΦΘΑΡΤΟΣ όπως είπες

ZoZe3hp

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

25/06/2004, 18:23:07
quote:

Η φωτιά αυτή λοιπόν έρχεται με το 666. Είναι η προειδοποίησης του ερχομού του Θηρίου του Σατανά και Διαβόλου του Αντίχριστου που μόλις ανακηρυχθεί παγκόσμιος βασιλεύς και θεός των άσεβων τότε το 666 θα το βάλει ως βούλα ως χάραγμα ως στάμπα μαύρη και φοβερή στο μέτωπο και στο δεξί χέρι των οπαδών του. Μ’αυτό θα τους κερδίσει θα τους αποχωρίσει από τον θεό και θα τους πάρει μαζί του στην αιώνια κόλαση.

Μήπως είναι υπερβολικό για τα χρόνια μας όλα αυτά...πως είναι δυνατόν να επέλθουν τόσο ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας τόσο σύντομα...όταν λέμε έρχοβται τότε σίγουρα μετά από 50 χρόνια προσωπική μου γνώμη!

Με λίγα λόγια αυτό το βιβλίο λέει ότι θα εμφανιστεί κάποτε ένας άνθρωπος-σατανάς που θα πετάει φωτιές και φλόγες και όλα τα υπολοιπά...μπορούμε να δεχτούμε τόσο εύκολα αυτό το υπερφυσικό εμείς οι άνθρωποι; Κάποιοι δεν θα κάνουν κάτι...δεν ξέρω πολύ με προβληματίζουν όλα αυτά...

Πιστεύετε ότι όλα αυτά θα γίνουν κάποτε πραγματικότητα;

Κι όμως η γη γυρίζει...!

bodarkΜέλος
25/06/2004, 21:29:29
quote:

Μήπως είναι υπερβολικό για τα χρόνια μας όλα αυτά...πως είναι δυνατόν να επέλθουν τόσο ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας τόσο σύντομα...όταν λέμε έρχοβται τότε σίγουρα μετά από 50 χρόνια προσωπική μου γνώμη!

Με λίγα λόγια αυτό το βιβλίο λέει ότι θα εμφανιστεί κάποτε ένας άνθρωπος-σατανάς που θα πετάει φωτιές και φλόγες και όλα τα υπολοιπά...μπορούμε να δεχτούμε τόσο εύκολα αυτό το υπερφυσικό εμείς οι άνθρωποι; Κάποιοι δεν θα κάνουν κάτι...δεν ξέρω πολύ με προβληματίζουν όλα αυτά...

Εγώ προσωπικά το πιστεύω, όπως έχω ξαναπει. Εσύ είχες αποδείξει ότι πιστέυεις πολύ στο υπερφυσικό και τώρα αυτό δεν το πιστεύεις?
Αλλά και εσύ είσαι απο τους πολλούς που το φοβάσαι, αρα δεν το πιστεύεις...

Τελος πάντων αυτά είχα να πω.

Φιλικά bodar
------------------

bodarkΜέλος
25/06/2004, 21:32:03
quote:

quote:

Εγώ προσωπικά το πιστεύω, όπως έχω ξαναπει. Εσύ είχες αποδείξει ότι πιστέυεις πολύ στο υπερφυσικό και τώρα αυτό δεν το πιστεύεις?

Φιλικά bodark
------------------

bodarkΜέλος
25/06/2004, 21:44:10
Οποιος συντονιστης ακουει:
Σβήσε το πρώτο μύνημα, δεν ξερω πως εγινε εγω να το αλλάξω πηγα.

Συγγνώμη

25/06/2004, 21:53:19
quote:

Φιλικά bodar

Αλήθεια φίλε bodark που ξέρεις ότι πιστεύω πολύ στο υπερφυσικό; Παρακολουθείς τα μηνύματα μου; (και για να διευκρινίσω ένα πράγμα...όταν λεω υπερφυσικό εννοώ αυτό που είναι παράξενο και δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη από τον άνθρωπο...για να το εκμεταλλευτεί ή οτιδήποτε άλλο κλπ)
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι γι' αυτά που λέει η θρησκεία μας ότι θα γίνουν την περίοδο της Δευτ. Παρουσίας...
Είναι δυνατόν να κάθονται όλοι οι άνθρωποι και να αποτυπώνουν στο μέτωπο τους το 666...χωρίς κανένας να προβάλλει αντίσταση...ακόμη καλύτερα και μαζική.
--------------------------------------------------------------------
Εγώ θα ήθελα να πιστεύω πολύ στον κανόνα που λέει ότι σε κάθε νόμος έχει και τις εξαιρέσεις του...
Κανόνας: Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος...
--------------------------------------------------------------------

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!

bodarkΜέλος
25/06/2004, 22:01:33
Φίλε σκορπιε.
Μου το εχεις πει απο κοντα...

Bodark
-----------------

ZoZe3hpΜέλος
26/06/2004, 18:54:30
quote:

ΦΙΛΕ BOKARD δεν χρειάζετε να λύσετε εδλω τις διαφορές σας... Ευχαριστώ πολύ... Αβ γνωρίζστε πείτε τα απο κοντά...

26/06/2004, 19:22:29
Να κάνω μία ερώτηση...τα τρία χρόνια που λένε ότι θα υπάρχει βασιλεία του σατανά στην γη...αυτό το χρονικό διάστημα είναι συμβολικό ή αληθινό. Ποιος από εσάς έχει υπολογίσει την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να "ανεπιθύμητα"?

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!

ZoZe3hpΜέλος
26/06/2004, 19:26:56
quote:

Να κάνω μία ερώτηση...τα τρία χρόνια που λένε ότι θα υπάρχει βασιλεία του σατανά στην γη...αυτό το χρονικό διάστημα είναι συμβολικό ή αληθινό. Ποιος από εσάς έχει υπολογίσει την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να "ανεπιθύμητα"?

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα είναι παραπάνω αλλα ο χρόνος θα δείξει και κανένας αλλος

ZoZe3hp

Edited by - ZoZe3hp on 26/06/2004 19:29:13

ZoZe3hpΜέλος
26/06/2004, 19:35:33
quote:

Φίλε σκορπιε.
Μου το εχεις πει απο κοντα...

bokard κάνεις μια μικρή βλαΚΕΙΟΎΛΑ ΒΆΖΕΙς ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ... ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΣ ΤΙ ΘΕΣ???

www.wtv-zone.com/misstaken4/fantasy/magic.gif" border=0>

Edited by - ZoZe3hp on 26/06/2004 19:36:20

bodarkΜέλος
26/06/2004, 19:49:33
Φίλε zoze ξέρω πολύ καλα τι θέλω απο την ζωή μου.
Και ποιος σου είπε ότι οι λυκάνθρωποι είναι αντίχριστοι...?
Πες μου έναν σοβαρο και θα το δεχτώ.
H δική σου η εικόνα καλύτερη είναι????
Άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν μιλάς περι αηδίας και σαβούρας.

Bodark
---------------

Edited by - bodark on 26/06/2004 19:50:06

ZoZe3hpΜέλος
27/06/2004, 11:43:21
quote:

Φίλε zoze ξέρω πολύ καλα τι θέλω απο την ζωή μου.
Και ποιος σου είπε ότι οι λυκάνθρωποι είναι αντίχριστοι...?
Πες μου έναν σοβαρο και θα το δεχτώ.
H δική σου η εικόνα καλύτερη είναι????
Άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν μιλάς περι αηδίας και σαβούρας.

BOKARD δεν νομίζω πως έχεις καταλήξει... Και αν πας και ρωτισεις έναν ΠΑΠΑ να στο πω χοντρά για το τι είναι οι λυκάνθρωποι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ τοτε θα πάρεις την απάντηση που δεν θες...

ZoZe3hp
www.wtv-zone.com/misstaken4/fantasy/magic.gif" border=0>

tptΜέλος
27/06/2004, 14:35:04
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...........ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η "βασιλεια του θεου" να ειναι η καταστροφη ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "πληρωμα" ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ?
ολοι οι μετεπειτα τα λενε αυτα ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ-ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ..... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..
ΟΛΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ....ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 17:06:18
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ!!!
ΜΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ZoZe3hpΜέλος
27/06/2004, 20:50:51
quote:

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...........ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η "βασιλεια του θεου" να ειναι η καταστροφη ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "πληρωμα" ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ?
ολοι οι μετεπειτα τα λενε αυτα ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ-ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ..... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..
ΟΛΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ....ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

Εγώ πάντως θέλω να βάλω ολάκληρο το βιβλίο και τότε όλοι θα καταλάβετε... Είμαι σίγουρος

CYBERMASTERΜέλος
28/06/2004, 01:04:20
KAI ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

who knowsΜέλος
28/06/2004, 08:14:32
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..
cybermaster ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ..!
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΟΛΟΙ(ΝΟΜΙΖΩ)ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!
ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΡΙΣΕ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΝΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΟ ΚΑΛΟ.....
ΚΑΛΟ....ΧΧΜΧΜ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΧΙ,ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ..ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ....
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ Π.Χ.ΟΙ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙΣ...ΚΤΛ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ... ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ?
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ... ΑΛΛΑ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗ.... ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ..

never say never **

tptΜέλος
28/06/2004, 09:01:12
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ....
ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΦΟΒΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ(ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ)..
ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ..