ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΡΩΜΙΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2008, 20:51:10
quote:
OANNHSEA, Εγώ θα συνοψίσω λέγοντας…. Δηλαδή με ειρωνεύεσε.

Tσου, τσου...
Βλέπεις δεν ειρωνεύομαι κάποιους σαν τον πατέρα Παϊσιο.
Αυτός έλεγε ότι έβλεπε.
Η ειρωνία μου είναι προς όλους αυτούς που προσπαθήσουν να "αποδηκοποιήσουν" τα λόγια του και να δώσουν ημερομηνίες...
Λοιόν εγώ είμαι άνθρωπος των μαθηματικών και της απόδειξης.
Και η απόδειξη μέχρι στιγμής είναι μία - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Άρα ή κάτι άλλο ενοούσσε ο πατέρας Παϊσιος και οι άλλες προφητείες ή είναι καραγκιόζηδες αυτοί που προσπαθούν να τις μεταφράσουν.
Και στις δύο περίπτωσεις είσαστε χαμένοι...
(Τώρα έρχεται η ειρωνία...)
Για κοίτα λίγο από την αρχή το προφητείες Νο1 και Νο2...
Για να δούμε ποιός βγήκε πιός σωστός από όλους εκεί μέσα.
Ο υποφαινόμενος και κάποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν την λογική ή "οι πιστεύοντες τας ουράνιας προφητείας";

Όσο και να γράφετε, όσο και να ελπίζετε, όσο και να το ποθείτε, ΑΠΛΑ δεν πρόκειται να συμβεί ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ούτε πόλεμοι φέτος και του χρόνου, ούτε σφαγές, ούτε επανακτήσεις εδαφών, ούτε τίποτα από όλα αυτά...
Πέρυσι είχα βάλει ένα στοίχημα που το κέρδισα - τι λέτε πάει και για φέτος;;;

quote:
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις του Φόρουν μην το διαβάζεις.
Μα μου αρέσουν - μου φτιάχνουν την ημέρα...

quote:
παρόλα αυτά λοιπόν μπαίνουν και γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους full ειρωνία και ξερολίαση.

Το στοίχημα το πάμε παιδιά;;;
Η μήπως νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιος άνθρωπος της λογικής σαν εμένα, εσάς να πέφτετε μέσα στην λούμπα της παραφροσύνης... Άλλωστε θείο έργο επιτελώ - προσπαθώ να φέρω το φως στα πλανημένα πρόσωπα σας...

quote:
Είναι μεγάλη η ευκαιρία που τους έχει δώσει ο Κύριος να ξέρουν από πριν πάνω κάτω τι θα γίνει.

stavros77
Πέρυσι τα ίδια δεν λέγαμε και γράφατε;
Έχει γίνει κάτι - οτιδήποτε βρε brother - από όλα αυτά;
ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
Άρα κάτι πάει στραβά εδώ - ή σας έχουν πει ψέματα οι αναλυτές των προφητειών, ή εσείς τις αναλύετε λάθος ή απλώς θέλετε να πιστεύετε ότι αύριο θα έρθει μία καλύτερη μέρα και θα την φέρει ο Θεός...
Μέχρι στιγμής...

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα αλάξετε γνώμη, απλά μου αρέσει να έρχομαι στο τέλος και να λέω - πάρτα ρε, είχα δίκιο και ΕΣΥ λάθος...
Το στοίχημα πάει;;;;

StvdΜέλος
10/05/2008, 21:04:52
Φίλε ΟΑΝNHSEA καταλαβαίνω το ύφος σου και συμφωνώ σε αυτά που λες...
Τίποτε δεν έχει επαληθευτεί 100%...Δεκτές οι εικασίες...
Διαφωνώ κάθετα με όποιον λέει "...τον Αυγουστο θα γίνει..." "στις 21 του μήνα" λες και παιζει παμε στοιχημα...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
Όσοι το κάνουν παίρνουν το ρίσκο να γελοιοποιηθούν, το έχω ξαναγράψει αυτο...πρόβλημα τους απο κει κ περα...
Τώρα για τις προφητείες...οτι ειπώθηκε πιστευω θα γίνει φιλε, και αυτο σημαίνει και πόλεμοι κ οτι άλλο θα φέρουν αυτοί.
Δεν είμαι εσχατολόγος ουτε καταστροφολόγος αλλιώς θα τα είχα παρατήσει όλα στο έλεος και θα περίμενα!
Πες μου ομως πως ενω δέχεσαι τα λεγόμενα του Π.Παισιου πιστευεις οτι δεν θα γίνει τίποτα...
spyros76Νέο Μέλος
10/05/2008, 21:12:41
Φιλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ περυσι κερδισες το στοιχημα απο ενα συγκεκριμενο ατομο,τον μητσακο αν θυμαμαι καλα.Αυτο δεν σημαινει οτι οι προφητειες ειναι λαθος και δεν θα επαληθευτουν.
Αν θυμασαι ειμαι αυτος που ελεγε οτι τα γεγονοτα θα αρχισουν το 2008, αλλα και παλι αυτο αποτελει τη δικη υποκειμενικη ερμηνεια των προφητειων και της εξωτερικης πολιτικης χωρις να ειναι προφητεια.
Σε θεωρω τοσο εξυπνο οσο να μπορεις να ξεχωρισεις την προφητεια απο την ερμηνεια της απο ενα η παραπανω ατομα.
Παντως μου προκαλει την περιεργεια το γεγονος οτι δεν βλεπεις οτι παρολο που δεν εχει εκπληρωθει ακομα η προφητεια για τον πολεμο το σκηνικο εχει στηθει οπως το ειχαμε προβλεψει και αρκει ενα σπιρτο για να παρει η φωτια.
fosekfotosΝέο Μέλος
10/05/2008, 22:05:34
Το στοίχημα από τύχη το κερδίζεις και από ατυχία το χάνεις.
Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν και κερδίζουν.

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΊΤΕ ΟΧΙ!

stavros77Μέλος
10/05/2008, 22:09:57
Αγαπητέ φίλε OANNHSEA σαφώς και δεν έχει γίνει πόλεμος μέχρι τώρα.
Αλλά όχι ότι και από το Νο1 και Νο2 του ίδιου θέματος δεν έχει γίνει τίποτα αδερφέ....

Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δείχνουν ότι οι προφητείες μόνο ψέμματα δεν είναι αλλά κάθε μέρα που περνά μας φέρνει δυστυχώς πιο κοντά.
Το ότι δεν έγιναν πέρσι και ότι μπορεί να μη γίνουν και φέτος (μακάρι δηλαδή) δεν σημαίνει τίποτα.
Το ότι κάποιος πόνταρε σε κάποιο συγκεκριμένο μήνα και δεν του βγήκε μπορεί να αναιρέσει τη θεοπνευστία των προφητειών?

Το ότι είναι καταγγεγραμμένη εδώ και χρόνια η ρήση του Παϊσίου ότι "ο Μάρτης πολεμά για την Ελλάδα" δεν σε θορυβεί μιας και επαληθεύτηκε πλήρως πριν 2 μήνες? ......όταν πολεμούσαμε κυριολεκτικά σε διπλωματικό επίπεδο να θέσουμε το βέτο για τα Σκόπια?

Σε καλώ να μην πιστεύεις τις δικές μας ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ερμηνείες αλλά να μελετήσεις τις προφητείες για να δεις μόνος σου. Κοίταξε γύρω σου και διάβασε ειδήσεις και θα δεις ότι έτσι όπως πορεύεται αυτός ο κόσμος, αν δεν μετανοήσει, δεν έχει πολλά ψωμιά......και ας μην είναι το 2008 αλλά το 2015 η ημερομηνία.....μικρή σημασία έχει.

Αφού είσαι λογικός άνθρωπος χρησιμοποίησε την λογική για να δεις τα αυτονόητα. Να είσαι καλά.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

Dimitris213Μέλος
10/05/2008, 22:59:31
Θα πέσει διαπληκτισμός απο Αμαλία τώρα αλλα χαλάλι.Δεν άντεξα.

quote:
Άρα ή κάτι άλλο ενοούσσε ο πατέρας Παϊσιος και οι άλλες προφητείες ή είναι καραγκιόζηδες αυτοί που προσπαθούν να τις μεταφράσουν.

Η περίπτωση απλά να έκαναν λάθος εκτίμηση δεν υπάρχει;
Ή την απόλυτη ευστοχία εκτιμήσεων ή καραγκιόζηδες;
Μπράβο σου , βλέπω έχεις κριτική σκέψη εξαιρετική...Εκφράσου καλύτερα αν έχεις τελειώσει το δημοτικό τουλάχιστον.

quote:
Η ειρωνία μου είναι προς όλους αυτούς που προσπαθήσουν να "αποδηκοποιήσουν" τα λόγια του και να δώσουν ημερομηνίες...

Δικαιωμά μας , να κάνουμε κάποιες σκέψεις και να συνδέσουμε κάποια γεγονότα , τα οποία ποστάρουμε για να μοιραστούμε/σχολιάσουμε/εξηγήσουμε με άλλους ανθρώπους ίδιου τρόπου σκέψης με κοινά ενδιαφέροντα κτλ.
Το οτι είσαι ξερόλας και επαρμένος δεν σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι κανέναν.

quote:
Ο υποφαινόμενος και κάποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν την λογική ή "οι πιστεύοντες τας ουράνιας προφητείας";

Τι θές να πεις δηλαδή;
Άκου κάτι , αν είσαι απο τους ανθρώπους που στην διατύπωση "Υπάρχει Θεός" απαντούν "απεδειξέ το" , να σε ενημερώσω οτι εμείς είμαστε απο τους ανθρώππους που λένε "απέδειξε πως δεν υπάρχει".Για σκέψου το λίγο , στην ουσία τα ίδια επιχειρήματα έχουμε.Εγώ δε μπορώ να αποδείξω οτι υπάρχει αλλα και εσυ οτι δεν υπάρχει.

Αυτά περι λογικής είναι κολοκύθια τούμπανα.Θα το δεχόμουν αν το τεκμηρίωνες , και μου απεδείκνυες οτι τα γεγονότα που ζούμε δεν πάνε την κατάσταση κατα εκεί.Οτι πίσω απο τον ενεργειακό πόλεμο δε θα φουντώσει και ο κανονικός.Οτι ακόμη και στο ΥπΕξ είχαν ψαχτεί για το "2 πασχαλιες και 2 καλοκαίρια".Οτι οι πλάτες που μας κάνει η Ρωσία είναι απλό καθημερινό φαινόμενο , και οι χυλόπιτες που ρίξαμε σε ΗΠΑ είναι κάτι φυσιολογικό επίσης....Αντ'αυτού όμως λες για "δήθεν λογικές" για "στοιχήματα" και άλλες ανοησίες.

Τιποτένια συμπεριφορά λοιπόν , που επιβεβαιώνεται περίτρανα και με τα παρακάτω:

quote:
Πέρυσι είχα βάλει ένα στοίχημα που το κέρδισα - τι λέτε πάει και για φέτος;;;

καθώς και

quote:
Η μήπως νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιος άνθρωπος της λογικής σαν εμένα, εσάς να πέφτετε μέσα στην λούμπα της παραφροσύνης... Άλλωστε θείο έργο επιτελώ - προσπαθώ να φέρω το φως στα πλανημένα πρόσωπα σας...

και φυσικά με

quote:
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα αλάξετε γνώμη, απλά μου αρέσει να έρχομαι στο τέλος και να λέω - πάρτα ρε, είχα δίκιο και ΕΣΥ λάθος...
Το στοίχημα πάει;;;;

Πράγμαι δεν χρειάζεται να πω πολλά για αυτές τις τρείς προτάσεις σου.
Ορισμοί ΞΕΡΟΛΙΑΣ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ.
Μα αν είναι δυνατόν να γράφεις εκφράσεις "πάμε στοίχημα" και "παρτα ρε , είχα δίκιο και εσυ άδικο".Αν μου πεις οτι είσαι ηλικίας 8-12 υπόσχομαι να κατανοήσω τα παραπάνω.Ειλικρινά.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

OmasEpsilonΜέλος
10/05/2008, 23:19:00
quote:

Και η απόδειξη μέχρι στιγμής είναι μία - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Και στις δύο περίπτωσεις είσαστε χαμένοι...

Ντροπή σου για τα μαυρισμένα γράμματα, μου θυμίζεις οπαδό ποδοσφαιρικής ομάδας.

Θα διαφωνίσω μαζί σου επίσης στην προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε πιθανές ημερομηνίες. Δεν κάνουμε κάτι κακό.

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και πο διαδραματίζοντε στα ευρύτερα Βαλκάνια μάλλον δεν συγκίνησαν την φαιά ουσία του εγκεφάλου σου ώστε να λειτουργήσει και να σου ανοίξουν τα μάτια.

Σε λίγο θα σας δώσω Λινγκ να δείς κάτι βιντεάκια μπας και καταλάβεις τι παιχνίδι παίζετε.

MIXAHL32Μέλος
10/05/2008, 23:32:23
quote:
Λοιόν εγώ είμαι άνθρωπος των μαθηματικών και της απόδειξης.

Με συγχωρεις αλλα αποδηκοποιησουν τι σημαινει?Εννοεις μηπως αποκωδικοποιησουν?Εισαι οπως λες και ανθρωπος των μαθηματικων,δεν περιμενα τετοιο χοντρο λαθος.
OmasEpsilonΜέλος
10/05/2008, 23:34:04

Who benefits from the 9/11 terror attack?

http://famozo.blogspot.com/2008/01/who-benefits-from-911-terror-attack.html

Δώσε βάση από το 7.00 λεπτό και μετά

Δες αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλα. Όλα γίνοντε βήμα βήμα. Σειρά έχει η γειτονιά μας.

OmasEpsilonΜέλος
10/05/2008, 23:46:22
Οι αγωγοί ξαναμοιράζουν τα Βαλκάνια

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=922445

...Στρατιωτικοπολιτικός έλεγχος
Στο πλαίσιο αυτό κατέλαβαν και το Ιράκ και ακολουθούν τη γνωστή πολιτική στη Μέση Ανατολή, ενώ και η κατοχή του Αφγανιστάν μόνο ως πρόσχημα έχει τους Ταλιμπάν και την Αλ-Κάιντα. Στην πραγματικότητα αποσκοπεί στον στρατιωτικοπολιτικό έλεγχο της Κεντρικής Ασίας, καθώς οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καζακστάν, του Τουρκμενιστάν, του Ουζμπεκιστάν έχουν τεράστια αποθέματα πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Τι να πούμε δηλαδή για το αιγαίο..... ποιος ανακάλυψε νομίζεις τις Γκρίζες ζώνες ώστε να μείνει ανεκμετάλευτο όλες αυτές τις δεκαετίες?

...Η Αμερική επιχειρεί να στραγγαλίσει την ευρωπαϊκή προσπάθεια απεξάρτησης από τις ΗΠΑ με επίσης δύο τρόπους: αφενός επεκτείνει όσο μπορεί περισσότερο την καθυπόταξη των χωρών που έχουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο και αφετέρου προσπαθεί να υπονομεύσει με κάθε μέσο οποιονδήποτε αγωγό συνδέει τη Ρωσία με την Ευρώπη.....

Edited by - OmasEpsilon on 10/05/2008 23:49:10

Edited by - OmasEpsilon on 10/05/2008 23:50:25